Evet canım inşallahŞeker yükleme mi yapıldı? İnşallah güzel haberlerle gel
Oteller bu sene uçmuş.Aşırı pahalı biz de kara kara düşünüyoruzAy evet gecen sene gittigimiz otel bu sene 2 kat fiyat ckartiyor ayni donem icin.
Yok canim ne fabrikatoruuuu
Biz sadece maddi anlamda sansliyiz.Ailelerimizin durumlarinin iyi olup hep arkamizda olmalari,hayata erken baslayip biseylerin sahibi olmamiz birde esimin yogun calismasi.Mesela esimin dogum oncesi son hafta sonu tatiliydi bu.Doguma kadar ne izin kullanabilecek nede haftasonu tatilleriniee buna gorede maas almasi var.Her cefanin bir ferahi var diyim.
Tabi dogum sonrasida bir ay evde olucak
Bende isim bulamıyorum oğluşuma sanırım Doğuma kadar da zor görünüyorSiz nasıl isim bulacaksınız kuZum
Artık kimliği 1 yaşında çıkarırsınız
Usenmedim hesapladimKizlar ebebekde bugun uni baby yeni dogan islak mendili indirime girnis 195 tlden 162 tlye dusmus 24*40 li yeni dogan paketi sizce nasl alnayi dusunuyorum ben
Usenmedim hesapladim
Adet olarak alsan 24 tanesi 200 tl ye denk geliyo.
Bu sekilde fiyati cok uygun eger dusunuyorsan kacirma
Ama n11 de daha uyguna gordum ayni paketi
Usenmedim hesapladim
Adet olarak alsan 24 tanesi 200 tl ye denk geliyo.
Bu sekilde fiyati cok uygun eger dusunuyorsan kacirma
Ama n11 de daha uyguna gordum ayni paketi
Ben bi cok seyi n11 den alirim hic sorun yasamadim.n11ede bakayim bi ozaman ama n11dende hic alisveris yapmadim oyuzden sorun yasarim diye tedirginim
Ben bi cok seyi n11 den alirim hic sorun yasamadim.
Hele bu sene cok kitap aldim.Telefon tablet canta scooter bisiklet tencere takimi bazen deterjan alisverisi...Sorun yasayacagini dusunmuyorum ama tabi karar senin
Bencede yavas yavas alin birden alinca hem maddi hem manevi anlamda cokuyor insan.Hersey pahali su kadar seye bu kadar para verdik biz daha simdiden boyleysek ilerde napicaz dusuncesi bitiriyor insani.Parca parca alinca o kadar goze gozukmuyoaksam esim gelsinde ona gire alalim cocufun eksikleride hic bitmyor ya daha mustelanin setnide akacagim cok oahalilar yavas yavas her seyi alip tamamlamakda lazim
Bencede yavas yavas alin birden alinca hem maddi hem manevi anlamda cokuyor insan.Hersey pahali su kadar seye bu kadar para verdik biz daha simdiden boyleysek ilerde napicaz dusuncesi bitiriyor insani.Parca parca alinca o kadar goze gozukmuyo
Kesinlikle çok işe yarıyor kettle özellikle sezaryan olacak yada olan için bol kahve içmek gerekiyorKizkardesim mini kettle almis bana.Hastanede biseyler iceyim sicak sicak diye.Kisa denk geldigi icin
Belki sizde alip cantaniza koymak isteyebilirsiniz yazayim dedim
Bacımm şimdi çıktımGizzzzSEPTEMBER LOVE nerdesin gizzzzz
Neyse senin gelecegin yok kalkimde kizin bazasinin altini bi deşeyim ne var ne yok
Ara ara bakarim gelince yazarsin heralde
AYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM DARISI BAŞIMA İNŞALLAH BEN HALA NUR CEMALİNİ GÖREMEDİM KİLOSU DA BAYA OLMUŞ MAŞALLAH BİZ BEŞ HAFTA ÖNCE 608 GR DIK :)Bacımm şimdi çıktım
Şükürler olsun herşey yolunda
Çentikleşme devam ediyor ama Pera beslenmeyi bırakmıyormuş
1530 gram olmuş 38 cm boy
Yüzünü göstermedi çok uğraştı doktor bol çikolata ve birazda şiddet sonucunda
Gülen bir Pera Fotoğrafı çekebildik
O ara annemdem konuşuyorduk yüzünü göstermeyen kızçem birden bize dönüp gülümsedi
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı
Ayyy cok sukur yarabbimBacımm şimdi çıktım
Şükürler olsun herşey yolunda
Çentikleşme devam ediyor ama Pera beslenmeyi bırakmıyormuş
1530 gram olmuş 38 cm boy
Yüzünü göstermedi çok uğraştı doktor bol çikolata ve birazda şiddet sonucunda
Gülen bir Pera Fotoğrafı çekebildik
O ara annemdem konuşuyorduk yüzünü göstermeyen kızçem birden bize dönüp gülümsedi
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?