2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oteller bu sene uçmuş.Aşırı pahalı biz de kara kara düşünüyoruz

Kizlar ebebekde bugun uni baby yeni dogan islak mendili indirime girnis 195 tlden 162 tlye dusmus 24*40 li yeni dogan paketi sizce nasl alnayi dusunuyorum ben
Usenmedim hesapladim
Adet olarak alsan 24 tanesi 200 tl ye denk geliyo.
Bu sekilde fiyati cok uygun eger dusunuyorsan kacirma
Ama n11 de daha uyguna gordum ayni paketi

Usenmedim hesapladim
Adet olarak alsan 24 tanesi 200 tl ye denk geliyo.
Bu sekilde fiyati cok uygun eger dusunuyorsan kacirma
Ama n11 de daha uyguna gordum ayni paketi

n11dende baktim smdi sensitive islak mendiller uygun braz ama bende sensitive olanalrdan istemiyorum bide 50*24lu uni baby yeni dogan islak mendil var oda 220 tl n11 de satlyor bumu daha ucuza gelir ebebekdekimi daha ucuza gelirki bugun ona gore karar verip alacagim hazir indirimdeyken almak laizm

n11ede bakayim bi ozaman ama n11dende hic alisveris yapmadim oyuzden sorun yasarim diye tedirginim
Ben bi cok seyi n11 den alirim hic sorun yasamadim.
Hele bu sene cok kitap aldim.Telefon tablet canta scooter bisiklet tencere takimi bazen deterjan alisverisi...Sorun yasayacagini dusunmuyorum ama tabi karar senin

Ben bi cok seyi n11 den alirim hic sorun yasamadim.
Hele bu sene cok kitap aldim.Telefon tablet canta scooter bisiklet tencere takimi bazen deterjan alisverisi...Sorun yasayacagini dusunmuyorum ama tabi karar senin

aksam esim gelsinde ona gire alalim cocufun eksikleride hic bitmyor ya daha mustelanin setnide akacagim cok oahalilar yavas yavas her seyi alip tamamlamakda lazim

aksam esim gelsinde ona gire alalim cocufun eksikleride hic bitmyor ya daha mustelanin setnide akacagim cok oahalilar yavas yavas her seyi alip tamamlamakda lazim
Bencede yavas yavas alin birden alinca hem maddi hem manevi anlamda cokuyor insan.Hersey pahali su kadar seye bu kadar para verdik biz daha simdiden boyleysek ilerde napicaz dusuncesi bitiriyor insani.Parca parca alinca o kadar goze gozukmuyo

Benim oğlum 1.5 yaşın da olduğu için kıyafet biberon derdi Yok :) bi biberon başlığı alınacak. Kendi eksiklerim var deepend alacağım en en en önemlisi o benim için

Kizkardesim mini kettle almis bana.Hastanede biseyler iceyim sicak sicak diye.Kisa denk geldigi icin
Belki sizde alip cantaniza koymak isteyebilirsiniz yazayim dedim

Bencede yavas yavas alin birden alinca hem maddi hem manevi anlamda cokuyor insan.Hersey pahali su kadar seye bu kadar para verdik biz daha simdiden boyleysek ilerde napicaz dusuncesi bitiriyor insani.Parca parca alinca o kadar goze gozukmuyo

gercekten ole ya bide biz her seyi kendimiz ypmaya calsyoruz kaynanadan hayit yok bize anca bi 200 tl verdi cocuk icin okadar daha eli ceplerine gtmyor hic benim kendi annem gene baya seyler etti para yolladi battaniyeleri esyalari hep almis yollafi bana esimde dolap besik aldi bi kac eksigi aldik smdi sampuanlari islak mendili ates oceri kaldi alinacak onlari da yavas yavas alalim diyoruz ocaktan snrada her sey pahalilasavak neyi uyguna alirsak akrdir smcta

Kizkardesim mini kettle almis bana.Hastanede biseyler iceyim sicak sicak diye.Kisa denk geldigi icin
Belki sizde alip cantaniza koymak isteyebilirsiniz yazayim dedim
Kesinlikle çok işe yarıyor kettle özellikle sezaryan olacak yada olan için bol kahve içmek gerekiyor

Gizzzz SEPTEMBER LOVE nerdesin gizzzzz
Neyse senin gelecegin yok kalkimde kizin bazasinin altini bi deşeyim ne var ne yok
Ara ara bakarim gelince yazarsin heralde
Bacımm şimdi çıktım
Şükürler olsun herşey yolunda
Çentikleşme devam ediyor ama Pera beslenmeyi bırakmıyormuş
1530 gram olmuş 38 cm boy
Yüzünü göstermedi çok uğraştı doktor bol çikolata ve birazda şiddet sonucunda
Gülen bir Pera Fotoğrafı çekebildik
O ara annemdem konuşuyorduk yüzünü göstermeyen kızçem birden bize dönüp gülümsedi
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı

AYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM DARISI BAŞIMA İNŞALLAH BEN HALA NUR CEMALİNİ GÖREMEDİM KİLOSU DA BAYA OLMUŞ MAŞALLAH BİZ BEŞ HAFTA ÖNCE 608 GR DIK :)

Ayyy cok sukur yarabbim
Masallah nasil buyudu bundan sonra korkma canim Allah in izniyle bisey olmaz
Hadi git simdi hangi magazayi zengin edeceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…