Kizlar bu arada burun tikanikliginda ne yapacaksiniz
Bu konuda hic konusulmadi.
Benim burun aspratorum var onu kullanicam ama ilk bebegi olacaklar arastirsin onuda yazin listeye
keşke benim kayınvalidem de 200 lira verse kendi hiç birşey yapmasaydı, inan suriyelilere versem onlar bile giydirmez , ve evimde boşuna kalabalık. dün sabah açtım ağladım,karşıdan o kadar mı birşeyden anlamayan biri olarak görülüyorum, derisi soyulmuş ayakkabı alıp vermek..
anneme gösterdi aldıklarını ben utanıp açamamıştım kendi elleriyle getirdi açtı, orda da bi ağlayasın geldi yazık annemde ses çıkaramadı.
Haaa tamam, nasıl üşendim anlatamamKiz kendine yastik mi yatakmi koccaman bisey dikecektin ya
Az kaldıŞubatın sonuna doğru gelmeye başlar bebişler :) benim Şubat sonu olacak mesela
Amin canım ya sağlıcakla tek tek Doğuma göndereceğiz buradan anneleri :) çok güzel tatlı bekleyiş oluyor. Hele bir de ne güzel Doğum hikayeleri oluyorAz kaldı yaa. Sağlıkla gelsinler
Evet ben paylaşmıştım 2013 kasım annelerinde :)Amin canım ya sağlıcakla tek tek Doğuma göndereceğiz buradan anneleri :) çok güzel tatlı bekleyiş oluyor. Hele bir de ne güzel Doğum hikayeleri oluyor
keşke benim kayınvalidem de 200 lira verse kendi hiç birşey yapmasaydı, inan suriyelilere versem onlar bile giydirmez , ve evimde boşuna kalabalık. dün sabah açtım ağladım,karşıdan o kadar mı birşeyden anlamayan biri olarak görülüyorum, derisi soyulmuş ayakkabı alıp vermek..
anneme gösterdi aldıklarını ben utanıp açamamıştım kendi elleriyle getirdi açtı, orda da bi ağlayasın geldi yazık annemde ses çıkaramadı.
Kizlar bu arada burun tikanikliginda ne yapacaksiniz
Benim burun aspratorum var onu kullanicam ama ilk bebegi olacaklar arastirsin onuda yazin listeye
Yarın öğleden sonra gebelikte ultrasonu iyi olan bir Radyoloğa gideceğim. İnşallah oradan iyi haberler alırım. Perinatologtan randevu alamadım hala.
Oy oyyy maşallah kocaman kız olmuş yahu tombik yanaklı mi olacak ne tam ısırmalik maşallah nazar değmesin böyle devam edecek pera güzel günlerde doğacak boşuna sende kurup durma kafandaBacımm şimdi çıktım
Şükürler olsun herşey yolunda
Çentikleşme devam ediyor ama Pera beslenmeyi bırakmıyormuş
1530 gram olmuş 38 cm boy
Yüzünü göstermedi çok uğraştı doktor bol çikolata ve birazda şiddet sonucunda
Gülen bir Pera Fotoğrafı çekebildik
O ara annemdem konuşuyorduk yüzünü göstermeyen kızçem birden bize dönüp gülümsedi
Mucize gibi bir şeydi
Doktorum bile duygulandı
Bu ay biberon süt pompası bakım malzemeleri falan alacağım o da lazım di mi nasıl bir şey gerek acebaaaaaKizlar bu arada burun tikanikliginda ne yapacaksiniz
baya ayip etmis ama ya kendi torunu olacak bide ben kayinvalidemin bisi yapmamasna degil ama bizim hakkimizi yemesi zoruma gidiyor benim cok parani yemistir o kadin bdie teyzem olacak annemin parasni bile alip yediler smdi diger oglu evlenecek evni dort dortluk diziyor ama ben kiraya cikarken bana bir cop bile almadilar ortaklasa aldigimiz ev var ordna bile bir aylik kirayi bize vermediler diger ogluna esya aliyolar o evde okadar hakkimiz vardi bizim smdi torunlarina bile hic bisi etmiyorlar benim evimde okadar eksik esyalarim var da bir kez olsun hakkinizi vereym alin demedi ama benim annem tek basna bir emekli maasi var kadinin onun maasna goz koymus resmen ona diyor heo al et yap diye kendisi okadar hakkmizi yedi genede bir igne almaid bzie ama benm annem neler etti smdi 200 tl verebldi anca torunu icin ne kadar hak yediler bilsen sasarsin vallahi biz ne zor gunler gecrmistik esimle kenarda bi bilezigim bile kalmadi onlar yuzunden ama obur dunyasi var iste bide bunun
Otribebe al geç gayet iyi.Ben listeye koydum da. Daha almadım nasılsa alınır diye. Hangisini almak lazım marka önerin kızlar bir de onun için forum araştırasım yok hiç
İnşallah alıcaksın. Sonra da isim bulup, çantanı falan hazırlayıp, taşındığın gün doğmasın diye dua edeceksin
Gerçekten böyle şeyleri okudukça çok üzülüyorum. Allah karı koca size bol bol sevgi neşe huzur bereket versin. Öyle insanlardan da fayda gelmezse gelmesin boşver.baya ayip etmis ama ya kendi torunu olacak bide ben kayinvalidemin bisi yapmamasna degil ama bizim hakkimizi yemesi zoruma gidiyor benim cok parani yemistir o kadin bdie teyzem olacak annemin parasni bile alip yediler smdi diger oglu evlenecek evni dort dortluk diziyor ama ben kiraya cikarken bana bir cop bile almadilar ortaklasa aldigimiz ev var ordna bile bir aylik kirayi bize vermediler diger ogluna esya aliyolar o evde okadar hakkimiz vardi bizim smdi torunlarina bile hic bisi etmiyorlar benim evimde okadar eksik esyalarim var da bir kez olsun hakkinizi vereym alin demedi ama benim annem tek basna bir emekli maasi var kadinin onun maasna goz koymus resmen ona diyor heo al et yap diye kendisi okadar hakkmizi yedi genede bir igne almaid bzie ama benm annem neler etti smdi 200 tl verebldi anca torunu icin ne kadar hak yediler bilsen sasarsin vallahi biz ne zor gunler gecrmistik esimle kenarda bi bilezigim bile kalmadi onlar yuzunden ama obur dunyasi var iste bide bunun
Otribebe al geç gayet iyi.
İnşallah. Senin de yarın demi kontrolün?
Bende 2017 eylül annelerin de yaşadım rabbim çok şükür tekrarını nasip ettiEvet ben paylaşmıştım 2013 kasım annelerinde :)
O hikayeleri ağlaya ağlaya okudum hep.
Amin kuzum hepimiz İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza Allah razı olsun kuZumSEPTEMBER LOVE çok güzel haberler bunlar. İnan benim kontrolümmüş gibi sevindim. Kocaman olmuş Peracık. Allah hep yüzünüzü güldürsün, sağlıkla alın kucağınıza
keşke almasalardı parasının olmadığını düşünürdüm almadı derdim, görümcem herşeyin en iyisini bilir, dün çarşıdan diğer yeğenlerine almış birşeyler, keşke annesine de deseymiş bunları hiç götürmeyelim diye, bizmi çok saf gözüküyoruz bilmiyorum kiBoşver almadıkları yapmadıkları daha iyi aslında. Benim de atanmış öğretmen görümcem oğluma etiketi üzerin de 9.90 a lcw den sezon sonu tişört almış oğluma kış ayı giydirmem için çünkü bedeni öyleydi. Kaynanam daha bir çöp almadı yapamadı 1.5 yaşın da oğlum.. bi 50 ₺ verdi oda 2 ay oldu
Sağol kuZummSEPTEMBER LOVE çok sevindim canım, harika haberler darısı diğer arkadaşların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?