2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu arada burun tikanikliginda ne yapacaksiniz
Bu konuda hic konusulmadi.
Benim burun aspratorum var onu kullanicam ama ilk bebegi olacaklar arastirsin onuda yazin listeye

Of of, o bebeklerin burun tıkanıklığı ne pis bişey, aç ağzını nefes al demi. 2 aylıkken kızımın burnu tıkanmıştı, sürekli nefes almaya çalışıyo burnundan ve ağlıyor, ağzını açsa çözülecek iş. Bende otribebe var o zamandan kalma. Ama sadece o zaman kullanabildik. Büyüdüğünde kullandırmadı inat kız.

Son düzenleme:

Boş ver ya. Eşinin yanında çok bir şey deme üzülür. O da görüyordur zaten.

baya ayip etmis ama ya kendi torunu olacak bide ben kayinvalidemin bisi yapmamasna degil ama bizim hakkimizi yemesi zoruma gidiyor benim cok parani yemistir o kadin bdie teyzem olacak annemin parasni bile alip yediler smdi diger oglu evlenecek evni dort dortluk diziyor ama ben kiraya cikarken bana bir cop bile almadilar ortaklasa aldigimiz ev var ordna bile bir aylik kirayi bize vermediler diger ogluna esya aliyolar o evde okadar hakkimiz vardi bizim smdi torunlarina bile hic bisi etmiyorlar benim evimde okadar eksik esyalarim var da bir kez olsun hakkinizi vereym alin demedi ama benim annem tek basna bir emekli maasi var kadinin onun maasna goz koymus resmen ona diyor heo al et yap diye kendisi okadar hakkmizi yedi genede bir igne almaid bzie ama benm annem neler etti smdi 200 tl verebldi anca torunu icin ne kadar hak yediler bilsen sasarsin vallahi biz ne zor gunler gecrmistik esimle kenarda bi bilezigim bile kalmadi onlar yuzunden ama obur dunyasi var iste bide bunun

Benim burun aspratorum var onu kullanicam ama ilk bebegi olacaklar arastirsin onuda yazin listeye

Ben listeye koydum da. Daha almadım nasılsa alınır diye. Hangisini almak lazım marka önerin kızlar bir de onun için forum araştırasım yok hiç

Yarın öğleden sonra gebelikte ultrasonu iyi olan bir Radyoloğa gideceğim. İnşallah oradan iyi haberler alırım. Perinatologtan randevu alamadım hala.

İnşallah alıcaksın. Sonra da isim bulup, çantanı falan hazırlayıp, taşındığın gün doğmasın diye dua edeceksin

Oy oyyy maşallah kocaman kız olmuş yahu tombik yanaklı mi olacak ne tam ısırmalik maşallah nazar değmesin böyle devam edecek pera güzel günlerde doğacak boşuna sende kurup durma kafanda
Bu ay biberon süt pompası bakım malzemeleri falan alacağım o da lazım di mi nasıl bir şey gerek acebaaaaa
Kredi Karti sisiyor hemen delirtiyor insanı. Benim bu ay sonu her şey hazır olsa iyi olur gibi ocağı dr doğum için ayırdı gibi şimdiden

Yaa böyle insanlar var hakikaten. Ondan gelecek iyilik allahtan gelsin boşver. Yaptığının acısını misliyle çıkarır bu insanlar . Allah sağlık versin siz herşeyinizi halledersiniz, eşya eksik olsun boşver ağıztadı olsun yeter ki

Otribebe al geç gayet iyi.
İnşallah. Senin de yarın demi kontrolün?

Gerçekten böyle şeyleri okudukça çok üzülüyorum. Allah karı koca size bol bol sevgi neşe huzur bereket versin. Öyle insanlardan da fayda gelmezse gelmesin boşver.

SEPTEMBER LOVE ne güzel haberler almışsın maşallah
Çok sevindim Pera’nın iyi olmasına
Maşallah kilosu boyu da iyi
İnşallah daha da iyi olacak herşey canım benim

SEPTEMBER LOVE ne güzel haberler almışsın maşallah
Çok sevindim Pera’nın iyi olmasına
Maşallah kilosu boyu da iyi
İnşallah daha da iyi olacak herşey canım benim

SEPTEMBER LOVE çok güzel haberler bunlar. İnan benim kontrolümmüş gibi sevindim. Kocaman olmuş Peracık. Allah hep yüzünüzü güldürsün, sağlıkla alın kucağınıza
Amin kuzum hepimiz İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza Allah razı olsun kuZum
Yarın sende güzel haberlerle geleceksin inşallah
Zaman gittikçe daralıyor heyecan artıyor iyice

keşke almasalardı parasının olmadığını düşünürdüm almadı derdim, görümcem herşeyin en iyisini bilir, dün çarşıdan diğer yeğenlerine almış birşeyler, keşke annesine de deseymiş bunları hiç götürmeyelim diye, bizmi çok saf gözüküyoruz bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…