Ben de 23. Haftamdaydı sanırım zehirlendim canım bebeğe bir zararı yok korkma sadece susuz kalmamaya bakEvet bende de çok gaz vardı. Gaz genelde akşamları oluyor gündüz hareketsiz kaldığımdan galiba ama bu akşam gaz fenaydı. İshale istifra da eşlik etti, biraz önce çıkardım herşeyi. Sanırım besin zehirlenmesi geçiriyorum. Biraz ağrı sızı da var. Doktora mı gitsem acaba, bebeğe zarar olur mu ki zehirlenme? Su kaybı önemli diye su içiyorum şimdi ama umarım başka sakıncası yoktur
Günaydın kizlar kontrolu olanlar iyi haberlerle gelin inşallah
Sabah sabah aklimaa gelene bakın sizler dönence aldınız mı bebisleree
İnşallah normaldir haberdar et bizi deLekelenmem devam ediyor doktora geldim inş normal bir süreçtir
İnşallah önemli değildir Canım haber ver biZedeLekelenmem devam ediyor doktora geldim inş normal bir süreçtir
Vermem kimseyi ele vermem benİsim vermediğin iyi olmuş
Günaydın canımGünaydın kızlar, 15:30 da benim kontrolüm ay çok heyecanlıyım inşallah iyi şeyler duyarızgeronimo_s ile yarın da @Cemre Yaman alır güzel haberleri mutlu bir topic olarak yolumuza devam ederiz.
Dönence bende almadım. Seçmek çok zor. Renklerine, hayvanlarına karar vermek zor. İşte bir çanta bir bu
İnşallah sen de güzel haberler getir bizeGünaydın kızlar, 15:30 da benim kontrolüm ay çok heyecanlıyım inşallah iyi şeyler duyarızgeronimo_s ile yarın da @Cemre Yaman alır güzel haberleri mutlu bir topic olarak yolumuza devam ederiz.
Dönence bende almadım. Seçmek çok zor. Renklerine, hayvanlarına karar vermek zor. İşte bir çanta bir bu
Güzel güzel haberlerle gelin inşallah
https://www.civilim.com/baby-enzo-elite-travel-sistem-bebek-arabasi-gold-63963 ben bunu aldım açtık kurduk gayet iyidi herşeyi bende araştırıp aldım.bu canım,hatta yağmurlukta hediyesi. bence renk iyi yaa ne bilim. renk için fazla para vermek istemiyorum.
Çok güzelmiş, güle güle kullanın. Bizimkine çok benziyor, Pierre cardin'in bizdeki. Tek tekerleği kırık onu da yaptırmak lazım bir de yıkatmak lazım, şimdi aklıma geldi. Ooof ne çok iş var ya.https://www.civilim.com/baby-enzo-elite-travel-sistem-bebek-arabasi-gold-63963 ben bunu aldım açtık kurduk gayet iyidi herşeyi bende araştırıp aldım.
İlk haberler senden gelecek o zaman. Kızçen güzel güzel gelişmiştir inşallah.Günaydın kızlar. Güzel haberlerle gelsin kontrolü olanlar. Ben de hastanedeyim sıra bekliyorum.
Neden Bebek için mi yoksa grip için miGünaydın kızlar. Güzel haberlerle gelsin kontrolü olanlar. Ben de hastanedeyim sıra bekliyorum.
Kayınvalidem iyi çok şükür. Ben şeker için geldim. Endokrin bölümüne gönderdi dr şimdi 100 mg ilk şeker testi yaptıracağım 3-4 saat buralardayım.Neden Bebek için mi yoksa grip için mi
Nasıl oldun bu arada
Kaynana iyileşti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?