2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar kontrolu olanlar iyi haberlerle gelin inşallah
Sabah sabah aklimaa gelene bakın sizler dönence aldınız mı bebisleree

Ben de 23. Haftamdaydı sanırım zehirlendim canım bebeğe bir zararı yok korkma sadece susuz kalmamaya bak

Günaydın kizlar kontrolu olanlar iyi haberlerle gelin inşallah
Sabah sabah aklimaa gelene bakın sizler dönence aldınız mı bebisleree

Günaydın kızlar, 15:30 da benim kontrolüm ay çok heyecanlıyım inşallah iyi şeyler duyarız geronimo_s ile yarın da @Cemre Yaman alır güzel haberleri mutlu bir topic olarak yolumuza devam ederiz.

Dönence bende almadım. Seçmek çok zor. Renklerine, hayvanlarına karar vermek zor. İşte bir çanta bir bu

Günaydın canım
İçini refah tut hayırlısıyla güzel geçecek kontrol
Dönenceye gerek Yok nasıl olsa ben ve babası devamlı başında dönüyor olacağız :)

İnşallah sen de güzel haberler getir bize . Dönence minik bir şey vardı bende müziği çok güzeldi ama bozuldu. Bir de park yatakla gelen vardı onu da kızım bozdu. Biz de dönencesiziz yani. Uygun bir şey denk gelirse beni de etiketleyin.
Günaydın kızlar
betsy_pc geronimo_s güzel haberlerle gelin başka var mıydı görüş günü olan

M mel33 var bi de bildiğim. Hayırlısıyla gelelim inşallah.

Güzel güzel haberlerle gelin inşallah
Üzerimizdeki kara bulutlar gitsin
Allah’ın izniyle

Buzdolabının alt katına yemek koyarken dengemi kaybedip popo üstü çok sert olmayan bir düşme yaşamıştım .lekelenme ondan kaynaklı olabilirmiş .açılma Yok .sancı için nst ye bağladılar şimdi .sonuca göre hastaneye yatış veya rapor verecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…