Kızçemi Cuma gördük şükür iyiydi. Şekerim çıktığı için geldim bugü yeniden şeker yüklemesi yapılıyor. Bu şekerli su ne iğrenç ya..İlk haberler senden gelecek o zaman. Kızçen güzel güzel gelişmiştir inşallah.
Citcitli ustune soyle kadife tulumlar takimlar vs giydirirsin. Yada hirka yelek sweat tarzi havaya gore. Mart nisan soguk olur yine kizlar genelde kadifeler iyi olur kazaklardansa mevsime de tam uygun ne ince ne kazaklar gibi terletici olmazlarAlırsamda 3/6 alırım ama
Hala aklım almıyor çıtçıtlı zıbın üstüne ne giyecek bu Kızçe
Pijama üstü almama gerek Yok mu
Bazen benim de oluyor ama özellikle ani hareket yapmışsam ya Sakız’ımı çok kucağıma almışsam. Bu haftalardan sonra uyku yok artık sanırım. Neyse 10 hafta civardı bir şey kaldı. Umarım 37 ya da 38 de sağlıkla gelir kuzular. 40 a kadar bekletmesinler bizi.Kizlar kasik agrisi olan var mi? Su an sol da resmen tek bi nokta bacagima yakin cok agrio azicik ovayim diorum sipa hemen ayak kol neyi varsa elimi itio oraya kdr nasil ulasiyorsa artik... gece de hem terleme hem agri hem sacma sapan ruyalar yine uykusuz gecti... valla ilk kizda bu donemler en rahat zamanlarimdi. 34 36dan snr neyse de agri agirlasma halsizlik bitiriyor beni valla yildim. Bi dogurayim kisirlastircam hemen kendimi
İyi sayılırız sen nasılsın?Gunaydın kızlar :)
cumadan beri yoktum nasılsınız
Bosver donenceyi ben gecen en buyuk eksigim olan mama onlugunu aldim ustumden buyuk bi yuk kalktiGünaydın kizlar kontrolu olanlar iyi haberlerle gelin inşallah
Sabah sabah aklimaa gelene bakın sizler dönence aldınız mı bebisleree
Aynen ya bu ara bi kardes delisi oldu özgü de hop atlio kucahima kardesimle konuscam diye kardesi konusturan da benBazen benim de oluyor ama özellikle ani hareket yapmışsam ya Sakız’ımı çok kucağıma almışsam. Bu haftalardan sonra uyku yok artık sanırım. Neyse 10 hafta civardı bir şey kaldı. Umarım 37 ya da 38 de sağlıkla gelir kuzular. 40 a kadar bekletmesinler bizi.
Atliyom hotobosa karsila benigüüüünaydıııınnnn
@Sevda_S almadım henüz,ahanda aklıma soktun
4body1soul gel sen götürcem seni zincirlere
çok güzel ahşap dönenceler yapıyorlar hem plastik değil daha sağlıklı bi araştırın canım ben kendim yapmayı düşünüyorum.Bosver donenceyi ben gecen en buyuk eksigim olan mama onlugunu aldim ustumden buyuk bi yuk kalkti
İyi olsunda bide kadına bakmak zorunda kalmaKayınval
Kayınvalidem iyi çok şükür. Ben şeker için geldim. Endokrin bölümüne gönderdi dr şimdi 100 mg ilk şeker testi yaptıracağım 3-4 saat buralardayım.
Canta faciasindan sonra bi donence faciasi kaldirmaz bu topikGünaydın kızlar, 15:30 da benim kontrolüm ay çok heyecanlıyım inşallah iyi şeyler duyarızgeronimo_s ile yarın da BirAsilAnnesi alır güzel haberleri mutlu bir topic olarak yolumuza devam ederiz.
Dönence bende almadım. Seçmek çok zor. Renklerine, hayvanlarına karar vermek zor. İşte bir çanta bir bu
Hastaneye yatmaya gerek kalmaz inşallahBuzdolabının alt katına yemek koyarken dengemi kaybedip popo üstü çok sert olmayan bir düşme yaşamıştım .lekelenme ondan kaynaklı olabilirmiş .açılma Yok .sancı için nst ye bağladılar şimdi .sonuca göre hastaneye yatış veya rapor verecek bakalım
Nerdesin sen giz bacaciklarini kiracam seninGunaydın kızlar :)
Gece baya Haifiledi acısıSEPTEMBER LOVE parmagin nasil oldu canim
Yokluğunu ilk dünürün fark etti nerelerdeydinGunaydın kızlar :)
Gece baya Haifiledi acısı
Şimdi biraz şiş ve kırmızı eğer bir yere değdirmezsem acımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?