2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kasik agrisi olan var mi? Su an sol da resmen tek bi nokta bacagima yakin cok agrio azicik ovayim diorum sipa hemen ayak kol neyi varsa elimi itio oraya kdr nasil ulasiyorsa artik... gece de hem terleme hem agri hem sacma sapan ruyalar yine uykusuz gecti... valla ilk kizda bu donemler en rahat zamanlarimdi. 34 36dan snr neyse de agri agirlasma halsizlik bitiriyor beni valla yildim. Bi dogurayim kisirlastircam hemen kendimi

Alırsamda 3/6 alırım ama
Hala aklım almıyor çıtçıtlı zıbın üstüne ne giyecek bu Kızçe
Pijama üstü almama gerek Yok mu
Citcitli ustune soyle kadife tulumlar takimlar vs giydirirsin. Yada hirka yelek sweat tarzi havaya gore. Mart nisan soguk olur yine kizlar genelde kadifeler iyi olur kazaklardansa mevsime de tam uygun ne ince ne kazaklar gibi terletici olmazlar

Bazen benim de oluyor ama özellikle ani hareket yapmışsam ya Sakız’ımı çok kucağıma almışsam. Bu haftalardan sonra uyku yok artık sanırım. Neyse 10 hafta civardı bir şey kaldı. Umarım 37 ya da 38 de sağlıkla gelir kuzular. 40 a kadar bekletmesinler bizi.

Aynen ya bu ara bi kardes delisi oldu özgü de hop atlio kucahima kardesimle konuscam diye kardesi konusturan da ben oyle bi muhabbet sevgi seli niyetine yaslanmalar ziplamalar.kafa dayamalar eliyle karindan destek alarak kalkmalar. Normalde asla kardesinin cani acidi demrm karnim agrio aciyor yoruldum benn fln derim dedim artik yamulttun cocugun basini gozunu duye tovbe ins bisi olmuyordur da cok zorladi valla Kucaga da aliyorsun haliyle dun de tum aile.bizdeydi yemegi bulasigi herkes isin ucundan tatsa da yoruldum galiba... ay ins ya dedigin gibi 38de gelirler bana simdiden daral geldi özgü 40 bitince dogmustu mahalle esnafina bile.dert olmustu ikinci daha kolay erken gelir derler ya her bebe kendi gelisimini beklio işte...

Canta faciasindan sonra bi donence faciasi kaldirmaz bu topik
Benim besigim yok ufak 10 aylik olanz kadar yatiracagim anne yani besigim var onada donence takilmaz o yuzden ben bu projektorden alicam.
Oteki bebelere donence almistim hem degisiklik olsun bana

Hastaneye yatmaya gerek kalmaz inşallah
Rapor verir evinde dinlenirsin

Günaydın kızlar
Ben şeker testi yaptırmak istemedim
Doktorum da biraz kızdı bana
Ama hala yaptırmayı düşünmüyorum
Öğleden sonra diğer tahlil sonuçlarım çıkacak doktora gidicem tekrar sizler neler yapıyorsunuz
Geçmişi okuyamadım amma konuşmuşsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…