- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Arabadan önce bir isim bulsaydı kızçeye iyi olacaktı
Masterchef izliyorum bende. Ocak anneleri hergün biri doğuruyor. Darısı başımızaŞubat annelerinde doğuran Yok şükür
Ocak anneleri hep doğurmuş herhalde
Aylardir bunu diyodum sukur anladin
Yooo yilgizi izliyom ben yassak elmaHerkes çukur mu izliyor
Şubat annelerinde doğuran Yok şükür
Ay evet ocak anneleri hizliMasterchef izliyorum bende. Ocak anneleri hergün biri doğuruyor. Darısı başımıza
Ege'nin hamsisi açık bizde bende örgü örmeye çabalıyorumHerkes çukur mu izliyor
Oraları nasıl takip ediyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz anacımŞubat annelerinde doğuran Yok şükür
Bugün benimde adet sancısı gibi ağrılarım oldu bir ara belimden ağrıyordu korktumAy evet ocak anneleri hizli
Onlar dogursunda sira bize gelsin.
Belim cok agriyo
Sancim bitiyo belim agriyo belim bitiyo midem bulaniyo
Neyse biraz daha dursun prenses icerde hazirlklari bitene kadar sonra dogsun
Rahim ağzı boyu ne kadarmış söyledi mi doktorunuz aynı sorun bende de varTuz ise yarar biraz canım biz öyle yaparız epey acısını alir özellikle ilk olduğunda hemen.
Canım korkutmak istemem benimde birkaç gün öyle leke geliyordu kahverengi dr açılma olmuş olabilir diye çağırdı rahim ağzında kısalma kasılma falan çıktı.
Ama bazı gebelerde ara ara leke normalde de geliyormuş bilemedim inşallah kötü bir şey yoktur. Kontrol ne zaman
Daha önce söylemiştim galiba 15mm idi önce iki gün sonra 14mm olmuştu cuma kontrol var.Rahim ağzı boyu ne kadarmış söyledi mi doktorunuz aynı sorun bende de var
Önce şubat anneleri bir doğursundaMasterchef izliyorum bende. Ocak anneleri hergün biri doğuruyor. Darısı başımıza
Orda kimle kimle anlamak çok zorYooo yilgizi izliyom ben yassak elma
Ocak analarina baktım hatunlar kilo takip çizelgesi falan yapmışlar profesyonel takılıyor bacım bunlar.Anam biz ocak subat annelerine bakiyoruz
Nisan analarida bize bakiyodur
Oramiz buramiz agriyo demeyek bari ne derler bizim hakkimizda abbooouuwww
Benimki 26 mmdi Cuma günü progestan verdi inşallah kalınlaşır da zamanında gelirlerDaha önce söylemiştim galiba 15mm idi önce iki gün sonra 14mm olmuştu cuma kontrol var.
Yatıyorum ben sürekli.
Ben her yere yeterim bacı merak etmeEge'nin hamsisi açık bizde bende örgü örmeye çabalıyorum
Oraları nasıl takip ediyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz anacım
Bugün benimde adet sancısı gibi ağrılarım oldu bir ara belimden ağrıyordu korktumuzatabildigim kadar duşa girmeyi uzatiyordum kendimi banyoya attım nolur nolmaz diye ayy her an dogurabilirim hissi çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?