Anam biz ocak subat annelerine bakiyoruz
Nisan analarida bize bakiyodur
Oramiz buramiz agriyo demeyek bari ne derler bizim hakkimizda abbooouuwww
Aynen Canım aynen bende kucağıma almadan inanamayacağım
Canım randevum olmayınca kalabalık olur diye.yerin 3ten sonra gidecem inşallah
Allah razi olsun bacim sen ne iyi kalplisin kimseyi yanliz birakmiyonOcak analarina baktım hatunlar kilo takip çizelgesi falan yapmışlar profesyonel takılıyor bacım bunlar.
Hep sen diyorsun bir yerlerim ağrıyor diye biz de yalnız kalma diye benimde şuram ağrıyor diyoruz
Yarın kontrolüm 3 ten sonra gidecem.korkuyla bekliyorum canım.kabız olmuşum ıkınınca alıntım çoğalıyor.bir o eksikti zaten.hayırlısı olsun artık.yatıyorum hep.....
Ocak analarina baktım hatunlar kilo takip çizelgesi falan yapmışlar profesyonel takılıyor bacım bunlar.
Hep sen diyorsun bir yerlerim ağrıyor diye biz de yalnız kalma diye benimde şuram ağrıyor diyoruz
Gözün aydın canım maşallah büyümüş iyi kilo almış böyle devam eder inşallah.
Sevindim canım maşallah.
benimde cuma kontrol var rahim ağzında kısalma ne kadardı senin benim 14 mm idi en son daha da kisalmamistir inşallah. Darısı başıma.
Yarın ikimizin de kontrolü :)
Güzel haberler almana sevindim :)
BUGÜNÜ MUTLU PAZARTESİ İLAN EDİYORUMHEP GÜZEL HABERLER ÇOK SEVİNDİM
İnşallah canım, hep beraber.
Maşallah kızınaböyle devam eder inşallah.
Maşallah canım gözün aydın
Ne yapıyorsan aynen devam canım. Çok sevindim. İnşallah 30ları da geçeriz hep beraber
E esramtirak canım gözün aydın inşallah sağlıkla zamanında gelir bebeklerimiz
Bizim topiğe güveniyorum ben. Çok kilo alan olmayacak gibi. O yüzden gerek duymadım
Hayırlı haberler inşallah kuZumCanım randevum olmayınca kalabalık olur diye.yerin 3ten sonra gidecem inşallah
Proluton iğne oluyorum ben haftalık progestani fitil olarak mi kullanıyorsun. İnşallah daha da kötüye gitmez sabit kalır bol bol dinlen Uzan.Benimki 26 mmdi Cuma günü progestan verdi inşallah kalınlaşır da zamanında gelirler
Maşallah sana da kızına da yetişin bacım yetişinBen her yere yeterim bacı merak etme
Ama sen şu bebeleri tut içerde tutabildiğin kadar
4 hafta daha tut sonra bir 4 hafta daha yaparız biz onu
Şubat annesi olursun bende tek bırakmam seni şubat son hafta iyidir
Balık burcu olurlar :)
Çok iyiyim diye söylemiyorum gerçekten çok iyi biriyimdirAllah razi olsun bacim sen ne iyi kalplisin kimseyi yanliz birakmiyon
Bebelerinde yanliz kalmasin icerde diye çift yaptin
Ayyy bizi birbirimize kirdiracak. Kadın meşgul belli ki kimse üstlenmek istemedi nspsin
Çok fena umutlandırdın beni 14 mm ile devam edebilirim belki ikiz sıkıntı biraz ama olur yaa olur olmuş bakCok tsk ederim ins devam eder boyle.
Benimki 2,5 cm
Ilk gebeligimde de ayni sorun vardi 22. haftalarda 2,5 ile bi basladi sonra hep 1 lerdeydi ve ben ha geldi ha gelecek derken 40. haftada sunni sanciyla
Dogum yaptim. Hatta son iki hafta 5 cm acilmam vardi
Sen her şeyi okuyormusun müdür 19-20 kg alan var benim tanıdıklar ikiz ama kilo alamıyorum diye beni dövecek kan gövdeyi götürüyorBizim topiğe güveniyorum ben. Çok kilo alan olmayacak gibi. O yüzden gerek duymadım
Evet bende de çok gaz vardı. Gaz genelde akşamları oluyor gündüz hareketsiz kaldığımdan galiba ama bu akşam gaz fenaydı. İshale istifra da eşlik etti, biraz önce çıkardım herşeyi. Sanırım besin zehirlenmesi geçiriyorum. Biraz ağrı sızı da var. Doktora mı gitsem acaba, bebeğe zarar olur mu ki zehirlenme? Su kaybı önemli diye su içiyorum şimdi ama umarım başka sakıncası yokturCanim bende de durum son birkac gundur ayni. Haftabasinda gece uykudan bi uyandim bi bulanti afedersin ishal mahvoldum sabaha kadar sonraki gunler hafif bulantim oldu. Su iki gundur de acayip gaz var sanki ptlicagim. Bugun dra gittim kontrole cok aukur hareketi yerindeydi ama sanirim gazdan insan tam hissedemiyoe. Drum bana bagirsaklari bosaltmalisin ki gaz olusmasin dedi onu da magnesiumunarttirarak yapabilirsin dedi. Suan bile gaz mahvediyoe sanci gibi hissediyorum
Bu aksam 10da kıza kitap okurken uyumusum kalmisim misss.
Hareketler o haftalarda değişken oluyor genelde. Hergün aynı olmuyor. İshal ve kusma bir aradaysa istersen bir acile git. Normalde de kusuyorsan bilemem ama tedbirli olmakta fayda var. Geçmiş olsun.Evet bende de çok gaz vardı. Gaz genelde akşamları oluyor gündüz hareketsiz kaldığımdan galiba ama bu akşam gaz fenaydı. İshale istifra da eşlik etti, biraz önce çıkardım herşeyi. Sanırım besin zehirlenmesi geçiriyorum. Biraz ağrı sızı da var. Doktora mı gitsem acaba, bebeğe zarar olur mu ki zehirlenme? Su kaybı önemli diye su içiyorum şimdi ama umarım başka sakıncası yoktur
Daha önce hayatımda hiç bu kadar mantıklı bir şey duymamıştım
İsim veremem asla
Dilimde bir şarkı var bak postacı geliyor selam veriyor herkez ona bakıyor merak ediyor
Off geçmiş olsun cnmKızlarla yanık için ne yapayım
İki parmağım şuanda alev gibi
Kızgın yağın içine soktum köfte niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?