Neyse sıkma canını vakit var daha , marangozun azizliğine uğramıştır belki o daSabah kayınvalidem Aradı sordum dolap gelecekmi diye bilmiyorum dedi
Eşimi aradım böyle söyledi annen dedim
Oda başlarım onların yapacağı işe sakin bir daha sorma
Alsın dolapı babam kendi kullansın dedi
Hafta sonu gider Beşik aldığımız yere bakarız dedi
Üzülüyorum sorun dolap değil sorun bize ilk defa bi şey yapacak adam burnumuzdan getirdi
Anam sorma
Dunde biri bisey yazmis bizim topik degil bu arada
Normal dogumdan korkuyorum sezeryandan da korkuyorum demis
Bunu okudum ya artikin atin beni bi yerden
Kayınvalidem geldi dünki ultrason kağıdını istedi dedesi görmek istemiş
Ama kızlar öyle gülüyordu kağıtta inanılmaz bir duygu
Nasıl dayanacaksın o kadar kuZum yaİnşalllah. Açlıktan ölüyorum 1 e kadar bir şey yemek yok. Bayılmasam bari buralarda.
VermeseydinKayınvalidem geldi dünki ultrason kağıdını istedi dedesi görmek istemiş
Aklımada geldi demekte sustum geneÖnce dolap sonra görüntü deseydin :)))
Valalhi dayanmaya çalışıyorum çünkü aynı iğrenç suyu tekrar içemem.Nasıl dayanacaksın o kadar kuZum ya
İnşallah güzel çıksında sonucun değsin bu kadar eziyete
Kötü gelin olmak istemedim sustumVermeseydin
Bende dolabi gormek istiyorum nolacak simdi deseydin
Nasıldı kısss pembe olan geçmişe bakayım da alayım da bende bariKızlar buarada penti den sütyenler geldi. Foto larını göndermiştim. Emzirme sütyeni askıları kalın olması dışında fena değil, zaten şuan koca göbeğimle daha süslüsü nasıl olurmuş bilemedim. Ama diğer pembe kruvaze olan muhteşem yokmuş gibi kenara sıyırıp emzirilebilirde bence şık üstelik. Almayı düşünenler bir baksın bence
Allah yardımcın olsun kuZummValalhi dayanmaya çalışıyorum çünkü aynı iğrenç suyu tekrar içemem.
Hayır canımCanim senin sat yine mi degisti 15 mart gozukuyodu dogum
Dün akşam kızgın yağda yaptım çok acıdı ama bu gün şükür iyiyim kuZummBöyle giderse kaçış yok zaten
Bugün de yaptır derse yaptırıcam kuzum
Canım parmağına bişey mi oldu okumadım geçmişi
Hepimiz eşimizin ailesinden yana dertliyiz
Benimkileri de biliyorsun zaten
Günlerce ağladım ama ne fayda
Yaaaa ben onun totosunu yerimKayınvalidem geldi dünki ultrason kağıdını istedi dedesi görmek istemiş
Tatlıyı çok severimValalhi dayanmaya çalışıyorum çünkü aynı iğrenç suyu tekrar içemem.
Geçmiş olsun canım benimDün akşam kızgın yağda yaptım çok acıdı ama bu gün şükür iyiyim kuZumm
Valla gerildim bi dolap yüzünden
Eşimde Boşver diyor bi dolap alamayacakmıyız
Bi şeyi ya yaparsın ya da yapmazsın o kadar
Anam cikarsa benim bu katyayi al basimdan.Ben artik bas edemiyom yassik diyom kovamiyom daKötü gelin olmak istemedim sustum
Aselatimden cevap bile vermedim
Yanık parmaklarıma baktı he iyi az yanmış dedi
Bilet aldım bir ev alacak para çıksa da kaçıp gitsek buralardan hayırlısıyla
Ya bunu cok begeniyorum ama benimkileri tasiyamaz bu
Hastanede kal bugün dedi annem hemen hastanenin karşısında oturuyor ben anneme geçeyim dedim acil bir şey olursa hemen giderim rapor verdi iki gün sonra tekrar gitcem inş hemen geçer dualarınızı bekliyorum canlar evde de hamile kaldığımdan beri hiç iş yapıyorum olacağı varsa oluyor demek kiHastaneye yatmaya gerek kalmaz inşallah
Rapor verir evinde dinlenirsin
Cok gecmis olsun canimHastanede kal bugün dedi annem hemen hastanenin karşısında oturuyor ben anneme geçeyim dedim acil bir şey olursa hemen giderim rapor verdi iki gün sonra tekrar gitcem inş hemen geçer dualarınızı bekliyorum canlar evde de hamile kaldığımdan beri hiç iş yapıyorum olacağı varsa oluyor demek ki
Hastanede kal bugün dedi annem hemen hastanenin karşısında oturuyor ben anneme geçeyim dedim acil bir şey olursa hemen giderim rapor verdi iki gün sonra tekrar gitcem inş hemen geçer dualarınızı bekliyorum canlar evde de hamile kaldığımdan beri hiç iş yapıyorum olacağı varsa oluyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?