2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun kuZum
Ama anladığım kadar ciddi bir sorun yok
Sadece kontrol amaçlı dimi

Sağ olun canlar açılma yok dedi ancak kanama açılmayı tetikleyebilir yatacaksın dedi bu arada annemin akşam yemeği menüsünde ayak paça varmış hamilelere yasak mıydı

Alayım kuZum fiyatıda gayet uygun
Rahat mı
Ben genelde hiç sütyenle Rahat edemeyen insanım

Ben normalde balenli falan kullanıyorum yatarken bile çıkarmam, meslek yüzünden alışkanlık. Bu yokmuş gibi bana değişim belki de

Sağ olun canlar açılma yok dedi ancak kanama açılmayı tetikleyebilir yatacaksın dedi bu arada annemin akşam yemeği menüsünde ayak paça varmış hamilelere yasak mıydı

Evde annen pişirmiş o yüzden sıkıntı olmaz. Ben haftada bir kemik suyu içiyorum

Nasilsiniz kizlar giremedim kac gundur oglum cok hastalandi dun 4 saat hastanedeydik serum takildi hava verdiler kendine geldi biraz ama kesinlikle surup iciremiyorum siseyi gorunce kusmaya basliyo bi kasik surup icsin diye kac takla atiyorum ama nafile tepinirken karnima da carpti kac kez zor valla

Seker oldugunda genelde dikkat cekici bulgular oluyor, suyun fazla olmasi, karin kafa buyuklugunun orantisi vs gibi eger dikkat cekici anormal birsey yoksa bence de gereksiz. Yani benim dusuncem

cok gecmis olsun canim birsey olmadigina sevindim anneden iyi hastane mi olurmus cok iyi yapmissin

Ya bunu cok begeniyorum ama benimkileri tasiyamaz bu ben normal lotus modeli varya ondan denedim sanirim ondan alirim bi ay dha gecsn nekdr buyuyecek bi bakayim ondan sonra alurim diye dusundm
Ben normalde lotus modelini kullaniyodum ona bile sigmiyo artik kom a bakicam bi belki daha iyi toparlayicilar vardir

Cok gecmis olsun. Cocuklarin hastaliklari zor oluyor. Antibiyotik surubu mu icemiyor? Eger antibiyotikse mutlaka doktoruna soyle kusuyor diye. Enjeksiyon olarak verir.
Cok guzelmis zaten emzirme ozellikli gibi bu da. Gule gule kullan

Cok gecmis olsun. Cocuklarin hastaliklari zor oluyor. Antibiyotik surubu mu icemiyor? Eger antibiyotikse mutlaka doktoruna soyle kusuyor diye. Enjeksiyon olarak verir.

Cok guzelmis zaten emzirme ozellikli gibi bu da. Gule gule kullan
Her surubu kusuyo daha icirmeden kusmaya basliyo dun doktora soyledim kesin iciremicem diye baska tedavi yontrmi yok dedi igne vericegi kadar ilerlememis hastalik bende napicagimi sasiriyorum bagisikligi cok kuvvetli senede 1 ya da 2 kez hasta oluyo ama oluncada ailece mahvoluyoruz

Geçmiş olsun bu topic anaları karınlarındakinden ayrı kucaktakinden ayrı çekiyor valla. Allah evlatlarınıza sağlık versin, gebeyken çekmek daha bir zordur

Daha mick fotoğrafı atmayacağım tamam taşlamayın :))
Ama uyuma bakın

Kız duvar kağıdın leopar deseni mi?? Eğer öyle ise mickeyli nevresim pijama olmamış vallahi :))) ama peracığın tulumuna diyecek yok çok yakışacak sıpaya

Duvar kağıdı leopar bide düz duvar kağıdı gibi değil
Sanki bakınca kadifeymiş gibi değişik güzel bir şey
Tabiki ona özel nevresimlerimiz var
Şuanda olduğu için Mickeyleri rahat Rahat kullanabilirim

Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun umarım çabuk iyileşir.

Merhaba kızlar, bugün kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler. Bebeklerini en güzel haliyle görürler

Geçmiş olsun sevindim açılma falan olmamasina insanın başına gelince korkuyor tabi. İnşallah sağlıkla devam edecek bir sorun çıkmayacak leke de kendiliğinden kesilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…