- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çok geçmiş olsun kuZumHastanede kal bugün dedi annem hemen hastanenin karşısında oturuyor ben anneme geçeyim dedim acil bir şey olursa hemen giderim rapor verdi iki gün sonra tekrar gitcem inş hemen geçer dualarınızı bekliyorum canlar evde de hamile kaldığımdan beri hiç iş yapıyorum olacağı varsa oluyor demek ki
Alayım kuZum fiyatıda gayet uygun
Alayım kuZum fiyatıda gayet uygun
Rahat mı
Ben genelde hiç sütyenle Rahat edemeyen insanım
Sağ olun canlar açılma yok dedi ancak kanama açılmayı tetikleyebilir yatacaksın dedi bu arada annemin akşam yemeği menüsünde ayak paça varmış hamilelere yasak mıydı
Seker oldugunda genelde dikkat cekici bulgular oluyor, suyun fazla olmasi, karin kafa buyuklugunun orantisi vs gibi eger dikkat cekici anormal birsey yoksa bence de gereksiz. Yani benim dusuncemGünaydın kızlar
Ben şeker testi yaptırmak istemedim
Doktorum da biraz kızdı bana
Ama hala yaptırmayı düşünmüyorum
Öğleden sonra diğer tahlil sonuçlarım çıkacak doktora gidicem tekrar sizler neler yapıyorsunuz
Geçmişi okuyamadım amma konuşmuşsunuz :)
cok gecmis olsun canim birsey olmadigina sevindim anneden iyi hastane mi olurmus cok iyi yapmissinHastanede kal bugün dedi annem hemen hastanenin karşısında oturuyor ben anneme geçeyim dedim acil bir şey olursa hemen giderim rapor verdi iki gün sonra tekrar gitcem inş hemen geçer dualarınızı bekliyorum canlar evde de hamile kaldığımdan beri hiç iş yapıyorum olacağı varsa oluyor demek ki
Ben normalde lotus modelini kullaniyodum ona bile sigmiyo artik kom a bakicam bi belki daha iyi toparlayicilar vardirYa bunu cok begeniyorum ama benimkileri tasiyamaz buben normal lotus modeli varya ondan denedim sanirim ondan alirim bi ay dha gecsn nekdr buyuyecek bi bakayim ondan sonra alurim diye dusundm
Bu resim yeni deme sakin kendimi 4. Kattan asagiya atarimDaha mick fotoğrafı atmayacağım tamam taşlamayın :))
Ama uyuma bakın
Cok gecmis olsun. Cocuklarin hastaliklari zor oluyor. Antibiyotik surubu mu icemiyor? Eger antibiyotikse mutlaka doktoruna soyle kusuyor diye. Enjeksiyon olarak verir.Nasilsiniz kizlar giremedim kac gundur oglum cok hastalandi dun 4 saat hastanedeydik serum takildi hava verdiler kendine geldi biraz ama kesinlikle surup iciremiyorum siseyi gorunce kusmaya basliyo bi kasik surup icsin diye kac takla atiyorum ama nafile tepinirken karnima da carpti kac kez zor valla
Cok guzelmis zaten emzirme ozellikli gibi bu da. Gule gule kullan
Bu minie lerin tütülü tulumlari var onlari gordunmu cok guzel onlardaDaha mick fotoğrafı atmayacağım tamam taşlamayın :))
Ama uyuma bakın
Her surubu kusuyo daha icirmeden kusmaya basliyo dun doktora soyledim kesin iciremicem diye baska tedavi yontrmi yok dedi igne vericegi kadar ilerlememis hastalik bende napicagimi sasiriyorum bagisikligi cok kuvvetli senede 1 ya da 2 kez hasta oluyo ama oluncada ailece mahvoluyoruzCok gecmis olsun. Cocuklarin hastaliklari zor oluyor. Antibiyotik surubu mu icemiyor? Eger antibiyotikse mutlaka doktoruna soyle kusuyor diye. Enjeksiyon olarak verir.
Cok guzelmis zaten emzirme ozellikli gibi bu da. Gule gule kullan
Şimdi çektim karnım küçük çıkmışBu resim yeni deme sakin kendimi 4. Kattan asagiya atarim
Nasilsiniz kizlar giremedim kac gundur oglum cok hastalandi dun 4 saat hastanedeydik serum takildi hava verdiler kendine geldi biraz ama kesinlikle surup iciremiyorum siseyi gorunce kusmaya basliyo bi kasik surup icsin diye kac takla atiyorum ama nafile tepinirken karnima da carpti kac kez zor valla
Daha mick fotoğrafı atmayacağım tamam taşlamayın :))
Ama uyuma bakın
Görünce alırdım demek ki görmemişim :)Bu minie lerin tütülü tulumlari var onlari gordunmu cok guzel onlarda
Disneyin urunlerinde vardi trendyolda falan oluyo bu arada leopar duvar kagidi benden de kacmadiGörünce alırdım demek ki görmemişim :)
Şimdi okudum çok geçmiş olsun Canım
Duvar kağıdı leopar bide düz duvar kağıdı gibi değilGeçmiş olsun bu topic anaları karınlarındakinden ayrı kucaktakinden ayrı çekiyor valla. Allah evlatlarınıza sağlık versin, gebeyken çekmek daha bir zordur
Kız duvar kağıdın leopar deseni mi?? Eğer öyle ise mickeyli nevresim pijama olmamış vallahi :))) ama peracığın tulumuna diyecek yok çok yakışacak sıpaya
Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun umarım çabuk iyileşir.Nasilsiniz kizlar giremedim kac gundur oglum cok hastalandi dun 4 saat hastanedeydik serum takildi hava verdiler kendine geldi biraz ama kesinlikle surup iciremiyorum siseyi gorunce kusmaya basliyo bi kasik surup icsin diye kac takla atiyorum ama nafile tepinirken karnima da carpti kac kez zor valla
Geçmiş olsun sevindim açılma falan olmamasina insanın başına gelince korkuyor tabi. İnşallah sağlıkla devam edecek bir sorun çıkmayacak leke de kendiliğinden kesilecek.Buzdolabının alt katına yemek koyarken dengemi kaybedip popo üstü çok sert olmayan bir düşme yaşamıştım .lekelenme ondan kaynaklı olabilirmiş .açılma Yok .sancı için nst ye bağladılar şimdi .sonuca göre hastaneye yatış veya rapor verecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?