2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yoldayim toplu tasimayla gidiyorum hastaneye. Sizin yazdiklarinizi okucam derken duragi kacirdim hahaha. 4body1soul sana malzeme çıktı evir çevir bunu. Saskin geronimo_s de. Neyse ki ters yonden metro 1 dk ya geldi. Iyi ki erken cikmisim. Bu progesteron kafamı bol sulu corbaya döndürdü.
Radyolog bakacak. Insallah gecen hafta yanlis ölçüm olmustur.
Cok cok gecmis olsun. Benim kizim da hic icemiyordu buyudukce icebilmeye basladi hemen kusuyordu

Kim bilir kime satasacaktin Allah dur ben bunu bi sasirtayim dedi
Arabaya noldu araba bile dayanamadi demi sana hakli napsin

Saka bi yana guzel haberlerle gelmezsen o zaman cekecegin var benden

Ben normalde lotus modelini kullaniyodum ona bile sigmiyo artik kom a bakicam bi belki daha iyi toparlayicilar vardir
Ya toparlayicilarin da durusunu sevmiyorum yapistiriyo gibi gorunuyo dik gorunmuyo bnmki cok buyumedi de yapisindan dolayi o kruvaze olan model uygun olmuyo bana o yuzden

İyi sayılırız sen nasılsın?
Canım ne oldu bir sorun yoktur insallah..
iyiyim ben azıcık canım sıkkındı ama toparladım iyiyim :)
Nerdesin sen giz bacaciklarini kiracam senin
Sen kaybolunca bunlar hemen dunur oldular bana
Caktirma yurt disina mobilya bakmaya gitti dedim

Sorma dunurcum esimin babası rahatsızdı kac evlat toplandık odumuz koptu ama iyi cok sukur simdilik. Kalp krizi gecirdi eskiden de olmustu..
dunurumu kaptırmam benim

Yokluğunu ilk dünürün fark etti nerelerdeydin
4body1soul koş koş dünürün geldi

Canım bende sizi ozledim ya cuma kayınpederim rahatsızdı onunla ilgilendik iyi simdi sukur..
dunde isyeri beni sehir dısına gonderdi yorucu geciyor valla ne nazlanabiliyorum ne birsey

Heee gorfum goz kirpti kacti gitti
Emme bunun hesabini kizima sordutturmam mi ben

Gelinim hesap sormaz bana beni cok sevcek görüsün

Çok geçmiş olsun allah şifa versin

Kız üsküdarda bir sürü tencere yemeği yapan yer var. Kocan gelirken alsın ya da tuzlu onlar dersen gelince kendisi yapsın belim ağrıdı anayım ben ana dersin senin koca kıyamaz sana
Kanaat lokantası var çok güzel ev yemekleri mükemmel işte tuzlu herşey
Kimseden fayda Yok ben kalkıp yapmaya başladım
Babamıda çağırdım yapayım güzel güzel yemekler

Ya toparlayicilarin da durusunu sevmiyorum yapistiriyo gibi gorunuyo dik gorunmuyo bnmki cok buyumedi de yapisindan dolayi o kruvaze olan model uygun olmuyo bana o yuzden
Yok canim lotus modeli yapistiriyo gibi yapmiyo sungersiz olanlar belki oyle yapiyodur

İnşallah canım benim inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…