Cok cok gecmis olsun. Benim kizim da hic icemiyordu buyudukce icebilmeye basladi hemen kusuyorduHer surubu kusuyo daha icirmeden kusmaya basliyo dun doktora soyledim kesin iciremicem diye baska tedavi yontrmi yok dedi igne vericegi kadar ilerlememis hastalik bende napicagimi sasiriyorum bagisikligi cok kuvvetli senede 1 ya da 2 kez hasta oluyo ama oluncada ailece mahvoluyoruz
Kız üsküdarda bir sürü tencere yemeği yapan yer var. Kocan gelirken alsın ya da tuzlu onlar dersen gelince kendisi yapsın belim ağrıdı anayım ben ana dersin senin koca kıyamaz sanaBu gün benim yerime biri yemek yapsa olur mu
Sagol canimm insallahÇok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun umarım çabuk iyileşir.
Yoldayim toplu tasimayla gidiyorum hastaneye. Sizin yazdiklarinizi okucam derken duragi kacirdim hahaha.4body1soul sana malzeme çıktı evir çevir bunu. Saskin geronimo_s de. Neyse ki ters yonden metro 1 dk ya geldi. Iyi ki erken cikmisim. Bu progesteron kafamı bol sulu corbaya döndürdü.
Radyolog bakacak. Insallah gecen hafta yanlis ölçüm
Hayırlı haberlerle gel inşallah.. inşallah büyümüştür inşallah.
Cok cok gecmis olsun. Benim kizim da hic icemiyordu buyudukce icebilmeye basladi hemen kusuyordu
Kim bilir kime satasacaktin Allah dur ben bunu bi sasirtayim dediYoldayim toplu tasimayla gidiyorum hastaneye. Sizin yazdiklarinizi okucam derken duragi kacirdim hahaha.4body1soul sana malzeme çıktı evir çevir bunu. Saskin geronimo_s de. Neyse ki ters yonden metro 1 dk ya geldi. Iyi ki erken cikmisim. Bu progesteron kafamı bol sulu corbaya döndürdü.
Radyolog bakacak. Insallah gecen hafta yanlis ölçüm olmustur.
Dur acele etmeBu gün benim yerime biri yemek yapsa olur mu
Ya toparlayicilarin da durusunu sevmiyorum yapistiriyo gibi gorunuyo dik gorunmuyo bnmki cok buyumedi de yapisindan dolayi o kruvaze olan model uygun olmuyo bana o yuzdenBen normalde lotus modelini kullaniyodum ona bile sigmiyo artik kom a bakicam bi belki daha iyi toparlayicilar vardir
Canım ne oldu bir sorun yoktur insallah..İyi sayılırız sen nasılsın?
Nerdesin sen giz bacaciklarini kiracam senin
Sen kaybolunca bunlar hemen dunur oldular bana
Caktirma yurt disina mobilya bakmaya gitti dedim
Heee gorfum goz kirpti kacti gitti
Emme bunun hesabini kizima sordutturmam mi ben
Çok geçmiş olsun allah şifa versinCanım ne oldu bir sorun yoktur insallah..
iyiyim ben azıcık canım sıkkındı ama toparladım iyiyim :)
Sorma dunurcum esimin babası rahatsızdı kac evlat toplandık odumuz koptu ama iyi cok sukur simdilik. Kalp krizi gecirdi eskiden de olmustu..
dunurumu kaptırmam benim
Canım bende sizi ozledim ya cuma kayınpederim rahatsızdı onunla ilgilendik iyi simdi sukur..
dunde isyeri beni sehir dısına gonderdi yorucu geciyor valla ne nazlanabiliyorum ne birsey
Gelinim hesap sormaz bana beni cok sevcek görüsün
Kanaat lokantası var çok güzel ev yemekleri mükemmel işte tuzlu herşeyKız üsküdarda bir sürü tencere yemeği yapan yer var. Kocan gelirken alsın ya da tuzlu onlar dersen gelince kendisi yapsın belim ağrıdı anayım ben ana dersin senin koca kıyamaz sana
Ne güzel olurdu valla :)Dur acele etmegeronimo_s guzel haberlerle gelince bizim icin esut85 restourant zincirini kapatacak
Paket yapar evede getiririk
Yok canim lotus modeli yapistiriyo gibi yapmiyo sungersiz olanlar belki oyle yapiyodurYa toparlayicilarin da durusunu sevmiyorum yapistiriyo gibi gorunuyo dik gorunmuyo bnmki cok buyumedi de yapisindan dolayi o kruvaze olan model uygun olmuyo bana o yuzden
İnşallah canım benim inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziMerhaba kızlar, bugün kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler. Bebeklerini en güzel haliyle görürler
Geçmiş olsun sevindim açılma falan olmamasina insanın başına gelince korkuyor tabi. İnşallah sağlıkla devam edecek bir sorun çıkmayacak leke de kendiliğinden kesilecek.
Yok canim lotus degil de komun falan toparlayicilari oyle yapiyo bikac kez alma hatasinda bulundum yaniYok canim lotus modeli yapistiriyo gibi yapmiyo sungersiz olanlar belki oyle yapiyodur
Telefon problemli yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?