Ay ay ay kız süper oldu bu haber çok sevindim haftasonunun zehir oldu ama şükür bugün iyi haberler aldın. Çok mutlu oldum senin adınaTelefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Ciktim kontrolden erken girmiştim
Boy 2 gun geriden diger hersey ileriden 1100 gram oglum canim. Plesenta da damarlar da iyi. Sadece amniyon sivisi az ama en alt sinirda degil.
4body1soul -Piraye @Cemre Yaman SEPTEMBER LOVE etiketleyemiyorum baska sarjim az opuyorum hepinizi.
O doktor neden o kadar çok üzdü Peki durduk yereTelefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Boy 2 gun geriden diger hersey ileriden 1100 gram oglum canim. Plesenta da damarlar da iyi. Sadece amniyon sivisi az ama en alt sinirda degil.
4body1soul -Piraye @Cemre Yaman SEPTEMBER LOVE etiketleyemiyorum baska sarjim az opuyorum hepinizi.
Buyuyo pasa masallah haydinnn partiyeeeeeTelefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Gizzzz tukan mi oldu
Onlari dusunup bozma moralini her bebek bir olmuyorŞimdi 15 gün önce Doğum yapan tanıdığım aradı
Geceleri hiç uyumuyor çok gazlı dedi
Eğer gündüzleri 1-2 saat yatarsa bende yatmaya çalışıyorum dedi
Sesinden belli bitkin çok
Ama olsun ya sağlıkla gelsinlerde yeter
Oylemi bende daha iyidir diye onlara bakiyim diyodumYok canim lotus degil de komun falan toparlayicilari oyle yapiyo bikac kez alma hatasinda bulundum yani
Canimmm cok sevindimTelefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Dün akşam kızgın yağda yaptım çok acıdı ama bu gün şükür iyiyim kuZumm
Valla gerildim bi dolap yüzünden
Eşimde Boşver diyor bi dolap alamayacakmıyız
Bi şeyi ya yaparsın ya da yapmazsın o kadar
Sağ olun canlar açılma yok dedi ancak kanama açılmayı tetikleyebilir yatacaksın dedi bu arada annemin akşam yemeği menüsünde ayak paça varmış hamilelere yasak mıydı
Nasilsiniz kizlar giremedim kac gundur oglum cok hastalandi dun 4 saat hastanedeydik serum takildi hava verdiler kendine geldi biraz ama kesinlikle surup iciremiyorum siseyi gorunce kusmaya basliyo bi kasik surup icsin diye kac takla atiyorum ama nafile tepinirken karnima da carpti kac kez zor valla
gokceyener gecmis olsun canim
Bide nasil isyeri hamile gari il disina gonderilir miymis ne kadar ayippp
Napican idare et sesini cikarma gelinin icin katlan artik
Amin kuzum tesekkurlerÇok geçmiş olsun allah şifa versin
Sagol canım benimgokceyener geçmiş olsun canımm
Sagol canım benimgokceyener geçmiş olsun canımm
Bende 75 b kullanıyordum, 75 c aldım. Kilo almadın sende o yüzden 75 te olabilir. 1 cup büyük aldım ben ama doğumdan sonra daha büyürse c cup ta olmaz çünkü sınırda oldu şuan. Ama pembe olan rahat büyüsede olur :)))betsy_pc canım
Normalde 75 kullanıyorum 80 alayım dimi
Bide c olanın gövdesi daha uzun oluyordu dimi
Çok sevindim güzel haberler almana. Boşuna üzüldün o kadar. İyiymiş beyefendiTelefon problemli yaziyorumptomatik siliniyor.
Emzirme sütyeni almak istemiyorumBende 75 b kullanıyordum, 75 c aldım. Kilo almadın sende o yüzden 75 te olabilir. 1 cup büyük aldım ben ama doğumdan sonra daha büyürse c cup ta olmaz çünkü sınırda oldu şuan. Ama pembe olan rahat büyüsede olur :)))
Bencede bunlar varken emzirme sütyenine gerek yok. Bende bejindende alacağım :))Emzirme sütyeni almak istemiyorum
Bunlardan iki tane alayım dursun yeter
Diğerlerinde indirim Yok zaten
Sen kaçta gideceksin hastaneye saat 3 olduBencede bunlar varken emzirme sütyenine gerek yok. Bende bejindende alacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?