2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

LOVE
Ilk kez goruyorum ne is goruyomus bu kolye
Disin kolay cikmasini sagliyormus sozde. Oyle bir etkisi oldugu kanitlanan bir sey degil.

SEPTEMBER LOVE
gümüş kapak aldigim icin krem aldim krem kullanmayi dusunmuyorum. Ilkinde hastane çantasına göğüs pedi koymamistim. Gogus pedine ilk haftadan sonra ihtiyacim oldu. Sonra da uzun sure kullandim emzirdikten sonra ic çamaşırim sut oluyordu cok fazla. Ama cantaya 2 tane konabilir.

Bende kimyasal herseyden mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum o kremler hem bi dunya para hemde kimyasal dogal seyler varken bende gerek duymuyorum

benim kayınvalidemde orjinal kehribar kolye vardı, bu şekilde ufak değil taşları bende ondan alır kullanırım diyordum, çok faydasını gören olmuş halbuki kafam karıştı benimde
Bazi maddelerin salinimi ile agri kesici olabilir deniyor. Ama bu maddelerin vucuda ne zarari olabilecegi bilinmiyor. Atiyorum belki bu kolyeyi kullanan cacuklar buyuduklerinde bazi hastaliklara daha kolay yakalanacaklar. Ben kullanmayacagim. Ama sen kendi cocugun icin kendin daha iyisini bilirsin.

Aynen kuZum Yılan hikayesi oldu
Bakalım yarın ne olacak yarında gelmezse
Çaresine bakacağız en kötüsü gidip hazır alacağım
Ocak başında Kıyafetleri hazırlamak istiyorum çünkü
ben de sana katılıyorum canım. Geç olmadan hazırlıkları tamamlamak lazım. Bir de beni dolapta düşündüren, kokusunun çıkması zaman alıyormuş. Onu da bekleyeceğiz zaten. Gerçi belki her dolap kokmaz, bilmiyorum. Mesela beşik koksa da fazla sorun olmaz diye düşünüyorum. Beşiğin değil ama dolabın işi çok. Ben de henüz beşik almadım. Kendimi teselli ediyorum galiba

Kaç gündür gezmekten eve hiç bakmamıştım
Toz olmuş herşey toz alıp süpürge yaptım ama inanılmaz zorlandım
Bütün vücudum ağrıyor
Ne banyo temizledim ne de mutfak öylece Bıraktım
Yarın yaparım inşallah
Neden bu kadar halsizlik oluyor daha erken değil mi

Halsizlik oluyor bir de 10 dk bile ayakta kalsam bel ağrısı oluyor. 1 kg luk bebek bir de 3-4 kilo olsa ne yapacaktım

Teşekkürler kuZumm
İnşallah Allah sağlıkla versin
Ablan hangi ay Doğum yapacak Allah nasip ederde
Yaza mi denk geliyor
ağustos canım, bugün keseyi gördük çok şükür,hatta keseleri ikizmiş bebişler.
sağlıkla sorunsuz alır kucağına inşallah

Bende tahmin etmiyordum bu kadar, nevresimleri, havlusu, battaniyesi beşik koruyucuları çıktı hakikaten :))

Birde dolap raflarına örtü, valiz içine çanta falan da vardı
Doğru söylüyorsun aslında bi de ayrı yıkanıyor tabi renklere göre :))
Ben ben aşağıda hem yukarda iki makineye atar yıkarım
Kaç derece de kaç saatlık proğramda yıkadınız

Doğru söylüyorsun aslında bi de ayrı yıkanıyor tabi renklere göre :))
Ben ben aşağıda hem yukarda iki makineye atar yıkarım
Kaç derece de kaç saatlık proğramda yıkadınız

Hızlı yıkamada 30 derecede yıkadık canım, pisliği yoktur onların diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…