Yok canim benimde sutum vardi ama akmiyodu o gogus yapisiyla ilgiliymis akmasiGöğüs pedi kullanmak için herhalde çok süt gelmesi lazım
Silikon koruyucu alalım o zaman dimi
Disin kolay cikmasini sagliyormus sozde. Oyle bir etkisi oldugu kanitlanan bir sey degil.Ilk kez goruyorum ne is goruyomus bu kolye
Yok canim cocuk simdi 5 yasindaYeni mi onunda( ayy allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bunu bu vakte mi bıraktın? İnanılmazsın...kızlareee
Bende kimyasal herseyden mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum o kremler hem bi dunya para hemde kimyasal dogal seyler varken bende gerek duymuyorum1 ayvanin cekirdekleri
Yarim cay bardagi icme suyu
Cam sisesye koyup bir iki gun bekletiyorsunuz jel kivaminda oluyor.
Catlaklara yaralara cok faydali.Elimde kullanirim genelde.
Kisin biriktiririm cekirdekleri buzluga atarim ihtiyacim oldugunda yaparim.
Gogus ucuna kullanicam.Lansinoha o kadar para vermeye gerek yok ustelik lansinohta bebegi emzirirken iyice sil temizle falan..Bunda asiri hijyene gerek yok tamamen dogal.
Miktari artirabilirsiniz.Yaptiktan sonra buzdolabinda saklayin
Bazi maddelerin salinimi ile agri kesici olabilir deniyor. Ama bu maddelerin vucuda ne zarari olabilecegi bilinmiyor. Atiyorum belki bu kolyeyi kullanan cacuklar buyuduklerinde bazi hastaliklara daha kolay yakalanacaklar. Ben kullanmayacagim. Ama sen kendi cocugun icin kendin daha iyisini bilirsin.benim kayınvalidemde orjinal kehribar kolye vardı, bu şekilde ufak değil taşları bende ondan alır kullanırım diyordum, çok faydasını gören olmuş halbuki kafam karıştı benimde
ben de sana katılıyorum canım. Geç olmadan hazırlıkları tamamlamak lazım. Bir de beni dolapta düşündüren, kokusunun çıkması zaman alıyormuş. Onu da bekleyeceğiz zaten. Gerçi belki her dolap kokmaz, bilmiyorum. Mesela beşik koksa da fazla sorun olmaz diye düşünüyorum. Beşiğin değil ama dolabın işi çok. Ben de henüz beşik almadım. Kendimi teselli ediyorum galibaAynen kuZum Yılan hikayesi oldu
Bakalım yarın ne olacak yarında gelmezse
Çaresine bakacağız en kötüsü gidip hazır alacağım
Ocak başında Kıyafetleri hazırlamak istiyorum çünkü
5 makine çıktı mı o minnacık kıyafetlerden :))3 makina yıkandı, 2 kaldı artık yarın yıkanır onlarda
Pazar da baktım yoktu alacaktım yoksaBi tek zilli don kaldi alacagin :))
Teşekkürler kuZummayh çok güzeller, dua ediyorum ablamın bebeği kız olsun :) onlardan alayım hevesimigüle güle giyin ana kız
5 makine çıktı mı o minnacık kıyafetlerden :))
Halsizlik oluyor bir de 10 dk bile ayakta kalsam bel ağrısı oluyor. 1 kg luk bebek bir de 3-4 kilo olsa ne yapacaktımKaç gündür gezmekten eve hiç bakmamıştım
Toz olmuş herşey toz alıp süpürge yaptım ama inanılmaz zorlandım
Bütün vücudum ağrıyor
Ne banyo temizledim ne de mutfak öylece Bıraktım
Yarın yaparım inşallah
Neden bu kadar halsizlik oluyor daha erken değil mi
ağustos canım, bugün keseyi gördük çok şükür,hatta keseleri ikizmiş bebişler.Teşekkürler kuZumm
İnşallah Allah sağlıkla versin
Ablan hangi ay Doğum yapacak Allah nasip ederde
Yaza mi denk geliyor
Doğru söylüyorsun aslında bi de ayrı yıkanıyor tabi renklere göre :))Bende tahmin etmiyordum bu kadar, nevresimleri, havlusu, battaniyesi beşik koruyucuları çıktı hakikaten :))
Birde dolap raflarına örtü, valiz içine çanta falan da vardı
Çok güzel yaaa ikiz maşalllah maşalllahağustos canım, bugün keseyi gördük çok şükür,hatta keseleri ikizmiş bebişler.
sağlıkla sorunsuz alır kucağına inşallah
Bide uzanamıyorum ben artıkHalsizlik oluyor bir de 10 dk bile ayakta kalsam bel ağrısı oluyor. 1 kg luk bebek bir de 3-4 kilo olsa ne yapacaktım
Doğru söylüyorsun aslında bi de ayrı yıkanıyor tabi renklere göre :))
Ben ben aşağıda hem yukarda iki makineye atar yıkarım
Kaç derece de kaç saatlık proğramda yıkadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?