- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Benimkiler ses seda yokBenim siveno siparişlerim geldi :)) bir an önce kıyafetleri yıkayasım varama dolap gelmeden başlamayayım diyorum. Dolapta haftaya gelirse siler, havalanmaya bırakırız. Sonrada yıkar, ütüler, yerleştiririz
Allah yardimcisi olsun sagliklica atlatirlar insallah benim arkadasimda 32 haftalik zorunlu sezeryan olmustu bebis kuvezde kalmisti bir sure ama simdi 5 yasinda masallahi varBeğendiğine sevindim peranın takımları da çok güzeller
Biz de yıkıyoruz kıyafetlerini baya birşey varmış. Çokaz eksik varmış kalanını babası alır artık.
Bugün en yakın arkadaşlarımdan biri acil sezeryana alınıyor. 32. Haftada. Aklım onda inşallah iyi gider herşeyi
Ilk kez goruyorum ne is goruyomus bu kolyeEminim aranızdan birileri şimdiye kadar bu kolyelerden kullanmıştır. Eminim mart bebeklerimiz doğup büyürken diş çıkarma döneminde almayı düşüneceksiniz. Ama FDA uyarıyor, bu kolyelerin boğulma ve ölüme yol açtığı raporlanmış. Ayrıca bilinmeyen madde salınımları da olabilirmiş. Kızımda kullanmadım, oğlumda da kullanmayacağım. Böyle bir haber gördüm paylaşayım istedim.
http://www.aappublications.org/news...ftOnb3XxOlFVlB4q0qx-BQ6K4XQo1ZndcCTBujR1zD91g
Canim ben gogus pedi almistim ama oylece diruyolar hic gerek kalmadi gogus yapisiyla ilgili bazi annelerin sutu akiyomus o zaman kullanmak gerekiyo ben silikon koruyucu alicam o benim hayatimi kurtarmisti gogus ucum yara olunca hep onunla emzirmistimKızlar göğüs için krem ya da Aventin filan silikon koruyucularından almama gerek varmı
Hastane çantası için
He bide göğüs pedi sizce gerekli mi bunlar alayım mı ?
Kizkardesim getirmis krem ama kullanmayi dusunmuyorumKızlar göğüs için krem ya da Aventin filan silikon koruyucularından almama gerek varmı
Hastane çantası için
Canim nasil yapiliyo o jel bende cok duydum iyi geliyomusKizkardesim getirmis krem ama kullanmayi dusunmuyorum
Ayva cekirdeginden jel yapip onu kullanacagim
Siddetlede tavsiye ederim
Canim arkadasiminda plesanta previaydi bebek plesantaya baski yapmis ve kanama baslamisGöbeemi eritince canım onu da atarım
Plasenta previa ya bağlı kanama. Bebek 2 kg civarı allahtan. O yüzden içim rahat kısmen ama insan gidip yanında olamayınca aklı kalıyor. Eşim gidecek öğleden sonra artık o yanlarında olur
Onlarida giyipte foto atarmisin canim bende alicamda :))ustunde nasil duruyo bakayim
Ben de geçen okudum. Kanıtlanmış bir faydası da yokmuş. İlkinde de kullanmadım. Bunda da kullanmam. Diş çıkartma döneminde iyi oluyor diyorlar. Ama bana da çok mantıklı gelmiyor.Eminim aranızdan birileri şimdiye kadar bu kolyelerden kullanmıştır. Eminim mart bebeklerimiz doğup büyürken diş çıkarma döneminde almayı düşüneceksiniz. Ama FDA uyarıyor, bu kolyelerin boğulma ve ölüme yol açtığı raporlanmış. Ayrıca bilinmeyen madde salınımları da olabilirmiş. Kızımda kullanmadım, oğlumda da kullanmayacağım. Böyle bir haber gördüm paylaşayım istedim.
http://www.aappublications.org/news...ftOnb3XxOlFVlB4q0qx-BQ6K4XQo1ZndcCTBujR1zD91g
Lansinohun kremi var. 8. Ayda kullanmaya başlarsan faydasını görürsün bence. Ben öyle yapmıştım. Göğüs ucu yarası hiç yaşamadım.Kızlar göğüs için krem ya da Aventin filan silikon koruyucularından almama gerek varmı
Hastane çantası için
Göğüs pedi kullanmak için herhalde çok süt gelmesi lazımCanim ben gogus pedi almistim ama oylece diruyolar hic gerek kalmadi gogus yapisiyla ilgili bazi annelerin sutu akiyomus o zaman kullanmak gerekiyo ben silikon koruyucu alicam o benim hayatimi kurtarmisti gogus ucum yara olunca hep onunla emzirmistim
Ayva çekirdeğinden jel nasıl oluyorKizkardesim getirmis krem ama kullanmayi dusunmuyorum
Ayva cekirdeginden jel yapip onu kullanacagim
Siddetlede tavsiye ederim
Lansinohun kremi var. 8. Ayda kullanmaya başlarsan faydasını görürsün bence. Ben öyle yapmıştım. Göğüs ucu yarası hiç yaşamadım.
Gerekli yanı krem öyle mi kuZumSEPTEMBER LOVE Pera’nın cicileri çok güzel. Bence de artık pijama alma.. yoksa sığdıracak yerin olmayacak evde :)
Kızlar göğüs için krem ya da Aventin filan silikon koruyucularından almama gerek varmı
Hastane çantası için
Yeni mi onundaCanim arkadasiminda plesanta previaydi bebek plesantaya baski yapmis ve kanama baslamis
Lansinoh aldık canım inşallah bırakmazlarbecidina canim anne memesi gibi biberon alirsan emmeyi birakmaz korkma bizde kullanmistik cunku oyle bi sorun yasamadik
Lohusa külotu almamız lazım benceNe olur ne olmaz diye ben göğüs pedi aldım.
Sezeryanda çok kanama oluyor mu, lohusa külodu şart mı, gece boyu ped yeter mi aklımda deli sorular.. 50 kere konuştuk aslında alacaktım ama şimdi niye böyle uyuzluk ettim bilemedim
Gümüş kapak aldım o yüzden krem almayayım diye düşündüm lazım olırsa eşim gitsin alsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?