2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim siveno siparişlerim geldi :)) bir an önce kıyafetleri yıkayasım var ama dolap gelmeden başlamayayım diyorum. Dolapta haftaya gelirse siler, havalanmaya bırakırız. Sonrada yıkar, ütüler, yerleştiririz
Benimkiler ses seda yok
Bende dolapın gelmesini bekliyorum gelirse tabi İnşallah
Zaten 1/2 gün yıkama yapılır
1 günde ütü sürer
2/3 günde güzelce yerleşiriz inşallah Allah ın izniyle

Allah yardimcisi olsun sagliklica atlatirlar insallah benim arkadasimda 32 haftalik zorunlu sezeryan olmustu bebis kuvezde kalmisti bir sure ama simdi 5 yasinda masallahi var

Ilk kez goruyorum ne is goruyomus bu kolye

Kızlar göğüs için krem ya da Aventin filan silikon koruyucularından almama gerek varmı
Hastane çantası için
He bide göğüs pedi sizce gerekli mi bunlar alayım mı ?
Canim ben gogus pedi almistim ama oylece diruyolar hic gerek kalmadi gogus yapisiyla ilgili bazi annelerin sutu akiyomus o zaman kullanmak gerekiyo ben silikon koruyucu alicam o benim hayatimi kurtarmisti gogus ucum yara olunca hep onunla emzirmistim

Kızlar göğüs için krem ya da Aventin filan silikon koruyucularından almama gerek varmı
Hastane çantası için
Kizkardesim getirmis krem ama kullanmayi dusunmuyorum
Ayva cekirdeginden jel yapip onu kullanacagim
Siddetlede tavsiye ederim

Canim arkadasiminda plesanta previaydi bebek plesantaya baski yapmis ve kanama baslamis

Ben de geçen okudum. Kanıtlanmış bir faydası da yokmuş. İlkinde de kullanmadım. Bunda da kullanmam. Diş çıkartma döneminde iyi oluyor diyorlar. Ama bana da çok mantıklı gelmiyor.

Hastane çantası için
Lansinohun kremi var. 8. Ayda kullanmaya başlarsan faydasını görürsün bence. Ben öyle yapmıştım. Göğüs ucu yarası hiç yaşamadım.

Canim ben gogus pedi almistim ama oylece diruyolar hic gerek kalmadi gogus yapisiyla ilgili bazi annelerin sutu akiyomus o zaman kullanmak gerekiyo ben silikon koruyucu alicam o benim hayatimi kurtarmisti gogus ucum yara olunca hep onunla emzirmistim
Göğüs pedi kullanmak için herhalde çok süt gelmesi lazım
Silikon koruyucu alalım o zaman dimi

Hastane çantası için

Ne olur ne olmaz diye ben göğüs pedi aldım.
Sezeryanda çok kanama oluyor mu, lohusa külodu şart mı, gece boyu ped yeter mi aklımda deli sorular.. 50 kere konuştuk aslında alacaktım ama şimdi niye böyle uyuzluk ettim bilemedim

Gümüş kapak aldım o yüzden krem almayayım diye düşündüm lazım olırsa eşim gitsin alsın :)

Lohusa külotu almamız lazım bence
Herşeyi aldın ona niye inat ediyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…