2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkiler ses seda yok
Bende dolapın gelmesini bekliyorum gelirse tabi İnşallah
Zaten 1/2 gün yıkama yapılır
1 günde ütü sürer
2/3 günde güzelce yerleşiriz inşallah Allah ın izniyle
İnşallah canım. Ben de ara tatilde herşeyi bitirmek istiyorum. Yavaş yavaş yapar ara tatilde de noktayı koyarım umarım valla senin dolapta yılan hikayesine döndü. Bence kafanda bir tarih belirle. O zamana kadar gelmezse kendin ayarla. Yoksa bekle ki gelsin

Kizlar 100 luk seker yuklemeside yuksek cikti dahileye gonderdi oda parmaktan kan alcakmisim onu kontrol etcek gebelik sekeri cikan varmi morelim bozuldu

Kizlar 100 luk seker yuklemeside yuksek cikti dahileye gonderdi oda parmaktan kan alcakmisim onu kontrol etcek gebelik sekeri cikan varmi morelim bozuldu
Şubat annelerinde çok var canım bizim ekipte az ama bozma moralini dietle yoluna girer inşallah

Benim var canım. 3-4 gün diyet yapıyorum be sürekli şeker ölçümüyapıyorum. Yemeyince çıkmıyor. Azıcık hamur işi yiyince çıkıyor ama denedim. Tecrübeyle sabit. Ot yediğimde hiç çıkmıyor ama.

Canim nasil yapiliyo o jel bende cok duydum iyi geliyomus

Ayva çekirdeğinden jel nasıl oluyor
1 ayvanin cekirdekleri
Yarim cay bardagi icme suyu
Cam sisesye koyup bir iki gun bekletiyorsunuz jel kivaminda oluyor.
Catlaklara yaralara cok faydali.Elimde kullanirim genelde.
Kisin biriktiririm cekirdekleri buzluga atarim ihtiyacim oldugunda yaparim.
Gogus ucuna kullanicam.Lansinoha o kadar para vermeye gerek yok ustelik lansinohta bebegi emzirirken iyice sil temizle falan..Bunda asiri hijyene gerek yok tamamen dogal.

Miktari artirabilirsiniz.Yaptiktan sonra buzdolabinda saklayin

Aynen kuZum Yılan hikayesi oldu
Bakalım yarın ne olacak yarında gelmezse
Çaresine bakacağız en kötüsü gidip hazır alacağım
Ocak başında Kıyafetleri hazırlamak istiyorum çünkü

ne aldın ne aldın
KuZum attım resim dur sana da ayrı Atayım :)
Dün de almıştım hm den indirimden daha artık Pera ya kıyafet kendime de pijama almayı Bıraktım
Yeter artık :))
Hayırlısıyla doğduktan sonra ihtiyac halinde alırım

Eklentiler

• 192BAAF8-C577-49C4-8C1A-CD692EFAB846.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 23

benim kayınvalidemde orjinal kehribar kolye vardı, bu şekilde ufak değil taşları bende ondan alır kullanırım diyordum, çok faydasını gören olmuş halbuki kafam karıştı benimde

ayh çok güzeller, dua ediyorum ablamın bebeği kız olsun :) onlardan alayım hevesimi güle güle giyin ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…