İnşallah canım. Ben de ara tatilde herşeyi bitirmek istiyorum. Yavaş yavaş yapar ara tatilde de noktayı koyarım umarımBenimkiler ses seda yok
Bende dolapın gelmesini bekliyorum gelirse tabi İnşallah
Zaten 1/2 gün yıkama yapılır
1 günde ütü sürer
2/3 günde güzelce yerleşiriz inşallah Allah ın izniyle
Tembellik :)))Lohusa külotu almamız lazım bence
Herşeyi aldın ona niye inat ediyorsun :)
Canım geçmiş olsun. Bozma moralini. Diyet verirler büyük ihtimal. Sağlıkla atlatırsın inşallah.Kizlar 100 luk seker yuklemeside yuksek cikti dahileye gonderdi oda parmaktan kan alcakmisim onu kontrol etcek gebelik sekeri cikan varmi morelim bozuldu
Hatta almak istediğim bir oyuncak vardı dün nerdeyse 30 tl düşmüştü. Üşendim almadım. Bugün baktım eski fiyatına dönmüş namussuzLohusa külotu almamız lazım bence
Herşeyi aldın ona niye inat ediyorsun :)
Şubat annelerinde çok var canım bizim ekipte az ama bozma moralini dietle yoluna girer inşallahKizlar 100 luk seker yuklemeside yuksek cikti dahileye gonderdi oda parmaktan kan alcakmisim onu kontrol etcek gebelik sekeri cikan varmi morelim bozuldu
Benim var canım. 3-4 gün diyet yapıyorum be sürekli şeker ölçümüyapıyorum. Yemeyince çıkmıyor. Azıcık hamur işi yiyince çıkıyor ama denedim. Tecrübeyle sabit. Ot yediğimde hiç çıkmıyor ama.Kizlar 100 luk seker yuklemeside yuksek cikti dahileye gonderdi oda parmaktan kan alcakmisim onu kontrol etcek gebelik sekeri cikan varmi morelim bozuldu
100 lük yüklemede kaç çıktı 1. Ve 2. Saatte?Kizlar 100 luk seker yuklemeside yuksek cikti dahileye gonderdi oda parmaktan kan alcakmisim onu kontrol etcek gebelik sekeri cikan varmi morelim bozuldu
Canim nasil yapiliyo o jel bende cok duydum iyi geliyomus
1 ayvanin cekirdekleriAyva çekirdeğinden jel nasıl oluyor
cuma yavrum sen bütün parayı hotobüs biletlerine harcadınHangi gun oluyo o pazar
Hizli tren bizim burdan tehlikelide ben hotobosa atlar gelirim
aman allahımkızlareee
ne aldın ne aldınBeraber gideriz kuZum
Baya bi şeyler vardı
Ama tabi ki ben gene almak için geldiklerimi almadım
Aslında koltuk örtüsü ve kendime yelek tarzı bi şeyler alacaktım
Çok farklı şeyler almış oldum :))
Aynen kuZum Yılan hikayesi olduİnşallah canım. Ben de ara tatilde herşeyi bitirmek istiyorum. Yavaş yavaş yapar ara tatilde de noktayı koyarım umarımvalla senin dolapta yılan hikayesine döndü. Bence kafanda bir tarih belirle. O zamana kadar gelmezse kendin ayarla. Yoksa bekle ki gelsin
Hatta almak istediğim bir oyuncak vardı dün nerdeyse 30 tl düşmüştü. Üşendim almadım. Bugün baktım eski fiyatına dönmüş namussuz
KuZum attım resim dur sana da ayrı Atayım :)ne aldın ne aldın
3 makina yıkandı, 2 kaldı artık yarın yıkanır onlardaOlsun gene düşer o zaman da alırsın bir zahmet
Yıkandı mı kıyafetler
Eminim aranızdan birileri şimdiye kadar bu kolyelerden kullanmıştır. Eminim mart bebeklerimiz doğup büyürken diş çıkarma döneminde almayı düşüneceksiniz. Ama FDA uyarıyor, bu kolyelerin boğulma ve ölüme yol açtığı raporlanmış. Ayrıca bilinmeyen madde salınımları da olabilirmiş. Kızımda kullanmadım, oğlumda da kullanmayacağım. Böyle bir haber gördüm paylaşayım istedim.
http://www.aappublications.org/news...ftOnb3XxOlFVlB4q0qx-BQ6K4XQo1ZndcCTBujR1zD91g
Bi tek zilli don kaldi alacagin :))KuZum attım resim dur sana da ayrı Atayım :)
Dün de almıştım hm den indirimden daha artık Pera ya kıyafet kendime de pijama almayı Bıraktım
Yeter artık :))
Hayırlısıyla doğduktan sonra ihtiyac halinde alırım
ayh çok güzeller, dua ediyorum ablamın bebeği kız olsun :) onlardan alayım hevesimiKuZum attım resim dur sana da ayrı Atayım :)
Dün de almıştım hm den indirimden daha artık Pera ya kıyafet kendime de pijama almayı Bıraktım
Yeter artık :))
Hayırlısıyla doğduktan sonra ihtiyac halinde alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?