2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bide uzanamıyorum ben artık
Sırtımı dayayıp ayaklarımı uzatıyorum
Kafamı yastığa koyunca nefesim kesiliyor sanki
Ben sırtüstü yattımmı çarpıntım oluyor direk, zaten bebek büyüsün diye hep sola yatacaksın dedi dr gün içinde de mecbur hep sola yatıyorum

xxtalyaxx simdi gordum ablaninda mi ikiz geliyo insallah saglikla dogarlar masallah cifte mutluluk olucak
evet canım ikizler çok şükür bir sıkıntı yok demiş doktoru biri birazcık geriden geliyor ama çok mühim değilmiş, ablam hep diyordu zaten allahım başıma yağdır diyeçok sevindim ikisi adına da allah kucaklarına almayı nasip etsin onlara da bizede

Çok güzel yaaa ikiz maşalllah maşalllah
Kalp atışlarını da haftaya dinlerseniz inşallah
aynen canım ayın 31inde dinlenebilirmiş, kalp atışı pozitif demiş ama göbekten duyulacak kadar güçlü değilmiş, alttan da baktırmayı ablam istememiş bir önceki normal gebelikte baktırmış düşük olmuştu maalesef

Ben sırtüstü yattımmı çarpıntım oluyor direk, zaten bebek büyüsün diye hep sola yatacaksın dedi dr gün içinde de mecbur hep sola yatıyorum
Artık sola bile yatsam gene de nefesim kesiliyor
Kalpte eki daha yeni yapıldı yapılmasaydı sıkıntı var diye paniklerdim yani o kadar çok nefesim kesiliyor

Amin canim insallah bende cok sevindim ablan adina cunku kardes istese bir daha tup bebek sureci olucak o daha zor simdi ne guzel ikisi bi arada olucak

30 / 45 dakikalık proğramlarda 30 derede yeter li o zaman dimi
Yarın kendi pijamalarımı yıkayacağım bende inşallah bari onlar hazır dursun

Yıka yıka şuan bizim eşyalarımız daha acil, bebek nasılsa aldıklarımızı giyemez henuz

kızlar birde e bebekte zıbınlarda 5 al 4 öde var, tanesi 5 tl ye filan geliyor, lcw de 4 al 3 öde var çoğu ürünlerde.

eksikleri olan varsa

Pozitif demişse şükür o zaman ikizler geliyor inşallah
Gebeliği kolay olur inşallah

Gorumcem tup bebek yaptirmaya karar verdik dediginden beri zaten benim icime hep tutuncak ve ikiz olcak gibi dogdu o da sasiriyo simdi biri kiz biri erkek hissediyorum bakalim o da tutucakmi
bende ablama diyordum bu sefer tutacak kanda 200 lü değerlerle göreceksin, şimdide kız olur gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…