2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

-Piraye canim agrin sancin gecti mi bende cektigim icin aklim sende

becidina kontrolun noldu hadi haber bekliyorum pastami alip hotobosa atlayip gelip kutlama yapmak icin
Maalesef canım hastaneye yatış yine doğumhane de ise başlayacağım bu gidişle. İyice kısalmış rahim ağzı sen gelene kadar dogururnuyum ayy yok dogurmicam içimde tutmak istiyorum.

Aynen bende senin gibi aksam 10da dogum yaptim sabah 8de cikmistik yine hedefim ayni yondeo yuzden bende hic oda suslemeye falan girmicem zaten o sanciyla insanin gozu bisey gormuyo ziyarete gelicekleri vakitte kalmiyo planli sezeryan olunca ancak olur

Geçmiş olsun canım . İnşallah vaktinde saatinde gelirler.

DALGA GEÇMİYON DİME KIZ BENLE :) YAPARIM NE VARKİ :)

Bem süt ve süt ürünleri pek tüketmem.. genelde balık ve eti çok yerim ama ikisi de kız bir de bu diyet kaç ay sürüyor?

CANIM ZORDUR HASTANE AMA EN AZINDAN ACİL DURUMDA HEMEN ORDASIN ÖYLE DÜŞÜN, İNŞALLAH DAYANIRLAR BİRAZ DAHA KUZULAR

Senin bebelerde ne çok sevdi maceraları
Sen içini refah tut bacım
Bu bebeler seni korkutmayı sevdi
Onların daha zamanları var gelmek için
Tamamen kardeş kavgası yüzünden rahim ağzı kısalıyor
Beni korkutan doktor, çocuklar duruyor uslu sanki
Nefret ettim hastanelerden. Rabbim yardım etsin inşallah.
Geçmiş olsun sabretsin daha minnoşlar erken

Bir de fil figürlü kokulu taş yapıyor annem mevlüt olursa ya da eve gelenlere falan vermeye
Ben anlatıyorum erken daha diye ama sanırım takmıyor bunlar beni. Beklerler umarım 32 bari görseydik.
Geçmiş olsun canım . İnşallah vaktinde saatinde gelirler.
Sağol canım, inşallah vaktini bekler bunlar dr pek ümitli değil.

merhaba canlar.
hastane odası süs ve ikramlıklara kafa yormaya başladım.
parlak fikirleri olanlar yazar benle de paylaşırsa süper olur
BEN ÇİKOLATA SÖYLEYECEĞİM İSİMLİ HACI ŞERİFRTEN 8. AYDA SÖYLERİM,
ŞU SATEN İSİMLİ YASTIKLARDAN YAPIYORUM, KÜVEZ ETRAFI BİDE MASA İÇİN TÜL ALDIM ONDAN YAPICAM, BADEM ŞEKERİ ALICAM,HEDİYELİKTE PLEKSİ.

300 MÜ, UÇMUŞLAR RESMENN

-Piraye canim agrin sancin gecti mi bende cektigim icin aklim sende

becidina kontrolun noldu hadi haber bekliyorum pastami alip hotobosa atlayip gelip kutlama yapmak icin
Geçiyor ama geri başlıyor. Tüm gün aralıklı olarak çektim sancıyı. Yürüyorum diye mi acaba. Neden oldu anlamadım. Yoğundu bugün bayağı. Şuan yok sancım

Geçiyor ama geri başlıyor. Tüm gün aralıklı olarak çektim sancıyı. Yürüyorum diye mi acaba. Neden oldu anlamadım. Yoğundu bugün bayağı. Şuan yok sancım
Ağırlaşıyordur belki artık eee o kadar da yürüyünce yoruluyorsundur heralde inşallah geçer çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…