Maalesef canım hastaneye yatış yine doğumhane de ise başlayacağım bu gidişle. İyice kısalmış rahim ağzı sen gelene kadar dogururnuyum ayy yok dogurmicam içimde tutmak istiyorum.
Aynen bende senin gibi aksam 10da dogum yaptim sabah 8de cikmistik yine hedefim ayni yondeCanim senin ilk dogum olacak nasipse ve dogum seklin belli degil.
Benden tavsiye oda icin cok masrafa girme.Cunku belki aksam dogum yapip sabah taburcu olacaksan.Kimsenin gelmeye vakti bile olmicak belki.
Benim ilk dogumum o sekil olmustu cunku.Aksam 10 da dogum yaptim sabah 8 de taburcu oldum.
Tabi yinede sen bilirsin ben sadece oneride bulundum
Bak ya sokma aklımaeminönünde var ucuza sürahiler.
sen lohusa şerbeti yap kuzum iyidir.
geri kalanı sana kalmış her türlüsü olur.
Geçmiş olsun canım . İnşallah vaktinde saatinde gelirler.Evet yeniden bir hastane macerası başladı, erken doğum riski daha da artmış doktor takip altında olman lazım dedi yine yatırdı hastaneye. 8,5 mm olmuş rahim ağzı, bebekler iyiymiş. Takip etmek gerekiyor göndermem eve dedi.
DALGA GEÇMİYON DİME KIZ BENLE :) YAPARIM NE VARKİ :)Ben bunsa kiz istemistim diyet uyguladim ve kizim oluyor.Dene istersen
Arkadasimda erkek icin diyet uyguladi zamaninda onunda oglu oldu.
Kiz icin sut ve sut urunleri tuketiceksin hamile kalmadan 3 ay boyunca belli gidalardandan uzak duracaksin.Erkek icinde sut ve sut urunlerinden uzak duracaksin
Bem süt ve süt ürünleri pek tüketmem.. genelde balık ve eti çok yerim ama ikisi de kızBen bunsa kiz istemistim diyet uyguladim ve kizim oluyor.Dene istersen
Arkadasimda erkek icin diyet uyguladi zamaninda onunda oglu oldu.
Kiz icin sut ve sut urunleri tuketiceksin hamile kalmadan 3 ay boyunca belli gidalardandan uzak duracaksin.Erkek icinde sut ve sut urunlerinden uzak duracaksin
DALGA GEÇMİYON DİME KIZ BENLE :) YAPARIM NE VARKİ :)
CANIM ZORDUR HASTANE AMA EN AZINDAN ACİL DURUMDA HEMEN ORDASIN ÖYLE DÜŞÜN, İNŞALLAH DAYANIRLAR BİRAZ DAHA KUZULAREvet yeniden bir hastane macerası başladı, erken doğum riski daha da artmış doktor takip altında olman lazım dedi yine yatırdı hastaneye. 8,5 mm olmuş rahim ağzı, bebekler iyiymiş. Takip etmek gerekiyor göndermem eve dedi.
Beni korkutan doktor, çocuklar duruyor uslu sankiSenin bebelerde ne çok sevdi maceraları
Sen içini refah tut bacım
Bu bebeler seni korkutmayı sevdi
Onların daha zamanları var gelmek için
Tamamen kardeş kavgası yüzünden rahim ağzı kısalıyor
Ben anlatıyorum erken daha diye ama sanırım takmıyor bunlar beni. Beklerler umarım 32 bari görseydik.Geçmiş olsun sabretsin daha minnoşlar erken
Bir de fil figürlü kokulu taş yapıyor annem mevlüt olursa ya da eve gelenlere falan vermeye
Sağol canım, inşallah vaktini bekler bunlar dr pek ümitli değil.Geçmiş olsun canım . İnşallah vaktinde saatinde gelirler.
BEN ÇİKOLATA SÖYLEYECEĞİM İSİMLİ HACI ŞERİFRTEN 8. AYDA SÖYLERİM,merhaba canlar.
hastane odası süs ve ikramlıklara kafa yormaya başladım.
parlak fikirleri olanlar yazar benle de paylaşırsa süper olur
Bak ya sokma aklıma
Ucuz dediğin gene 100-150 tl vardır
300 MÜ, UÇMUŞLAR RESMENNAyyy bir de onlar hastaneye taşınacak falan uğraşamam ben o kadar şeyle :)
Ben sadece şu balonları beğenmiştim buna da 300 tl ye yakın para istediler. İnternetten alsam helyum gaz alsam bir de eşim şişirse üçte birine gelir. Fırsat olursa belki onu yaparım
İnşallah canım dayanmalari gerek çok küçükler daha, Rabbim yardım eder inşallah.CANIM ZORDUR HASTANE AMA EN AZINDAN ACİL DURUMDA HEMEN ORDASIN ÖYLE DÜŞÜN, İNŞALLAH DAYANIRLAR BİRAZ DAHA KUZULAR
Bana da saçma geldi300 MÜ, UÇMUŞLAR RESMENN
Geçiyor ama geri başlıyor. Tüm gün aralıklı olarak çektim sancıyı. Yürüyorum diye mi acaba. Neden oldu anlamadım. Yoğundu bugün bayağı. Şuan yok sancım
Ağırlaşıyordur belki artık eee o kadar da yürüyünce yoruluyorsundur heralde inşallah geçer çabucakGeçiyor ama geri başlıyor. Tüm gün aralıklı olarak çektim sancıyı. Yürüyorum diye mi acaba. Neden oldu anlamadım. Yoğundu bugün bayağı. Şuan yok sancım
5 litrelik su bidonuna KoyayımKIZ SU TAKIMIN KUĞU SÜRAHİSİ YOKMU ONU KULLAN
Artık ağırlaşıyorsun kuZum gayet normalGeçiyor ama geri başlıyor. Tüm gün aralıklı olarak çektim sancıyı. Yürüyorum diye mi acaba. Neden oldu anlamadım. Yoğundu bugün bayağı. Şuan yok sancım
OlabilirAğırlaşıyordur belki artık eee o kadar da yürüyünce yoruluyorsundur heralde inşallah geçer çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?