ALLAH GÜNAH YAZMASIN O ŞERBETİN TADIDA ÇOK KÖTÜ GELİYOR BANA5 litrelik su bidonuna Koyayım
Bittikçe kuğu sürahisine ilave yapalım dimi
Şart mı bu şerbet
Normalde aşırı değil de bugün biraz yoğundu işte. Cuma ve Pazartesi klasik yoğun günler.Artık ağırlaşıyorsun kuZum gayet normal
Ben paZars gittim geldim ona bile tedirgin oldum
ÇOK GÜZEL CANIM, PLEKSİLİ OLANLAR GEREKSİZ PAHALI, AMBALAJI AÇIP ATICAKLARHacı Şerifden böyle çikolata güzel dimi
Geçmiş olsun canım. Senin bıcırıklar da uğraştırdı seni. Sağlıkla biraz daha büyüsünler de öyle gelsinler inşallah. Biraz da hastanede dinlenİnşallah canım dayanmalari gerek çok küçükler daha, Rabbim yardım eder inşallah.
ÜŞÜTMÜŞTE OLABİLİRSİN CANIM, ONDAN DA YAPABİLİR HAVALAR SOĞUK VALLAHİ TERMAL İÇLİK VS GİYİN İYİCENENormalde aşırı değil de bugün biraz yoğundu işte. Cuma ve Pazartesi klasik yoğun günler.
Geçiyor ama geri başlıyor. Tüm gün aralıklı olarak çektim sancıyı. Yürüyorum diye mi acaba. Neden oldu anlamadım. Yoğundu bugün bayağı. Şuan yok sancım
Oda olabilir canım. Tam olarak neyden olduğunu anlayamadım işte. Haftaya kontrolüm var bir sorayımÜŞÜTMÜŞTE OLABİLİRSİN CANIM, ONDAN DA YAPABİLİR HAVALAR SOĞUK VALLAHİ TERMAL İÇLİK VS GİYİN İYİCENE
Olabilir belki de havalar buz gibi felaket. İnce miydi senin. İnşallah soğuklardandırBenim de bir saattir var ara ara kasilmalar ince coraptan mi oldu diye dusundum ben de evden de cikmiyorum bir haftadir. Ins rahim agzi daha da incelmez
Ben kutu meyve suyu ve tatlı tuzlu kurabiye ikram edeceğimALLAH GÜNAH YAZMASIN O ŞERBETİN TADIDA ÇOK KÖTÜ GELİYOR BANABEN LOHUSA ŞERBETİ YAPMICAM, RAMAZAN ŞERBETLERİ VARYA ONDAN ALDIRCAM EŞİME YADA PORTAKAL SUYU TAZE SIKILMIŞ GİBİ OLANLARDAN. SU TAKIMIM VAR ONUN SÜRAHİSİNE KOYARIM.MAKSAT GELEN İNSANLARA İKRAMDA BULUNMAK ASLINDA, ŞERBET YERİNE MEYVE SUYU DA OLUR BENCE. BİZİM BURDA BİR MAĞAZADA SEBİLLER ZAMAN ZAMAN KAMPANYAYA GİRİYOR 50 TL OLUYOR YOLUM DÜŞERSE Bİ BAKARIM EN OLMADI
Bak ya sokma aklıma
Ucuz dediğin gene 100-150 tl vardır
BEN ÇİKOLATA SÖYLEYECEĞİM İSİMLİ HACI ŞERİFRTEN 8. AYDA SÖYLERİM,
ŞU SATEN İSİMLİ YASTIKLARDAN YAPIYORUM, KÜVEZ ETRAFI BİDE MASA İÇİN TÜL ALDIM ONDAN YAPICAM, BADEM ŞEKERİ ALICAM,HEDİYELİKTE PLEKSİ.
Sende masa tüllü yapmalısın erkek anası olarak :))yaşasın erkek anaları :)
yap canım benim yap hepsini yap :)
Canim gecmis olsun ama bence iyi olmus yatis vermesi.Bisey olsa vicdan azabi cekerdin yat kuzum napican.Az kaldi zaten sabredicezEvet yeniden bir hastane macerası başladı, erken doğum riski daha da artmış doktor takip altında olman lazım dedi yine yatırdı hastaneye. 8,5 mm olmuş rahim ağzı, bebekler iyiymiş. Takip etmek gerekiyor göndermem eve dedi.
valla bak ama arastir belli meyveler sebzeler yenilmiyor aklima sadece sut geldi suan ananas muz falan da yenilmiyo kiz icin daha bir suru sey vardiDALGA GEÇMİYON DİME KIZ BENLE :) YAPARIM NE VARKİ :)
Sadece sut ve urunleri degil baska besinlerde vardi.Aklima direk o geldigi icin yazdim belki diger besinleri cok tuketiyorsun.Bilemiyorum ama cin takvimi bende uymadi.Cine ve rusa gore oglum olmaliydiBem süt ve süt ürünleri pek tüketmem.. genelde balık ve eti çok yerim ama ikisi de kızbir de bu diyet kaç ay sürüyor?
Sirani bekle ilk ben doguracamBeni korkutan doktor, çocuklar duruyor uslu sanki
Nefret ettim hastanelerden. Rabbim yardım etsin inşallah.
Ben anlatıyorum erken daha diye ama sanırım takmıyor bunlar beni. Beklerler umarım 32 bari görseydik.
Sağol canım, inşallah vaktini bekler bunlar dr pek ümitli değil.
Evet canimOlabilir belki de havalar buz gibi felaket. İnce miydi senin. İnşallah soğuklardandır
Valla bende ayni.Evet canim
2,5 de bir hafatdir yatmaya calisiyorum
Evden cikmadim daha da
Inceirse hastane demisti doktor. Iki de yavrum
Var birden baslayinca panikledim hayirla su hafatalar gecseydi. Ilk zmanlar kosturmadan nasil gecti anlamadim ama
Suan resmen gece 12 den sonra bi bayram
Ediyorum cocuk gibi bir gunu daha tamamladim
Diye
Ben ilkinde şerbet falan yapmadım. Demek ki şart değil canım..5 litrelik su bidonuna Koyayım
Bittikçe kuğu sürahisine ilave yapalım dimi
Şart mı bu şerbet
Anam o kadar zilli donlar konusuldu hastaneye yatan cikan oldu sen tuttun iliskiye ne zaman girecegimize cevap yazdinxxtalyaxx ablan ikizlere mi hamileymis cok sevindim saglikla dogsunlar.
Her seyi tam okuyamadim.
Kiz erkek bebek mevzusunda yumurtlama tarihini tam biliyorsan kiz bebek icin yumurtlama oncesi ilişki gerekli. Yumurtlamadan 72 saat öncesinden itibaren cinsel iliski. Erkek bebek istiyorsan tam yumurtlama gunu cinsel iliski ilk 24 saat. Kural degil ama ihtimali cok arttiriyor. X geni tasiyan spermler daha yavas ve daha uzun omurlu. O yuzden once yapmak lazim. Y geni iceren spermler hizli ve ofkeli hemen ölüyor. O yuzden yumurtlama gunu olmali.
2. Oyle erkek tutturdum. Ama tutturamama ihtimalim cok yuksekti çünkü adetlerim duzensiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?