2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5 litrelik su bidonuna Koyayım
Bittikçe kuğu sürahisine ilave yapalım dimi
Şart mı bu şerbet
ALLAH GÜNAH YAZMASIN O ŞERBETİN TADIDA ÇOK KÖTÜ GELİYOR BANABEN LOHUSA ŞERBETİ YAPMICAM, RAMAZAN ŞERBETLERİ VARYA ONDAN ALDIRCAM EŞİMEYADA PORTAKAL SUYU TAZE SIKILMIŞ GİBİ OLANLARDAN. SU TAKIMIM VAR ONUN SÜRAHİSİNE KOYARIM.MAKSAT GELEN İNSANLARA İKRAMDA BULUNMAK ASLINDA, ŞERBET YERİNE MEYVE SUYU DA OLUR BENCE. BİZİM BURDA BİR MAĞAZADA SEBİLLER ZAMAN ZAMAN KAMPANYAYA GİRİYOR 50 TL OLUYOR YOLUM DÜŞERSE Bİ BAKARIM EN OLMADI

Hacı Şerifden böyle çikolata güzel dimi
ÇOK GÜZEL CANIM, PLEKSİLİ OLANLAR GEREKSİZ PAHALI, AMBALAJI AÇIP ATICAKLARHATTA BEN SUNUM KUTULU DA ALMAYACAĞIM ÇOK ŞIK TEPSİLERİM VAR GOLD RENGİ ONA DİZİCEM 2 TANE VAR BİRİNE LOKUM BİRİNE ÇİKOLATA DİZİCEM. BİRDE DRAJELİK GİBİ BİRŞEY VAR ONADA BADEM ŞEKERİ TAMAMDIR.

Geçiyor ama geri başlıyor. Tüm gün aralıklı olarak çektim sancıyı. Yürüyorum diye mi acaba. Neden oldu anlamadım. Yoğundu bugün bayağı. Şuan yok sancım

Benim de bir saattir var ara ara kasilmalar ince coraptan mi oldu diye dusundum ben de evden de cikmiyorum bir haftadir. Ins rahim agzi daha da incelmez

Ben kutu meyve suyu ve tatlı tuzlu kurabiye ikram edeceğim
O şerbetle filan uğraşacak kimsem Yok zaten
Güzel bir masa örtüsü
Hediyelik mağnet bide çikolata tamamdır işte

xxtalyaxx ablan ikizlere mi hamileymis cok sevindim saglikla dogsunlar.

Her seyi tam okuyamadim.

Kiz erkek bebek mevzusunda yumurtlama tarihini tam biliyorsan kiz bebek icin yumurtlama oncesi ilişki gerekli. Yumurtlamadan 72 saat öncesinden itibaren cinsel iliski. Erkek bebek istiyorsan tam yumurtlama gunu cinsel iliski ilk 24 saat. Kural degil ama ihtimali cok arttiriyor. X geni tasiyan spermler daha yavas ve daha uzun omurlu. O yuzden once yapmak lazim. Y geni iceren spermler hizli ve ofkeli hemen ölüyor. O yuzden yumurtlama gunu olmali.

2. Oyle erkek tutturdum. Ama tutturamama ihtimalim cok yuksekti çünkü adetlerim duzensiz.

yaşasın erkek anaları :)
yap canım benim yap hepsini yap :)

Canim gecmis olsun ama bence iyi olmus yatis vermesi.Bisey olsa vicdan azabi cekerdin yat kuzum napican.Az kaldi zaten sabredicez
DALGA GEÇMİYON DİME KIZ BENLE :) YAPARIM NE VARKİ :)
valla bak ama arastir belli meyveler sebzeler yenilmiyor aklima sadece sut geldi suan ananas muz falan da yenilmiyo kiz icin daha bir suru sey vardi
Bem süt ve süt ürünleri pek tüketmem.. genelde balık ve eti çok yerim ama ikisi de kız bir de bu diyet kaç ay sürüyor?
Sadece sut ve urunleri degil baska besinlerde vardi.Aklima direk o geldigi icin yazdim belki diger besinleri cok tuketiyorsun.Bilemiyorum ama cin takvimi bende uymadi.Cine ve rusa gore oglum olmaliydi

Sirani bekle ilk ben doguracam gec arkama bacim

Olabilir belki de havalar buz gibi felaket. İnce miydi senin. İnşallah soğuklardandır
Evet canim
2,5 de bir hafatdir yatmaya calisiyorum
Evden cikmadim daha da
Inceirse hastane demisti doktor. Iki de yavrum
Var birden baslayinca panikledim hayirla su hafatalar gecseydi. Ilk zmanlar kosturmadan nasil gecti anlamadim ama
Suan resmen gece 12 den sonra bi bayram
Ediyorum cocuk gibi bir gunu daha tamamladim
Diye

Valla bende ayni.
Aksam olunca cok sukur bugun de bitti bi gun daha eksildi kavusmamiza diyorum
Senin onceki hamileliklerin nasildi
Benim en zoru buydu

Anam o kadar zilli donlar konusuldu hastaneye yatan cikan oldu sen tuttun iliskiye ne zaman girecegimize cevap yazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…