- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
SimdiBen ilkinde şerbet falan yapmadım. Demek ki şart değil canım..
Noktayi koyayim tamam. Ilkinde yapmadim bunda yapcam ama hastanede zor evde ancak. Insallah normal dogurursam. Sezaryen olursa biraz daha suslerim odayi. Insallah normal olurSimdigeronimo_s buna son noktayi koyar
Bende yapmadim serbet ney zaten millet gelmesin diye aksam doguruyom sabah cikiyom.Evdede mis gibi cayim var
Ben ilkinde şerbet falan yapmadım. Demek ki şart değil canım..
Yok süt ic ananas ye hindistan cevizi kemir gibi bilimsellikten uzak yorumlar yapiyosunAnam o kadar zilli donlar konusuldu hastaneye yatan cikan oldu sen tuttun iliskiye ne zaman girecegimize cevap yazdin
Ben magnet kitap ayracı ve şeker hazırlayacağım canımmerhaba canlar.
hastane odası süs ve ikramlıklara kafa yormaya başladım.
parlak fikirleri olanlar yazar benle de paylaşırsa süper olur
Canım çok geçmiş olsun. inşallah dayanacak bebeklerin içerde .çok çok dua edeceğim sizin içinEvet yeniden bir hastane macerası başladı, erken doğum riski daha da artmış doktor takip altında olman lazım dedi yine yatırdı hastaneye. 8,5 mm olmuş rahim ağzı, bebekler iyiymiş. Takip etmek gerekiyor göndermem eve dedi.
Yok bugün akşama kadar dersim vardı. Saat 4 te aradım anne bir çorba yapar mısın? Ben çok açım Saat 4.30 da gelirim diye yapmış sağ olsun. Eşimle konuştuk dün. Açık açık söyle dedi. Yoksa yapmaz diye. Ben de açık açık söyledim ve yaptı.
Katılıyorum sana benim Ankara’da kimim kimsem yoktu. Kime şerbet yapacaktım. Anam da şerbet içmez zaten. 40 mevlidinde aklıma bile gelmedi.Simdigeronimo_s buna son noktayi koyar
Bende yapmadim serbet ney zaten millet gelmesin diye aksam doguruyom sabah cikiyom.Evdede mis gibi cayim var
Sende söyle kuZumYok bugün akşama kadar dersim vardı. Saat 4 te aradım anne bir çorba yapar mısın? Ben çok açım Saat 4.30 da gelirim diye yapmış sağ olsun. Eşimle konuştuk dün. Açık açık söyle dedi. Yoksa yapmaz diye. Ben de açık açık söyledim ve yaptı.
Ege universitesinde yangin cikmis sen dogum yaptigin gece dikkat et aman diyimYok süt ic ananas ye hindistan cevizi kemir gibi bilimsellikten uzak yorumlar yapiyosunmüdahale edeyim dedim. Benimkinin bilimsel aciklamasi var.
Ayricabecidina bacima da yorum yazdim bekler senin bebeler daha merak etme diye. Nasil okuyosan artik
Sende masa tüllü yapmalısın erkek anası olarak :))
İnşallah büyürler daha yoksa dayağı hakedecek duruma geldiler. Burada dinlenemiyorum ben iki saatte bir başıma hemşire geliyor tansiyon ateş diye, yemekler yenmiyor, eşim evde çok yardım ediyor burada hep tek başına.Geçmiş olsun canım. Senin bıcırıklar da uğraştırdı seni. Sağlıkla biraz daha büyüsünler de öyle gelsinler inşallah. Biraz da hastanede dinlen
İnşallah beklerler, Allah razı olsun. Dr beni korkutuyor ya yoksa iyiydim. Daha 26+4.
Sağol canım, artık yatacaz benim doktor bazen doğurana kadar böyle riskli hastalarını yatırıyor aylarca yatırdığı hasta var biliyorum. Sabrederiz biz de bu rahim ağzı sabrımi fark edecek mi onu bilemiyorum.Canim gecmis olsun ama bence iyi olmus yatis vermesi.Bisey olsa vicdan azabi cekerdin yat kuzum napican.Az kaldi zaten sabredicez
Sırayla değil demek ki ben daha yakınım ilk olmaya sonuçta bildiğin doğumhane de yatıyorumSirani bekle ilk ben doguracamgec arkama bacim
Benim için kavga etmeyin ben şurada sessizce dogururumYok süt ic ananas ye hindistan cevizi kemir gibi bilimsellikten uzak yorumlar yapiyosunmüdahale edeyim dedim. Benimkinin bilimsel aciklamasi var.
Ayricabecidina bacima da yorum yazdim bekler senin bebeler daha merak etme diye. Nasil okuyosan artik
Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah daha beklesinler yoksa olacakları düşünmek istemiyorumCanım çok geçmiş olsun. inşallah dayanacak bebeklerin içerde .çok çok dua edeceğim sizin için
Hele şükür eline bir kaşık tencere falan değmiş. Açık açık işte bari bir işe yarasın canının çektiklerini yaptır.Yok bugün akşama kadar dersim vardı. Saat 4 te aradım anne bir çorba yapar mısın? Ben çok açım Saat 4.30 da gelirim diye yapmış sağ olsun. Eşimle konuştuk dün. Açık açık söyle dedi. Yoksa yapmaz diye. Ben de açık açık söyledim ve yaptı.
Yok kuzum kimse buraya kimseyi almıyorlar kadın erkek hiç birini. Bildiğin doğumhane burası doğum yapacaklarda yan odada yatıp sancı çekiyor o yüzden yalnizim odalar tek kişilik Allah'tan Hacettepe doğumhanesinin. Tv var iyi kötü görüntü var öyle takılıyorum dogurana kadar da kalacağım sanki hoca öyle konuştu. Ama yer sıkıntısı olursa yukarı odalara gönderiyorlar en az riskli hastaları.
Sağol canım inşallah ellerine şimdilik dusmem asistan dr geliyor çok erken doğurma sen daha yaaa diyor. Küçük bebekler daha diye onlarda bekleyelim istiyor inşallah duracağız azmettik.
yuh artikBir açıklama da ben yapayım kadınin orgazmı erkek Bebek ihtimalini arttırır tersi ise kız bebek ihtimalini arttırır. Kayınvalideden bilgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?