- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
yuh artikmaasallah diyorum kadin orgazmini konusabilen bir kayinvalide miiii?
Bu arada o bilgi de dogru kadin orgazminda rahime dogru kasilma oluyor zaten hizli olan y kromozomlu spermler daha da hizlaniyor. Gercekten şok oldum kayinvalidene.
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin sizlere birazcik daha büyüsünler icerde insallahSağol canım inşallah ellerine şimdilik dusmem asistan dr geliyor çok erken doğurma sen daha yaaa diyor. Küçük bebekler daha diye onlarda bekleyelim istiyor inşallah duracağız azmettik.4body1soul ilk o doğuracak kıdemli anneyi uzmeyelim.
Canim eger serbet istiyosan yapimi cok kolay kizamik sekeri cubuk tarcin karanfil kaynatiyosun bu kadar onceden yapsan su sisesine koysan olur zaten yanilmiuosam sezeryan istiyodun sen yapabilirsin yorucu degilBen kutu meyve suyu ve tatlı tuzlu kurabiye ikram edeceğim
O şerbetle filan uğraşacak kimsem Yok zaten
Güzel bir masa örtüsü
Hediyelik mağnet bide çikolata tamamdır işte
Bende tatini sevmiyorum hic ama olsun o da ozel bisey yapilsa guzel olur bence benim hastaneden gelmisti esimle ablam icmisti hepsiniALLAH GÜNAH YAZMASIN O ŞERBETİN TADIDA ÇOK KÖTÜ GELİYOR BANABEN LOHUSA ŞERBETİ YAPMICAM, RAMAZAN ŞERBETLERİ VARYA ONDAN ALDIRCAM EŞİME YADA PORTAKAL SUYU TAZE SIKILMIŞ GİBİ OLANLARDAN. SU TAKIMIM VAR ONUN SÜRAHİSİNE KOYARIM.MAKSAT GELEN İNSANLARA İKRAMDA BULUNMAK ASLINDA, ŞERBET YERİNE MEYVE SUYU DA OLUR BENCE. BİZİM BURDA BİR MAĞAZADA SEBİLLER ZAMAN ZAMAN KAMPANYAYA GİRİYOR 50 TL OLUYOR YOLUM DÜŞERSE Bİ BAKARIM EN OLMADI
Masallah bana o zaman 2 de 2 erkege devamyuh artikmaasallah diyorum kadin orgazmini konusabilen bir kayinvalide miiii?
Bu arada o bilgi de dogru kadin orgazminda rahime dogru kasilma oluyor zaten hizli olan y kromozomlu spermler daha da hizlaniyor. Gercekten şok oldum kayinvalidene.
Temizlikçiler derken@Ftszynp @xxtalyaxx kızlar sakin olun yaayarısı bitti işin,diğer yarısıda yarın bitiyor,öbür günde temizlkçiler geliyor. henüz elimi hiçbirşeye sürmedim,öylece olanları izliyorum
sonucu güzel olacak
Anam sağ olaydı yapardıCanim eger serbet istiyosan yapimi cok kolay kizamik sekeri cubuk tarcin karanfil kaynatiyosun bu kadar onceden yapsan su sisesine koysan olur zaten yanilmiuosam sezeryan istiyodun sen yapabilirsin yorucu degil
Canım benim kayınvalide emekli öğretmen yaşı 70den fazla ama onun kayınvalidesi de zaten eskinin kadın doğum doktoru imiş aletleri varmış kürtaj yapar kısırlık tedavi eder doğum yaptırirmış ondan aldığı bilgi. Zamanında doktor eşi iyileştirmis bir büyük kayınvalide var bende tabi rahmetli olmasa beni de tedavi ederdi yoksa hastane kapısı zor :) tüp Bebek yaptık mecbur.yuh artikmaasallah diyorum kadin orgazmini konusabilen bir kayinvalide miiii?
Sağol canım, Allah razı olsun inşallah duracaklar zorla alikoyacagim.becidina canım benim Allah hayırlısını nasip etsin hakkında.
bebişlere biraz daha içeride durma gayreti versin Rabbim.
moralini yüksek tut sen.
Sağol canım inşallah biraz daha büyütüruz, Rabbim yardım eder.Cok gecmis olsun rabbim sifa versin sizlere birazcik daha büyüsünler icerde insallah
Bol bol et sebze süt yoğurt kuruyemiş tüket. Özellikle şekerini biraz yukseltecek bir şey canın çekerse azıcık yesende yanında ya da peşine hemen süt veya yoğurt ye çok iyi S şeker dengeler. Stresde şekeri tetikler uzak dur.Kizlar bugün 100 luk sekeri sonucumda yuksek cikti
Aclik 91
60 dakika 195
120 dakika 171
180 dakika 166
Dahilliye gonderdi hemen oda seker olcum cihazi verdi 2 gun bakalim dedi seker yok dedi nasil beslencez simdi
İnşallah canım, yanında kimse yok yasak burada hiçbir türlü kimseyi almıyorlar. Doğumhanede yapılıyor takip.becidina canim dayancak kuzular insallah daha zamanlari var yaninda esin falan kalabiliyomu bari
Insilun kullanmama gerek kalmaz demi yaCanım benim kayınvalide emekli öğretmen yaşı 70den fazla ama onun kayınvalidesi de zaten eskinin kadın doğum doktoru imiş aletleri varmış kürtaj yapar kısırlık tedavi eder doğum yaptırirmış ondan aldığı bilgi. Zamanında doktor eşi iyileştirmis bir büyük kayınvalide var bende tabi rahmetli olmasa beni de tedavi ederdi yoksa hastane kapısı zor :) tüp Bebek yaptık mecbur.
Her konuda fikri vardır, konuşmayı sever bir ortamda denk geldi söyledi yoksa kenara çekip anlatmadi. İşte öyle...
Sağol canım, Allah razı olsun inşallah duracaklar zorla alikoyacagim.
Sağol canım inşallah biraz daha büyütüruz, Rabbim yardım eder.
Bol bol et sebze süt yoğurt kuruyemiş tüket. Özellikle şekerini biraz yukseltecek bir şey canın çekerse azıcık yesende yanında ya da peşine hemen süt veya yoğurt ye çok iyi S şeker dengeler. Stresde şekeri tetikler uzak dur.
İnşallah canım, yanında kimse yok yasak burada hiçbir türlü kimseyi almıyorlar. Doğumhanede yapılıyor takip.
Bu diyet ile kayınvalidem ve kaynim ilaçsız şeker sorununu yeniyorlar. Denemeye değer canım. Patates, un, pirinç, şeker, nişasta gibi şeylerden uzak duracaksin inşallah düzelir.Insilun kullanmama gerek kalmaz demi ya
İnşallah canimBu diyet ile kayınvalidem ve kaynim ilaçsız şeker sorununu yeniyorlar. Denemeye değer canım. Patates, un, pirinç, şeker, nişasta gibi şeylerden uzak duracaksin inşallah düzelir.
Oda iyi vallaay tek kişi parası veriom ben,onlar 2 kişi gelio yoruluolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?