2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yuh artik maasallah diyorum kadin orgazmini konusabilen bir kayinvalide miiii?

Bu arada o bilgi de dogru kadin orgazminda rahime dogru kasilma oluyor zaten hizli olan y kromozomlu spermler daha da hizlaniyor. Gercekten şok oldum kayinvalidene.

benimki erkek ama ben o geceyi hatırlamıyorum aramızda tam olarak ne geçtiğini :)
bir şekilde Allah yardım etmiş tutturmuşuz demek ki :)

Cok gecmis olsun rabbim sifa versin sizlere birazcik daha büyüsünler icerde insallah

analar analar hala listeye bilgilerini vermemiş olanlar var.
yahu tamamlasanıza şu listeyi.
bazen unutuyorum kimin nesi vardı oradan bakıyorum ama göremiyorum

Kizlar bugün 100 luk sekeri sonucumda yuksek cikti
Aclik 91
60 dakika 195
120 dakika 171
180 dakika 166
Dahilliye gonderdi hemen oda seker olcum cihazi verdi 2 gun bakalim dedi seker yok dedi nasil beslencez simdi

Ben kutu meyve suyu ve tatlı tuzlu kurabiye ikram edeceğim
O şerbetle filan uğraşacak kimsem Yok zaten
Güzel bir masa örtüsü
Hediyelik mağnet bide çikolata tamamdır işte
Canim eger serbet istiyosan yapimi cok kolay kizamik sekeri cubuk tarcin karanfil kaynatiyosun bu kadar onceden yapsan su sisesine koysan olur zaten yanilmiuosam sezeryan istiyodun sen yapabilirsin yorucu degil

Bende tatini sevmiyorum hic ama olsun o da ozel bisey yapilsa guzel olur bence benim hastaneden gelmisti esimle ablam icmisti hepsini

4body1soul yanginda can kaybi yok anladigim kadariyla. Dun aksam kızı okuldan alirken 4bucuk civari her yer duman oldu hastane tarafindan geliyordu cok da koktu ama hizli sondurduler. Sen yazana kadar oranin yandigini bilmiyordum. Allah korusun

Canim eger serbet istiyosan yapimi cok kolay kizamik sekeri cubuk tarcin karanfil kaynatiyosun bu kadar onceden yapsan su sisesine koysan olur zaten yanilmiuosam sezeryan istiyodun sen yapabilirsin yorucu degil
Anam sağ olaydı yapardı
Ben hiç yapasım yok herhalde
Bide onları hastaneye taşıma var
Kutu meyve suyu bana en güzeli

yuh artik maasallah diyorum kadin orgazmini konusabilen bir kayinvalide miiii?

Bu arada o bilgi de dogru kadin orgazminda rahime dogru kasilma oluyor zaten hizli olan y kromozomlu spermler daha da hizlaniyor. Gercekten şok oldum kayinvalidene.
Canım benim kayınvalide emekli öğretmen yaşı 70den fazla ama onun kayınvalidesi de zaten eskinin kadın doğum doktoru imiş aletleri varmış kürtaj yapar kısırlık tedavi eder doğum yaptırirmış ondan aldığı bilgi. Zamanında doktor eşi iyileştirmis bir büyük kayınvalide var bende tabi rahmetli olmasa beni de tedavi ederdi yoksa hastane kapısı zor :) tüp Bebek yaptık mecbur.
Her konuda fikri vardır, konuşmayı sever bir ortamda denk geldi söyledi yoksa kenara çekip anlatmadi. İşte öyle...
becidina canım benim Allah hayırlısını nasip etsin hakkında.
bebişlere biraz daha içeride durma gayreti versin Rabbim.
moralini yüksek tut sen.
Sağol canım, Allah razı olsun inşallah duracaklar zorla alikoyacagim.
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin sizlere birazcik daha büyüsünler icerde insallah
Sağol canım inşallah biraz daha büyütüruz, Rabbim yardım eder.
Kizlar bugün 100 luk sekeri sonucumda yuksek cikti
Aclik 91
60 dakika 195
120 dakika 171
180 dakika 166
Dahilliye gonderdi hemen oda seker olcum cihazi verdi 2 gun bakalim dedi seker yok dedi nasil beslencez simdi
Bol bol et sebze süt yoğurt kuruyemiş tüket. Özellikle şekerini biraz yukseltecek bir şey canın çekerse azıcık yesende yanında ya da peşine hemen süt veya yoğurt ye çok iyi S şeker dengeler. Stresde şekeri tetikler uzak dur.
becidina canim dayancak kuzular insallah daha zamanlari var yaninda esin falan kalabiliyomu bari
İnşallah canım, yanında kimse yok yasak burada hiçbir türlü kimseyi almıyorlar. Doğumhanede yapılıyor takip.

Insilun kullanmama gerek kalmaz demi ya

kızlar herkese hayırlı akşamlar telefonum sıkıntılı maalesef giremiyorum kaç gündür .şimdi de bilgisayardan giriyorum.sizleri merak etttim.inşallah bebişler ve sizler iyisinizdir.perşembe 26+5 te gittim kontrole 960 gr olmuş normal sanırım iyi dedi ama.sağlıklı olsunlar da ...sizin kuzular da iyidir inşallah.merak ettim nasılsınız neler oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…