2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla çocuk dogdu ya aman benım gobek bıngıl bıngıl ne tuaf oluo çok komık ya sardısardım gobegımı hamılelık şeyı gttıde ben zaten gobeklydım oyuzden kaldı yınede

Bende onu dıyecektım tam bız konusuyoruzda arkadaslar korkmasın dıe aman canım korkma illaki gelip gwceck çok agrısada acısada gecıo unutuosun az acısada unutuosun hatta benım gbı hemen hamıle kalıosun .
Annem derdi ki ben çok sancı çekerdim normaldoğum zor git sezeryan ol anne dedim o yüzden mi 4 tane doğurdu. Her doğurduğunda unutuyon acısını kızım derdi :)

Allah razı olsun :) Ama arada vesveseler geliyor hep Doğum, doğum sonrası nasıl olacak nasıl yapıcam falan diye inşllh her şey çok güzel birer anı olarak kalır hatıralarımda
Canım bol bol dua et zikir çek İnan o kadar etkisi var ki. Rabbim öykekolaylıklar veriyor ki.

Ben hamileyken hic dogumla ilgili olumsuz yazilar bile okumuyodum dogum videosu falan hic izlemedim kendini hep olumlu telkin etmek lazim birinin basindan kotu bir dogum tecrubesi gecti diye senin basina gelicek degil ya Allaha sigininca gerisi olur zaten

Allah razı olsun :) Ama arada vesveseler geliyor hep Doğum, doğum sonrası nasıl olacak nasıl yapıcam falan diye inşllh her şey çok güzel birer anı olarak kalır hatıralarımda
Amin cümlemizden :) bende anı olarak kalır diyordum ama kolay kolay hatırlanmıyor bile ne hikmetse

Annem derdi ki ben çok sancı çekerdim normaldoğum zor git sezeryan ol anne dedim o yüzden mi 4 tane doğurdu. Her doğurduğunda unutuyon acısını kızım derdi :)
Aynen ben hatta hamılelığı bile ozlemstom o bebısın içerdekı gezmelerı karnımı şişirıp kafasını dıkmesı faln çok guzel gunlerdı

Valla çocuk dogdu ya aman benım gobek bıngıl bıngıl ne tuaf oluo çok komık ya sardısardım gobegımı hamılelık şeyı gttıde ben zaten gobeklydım oyuzden kaldı yınede
Spor yapmak şart... ikincileri de yapalım film spora gideriz :) ben bi de suda doğumu çok merak ediyorum..

Bende 5 i gibi giderim. Heyecana bak :) birde eşim herkese yaydı hamileliğimi.
Ben daha kimseye soylemedim yani ailem disinda kalp atislarini bi duymak istiyorum ogluma bile soylemedim o kadar cok istiyoki kardesi olsun ama bi saglikli oldugunu duyuyum doktordan oyle soylucem insallah

Doğumdan sonra spor ve diyet günlüğü açarız çare buluruz onada bebeklerimiz sağlıklı olsunda. Bir korse var onu alacağım doğumdan önce. İnan düzenli mekik çektim 15 gün baya farketmişti.

Aynen ben hatta hamılelığı bile ozlemstom o bebısın içerdekı gezmelerı karnımı şişirıp kafasını dıkmesı faln çok guzel gunlerdı
Ben hiç bilmiyorum o duyguyu kızım çok hareketsizdi çok hafif kıpırdanöaları olurdu. Bunu merak ediyorum şimdiden nasıl olacak diye.

Ben hiç bilmiyorum o duyguyu kızım çok hareketsizdi çok hafif kıpırdanöaları olurdu. Bunu merak ediyorum şimdiden nasıl olacak diye.
Benim oglum karnimdada hic durmazdi dogdu yine hic durmuyo cok hareketli bi cocuk karnimdaykende hareketlerini hissetmesem bi ana hemen endiseleniyodum

Ben daha kimseye soylemedim yani ailem disinda kalp atislarini bi duymak istiyorum ogluma bile soylemedim o kadar cok istiyoki kardesi olsun ama bi saglikli oldugunu duyuyum doktordan oyle soylucem insallah
Aminnn. Rabbim bu heveslerimizi nihayete erdirsin. Aslında söylememek doğru olan.eşim dayanamamış. Herkes duyunca bu ne hız diyor. Sanki yazılı izin alacaktım. :)

Doğumdan sonra spor ve diyet günlüğü açarız çare buluruz onada bebeklerimiz sağlıklı olsunda. Bir korse var onu alacağım doğumdan önce. İnan düzenli mekik çektim 15 gün baya farketmişti.
O korseli bize de söyle. Ben ilk Doğumda sürekli giydim eve gelir gelmez. Göbeğim YÖK çok şükür ama hafif elastikiyet var. Göbek kası olanların kanı çok şişmez keşke hamilelikten önce azmettik de ben çekeydim.

Benim oglum karnimdada hic durmazdi dogdu yine hic durmuyo cok hareketli bi cocuk karnimdaykende hareketlerini hissetmesem bi ana hemen endiseleniyodum
Benim kızıl 1 yaşınd ancak hareketlendi çok uyurdu ilk doğduğu zamanlar. Maşşallah diyeyim bi dr bana tavsiyede bulundu onunyaptım bir kez bile gaz sancısı olmadı.1.5 yaşından sonracoitu kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…