Yok kız her hamilelik güzel, kadınlar bir başka oluyor. Zaten bebek doğunca hepsi geçiyor. Avatarda ki sensin sanırım, maşallah sana vallaBen öyle olmak isterdim demek ki bacakların inçe hayalimdeki hamile...
Bebegin erkekmi erkekte tek gobek olur kizda yana dogru genislersin basen olur diyolar benimde sadece gobegim vardi o da dogumdan birkac ay sonra gitti zatenBenim de sadece karnım vardı. Arkadan görsen normal ama önde yarım dünya :)
Ben dıyetteydım zaten 7 kılo verdım daha verecktmde hamıle kldımSpor yapmak şart... ikincileri de yapalım film spora gideriz :) ben bi de suda doğumu çok merak ediyorum..
Herkes kendinde olmayanı ister:) sağol cnm benim.Yok kız her hamilelik güzel, kadınlar bir başka oluyor. Zaten bebek doğunca hepsi geçiyor. Avatarda ki sensin sanırım, maşallah sana valla
Ömrümüz ya hamilelikle ya diyetle geçiyor:)Ben dıyetteydım zaten 7 kılo verdım daha verecktmde hamıle kldım
Kiz yok oyle bi zorlugu :) izi bile kalmadi neredeyse :) tabiki normal dogum daha saglikli anne ve bebek acisindan. Suyum geldi benim ilk, 26 saat sanci bekledim tik yoktu. Suniyi de istemedim iyice gerilmistim, sezeryana girdim, ciktim cocugu emzirdim, sut de hemen geldi eve geldik is yaptim vs normal dogumdan bi farki yoktu bilmiyorum biraz dayanikliyim ondan da olabilir :) he arkadaslar sezeryana giriyon cikiyon aci yok gibi de dusunmeyin oyle bi dunya yok :) dogum her sekilde zor, allah kolayligini veriyo merak etmeyin yeni dogum yapacak olan kizlarcim :)Sezeryanda ömür boyu çekiyon normal Doğumda 3-5 saat veçocupun kolay kolay hasta olmuyor.
Bn zayflama yarsındaydım zaten 7 kılo verdm hamıle klnca kaldı beraber katılırz o grubaDoğumdan sonra spor ve diyet günlüğü açarız çare buluruz onada bebeklerimiz sağlıklı olsunda. Bir korse var onu alacağım doğumdan önce. İnan düzenli mekik çektim 15 gün baya farketmişti.
Dakikasi dakikasina bi ben mi unutmuyom herseyiAmin cümlemizden :) bende anı olarak kalır diyordum ama kolay kolay hatırlanmıyor bile ne hikmetse
İnşallah 2. De öyle olur. 2. De daha dikkat et Doğumdan sonra. Biraz Naz’a çek kendini.Kiz yok oyle bi zorlugu :) izi bile kalmadi neredeyse :) tabiki normal dogum daha saglikli anne ve bebek acisindan. Suyum geldi benim ilk, 26 saat sanci bekledim tik yoktu. Suniyi de istemedim iyice gerilmistim, sezeryana girdim, ciktim cocugu emzirdim, sut de hemen geldi eve geldik is yaptim vs normal dogumdan bi farki yoktu bilmiyorum biraz dayanikliyim ondan da olabilir :) he arkadaslar sezeryana giriyon cikiyon aci yok gibi de dusunmeyin oyle bi dunya yok :) dogum her sekilde zor, allah kolayligini veriyo merak etmeyin yeni dogum yapacak olan kizlarcim :)
Oyy bnmkı resmen hareketımı keserdı dururdm o hrekt ednce .şuankınıde hissedıorum yatınca falnBen hiç bilmiyorum o duyguyu kızım çok hareketsizdi çok hafif kıpırdanöaları olurdu. Bunu merak ediyorum şimdiden nasıl olacak diye.
Katılırız canım, bebişlerimiz iyi olsunda. Gruba giderken bana da seslen :) kadın isterse herşeyi yaparBn zayflama yarsındaydım zaten 7 kılo verdm hamıle klnca kaldı beraber katılırz o gruba
Ayy onu bnde dsndumde almadım ama ilk hamılelgmdeKızlar fetal doppler almıştım ilk hamileliğim de baya yaradı işime. Ne zaman evham yapsam dinliyordum.
Ben de girdim o yarışa ama 47 ye düşünce bıraktım. Emzirmeyi bırakınca 50 oldum. Sonra 48 e düştüm hamile kalmışım.Bn zayflama yarsındaydım zaten 7 kılo verdm hamıle klnca kaldı beraber katılırz o gruba
Hiç öyle bi şey hissetmedim. Nst de çikolata yemekten anam ağlamıştı. İkizim ilk 6 aylıkken hissettim.Oyy bnmkı resmen hareketımı keserdı dururdm o hrekt ednce .şuankınıde hissedıorum yatınca faln
Zeytinyagi ayaklara ve karna adacayi yagi, aksam baba masaji kimyolu su hem bebege hem bana. bende hic ilac kullanmadan atlatmistim o gunleri sukurCanım şimdi yine polemik olmasın da. Gata da bir çocuk dr ü yine. Bebeklerin ilk 40 gün gazı olmaz bu süreçte anne sütü beyanat be alıyorsa içine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı kat sesi günde 3 kay kaşığı verebilirsin demişti. Bu 40 gün bagırsaklarınyımuşatacak ve gaz sorunu olmayacak demişti. Benim közüm biberon almadığı için ben çay kaşığıyla Sanem’e sütüne karıştırıp ağzına döktüm. Gerçekten de bir gün bile gaz sancısı bilmedim. akşam yatar sabah kalkardı. 1 kere de emmwyw kalkardı. Bir se bana saf zeytinyağı ben sütüne yakın değerlere sahip demişti. Hiç korkma demişti.
Valla bu sabah bile baktım itiraf edeyim ama emin olamadım bekleyeceğim az daha :) sağolsun ben çok isteyince ablam alıp hediye etmişti. Sağlık ocaklarında aynısı var. Oradada gidip istediğinde dinleyebiliyorsunAyy onu bnde dsndumde almadım ama ilk hamılelgmde
Yakın olsaydık biz de dinlerdik:)Valla bu sabah bile baktım itiraf edeyim ama emin olamadım bekleyeceğim az daha :) sağolsun ben çok isteyince ablam alıp hediye etmişti. Sağlık ocaklarında aynısı var. Oradada gidip istediğinde dinleyebiliyorsun
Dimi soyle yatsan cocugu emzirsen gazini cikarsan yatirsan bi koseye, sonra bi kahve koysan.. ev sessizİnşallah 2. De öyle olur. 2. De daha dikkat et Doğumdan sonra. Biraz Naz’a çek kendini.
Ne güzel olurdu vallahi :) elimde doppler tek tek gezinirdim siziYakın olsaydık biz de dinlerdik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?