- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
evet üretimi durmuş ama yeni modeller çok iyi değil diye duyuyorumBende yarın bakacağım. Bugün de baktım da kuzum ya bu casual quantum üretimi durmuş dedi adam bana. Cadillac bide bi quatro mu ne var model olarak. Onlarda güzel duruyor ama fiyat 1700 falan. Yarın alalım diyoruz biz arabayı artık ama bilemedim ya. Kırmızıyı almak istemiyorum nedense ama 500 tl fark var
Artık alın bitsin araba derdimiz de :)evet üretimi durmuş ama yeni modeller çok iyi değil diye duyuyorumben alıştırdım kendimi kırmızıya,galiba daha fazla inmeyecek bikaç güne alırız bebek house dan
Cook siskoyum. Instagrama koymuslardi beni etiketlediler.
Gayet guzel olmus neyse ki. Olaylarin dolabi.İş karşılığında yaptırdı kayınpederim para vermedi
Kıss o para verir mi :))
Ama adam dedi ZAten oyma yapamayız düz kapak olur diye
Adam gene benzetmiş ben bu kadarını beklemiyordum valla
Düzenli araliklarla mi? Magnezyum diasporal kullandigimdan beri kasilmalarim bitti.cok nadir oluyor. Bol su ic bir de susuzluk da tetikler biraz kasilmalariKızlar sürekli dinlenmeme rağmen karnım taş gibi oluyor bebek bir yere toplanıyor korkmalı mıyım sizce
Magnezyum cok konustuk hangi formu aliyorsun magnorm kullaniyordum hic etki etmedi banaÇok düzenli olduğu söylenemez magnezyumu günde ikiye çıkardık progestan başladık bol su da içiyorum umarım geçer
canım harika gözüküyorsunMagnezyum cok konustuk hangi formu aliyorsun magnorm kullaniyordum hic etki etmedi bana
Magvital kullanıyorumMagnezyum cok konustuk hangi formu aliyorsun magnorm kullaniyordum hic etki etmedi bana
Cok tesekkurlercanım harika gözüküyorsun
ben mg efermag 365 içiyorum,iyimidr acep
Magvital kullanıyorum
Cok güzel geçti. Insallah bu gece doğurmam. Cok gobek attim oynadım.
tesekkur ederimm.Maşallah sana çok güzelsin vallaohh sefan olsun iyi ki atmışsın işte ne güzel
Düne özeldi indirim canım, bitmiş indirim neyse yine olur nasılsa. Sen içine sineni bul da önce.Gördüm çok sağ ol canım.
Yarın öğlenciyim işe gitmeden uğrayıp bakacağım inşallah.
Ooo hanfendiler oğlusu ile süslenmiş püslenmis gecelere akmışlar sefan olsunCok güzel geçti. Insallah bu gece doğurmam. Cok gobek attim oynadım.
İnşallah canım, Rabbim kısmet ederse daha dayanırlar diye umuyorum.Gunaydin kızlar mutlu pazarlar olsunbecidina insallah bebislerin dayanir cnm
Masallahlik biseyim yok kiz hergun kac kadin doguruyo ne farkimiz var onlardanMaşallah anacım hayran olunacak kadınlarsiniz 12 haftalık kalbi duran bebeğimi düşürmek için suni sancı verdiler sekiz saat sancı çektim bildiğin küçücük şeyi doğum yapacak kadar açılmıyor rahim ağzı diye dr söyleniyor zırh gibi diye. Dr doğursan bu kadar sancı çekerdin daha fazla yorulma eşini ben alayim dedi kürtaj yaptı. Normal doğum yapabilir miyim emin değilim. O deneyim olmasa yaparım derdim ama şu anda emin değilim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?