2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet üretimi durmuş ama yeni modeller çok iyi değil diye duyuyorum ben alıştırdım kendimi kırmızıya,galiba daha fazla inmeyecek bikaç güne alırız bebek house dan

Çok düzenli olduğu söylenemez magnezyumu günde ikiye çıkardık progestan başladık bol su da içiyorum umarım geçer

Günaydın kızlar, bugün e Bebek te Bebek bezlerinde %23 indirim varmış eksikleri olanlar baksın bence.

Nst ye bagladılar yine bakalım kasılma çıkacak mi, inşallah çıkmaz

Gördüm çok sağ ol canım.
Yarın öğlenciyim işe gitmeden uğrayıp bakacağım inşallah.
Düne özeldi indirim canım, bitmiş indirim neyse yine olur nasılsa. Sen içine sineni bul da önce.
Cok güzel geçti. Insallah bu gece doğurmam. Cok gobek attim oynadım.
Ooo hanfendiler oğlusu ile süslenmiş püslenmis gecelere akmışlar sefan olsun maşallah diyelim nazar değmesin.

Masallahlik biseyim yok kiz hergun kac kadin doguruyo ne farkimiz var onlardan
Ha soyle bisey bende sezeryana dayamam
Ama tekinde 4.5 saat suni sanci cekmis otekinde 15 DAKIKA normal sanciyla dogurmus biri olarak suni sanci daha kolay.
Cunku sunide sanci yavas yavas artiyor ve vucut alisiyor ama kendi sancinda ayar yok direk en tepe noktaya siddetleniyor.4.5 saat suniye dayandim 15 dakka normale dayanamadim ve alin beni sezeryana kesin beni dedigim an kizimin kafasi yatakta gelmisti dogum masasina yetisemedim.

Kimisi normale dayanamiyo kimisi sezeryana.Ama su var ki gercekten Allah unutma gucu veriyor.Yoksa ben 3.yu istermiydim bide canim nasil tatli igne batsa yogun bakima yatirin o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…