Tesekkurler.Ooo hanfendiler oğlusu ile süslenmiş püslenmis gecelere akmışlar sefan olsunmaşallah diyelim nazar değmesin
insallah bunlar da normal dogar. Suni Sanci daha kotu diyen de var. Kisiden kisiye degisiyor sanirim.Masallahlik biseyim yok kiz hergun kac kadin doguruyo ne farkimiz var onlardan
Ha soyle bisey bende sezeryana dayamam
Ama tekinde 4.5 saat suni sanci cekmis otekinde 15 DAKIKA normal sanciyla dogurmus biri olarak suni sanci daha kolay.
Cunku sunide sanci yavas yavas artiyor ve vucut alisiyor ama kendi sancinda ayar yok direk en tepe noktaya siddetleniyor.4.5 saat suniye dayandim 15 dakka normale dayanamadim ve alin beni sezeryana kesin beni dedigim an kizimin kafasi yatakta gelmisti dogum masasina yetisemedim.
Kimisi normale dayanamiyo kimisi sezeryana.Ama su var ki gercekten Allah unutma gucu veriyor.Yoksa ben 3.yu istermiydim bide canim nasil tatli igne batsa yogun bakima yatirin o derece
Sinirle diyordum o zamanda da şimdi gurur yapacak Halim yokKalması daha iyi olur artık iyice ağırlaşmaya başlayacaksın
Geceleri tek başına zor olur Korkmazsın artık rahatla uyursun
Oda gelsin alsın alacaklarını sakın almasın istemiyorum filan deme
Aynen canım sabahın köründe kalktımNurbal27 canim Allah yardimcin olsun misafir zor bu donemde
Bide sen bisey almadin daha alisveris konusundada Allah yardimcin olsun
Benim bi cok seyim olmasina ragmen yinede o kadar cok eksik cikti ki artik kredi kartinin gunu gelsin diye bekler olduk
Bide benimki 3.hamilelikbide bana sor
Iki gundurde bobregime vuruyor zaten o bobregim oglumda hasar aldi canim cok yaniyor
Biz kendi giyinme odamıza madame coco da almıştık kalın kumaştan pastel renklerde kutular. Eşimi göndereceğim bakalım birara varsa onlardan alsın. Çok şık duruyorlar
Niye hanfenduuuu eglendiremedik mi seni burdaaTesekkurler.Cok iyi geldi bana. Hamileligin basindan beri boyle eglenmemistim.
Bi hafta sonunda boyle bitti deseneGunaydin herkese, dun kizimin odasini söküp bebisin odasina tasidik. Orasini bosalttik vs cok fena yoruldum, her yeeim agriyo su an. Tasinma yapacak arkadaslara Allah guc kuvvet versin.
Cook siskoyum. Instagrama koymuslardi beni etiketlediler.
Şişko şişko attim fotomu senin icin
Gayet guzel olmus neyse ki. Olaylarin dolabi.
Cok güzel geçti. Insallah bu gece doğurmam. Cok gobek attim oynadım.
Bi ara benim de inanılmaz çok oluyorduKızlar sürekli dinlenmeme rağmen karnım taş gibi oluyor bebek bir yere toplanıyor korkmalı mıyım sizce
Bide sen bilinçli alışveriş yapıyorsun öyle düşünNurbal27 canim Allah yardimcin olsun misafir zor bu donemde
Bide sen bisey almadin daha alisveris konusundada Allah yardimcin olsun
Benim bi cok seyim olmasina ragmen yinede o kadar cok eksik cikti ki artik kredi kartinin gunu gelsin diye bekler olduk
Nasılsın canım bebişler nasılGünaydın kızlar, bugün e Bebek te Bebek bezlerinde %23 indirim varmış eksikleri olanlar baksın bence.
Nst ye bagladılar yine bakalım kasılma çıkacak mi, inşallah çıkmaz
Düne özeldi indirim canım, bitmiş indirim neyse yine olur nasılsa. Sen içine sineni bul da önce.
Ooo hanfendiler oğlusu ile süslenmiş püslenmis gecelere akmışlar sefan olsunmaşallah diyelim nazar değmesin.
Cankuş o hormanlardan kaynaklıKızlar sanırım ben depresyona girdim çok mutsuzum
Niye hanfenduuuu eglendiremedik mi seni burdaa
Tesekkur ederim canim. Bence de kullanilir dolap. Gayet guzel olmus. Gule gule kullansin Pera hanim
İnan ki çok güzel olmuşsun şişko derken
O göbek değil Canım Bebek hatta oğluşun oluyor
Etek filan da yakışmış valla
Evet ya dolap fena olmadı benim işimi çok rahat görür
Allah nasip ederse okula 5/6 sene rahat kullanır
Bana da kızkardeşim bir sürü kıyafet getirdi sağolsun. Ona rağmen biz de aldık. Aslında birşeyleri bilsek daha hızlı olur ama bence düşünmek ve karar vermek çok uzun sürüyor. Bunu mu alsam yoksa bu mu daha iyi derken zaman geçiyor. Hamileliğin başından beri hem internetten hem de gezerek Bebek arabası baktık. Daha geçen hafta aldık. Alıyoruz ama Eksikler de hala bitmiş değil.Bide sen bilinçli alışveriş yapıyorsun öyle düşün
Evde de vardı çocuklardan kalan
Biz hiç bilmeden harcıyoruz
Kıyafet ve ıvır ızır için çok para harcamışım bilmeden
Bu günde aklımda olan bir kaç şeyi alacağız inşallah
Nurbal27 oda ocakta başlar ocak şubat full alışverişle geçer onunda
Ocak Şubatta bunlarla oyalanırım aynen dediğin gibi zaman çabucak geçer inşallah böylelikleBide sen bilinçli alışveriş yapıyorsun öyle düşün
Evde de vardı çocuklardan kalan
Biz hiç bilmeden harcıyoruz
Kıyafet ve ıvır ızır için çok para harcamışım bilmeden
Bu günde aklımda olan bir kaç şeyi alacağız inşallah
Nurbal27 oda ocakta başlar ocak şubat full alışverişle geçer onunda
Hormonların da etkisi varCankuş o hormanlardan kaynaklı
Her gün 4/5 kişi mutsuz gergin güne başlıyoruz
Alışverişe başla bak nasıl güzel geçecek zaman
Sağol kuZum teşekkür ederimTesekkur ederim canim. Bence de kullanilir dolap. Gayet guzel olmus. Gule gule kullansin Pera hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?