2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 yaşına kadar falan yatar dediler canım. Aynen ya çok güzeller. İyi indirim yakaladık. Keşke bir daha indirim olsa :))
İyiymiş sonra korkuluğu olmayan bir yatağa gecer, alt katta iniyor mu o zaman bunlar iki yaş civarında korkuluk tırmanmaya baslıyorlar yoksa.
Ben artık alamam bütçeyi zorladım zaten yeter ayrıca ablamla yengeden gelecek bir arkadaşım da verdi fazla fazla yeter daha hediye gelir geçen arkadaş almış gelmiş. Artık büyüdükçe alırız lazım olanı. Ama evet iyi indirimde aldım o takımı 47 ye aldım ben.

Ay ben korkardım kesin korkmuyor musun saygı yok saygı
Saygı yok.. kesinlikle. Bir de ben endüstri meslek lisesindeyim. Olabileceğim en kötü yer. Ama allah içimi biliyor ya korkmuyorum. Benim dersim baraj ders o dersi veremezse diploma alamaz. 9-10-11-12 hepsinde geçmek zorunda dersi. Ben onu süründürürüm yani.

Kademeli canım. Zaten 3 yaşından sonra oda yaparız diye düşünüyoruz. Yeni tayin yerimizde. Bizim eksik çok daha ama herşey o kadar pahalı ki.. senin bi de iki tene

Ay valla cidden olabileceğin en kötü yerdeymişsin kızı ayrı erkeği ayrı sirsirii yinede dikkat et sen korkarım ben

F Ftszynp Ablamın ilk doğumunda kapıda bekliyordum Ablam çıkmıyor sezeryana aıln beni diyor dr diyor artık hazneye girdi Bebek doğuracaksin ikin diyor Ablamin suyu geleli yarım günden fazla geçmiş kuru kuru zorlaniyormus ebe bastiralım diyormuş Dr hayır diyormuş içerde bir bagrış çağrıs arasında ebe bastırmış çıkmış Bebek. Kavga var içerde dr ile ebe arasında :)) Ablam öğrenmiş ben doguramiyorum beni dogurtacaklar diyor. İkinciye yetisemedim doktorun koluna yapistim diyor hocam karnima bastırın çıksın ben doguramiyorum ditormus dr yalvarmasına dayanamamis yapmış öyle kurtuldum diyor şimdi hamile tekrar korkuyorum diyor üçüncü artık alıştın diyorum öyle olmuyor diyor. Beceremiyor ama yapıyor ^_^

Kademeli canım. Zaten 3 yaşından sonra oda yaparız diye düşünüyoruz. Yeni tayin yerimizde. Bizim eksik çok daha ama herşey o kadar pahalı ki.. senin bi de iki tene
Kademeli iyi o zaman. Evet artık korkuluk gerekmez olur. He yaaa iki tane olunca hepten tirsiyorum süt olmazsa naparim felaket hemen pompa aldım bak Boo bol süt sagacagiz ki çoğalsin mamalar acayip pahalı. Bir memur maaşı ile banka soymam lazım.

Aynen umarım hepsi emer. Cidden hem anne sütü gibi sağlıklısı yok hemde aşırı pahalı mamalar. Yandık anam biz ben ücretsiz izin kullanacağım bizde tek maaşa düşeceğiz

Ben ilkinde korkmuyordum cunku hic bisey bilmiyosun
ikinci dogumda basima gelecekleri bildigim icin korkmustum.
Bunda yine korkmuyorum.Cunku diyorumki amaaannn otekiler nasil dogduysa buda dogar diyorum.Evet sanci zor ama geciyor

Görümcen ne kadar kalacak canım? Doğuma kadar mı? Evet evde 1 kişi bile olsa çok yoruluyor insan.
Aynen canım mecbur hizmet ediyorsun işte
Görümcem doğuma kadar kalacak bir aksilik olmazsa
Benim için daha iyi ama kalması
Yardımcı olur
Eşim görevdeyken geceleri korkuyordum çok zorlanıyordum arkadaş olur bana

Ayy bu halde senden hizmet mi beklediler bide
Hoşlanmayınca İnsan bir bardak çay bile vermek zoruna gidiyor
Hangi görümce alışveriş yapacak olan mı geldi
Bekliyorlar canım herkes bekler
Sen hamilesin yorulma diyen pek az bu zamanda
Diğer görümcem kalacak canım öğretmen olan
Alışveriş yapıcam diyip sessizliğini koruyan görümcem belki ay sonu gelecekmiş :)

Aynen umarım hepsi emer. Cidden hem anne sütü gibi sağlıklısı yok hemde aşırı pahalı mamalar. Yandık anam biz ben ücretsiz izin kullanacağım bizde tek maaşa düşeceğiz
Biraz ekonomik davranırsin hallolur canım annenin yerini kimse tutamaz bakma ben mecbur çalışacağım imkan olsa asla bırakmam sonunda kadar izin kullanırdim. Evet en sağliklisi anne sütü. Premature doğma ihtimaller varya lazım olur diye erken aldım süt pompasıni hem işte de lazım olacak her türlü lazım bana.
Ben ilkinde korkmuyordum cunku hic bisey bilmiyosun
ikinci dogumda basima gelecekleri bildigim icin korkmustum.
Bunda yine korkmuyorum.Cunku diyorumki amaaannn otekiler nasil dogduysa buda dogar diyorum.Evet sanci zor ama geciyor
Maşallah anacım hayran olunacak kadınlarsiniz 12 haftalık kalbi duran bebeğimi düşürmek için suni sancı verdiler sekiz saat sancı çektim bildiğin küçücük şeyi doğum yapacak kadar açılmıyor rahim ağzı diye dr söyleniyor zırh gibi diye. Dr doğursan bu kadar sancı çekerdin daha fazla yorulma eşini ben alayim dedi kürtaj yaptı. Normal doğum yapabilir miyim emin değilim. O deneyim olmasa yaparım derdim ama şu anda emin değilim valla.

Gördüm çok sağ ol canım.
Yarın öğlenciyim işe gitmeden uğrayıp bakacağım inşallah.

Kalması daha iyi olur artık iyice ağırlaşmaya başlayacaksın
Geceleri tek başına zor olur Korkmazsın artık rahatla uyursun
Oda gelsin alsın alacaklarını sakın almasın istemiyorum filan deme

Cnm hayırlı olsun ama senin istedigin model bu degildi geçen foto atmistin ne kadara yapmis bu dolabi
İş karşılığında yaptırdı kayınpederim para vermedi
Kıss o para verir mi :))
Ama adam dedi ZAten oyma yapamayız düz kapak olur diye
Adam gene benzetmiş ben bu kadarını beklemiyordum valla

Eklentiler

• E68A131B-8417-4D49-AC43-A84E1CA853B7.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 6D7BCC5D-8234-4B6E-A986-6BF40AAD73A0.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…