2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel olacak inanalım

Bu arada trendyoldan verdiğimiz siparişlerde hiç ses seda yok şimdi bide çamaşırları yıkamak için onu bekleriz :)
Benimkiler 3 ayrı kargo olarak geldi. Gerçi yerine baktım tuzla yazıyor. Bana yakın diye mi erken geldi acaba :))

Ben saymadım ama dr a çıkışta seninle görüçeceğiz dedim karnıma bastırdıktan sonra
Doktor ne dedi? Valla benim ilk bebeğim ama arkadaşımın doğumunda bulundum. Onun söylediği bazı şeylere sonra çok güldük :)) tabi o an gülmek pek mümkün değildi

Ben bayıldım zaten duvar kağıdı besigide çok hoştu çok güzel olacak odanız,bende heveslendimkoltukları birine verip oda yapalim desem herhalde kocacım kalpten gider
Sağol kuZum teşekkür ederim.oda eşyaları tamamlanmış oldu.
Dur dur kıss hiç ayaklanma
Adam daha lazım sana

Eki Görüntüle 2217868
Verdik sayılır Bunu sorduk biz seninki gibi büyüyen değil dolaplı da değil 1500
Çok tatlisss ama bunlar ne kadar kullanılabilir ki küçük gibi göründü.
Eki Görüntüle 2217869 Herşeyi pembe yapmayacağım dedim ama pembe ağırlıklı olmuş
Senin elinde değil piyasa kıza Pembe erkeğe mavi yapmış hep ondan Tavşanlı takımdan bende kızıma aldım. Yeri çok güzel.
Ben saymadım ama dr a çıkışta seninle görüçeceğiz dedim karnıma bastırdıktan sonra
Abooo kurtarmış seni napsin dr
Ablam kendi yalvarır doktora bastir çıksın hocam diye

@Cemre Yaman canım sen süt pompası alacaktın aldın mi ebebekte indirim vardi yazmıştım gördun mu

esut85 canım buralarda mısın
sorma kuzu. bugun baya bi gezmeceli bigündü.. annelerle mobilya baktım ama pek model bulamadık.e bebeğe uğradık bişeyler aldım ıvır zıvır
derken inşaat işi baya bi ilerledi ama yarın pazar olduğu için çalışmıo ustalar pztsi bitecek,salı temizlikçiler gelecek öle işte..
buda aldığım ıvır zıvırlar

Eklentiler

• 1BC5DFD8-F916-49AE-A8F1-74A27B98BDB4.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 76
Günaydın canımm
Biri kahvaltı hazırlasa da hep beraber kahvaltı yapsak :)
Ne guzel olurdu valla gunduz yazamadım telefon halloldu bugün okula gıttım toplantı vardı cumartesi de bıttı:))yarın toplanalım kahvaltı edelim keşke oyle imkanımız olsa aynı yerde olsak:))

Kizlar her seyi okuyamadim -Piraye kiyafetler super. Kizimin ilk ay kuyafetlerinde cok az pembe var. Her goren ayy ne yakisikli oglan demeye baslayinca pembe almistim hep. Pembe kiza lazim.

Hepinizin yerine egleniyorum. Keske bir gun sizle yapabilsek boyle bir eglence

Bende yarın bakacağım. Bugün de baktım da kuzum ya bu casual quantum üretimi durmuş dedi adam bana. Cadillac bide bi quatro mu ne var model olarak. Onlarda güzel duruyor ama fiyat 1700 falan. Yarın alalım diyoruz biz arabayı artık ama bilemedim ya. Kırmızıyı almak istemiyorum nedense ama 500 tl fark var

3 yaşına kadar falan yatar dediler canım. Aynen ya çok güzeller. İyi indirim yakaladık. Keşke bir daha indirim olsa :))

Canım teşekkür ederim :) kıza turuncu sarıyı da çok yakıştırıyorum ben aslında ama farkında olmadan almışım zaten pembeleri de :)) iyi eğlenceler bol bol eğlen. Bizde toplanırız bir gün inşallah

Asker arkadaşı mıyız dedi:) güldü genç bir dr tu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…