Ben saymadım ama dr a çıkışta seninle görüçeceğiz dedimKocasına sayan gebeler varmi doğum aninda
Gayet güzel olmuş dolap güle güle kullansın peracık..Fazla beklenti olmasın lütfen
Kuplar yolda geliyor :)
Güzel olacak inanalımHeccc öyle şeyler yok ciyir ciyir bagiran bir kadın vardı gece bugün öğlene doğru doğurdu çocuk 4,5 kg civarında doğmuş kari boşuna bagirmamis hemşireler konuşurken duydum çocuğun ayakları yatırdıkları yere sigmamis maşallah :))
Alışıriz buna da ondan oğlu çabuk alışıyor kuzular iyi olsunda beklesinler raziyim.
İnşallah bekleyecek benim yaramaz sipalarim
Aaa benimkiler bugün kargoya verilmiş kuzum bugün yarın seninkiler de çıkar. Yurtiçi kargoya verilmiş.
Ooogüzel güzel eglen çok ziplama oğlun aşağı inmesin
Ben saymadım ama dr a çıkışta seninle görüçeceğiz dedimkarnıma bastırdıktan sonra
Benimkiler 3 ayrı kargo olarak geldi. Gerçi yerine baktım tuzla yazıyor. Bana yakın diye mi erken geldi acaba :))Bu arada trendyoldan verdiğimiz siparişlerde hiç ses seda yok şimdi bide çamaşırları yıkamak için onu bekleriz :)
Ben saymadım ama dr a çıkışta seninle görüçeceğiz dedimkarnıma bastırdıktan sonra
Sağol kuZum teşekkür ederim.oda eşyaları tamamlanmış oldu.Ben bayıldım zaten duvar kağıdı besigide çok hoştu çok güzel olacak odanız,bende heveslendimkoltukları birine verip oda yapalim desem herhalde kocacım kalpten gider
Ne güzel bir dua ettin kuZum Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE gule gule kullan canim
Pera nin o dolapta ne varsa yere indirdigi gunleriniz olsun ins
Benim oglan bi kere yapmisti cok kezde cekmece ve mutfaktaki plastiklerimi mutfak cekmecelerini bosalttigi olmustur :))
geronimo_s iyice eglen canim
Güzelmiş ama büyümeyen beşiklerde daha uyguna bulursun benceEki Görüntüle 2217868
Verdik sayılırBunu sorduk biz seninki gibi büyüyen değil dolaplı da değil 1500
Oy oy maşalllah kuZummEki Görüntüle 2217869 Herşeyi pembe yapmayacağım dedim ama pembe ağırlıklı olmuş
Çok tatlisss ama bunlar ne kadar kullanılabilir ki küçük gibi göründü.Eki Görüntüle 2217868
Verdik sayılırBunu sorduk biz seninki gibi büyüyen değil dolaplı da değil 1500
Senin elinde değil piyasa kıza Pembe erkeğe mavi yapmış hep ondanEki Görüntüle 2217869 Herşeyi pembe yapmayacağım dedim ama pembe ağırlıklı olmuş
AboooBen saymadım ama dr a çıkışta seninle görüçeceğiz dedimkarnıma bastırdıktan sonra
sorma kuzu. bugun baya bi gezmeceli bigündü.. annelerle mobilya baktım ama pek model bulamadık.
Ne guzel olurdu valla gunduz yazamadım telefon halloldu bugün okula gıttım toplantı vardı cumartesi de bıttı:))yarın toplanalım kahvaltı edelim keşke oyle imkanımız olsa aynı yerde olsak:))Günaydın canımm
Biri kahvaltı hazırlasa da hep beraber kahvaltı yapsak :)
Bende yarın bakacağım. Bugün de baktım da kuzum ya bu casual quantum üretimi durmuş dedi adam bana. Cadillac bide bi quatro mu ne var model olarak. Onlarda güzel duruyor ama fiyat 1700 falan. Yarın alalım diyoruz biz arabayı artık ama bilemedim ya. Kırmızıyı almak istemiyorum nedense ama 500 tl fark varsorma kuzu. bugun baya bi gezmeceli bigündü.. annelerle mobilya baktım ama pek model bulamadık.e bebeğe uğradık bişeyler aldım ıvır zıvır
derken inşaat işi baya bi ilerledi ama yarın pazar olduğu için çalışmıo ustalarpztsi bitecek,salı temizlikçiler gelecek öle işte..
buda aldığım ıvır zıvırlar
Canım baktık en uygun 1200e var o daha küçük bu daha büyük bilemedim ki burda mı pahalı acabaGüzelmiş ama büyümeyen beşiklerde daha uyguna bulursun bence
Öyle kuzum da kız diye pespembe giydirmek istemiyordum aslındaOy oy maşalllah kuZumm
Hep kız bebek kıyafetleri pembe oluyor Zaten
3 yaşına kadar falan yatar dediler canım. Aynen ya çok güzeller. İyi indirim yakaladık. Keşke bir daha indirim olsa :))Çok tatlisss ama bunlar ne kadar kullanılabilir ki küçük gibi göründü.
Senin elinde değil piyasa kıza Pembe erkeğe mavi yapmış hep ondanTavşanlı takımdan bende kızıma aldım. Yeri çok güzel.
Aboookurtarmış seni napsin dr
Ablam kendi yalvarır doktora bastir çıksın hocam diye
@Cemre Yaman canım sen süt pompası alacaktın aldın mi ebebekte indirim vardi yazmıştım gördun mu
Canım teşekkür ederim :) kıza turuncu sarıyı da çok yakıştırıyorum ben aslında ama farkında olmadan almışım zaten pembeleri de :)) iyi eğlenceler bol bol eğlen. Bizde toplanırız bir gün inşallahKizlar her seyi okuyamadim-Piraye kiyafetler super. Kizimin ilk ay kuyafetlerinde cok az pembe var. Her goren ayy ne yakisikli oglan demeye baslayinca pembe almistim hep. Pembe kiza lazim.
Hepinizin yerine egleniyorum. Keske bir gun sizle yapabilsek boyle bir eglence
Asker arkadaşı mıyız dedi:) güldü genç bir dr tu zaten.Benimkiler 3 ayrı kargo olarak geldi. Gerçi yerine baktım tuzla yazıyor. Bana yakın diye mi erken geldi acaba :))
Doktor ne dedi? Valla benim ilk bebeğim ama arkadaşımın doğumunda bulundum. Onun söylediği bazı şeylere sonra çok güldük :)) tabi o an gülmek pek mümkün değildi
Evet ya.. dün bile son ders bir öğrencim tehdit etti. Dersten kalırsam arabanı tanıyamazsın!! DediLisede öğretmen olunca çok duyuyorsundur çıkışta görüşürüz ‘ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?