- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bende 6 Aydan beri kullanıyorumGünde iki kere kullanıyorum canım ama ilacı değiştireyim olmazsa
6 ay varmış ücretsiz izin hakkımCanım öyle bir ihtimal olmaz zaten gönderemezsin çocuğu. Ücretsiz izin hakkınız var mı sizin?
Canım benim sen grubunuzun neşesin zaten tabiki bunaldığın zamanları da bizimle paylaşacaksın maşallah çok uslu akıllı iki tane çocuğun var bu bebişin de öyle olacak geçici bir dönem doğduğu zaman iyi ki diyeceksin canımNurbal27 canim donem donem hepimizde oluyor gecici bir donemdir.
Dun bende babamla tartistim telefonda..Bu kadar zor hamilelik gecirdigimi biliyor daha buraya yazmiyorum sizler etkilenmeyin diye ama babam biliyor dun aksam aramis tamda agrim varken telefonu acincada dedim agrim var hasraneye gidicem galiba diye bana durmus diyoki amcani ara halani ara hatirlarini sor ihmal etme
Sancidan adama nasilsin bile diyemedim ama o tutmus onu ara bunu ara diyo.Evimi bile cocuklar supuruyor.Esim evde olsa sa yemek yapsa diye bekliyorum.Arkadasim hasta iyilessede gelse iki tas yemek koysa ocaga diye gozunun icine bakiyorum.Bilmiyorum...
Telefona annemi istedim agladim agladim agladim.
Sabaha kadarda ne esimi uyuttum ne kendim uyudum.Agrimi bile unuttum.Dayanacak gucum kalmadi psikolojikmen bittim.
Allah gunah yazmasin ama otekilerde bu kadar cekmedim ben bunda bu kadar zor olcagini bilseydim hic hamile kalmazdim
Kizlar kusura bakmayin cok doldum yazmak istemezdim yoksa
Azmış canım ya yetmez. Dediğin gibi Pera biraz büyüyünce duruma göre hareket edersin artık. İdare edeceğiz6 ay varmış ücretsiz izin hakkım
Hayat şartları gittikçe zorlaşıyor
Allah’ım sağlık versinde artık bir şekilde idare edeceğiz
Allah razi olsun canimCanım benim sen grubunuzun neşesin zaten tabiki bunaldığın zamanları da bizimle paylaşacaksın maşallah çok uslu akıllı iki tane çocuğun var bu bebişin de öyle olacak geçici bir dönem doğduğu zaman iyi ki diyeceksin canım
Seni hic duaunemiyorum canim, Allah kolaylik versin, saglicakla doguralim kurtulalim ins.
Bi resim atsana sana zahmet canim. Ben de alicam da ordan alirim olmazsa.
Oyy Canım benimNurbal27 canim donem donem hepimizde oluyor gecici bir donemdir.
Dun bende babamla tartistim telefonda..Bu kadar zor hamilelik gecirdigimi biliyor daha buraya yazmiyorum sizler etkilenmeyin diye ama babam biliyor dun aksam aramis tamda agrim varken telefonu acincada dedim agrim var hasraneye gidicem galiba diye bana durmus diyoki amcani ara halani ara hatirlarini sor ihmal etme
Sancidan adama nasilsin bile diyemedim ama o tutmus onu ara bunu ara diyo.Evimi bile cocuklar supuruyor.Esim evde olsa sa yemek yapsa diye bekliyorum.Arkadasim hasta iyilessede gelse iki tas yemek koysa ocaga diye gozunun icine bakiyorum.Bilmiyorum...
Sabaha kadarda ne esimi uyuttum ne kendim uyudum.Agrimi bile unuttum.Dayanacak gucum kalmadi psikolojikmen bittim.
Allah gunah yazmasin ama otekilerde bu kadar cekmedim ben bunda bu kadar zor olcagini bilseydim hic hamile kalmazdim
Bende bu gün Koçtaş’dan bakacağımBu kutulardan uçuk pembe, mavi, bejler var bizd de iki boy. Çocuğun dolabına da boyutları uydu :) ama şuan arıyoruz madame cocoda bulamıyoruz
Dikkat et canım kendine mümkün olduğunca dinlenmeye çalışAllah razi olsun canim
Bende diyorum gececek bu gunler ama zor geciyor.
Esimde artik gun sayiyor psikolojikmen o da etkileniyor agrilarimsan.Artik soylemiyorum dile getirmiyorum ama hareketlerimden yuz ifademden anliyor agrim oldugunu
Cok hos bende bulursam alayim hem vestiyere cocuklarin eldiven sapka atkisina hem dolaplarinaBu kutulardan uçuk pembe, mavi, bejler var bizd de iki boy. Çocuğun dolabına da boyutları uydu :) ama şuan arıyoruz madame cocoda bulamıyoruz
Buraya at resmide begenirsem bende alayim canim cok begendim hasir sepetlerden iyiymis.En azindan lazim degilken katla kaldir.Yada yikanabilirBende bu gün Koçtaş’dan bakacağım
Hem daha küçük iki kutu istiyorum
Koçtaşda varsa böyle sana da Resim atarım
Evet bak ben de ıkınamamıştım. Bebek mosmor doğmuştu. Demek ki de onu anlayınca bastırdı. Benim suyumu dr bir şiş soktu sonra geldi.toplamda 2.5 saat sürdü ama ıkınamadım işte.F Ftszynp Ablamın ilk doğumunda kapıda bekliyordum Ablam çıkmıyor sezeryana aıln beni diyor dr diyor artık hazneye girdi Bebek doğuracaksin ikin diyor Ablamin suyu geleli yarım günden fazla geçmiş kuru kuru zorlaniyormus ebe bastiralım diyormuş Dr hayır diyormuş içerde bir bagrış çağrıs arasında ebe bastırmış çıkmış Bebek. Kavga var içerde dr ile ebe arasında :)) Ablam öğrenmiş ben doguramiyorum beni dogurtacaklar diyor. İkinciye yetisemedim doktorun koluna yapistim diyor hocam karnima bastırın çıksın ben doguramiyorum ditormus dr yalvarmasına dayanamamis yapmış öyle kurtuldum diyor şimdi hamile tekrar korkuyorum diyor üçüncü artık alıştın diyorum öyle olmuyor diyor. Beceremiyor ama yapıyor ^_^
Okula silahla gelen velilerimiz bile oldu alıştık artık ya.. zaten bu okulda ailler normal olmadığı için çğrenciler de düzgün değil. Tabii ki içinde iyi ahlaklı çocuklar da var. Ama az sayıda. Bir de çok sevgi evlerinden gelen öğrencilerimiz var.Ay valla cidden olabileceğin en kötü yerdeymişsinkızı ayrı erkeği ayrı sirsirii yinede dikkat et sen korkarım ben
İnşallah geçici birşeydir bende öyle düşünüyorum bekliyorum toparlanayım diyeYok canim anlat rahatla neden anlatmicaksin ama bence gecici birseydir kiyamam sana
Evet tabi ki öyleKuZumm yeterli canları sağ olsun
Bi telefon kadar yakın olacaklar sana
Daha yeni evlisin
Evliliğine alışamadan hamile kaldın zor bir hamilelik geçirdin geçiriyorsun
Ailenden uzaktasın onları uzakta olduğuna alışmamda zaman alacak tabiki
Hep üst üste olunca sende böyle oldun işte
Seni o kadar iyi anlıyorum kiNurbal27 canim donem donem hepimizde oluyor gecici bir donemdir.
Belki de rahat hamilelik yaşamadık diye de yıprandıkCanım ben de doktor erken Doğum riski var dediğinden beri iyi değilim ne kadar yapmamaya çalışsam da strese giriyorum mısramda hissediyordur sürekli yatmak zorunda olduğum için kafamı da dağıtamıyorum ama merak etme geçecek bu günler bebişlerimizi kucağımıza alınca her şeyi unutacağız
Gezmekle falan geçmiyor canım
İnan psikoloğa gitmeyi bile düşündüm zaman zaman içimde bir boşluk oluyor sanki
Hayat anlamsız geliyor
Keyif alamıyorum hiçbir şeyden bende anlayamadım
İnşallah en kısa zamanda geçer
Kan ilacı kullanıyorum canım zaten
Cidden bana ne oldu bilmiyorum
Burda anlatıp anlatıp sizi de boğmak istemiyorum ama böyle hissettiğim anlarda bebeğimi düşünmeye çalışıyorum o bile heyecanlandırmıyor beni
Gerçekten depresyona mı girdim diye düşünmeye başladım
Canım cok güzelİş karşılığında yaptırdı kayınpederim para vermedi
Kıss o para verir mi :))
Ama adam dedi ZAten oyma yapamayız düz kapak olur diye
Adam gene benzetmiş ben bu kadarını beklemiyordum valla
Cok guzel gecti bi daha atayim foto. Cok sukur insallah sen de eglenirsinGünaydın kızlar.. kahvaltı ettim azıcık evi toparlayıp kaçacağım... hava miss burda:)geronimo_s canım parti nasıl geçti? Geri dönüp okuyamadım da.. istediğin gibi oldu mu bari? 4body1soul kız sizin şirkette Yılbaşı partisi yok mu? Kostüm neyin almadın mı?
Tesekkur ederim.Oooooo ćok güzeliz masallah
Tesekkurler
Yazacaksin ki icinde kalmayacak patlamayacak. Babamiz annemiz eşimiz anlamiyor bazen. Annelerimiz benzer sıkıntıları yasadiklari halde anlamiyor. Annem 3 gebeliginde de yataktan cikamamis surekli kanama olup durmus ama ona rağmen beni anlamiyor cok uzun zaman gecti uzerinden. Burada anlat. Senin hamilelik gercekten zor geciyor insallah bundan sonrasi kolaylasirNurbal27 canim donem donem hepimizde oluyor gecici bir donemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?