2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim sen grubunuzun neşesin zaten tabiki bunaldığın zamanları da bizimle paylaşacaksın maşallah çok uslu akıllı iki tane çocuğun var bu bebişin de öyle olacak geçici bir dönem doğduğu zaman iyi ki diyeceksin canım

Allah razi olsun canim
Bende diyorum gececek bu gunler ama zor geciyor.
Esimde artik gun sayiyor psikolojikmen o da etkileniyor agrilarimsan.Artik soylemiyorum dile getirmiyorum ama hareketlerimden yuz ifademden anliyor agrim oldugunu

Seni hic duaunemiyorum canim, Allah kolaylik versin, saglicakla doguralim kurtulalim ins.

Bi resim atsana sana zahmet canim. Ben de alicam da ordan alirim olmazsa.

Bu kutulardan uçuk pembe, mavi, bejler var bizd de iki boy. Çocuğun dolabına da boyutları uydu :) ama şuan arıyoruz madame cocoda bulamıyoruz

Eklentiler

• F35FD9C8-91B4-49AB-BE34-9D9EDD05BD4B.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 64
  • BC534DF2-CB5E-4C48-AC22-EDA2D9D8BFEB.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 63
Oyy Canım benim
Tabiki yazacaksın içini dökeceksin
Hepimiz yazıp rahatlıyoruz
Gebeliğin zor geçiyor belli ama biliyorsun ki sağlıklı bir Kızçe taşıyorsun
Ne kadar zor günlerden geçtin sen dimi
Bunlarda geçecek Allah ın izni ile

Evet bak ben de ıkınamamıştım. Bebek mosmor doğmuştu. Demek ki de onu anlayınca bastırdı. Benim suyumu dr bir şiş soktu sonra geldi.toplamda 2.5 saat sürdü ama ıkınamadım işte.

Ay valla cidden olabileceğin en kötü yerdeymişsin kızı ayrı erkeği ayrı sirsirii yinede dikkat et sen korkarım ben
Okula silahla gelen velilerimiz bile oldu alıştık artık ya.. zaten bu okulda ailler normal olmadığı için çğrenciler de düzgün değil. Tabii ki içinde iyi ahlaklı çocuklar da var. Ama az sayıda. Bir de çok sevgi evlerinden gelen öğrencilerimiz var.

Yok canim anlat rahatla neden anlatmicaksin ama bence gecici birseydir kiyamam sana
İnşallah geçici birşeydir bende öyle düşünüyorum bekliyorum toparlanayım diye

Evet tabi ki öyle
Tek gurbetlik çeken ben değilim diye kendimi telkin ediyorum
Eşim çok iyi sağolsun evliliğim de mutluyum bebeğim olacak diye kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Bunları yazarken bile bulantı ve ağrı çekiyorum
İsyan değil asla iyi ki de hamileyim kızım sağlıklı ama ilk günden beri çok çektim tam biraz rahatladım derken psikolojim bozuldu
Senin işin daha zor bana göre çünkü çocukların var
Allah yardımcın olsun
İnan sana da çok üzülüyorum sende çok çektin

Belki de rahat hamilelik yaşamadık diye de yıprandık
Hep sıkıntı sorun ağrı sızı olunca
Hamilelik hastalık gibi geçti şu zamana kadar
2,5 ay var daha doğuma ama sanki yıllar varmış gibi geliyor bazen

Günaydın kızlar.. kahvaltı ettim azıcık evi toparlayıp kaçacağım... hava miss burda:) geronimo_s canım parti nasıl geçti? Geri dönüp okuyamadım da.. istediğin gibi oldu mu bari? 4body1soul kız sizin şirkette Yılbaşı partisi yok mu? Kostüm neyin almadın mı?

Imkanin varsa tabi ki git. Omrum boyu en az 10 kez depresyona girdim. 1yildan uzun sure ilac kullandim. 24 yasimdayken 6 ay terapi aldim. Depresyon gercekten zor. Zaman zaman ben de depresif hissediyorum. Her seyin mutsuzluk getirdigi anlar cok zor tutunacak dal bulamiyorsun. Simdi hemen gecsin istiyorsun ama gelecekten ümidin olmuyor. Profesyonel yardim iyi olur mutlaka. Ama sunu bil ki gebelik yasadigimiz durumlari daha olumsuz ve buyuk gormemize neden oluyor.

Cok guzel gecti bi daha atayim foto. Cok sukur insallah sen de eglenirsin

Eklentiler

• IMG-20181223-WA0010.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 55
Yazacaksin ki icinde kalmayacak patlamayacak. Babamiz annemiz eşimiz anlamiyor bazen. Annelerimiz benzer sıkıntıları yasadiklari halde anlamiyor. Annem 3 gebeliginde de yataktan cikamamis surekli kanama olup durmus ama ona rağmen beni anlamiyor cok uzun zaman gecti uzerinden. Burada anlat. Senin hamilelik gercekten zor geciyor insallah bundan sonrasi kolaylasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…