- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Var canim hatta Mustafa Keser gelecekmiste alkol oldugu icin esim katilmiyor.Günaydın kızlar.. kahvaltı ettim azıcık evi toparlayıp kaçacağım... hava miss burda:) @geronimo_s canım parti nasıl geçti? Geri dönüp okuyamadım da.. istediğin gibi oldu mu bari?4body1soul kız sizin şirkette Yılbaşı partisi yok mu? Kostüm neyin almadın mı?
İtegini yisinler seninCok guzel gecti bi daha atayim foto. Cok sukur insallah sen de eglenirsin
TmAm kuZum bakayım atayım resimleriniBuraya at resmide begenirsem bende alayim canim cok begendim hasir sepetlerden iyiymis.En azindan lazim degilken katla kaldir.Yada yikanabilir
Babam cok anlayisli biridir aslinda bi derdim oldugunda annemden daha iyi anlar beni cogu zaman derdimi sorunumuda anneme degil ona anlatirim o derece ..ama erkek iste kendi kardesleri sozkonusu olunca gozleri dönüyorYazacaksin ki icinde kalmayacak patlamayacak. Babamiz annemiz eşimiz anlamiyor bazen. Annelerimiz benzer sıkıntıları yasadiklari halde anlamiyor. Annem 3 gebeliginde de yataktan cikamamis surekli kanama olup durmus ama ona rağmen beni anlamiyor cok uzun zaman gecti uzerinden. Burada anlat. Senin hamilelik gercekten zor geciyor insallah bundan sonrasi kolaylasir
aynen güvenilir site,bakındım hiç kötü yorum yokSite güvenilir mi ? Bu gidişle bende kırmızı alacağım. Bugün gidip bi bakayım da
Bi alsaydık şu arabalarıaynen güvenilir site,bakındım hiç kötü yorum yok
Var canim hatta Mustafa Keser gelecekmiste alkol oldugu icin esim katilmiyor.
Esimin sigaraya bile tahamulu yok alkolu hic gormek bile istemiyo
Elbisen çok güzelmiş. Ben böyle pul tüy hastasıyım daCok guzel gecti bi daha atayim foto. Cok sukur insallah sen de eglenirsin
Hic anam dogru soyluyonSiz de Mısır patlatın evde oturun bacım. Zaten biz artık çoluklu çocuklu kadınız ne işimiz var partide neyin değil mi
Benim sinirlerim de bozuktu çok ağrılı geçtiğini hatırlıyorum belki de psikolojik tabi. Kısa sürmesi her açıdan iyi bence ama tabi doğal sancı görmedim bekara kari boşama gibi benimkisi. Oyyy canı kıymetlimizzz.Masallahlik biseyim yok kiz hergun kac kadin doguruyo ne farkimiz var onlardan
Ha soyle bisey bende sezeryana dayamam
Ama tekinde 4.5 saat suni sanci cekmis otekinde 15 DAKIKA normal sanciyla dogurmus biri olarak suni sanci daha kolay.
Cunku sunide sanci yavas yavas artiyor ve vucut alisiyor ama kendi sancinda ayar yok direk en tepe noktaya siddetleniyor.4.5 saat suniye dayandim 15 dakka normale dayanamadim ve alin beni sezeryana kesin beni dedigim an kizimin kafasi yatakta gelmisti dogum masasina yetisemedim.
Kimisi normale dayanamiyo kimisi sezeryana.Ama su var ki gercekten Allah unutma gucu veriyor.Yoksa ben 3.yu istermiydim bide canim nasil tatli igne batsa yogun bakima yatirin o derece
İyiyim canım, bebeklerde iyi çok şükür kasilmada çıkmadı nst de. Doğumhane de sakin bir gün geçiriyoruz. Ac bırakma o kadar minnosu durt babasını acıktı kızın de :)Nasılsın canım bebişler nasıl
Benim her durumda sezeryan görünüyor zaten canım ama bazen düşününce zor gibi geliyor bazen normal adı üstünde diyorum.becidina canim bende bu hamileligimden once 14 haftalikken suni sanciyla dogum yapmak zorunda kaldim inan normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum dogumdan kat kat zor benim normal dogumum 3 saat icinde oldu ve tabiki zor ama gozumden yas bile gelmeden atlattim cok sukur ama suni sanci cok agrili bi surec hem de psikolojik olarakta cok yipranmis oluyosun o yuzden hic oyle dusunme hepimiz sagliklica dogurucaz insallah emin ol korktugun gibi olmucak
Yavrum valla nasıl bir ağrı sancı imis bu Rabbim yardım etsin sana benim bir ara kaburga ağrısı vardi sanırım organlarin oraya sıkıştığı dönem sancisi ne kötüydü. Geçti çok şükür alıştı galiba ama. Sanırım bunun olduğu ilk dönem sancıdan ben ne oturabiliyor ne de yatabiyirdum bütün vücudu mu saran bir sancı oldu yine hastanelik olmuştum sabah 7 gibi başladı 15 e kadar sürdü doktorlarda bulamadı sonra kendiliğinden hafifleyip kayboldu ama o arada usg yapıldı organlara bakıldı apandisitten şüphelendiler mr çektiler ben yalvarıyorum ağrı kesici diye yapamayiz diyorlar comeliyirdum yatagin başına ne kötü bir gündü sancıdan sürekli kusuyordum ameliyat gerekir diye aç bıraktılar zaten yiyecek halimde yoktu safra çıkarıyordum. Tabi demem o ki sancı zor neren agrursa canım orada. İnşallah geçer senin kide benim ki gibi birden. Rabbim sabrını versin inşallah sifa versin.Nurbal27 canim donem donem hepimizde oluyor gecici bir donemdir.
Dun bende babamla tartistim telefonda..Bu kadar zor hamilelik gecirdigimi biliyor daha buraya yazmiyorum sizler etkilenmeyin diye ama babam biliyor dun aksam aramis tamda agrim varken telefonu acincada dedim agrim var hasraneye gidicem galiba diye bana durmus diyoki amcani ara halani ara hatirlarini sor ihmal etme
Sancidan adama nasilsin bile diyemedim ama o tutmus onu ara bunu ara diyo.Evimi bile cocuklar supuruyor.Esim evde olsa sa yemek yapsa diye bekliyorum.Arkadasim hasta iyilessede gelse iki tas yemek koysa ocaga diye gozunun icine bakiyorum.Bilmiyorum...
Telefona annemi istedim agladim agladim agladim.
Sabaha kadarda ne esimi uyuttum ne kendim uyudum.Agrimi bile unuttum.Dayanacak gucum kalmadi psikolojikmen bittim.
Allah gunah yazmasin ama otekilerde bu kadar cekmedim ben bunda bu kadar zor olcagini bilseydim hic hamile kalmazdim
Kizlar kusura bakmayin cok doldum yazmak istemezdim yoksa
İkinip tamamlayamadığı için bebeğin kafasında tam tepede odem oluştu bir hafta on günde ancak geçti sivriydi kafası kuzumun. Suyu aksam 7-8 gibi geliyor sonraki gün öğlene doğuruyor. Ne bileyim Rabbim kolay eylesin bütün doğumları.Evet bak ben de ıkınamamıştım. Bebek mosmor doğmuştu. Demek ki de onu anlayınca bastırdı. Benim suyumu dr bir şiş soktu sonra geldi.toplamda 2.5 saat sürdü ama ıkınamadım işte.
Kızlar ya galiba hormonlardan bunlar.. çok şükür ben çok etkilenmiyorum böyle şeylerden. Pek sallamıyorum. Babam zaten çok aramaz beni öyle hal hatır soran bir adam değildir. Ama çok sevdiğini bilirim.sütümü yoğurdumu yağımı yumurtamı her şeyimi kapıma kadar yollar. Çok arama sorma huyu yoktur. Annem de iyi kadındır kolay kolay hiçbir şeye laf etmez. Çok şanslıyım o konuda. Ama mesela bazen abimin eşinin yaptıklarına gıcık oluyorum. Ama bir şey demem. Salla gitsin deyip geçiyorum. Önceden her şeyi daha çok kafama takıyordım şimdi çok umursamıyorum galiba insanları. Emin’im sizin de hamilelikten sonra düzelecektir.Yazacaksin ki icinde kalmayacak patlamayacak. Babamiz annemiz eşimiz anlamiyor bazen. Annelerimiz benzer sıkıntıları yasadiklari halde anlamiyor. Annem 3 gebeliginde de yataktan cikamamis surekli kanama olup durmus ama ona rağmen beni anlamiyor cok uzun zaman gecti uzerinden. Burada anlat. Senin hamilelik gercekten zor geciyor insallah bundan sonrasi kolaylasir
Amin canım hepimize inşallah.Benim sinirlerim de bozuktu çok ağrılı geçtiğini hatırlıyorum belki de psikolojik tabi. Kısa sürmesi her açıdan iyi bence ama tabi doğal sancı görmedim bekara kari boşama gibi benimkisi. Oyyy canı kıymetlimizzz.
İyiyim canım, bebeklerde iyi çok şükür kasilmada çıkmadı nst de. Doğumhane de sakin bir gün geçiriyoruz. Ac bırakma o kadar minnosu durt babasını acıktı kızın de :)
Benim her durumda sezeryan görünüyor zaten canım ama bazen düşününce zor gibi geliyor bazen normal adı üstünde diyorum.
Sağlıkla doğsun onlar biz bir şekilde atlatiyiruz. Rabbim onulmaz dert vermesin hiçbirimize.
Yavrum valla nasıl bir ağrı sancı imis bu Rabbim yardım etsin sana benim bir ara kaburga ağrısı vardi sanırım organlarin oraya sıkıştığı dönem sancisi ne kötüydü. Geçti çok şükür alıştı galiba ama. Sanırım bunun olduğu ilk dönem sancıdan ben ne oturabiliyor ne de yatabiyirdum bütün vücudu mu saran bir sancı oldu yine hastanelik olmuştum sabah 7 gibi başladı 15 e kadar sürdü doktorlarda bulamadı sonra kendiliğinden hafifleyip kayboldu ama o arada usg yapıldı organlara bakıldı apandisitten şüphelendiler mr çektiler ben yalvarıyorum ağrı kesici diye yapamayiz diyorlar comeliyirdum yatagin başına ne kötü bir gündü sancıdan sürekli kusuyordum ameliyat gerekir diye aç bıraktılar zaten yiyecek halimde yoktu safra çıkarıyordum. Tabi demem o ki sancı zor neren agrursa canım orada. İnşallah geçer senin kide benim ki gibi birden. Rabbim sabrını versin inşallah sifa versin.
İkinip tamamlayamadığı için bebeğin kafasında tam tepede odem oluştu bir hafta on günde ancak geçti sivriydi kafası kuzumun. Suyu aksam 7-8 gibi geliyor sonraki gün öğlene doğuruyor. Ne bileyim Rabbim kolay eylesin bütün doğumları.
Al al bitmiyorHerkes alışverişe verdi herhalde kendini
Kizlar bebeklerin hareketleri nasil sizin hareket ediyo ama yavas benimki sert oyle. Tekmeler yok normalmiki anlamadim
Al al bitmiyor
Nevresim takımı
Alez koruyucu
Battaniye
Lohusa terlik taç
Müslin bezi
Aldık şimdi sıra Koçtaş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?