2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Var canim hatta Mustafa Keser gelecekmiste alkol oldugu icin esim katilmiyor.
Esimin sigaraya bile tahamulu yok alkolu hic gormek bile istemiyo

Buraya at resmide begenirsem bende alayim canim cok begendim hasir sepetlerden iyiymis.En azindan lazim degilken katla kaldir.Yada yikanabilir
TmAm kuZum bakayım atayım resimlerini
Daha kahvaltı yapamadık Pera kuZum aç bekliyor
Babası anca uyandı kahvaltıya götürecek
Oradan anneanneyi ziyaret edeceğiz
Biraz dolanıp Koçtaş’a uğrayacağız inşallah

Babam cok anlayisli biridir aslinda bi derdim oldugunda annemden daha iyi anlar beni cogu zaman derdimi sorunumuda anneme degil ona anlatirim o derece ..ama erkek iste kendi kardesleri sozkonusu olunca gozleri dönüyor

Annem saolsun hamilelik donemlerimde hep sasirtti beni inanilmaz anlayisli oldu.Hatta gecen dayimlar bana geleceklermis kendi kardesini reddetti dusun yani.

Esimde internetten bakmis diyorki hamilelik doneminde esin cektigi butun sıkıntılar kocaya yansirmis bende etkileniyorum senin agrin olunca benimde agrim oluyor diyo.Bi bitseydi salincakta sallar dururdum diyo ev tipi salincagimiz var yatak oluyo esim butun cocuklari onda uyuttu cok sever cocuk doyurmayi uyutmayi yikamayi

Madame coco da indirim var kızlar bazı ürünlerde sepette de yarısı var biz daha hurç falan aldık oradan ihtiyacı olan bakabilir yarıdan aza geldi son fatura :))

Nurbal27 takma canım hiçbirşeyi. Hepsi geçecek bak çokaz kaldı

Benim sinirlerim de bozuktu çok ağrılı geçtiğini hatırlıyorum belki de psikolojik tabi. Kısa sürmesi her açıdan iyi bence ama tabi doğal sancı görmedim bekara kari boşama gibi benimkisi. Oyyy canı kıymetlimizzz.
Nasılsın canım bebişler nasıl
İyiyim canım, bebeklerde iyi çok şükür kasilmada çıkmadı nst de. Doğumhane de sakin bir gün geçiriyoruz. Ac bırakma o kadar minnosu durt babasını acıktı kızın de :)
Benim her durumda sezeryan görünüyor zaten canım ama bazen düşününce zor gibi geliyor bazen normal adı üstünde diyorum.
Sağlıkla doğsun onlar biz bir şekilde atlatiyiruz. Rabbim onulmaz dert vermesin hiçbirimize.
Yavrum valla nasıl bir ağrı sancı imis bu Rabbim yardım etsin sana benim bir ara kaburga ağrısı vardi sanırım organlarin oraya sıkıştığı dönem sancisi ne kötüydü. Geçti çok şükür alıştı galiba ama. Sanırım bunun olduğu ilk dönem sancıdan ben ne oturabiliyor ne de yatabiyirdum bütün vücudu mu saran bir sancı oldu yine hastanelik olmuştum sabah 7 gibi başladı 15 e kadar sürdü doktorlarda bulamadı sonra kendiliğinden hafifleyip kayboldu ama o arada usg yapıldı organlara bakıldı apandisitten şüphelendiler mr çektiler ben yalvarıyorum ağrı kesici diye yapamayiz diyorlar comeliyirdum yatagin başına ne kötü bir gündü sancıdan sürekli kusuyordum ameliyat gerekir diye aç bıraktılar zaten yiyecek halimde yoktu safra çıkarıyordum. Tabi demem o ki sancı zor neren agrursa canım orada. İnşallah geçer senin kide benim ki gibi birden. Rabbim sabrını versin inşallah sifa versin.
Evet bak ben de ıkınamamıştım. Bebek mosmor doğmuştu. Demek ki de onu anlayınca bastırdı. Benim suyumu dr bir şiş soktu sonra geldi.toplamda 2.5 saat sürdü ama ıkınamadım işte.
İkinip tamamlayamadığı için bebeğin kafasında tam tepede odem oluştu bir hafta on günde ancak geçti sivriydi kafası kuzumun. Suyu aksam 7-8 gibi geliyor sonraki gün öğlene doğuruyor. Ne bileyim Rabbim kolay eylesin bütün doğumları.

Kızlar ya galiba hormonlardan bunlar.. çok şükür ben çok etkilenmiyorum böyle şeylerden. Pek sallamıyorum. Babam zaten çok aramaz beni öyle hal hatır soran bir adam değildir. Ama çok sevdiğini bilirim.sütümü yoğurdumu yağımı yumurtamı her şeyimi kapıma kadar yollar. Çok arama sorma huyu yoktur. Annem de iyi kadındır kolay kolay hiçbir şeye laf etmez. Çok şanslıyım o konuda. Ama mesela bazen abimin eşinin yaptıklarına gıcık oluyorum. Ama bir şey demem. Salla gitsin deyip geçiyorum. Önceden her şeyi daha çok kafama takıyordım şimdi çok umursamıyorum galiba insanları. Emin’im sizin de hamilelikten sonra düzelecektir.
Ne demişler damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar. Siz yine de buraya yazın. Deşarj oluyoruz buraya yazınca.

Amin canım hepimize inşallah.

Kizlar bebeklerin hareketleri nasil sizin hareket ediyo ama yavas benimki sert oyle. Tekmeler yok normalmiki anlamadim

Kizlar bebeklerin hareketleri nasil sizin hareket ediyo ama yavas benimki sert oyle. Tekmeler yok normalmiki anlamadim

Benimki de bir iki haftadır artık kısa net hareketler yerine daha çok dönme gibi ne bileyim sert ama yavaş hateketler yapıyor. 1 kg iken nereye sığamadıysa :)

Al al bitmiyor
Nevresim takımı
Alez koruyucu
Battaniye
Lohusa terlik taç
Müslin bezi
Aldık şimdi sıra Koçtaş bakalım

Bitmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…