@4body1soul aman zaten cocuklarin annelerine ihtiyaci var verme babaanesine. Kusura bakmasin o da.
betsy_pc Bence prematurelerin de sarilmaya ve ten temasina ihtiyaci var. Hatta bununla ilgili bir yazi okumustum. Daha cok kucaga alinan prematurelerin komplikasyon riskinin azaldigi ve bagisikligin daha guclu olduguna dair. Ama nerde okudum hatirlayamiyorum.
canlar herkese iyi pazarlar olsun.
halsizliğim aynı devam
umarım sizler iyisinizdir.
Canim guzel dusun guzel olsun oyle ya da boyle kaldi 2 hafta insallah ocak ayina.. insallah skntisiz gorcksin kontrolu hatta bence dha da ileri zamanlara kdr dayanacak bebislerMerhaba kızlar.siteye zor giriyorum.nasılsınız.ben ayniyim.bebekler dikişte vajinam acıyor.batıyor.çok korkuyorum.3 ocakya kontrolüm var.ciğer iğnesi yapacaklar.görürsem o günleri......
Aynen canım çok haklısın
Daha önce bende psikolojik destek aldım
Antidepresan kullandım geride kaldı herşey diyordum ama demek ki hala atlatamadığım şeyler var gebelikle ayyuka çıktı diye düşünüyorum
Bebeğim doğunca daha iyi hissedicem inşallah
Hamilelik psikolojisi çok zormuş
KuZum evet şükür baya bir şeyi hallettimSEPTEMBER LOVE canim hayirli olsun sen baya bisyi hallettin masallah.. ben smdi liste yaptm daha hicbsy almamisim panik oldum.. bazi seyleri de almam gerek mi bilemedm mesela sen uyku seti mi nevresim takimi mi ne aldm yazmssn onu nerde kullancksin ki senin de sepet besik degil miydi
Merhaba kızlar.siteye zor giriyorum.nasılsınız.ben ayniyim.bebekler dikişte vajinam acıyor.batıyor.çok korkuyorum.3 ocakya kontrolüm var.ciğer iğnesi yapacaklar.görürsem o günleri......
betsy_pc canim cok sagol sayende madamecocodan hurc aldim kenari karton gibi olanlar sepette yari fiyatina dustu dolaba onlari koyabilirim sanirim diye dusundum insallah dogru tercih yapmisimdir kapakli kutu gibi olanlardan almadm ama
geronimo_s
Ah kızlar öyle çok korkuyorum gebelikte o krizlerim geri gelecek diye
Doktorlar uzun süre Bebek bile düşünmeyin demişlerdi
O günlerde en çok kendime ve eşime zarar verdim ben ama elimde değildi işte
Geceleri acillerde sabahlıyorduk
Allah ım iç huzursuzluktan mutsuzluktan korusun bizleri
Çeken yaşayan bilir
Aa ciddi mi pendikte nerden aldn nevresimi bana da soyle de ben de alcgm zaman oraya bakim dha simdilik bzm normal besik olmadgi icin ben uyku seti nevresim takimi gibi seyler almiyormKuZum evet şükür baya bir şeyi hallettim
Kaplanlardan aldım bezleriDe :)
KuZum benim değer beşik var
Bide büyüyen beşik aldıkya
Gündüzleri odasında uyutmayı planlıyorum
Çok güzel battaniye ile takım nevresim takım aldım Pendik’ten aldık fiyatıda uygun geldi
Uyku setim vardı zaten
KuZum valla al al bitmiyor eksik
Daha bakma mutlaka vardır eksiklerim
Emzik biberon pişik kremi
Bana göğüs kremi filan gibi şeyler kaldı
Onları ocak Sonu bakacağım Allah ım nasip ederse İnşallah
İnşallah görürsün canım Allah’ın izniyle. Biz iyiyiz çok şükür. Senin de daha iyi olacağın günler olacak.Merhaba kızlar.siteye zor giriyorum.nasılsınız.ben ayniyim.bebekler dikişte vajinam acıyor.batıyor.çok korkuyorum.3 ocakya kontrolüm var.ciğer iğnesi yapacaklar.görürsem o günleri......
Cidden cok uyguna geldi ben de beyaz olanin buyuk boyundan 3 tane mavilinin buyugunden 2tane kucuklerden 6tane aldim kucukleri bebegin dolabi icin aldm buyukleri de baza alti icin aldm ve bunlarin hepsi toplam 100liraya geldi madamecoco son anda kupon tanimladi cok iyi oldu..bak ben bunlari aldmKaç haftadır dayandı bu kuzular bak kaç haftadır sende yatıyorsun. Biraz daha bekleyecekler inşallah. Sen iyisini düşün. 10 gün var şurada ocağa. Ozaman da 28. Haftanda olacaksın muhtemelen. Herşey yolunda gidecek hepimiz için umarım :)
Bende hem en büyük boyundan hem biraz daha küçüklerinden aldım bugün resmini gönderiyorum. Bizim kendimize kullandıklarımızdan yoktu ne yazık ki. Ama acayio ucuza geldi :)
Zor günler geçirmişsin canım. Ama mutluluk kapıda bak. Pera geliyor. Bence bebeklerimiz o kötü enerjilerimizi alıp götürecekler. Zor zamanlar elbet olacak yine ama onlar için ipleri bırakmayacağız
Foto gönderiyorum dedim eklemeyi unutmuşum. İki boy aldım bende onlardan :))) -10 tane 30 cm liklerden, 4 tane 75 cm likCidden cok uyguna geldi ben de beyaz olanin buyuk boyundan 3 tane mavilinin buyugunden 2tane kucuklerden 6tane aldim kucukleri bebegin dolabi icin aldm buyukleri de baza alti icin aldm ve bunlarin hepsi toplam 100liraya geldi madamecoco son anda kupon tanimladi cok iyi oldu..bak ben bunlari aldm
Aaa aynisindan almisizFoto gönderiyorum dedim eklemeyi unutmuşum. İki boy aldım bende onlardan :))) -10 tane 30 cm liklerden, 4 tane 75 cm lik
İnşallah canımAaa aynisindan almisizguzel gunlerde kullanalim insallah canim
Allahım sizlerede iyilik versin.Allah biliyor ya çok korkuyorum.inan sürekli rüyamda doğum giruyorum.psikolojim bitmiş vaziyette.kızım var ona üzülüyorum.ama eşim çok ilgilendi sağolsun onla.çok vuruyorlar canım dikişe.her an dikişi yırtacaklar diye korkuyorum.....3 ocskta ciğer iğnesi vuracak bakalım doktor dayanabilirsek o günlere kadar 27.haftada,olacam Allah nasip ederse....İnşallah görürsün canım Allah’ın izniyle. Biz iyiyiz çok şükür. Senin de daha iyi olacağın günler olacak.
İnşallah dayanırlar canım inşallah. Dualarım seninle.Allahım sizlerede iyilik versin.Allah biliyor ya çok korkuyorum.inan sürekli rüyamda doğum giruyorum.psikolojim bitmiş vaziyette.kızım var ona üzülüyorum.ama eşim çok ilgilendi sağolsun onla.çok vuruyorlar canım dikişe.her an dikişi yırtacaklar diye korkuyorum.....3 ocskta ciğer iğnesi vuracak bakalım doktor dayanabilirsek o günlere kadar 27.haftada,olacam Allah nasip ederse....
normal dogum yaptigim halde 35 dk sonra bebegi yanima verdiler. Onu da yuz kez soyledim de oyle. Bos bos tek basina agliyordu yavrum. Gerci aglamasi da iyiymis hava yolundaki sekresyonlar daha kolay atiliyormus. Ben de üzülüyorum prematurelere. Esimin kuzeninin karisi 31 haftalik dogum yapti bebege 35 gun dokunamadilar bile. Hatta gormediler de. Cok ciddi enfeksiyon riski vardi. Tamamen izoleydi. Ama bir sekilde geldi yanlarina simdi 8 yasinda pirlanta gibi zeki bir kiz.Bence de öyledir ama. Ne yazık ki tr de anneler çok fazla alınmıyor prematüre bebek yanına. O yüzden üzüldüm onlar adına. Bebek anne karnından çıkar çıkmaz en az 1 saat ten teması gerekiyormuş kendini güvende hissedebilmesi için. O yüzden hep öneriyorlar bazı uzmanlar sezeryan sonrası bile bebeğinizin yanınızda tutulmasını talep edin diye ama bu şartlarda bunu nasıl talep ederiz bilemiyorum.
Yarısından çoğu bitti kuZum hayırlısıyla 30 lu haftalara gel inşallah sağlıklaMerhaba kızlar.siteye zor giriyorum.nasılsınız.ben ayniyim.bebekler dikişte vajinam acıyor.batıyor.çok korkuyorum.3 ocakya kontrolüm var.ciğer iğnesi yapacaklar.görürsem o günleri......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?