normal dogum yaptigim halde 35 dk sonra bebegi yanima verdiler. Onu da yuz kez soyledim de oyle. Bos bos tek basina agliyordu yavrum. Gerci aglamasi da iyiymis hava yolundaki sekresyonlar daha kolay atiliyormus. Ben de üzülüyorum prematurelere. Esimin kuzeninin karisi 31 haftalik dogum yapti bebege 35 gun dokunamadilar bile. Hatta gormediler de. Cok ciddi enfeksiyon riski vardi. Tamamen izoleydi. Ama bir sekilde geldi yanlarina simdi 8 yasinda pirlanta gibi zeki bir kiz.
Tecrübeli anneler daha iyi yardımcı olacaktır tabi0.3ay
1 ad uzun kollu citcitli
2 ad patikli tek alt
9 ad sifir kol citcitli
3ad patikli tum tulum
1 ad 8li hastane cikisi
1 ad patikli alt ust takim
Aldiklarim sadece bunlar 0.3 ay icin.. sanirim bikac takim daha alt ust takim almam gerek..bide bsy sorcm kizlar alttan bitane daha mi pijama giydirceksiniz yoksa kulotlu corap mi giydircksiniz(kan dolasimina zarari var diye hic almadim)
3.6 ay aldiklarim
6 ad sifir kol citcitli
2takim alt ust takim
3 ad kisa kollu citcitli
Bunlarin disinda 5,6tane muslin 2tane penye battaniye 1tane english homedan aldgmz battaniye var.. eksigim neler tecrubeli analar veya listesine gore karsilastirma yapabilcek olan varsa onerilere acigim
Pera Yı yanı hamile olduğumu öğrenedikten sonraKaç haftadır dayandı bu kuzular bak kaç haftadır sende yatıyorsun. Biraz daha bekleyecekler inşallah. Sen iyisini düşün. 10 gün var şurada ocağa. Ozaman da 28. Haftanda olacaksın muhtemelen. Herşey yolunda gidecek hepimiz için umarım :)
Bende hem en büyük boyundan hem biraz daha küçüklerinden aldım bugün resmini gönderiyorum. Bizim kendimize kullandıklarımızdan yoktu ne yazık ki. Ama acayio ucuza geldi :)
Zor günler geçirmişsin canım. Ama mutluluk kapıda bak. Pera geliyor. Bence bebeklerimiz o kötü enerjilerimizi alıp götürecekler. Zor zamanlar elbet olacak yine ama onlar için ipleri bırakmayacağız
Bından sonra hep yüzün gülsün inşallah :)Pera Yı yanı hamile olduğumu öğrenedikten sonra
Resmen iyileşmeye başladım
Kullandığım en güçlü antidepresan oldu bana
Şükürler olsun Allah ıma zor günlerimim sanki ödülü oldu sanki
Allah ım bide hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Her aldıklarımızı sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallahİnşallah herşey yolunda gider de bizler hemen alabiliriz yanımıza :)
@SEPTEMBER LOVE ne güzel şeyler almışsın. Güle güle kullanın :)
Bende bugün düşündüm hazır sorun yokken erken falan diyenleri dinlemeyip bebek arabasını , dolabını ve bazı kıyafetlerini seçtiğim için mutlu hissettim kendimi. Yoksa herşeyini internetten elimi bile sürmeden alacakmışım. Hiç değilse ucundan tatmış oldum bebek alışverişini
Allah razı olsun Canım hepimizin inşallahBından sonra hep yüzün gülsün inşallah :)
Canim puffy battaniyeyi kaca aldin ben de kendim ipini alip yapmayi dusunuyodm cok basit oluyomus kendiliginden ilmekliymis 5 ip gidiyo dediler ipi de 8lira mi ne ama eger sen de hemen hemen 40 50ye aldiysan ben de hazir alaymPera bebeğimim bu gün ki ganimetleri
Evet yıkayıp artık çantaları kenara koymakta fayda var :)))Her aldıklarımızı sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah
KuZum senle tam zamanında yaptık alışverişi
En azından ocak şubat telaşımız olmaz
İstediğimiz gibi yerleştiririz Allah’ın izniyle
Bende yavaş yavaş dolapı beşik temizler
Yıkama işini yaparım
Arada gene noksan çıkar tabiki o zaman da adamlar gider alır gelir
betsy_pc madame coco dan ben de hurç siparişi vereceğim şimdi. Bu hurçlar içinde bir şey olmasa bile dik durabilen kutu gibi hurçlar demi? Fotodan öyle anlaşılıyor. 112 tl tuttu benim de acayip karlı bir alış veriş olacak senden cevap bekliyorum
kızlarrr bgn baya yoğun bi gündü benim içinde.. Galiba bebek odamızı buldukk.. ölçü vericez ve ölçümüze göre yapılacak. çok içime sindi,çok sevdim. resimleri ekliyorumuzun tek parça olan olmayacak ve dolabımız 2 kapılı olacak sizce fiyat nasıl 4000/4 taksit yapacaklar.
5li dusunuyirm bitane de aynen.. peki kuzum sen icten ne giydirceksin patikli alt ust uste ikitane olmaz dmi?? Ablam lcwde bi alt gosterdi bana corapli pijama diye geviyo ondan giydir alttan dedi corapli oldgu icin uzuyomus buyuse de biraz giyer dedi ondan mi alsam kiTecrübeli anneler daha iyi yardımcı olacaktır tabi
Engilsh home aldığımız battaniye ince gibi geldi
Bugün nevresim takımla daha kalın battaniye aldım
Kıyafetlerin yeterli gibi
Ama 5 li hastane çıkışı filanda al bence
Ben çok abarttım gerçi benim gibi de yapma
Altlar çok lazım olur dediler baya alt aldım
Ben daha kıyafet görmek istemiyorum
yok ya fotolara dikkatli bakınca kesin dik duruyorlar.Guzel gunlerde kullanalim insallahhbuarada dedgin gibi dik durmuyosa yandik
Bu grup sayesinde çok kar ettik
Çok güzel kuZumm içini sindiyse Alkızlarrr bgn baya yoğun bi gündü benim içinde.. Galiba bebek odamızı buldukk.. ölçü vericez ve ölçümüze göre yapılacak. çok içime sindi,çok sevdim. resimleri ekliyorumuzun tek parça olan olmayacak ve dolabımız 2 kapılı olacak sizce fiyat nasıl 4000/4 taksit yapacaklar.
Onu bu gün hediye verdiler kuZum annemim arkadaşı yapmışCanim puffy battaniyeyi kaca aldin ben de kendim ipini alip yapmayi dusunuyodm cok basit oluyomus kendiliginden ilmekliymis 5 ip gidiyo dediler ipi de 8lira mi ne ama eger sen de hemen hemen 40 50ye aldiysan ben de hazir alaym
gayet güzel görünüyor, çok hoş.kızlarrr bgn baya yoğun bi gündü benim içinde.. Galiba bebek odamızı buldukk.. ölçü vericez ve ölçümüze göre yapılacak. çok içime sindi,çok sevdim. resimleri ekliyorumuzun tek parça olan olmayacak ve dolabımız 2 kapılı olacak sizce fiyat nasıl 4000/4 taksit yapacaklar.
Yaaa cok tatli bi hediye olmus bayildimmOnu bu gün hediye verdiler kuZum annemim arkadaşı yapmış
Ben çok istıyordum sağolsun annemim kankası yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?