2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah herşey yolunda gider de bizler hemen alabiliriz yanımıza :)

@SEPTEMBER LOVE ne güzel şeyler almışsın. Güle güle kullanın :)
Bende bugün düşündüm hazır sorun yokken erken falan diyenleri dinlemeyip bebek arabasını , dolabını ve bazı kıyafetlerini seçtiğim için mutlu hissettim kendimi. Yoksa herşeyini internetten elimi bile sürmeden alacakmışım. Hiç değilse ucundan tatmış oldum bebek alışverişini

Son düzenleme:
Tecrübeli anneler daha iyi yardımcı olacaktır tabi
Engilsh home aldığımız battaniye ince gibi geldi
Bugün nevresim takımla daha kalın battaniye aldım
Kıyafetlerin yeterli gibi
Ama 5 li hastane çıkışı filanda al bence
Ben çok abarttım gerçi benim gibi de yapma
Altlar çok lazım olur dediler baya alt aldım
Ben daha kıyafet görmek istemiyorum

Pera Yı yanı hamile olduğumu öğrenedikten sonra
Resmen iyileşmeye başladım
Kullandığım en güçlü antidepresan oldu bana
Şükürler olsun Allah ıma zor günlerimim sanki ödülü oldu sanki
Allah ım bide hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Bından sonra hep yüzün gülsün inşallah :)

Her aldıklarımızı sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah
KuZum senle tam zamanında yaptık alışverişi
En azından ocak şubat telaşımız olmaz
İstediğimiz gibi yerleştiririz Allah’ın izniyle
Bende yavaş yavaş dolapı beşik temizler
Yıkama işini yaparım
Arada gene noksan çıkar tabiki o zaman da adamlar gider alır gelir

betsy_pc madame coco dan ben de hurç siparişi vereceğim şimdi. Bu hurçlar içinde bir şey olmasa bile dik durabilen kutu gibi hurçlar demi? Fotodan öyle anlaşılıyor. 112 tl tuttu benim de acayip karlı bir alış veriş olacak senden cevap bekliyorum

kızlarrr bgn baya yoğun bi gündü benim içinde.. Galiba bebek odamızı buldukk.. ölçü vericez ve ölçümüze göre yapılacak. çok içime sindi,çok sevdim. resimleri ekliyorum uzun tek parça olan olmayacak ve dolabımız 2 kapılı olacak sizce fiyat nasıl 4000/4 taksit yapacaklar.

Eklentiler

• FE7605C9-A523-44C4-B549-C997E20751EA.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 58
  • C24D037E-9637-41A8-810E-32299938E874.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 61
  • A79EA99D-9E52-4F35-BF0B-8C9325966D46.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 68
Pera bebeğimim bu gün ki ganimetleri
Canim puffy battaniyeyi kaca aldin ben de kendim ipini alip yapmayi dusunuyodm cok basit oluyomus kendiliginden ilmekliymis 5 ip gidiyo dediler ipi de 8lira mi ne ama eger sen de hemen hemen 40 50ye aldiysan ben de hazir alaym

Evet yıkayıp artık çantaları kenara koymakta fayda var :)))

Evet canım dik duruyorlar diye düşündüm bende. Tchibodan benzerini almıştım evvelden dik duruyorlar. Dik durmuyorsa yandık diycem ama çok ucuZa maloldu :)

Çok güzelmiş güle güle kullanın. 4000 normaldir heralde bir de taksit yapıyorlarsa vade farkı falan normaldir heralde

5li dusunuyirm bitane de aynen.. peki kuzum sen icten ne giydirceksin patikli alt ust uste ikitane olmaz dmi?? Ablam lcwde bi alt gosterdi bana corapli pijama diye geviyo ondan giydir alttan dedi corapli oldgu icin uzuyomus buyuse de biraz giyer dedi ondan mi alsam ki

Çok güzel kuZumm içini sindiyse Al
3 lü takım için fiyat normal

Canim puffy battaniyeyi kaca aldin ben de kendim ipini alip yapmayi dusunuyodm cok basit oluyomus kendiliginden ilmekliymis 5 ip gidiyo dediler ipi de 8lira mi ne ama eger sen de hemen hemen 40 50ye aldiysan ben de hazir alaym
Onu bu gün hediye verdiler kuZum annemim arkadaşı yapmış
Ben çok istıyordum sağolsun annemim kankası yapmış

gayet güzel görünüyor, çok hoş.

SEPTEMBER LOVE Allah sana bundan sonra güzel günler yaşatsın, bi daha depresyon yakınından bile geçmesin inşallah. Hepimiz için geçerli bu söylediklerim tabi. ayrıca bir sürü şey almışsın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…