Maşallah canım sen işini iyice kolayladın. Ben de dolap gelince eşyaların hepsini ortaya çıkarıp bakacağım. 2 çocuklu bir arkadaşım var onu çağırıp eksik tespiti yaptıracağım :)) biz de beşiğe karar veremedik. Anne yanı istiyoruz bakalım.İlk Bebek cahilliği bence
İnşallah çok fazla gereksiz şeye para vermemişimdir
Bu günde müslin bezi alacağım 3 metre
İki ince battaniye var bi tanede kalın alayım dedim bu günde bunları alacağım
Bitmiyor valla aman bitmesin bebişle sağlıkla gelsin
Ailenden ilk defa ayrıldıysan zor gelmiş olabilir canım. Ben üniversiteden beri ailemden ayrı olduğum için alıştım uzaklığa. Hatta akraba ortamları zor geliyor bana da. Şimdi bebiş doğunca boşlukların azalır, kafanda dağılır bence.Gezmekle falan geçmiyor canım
İnan psikoloğa gitmeyi bile düşündüm zaman zaman içimde bir boşluk oluyor sanki
Hayat anlamsız geliyor
Keyif alamıyorum hiçbir şeyden bende anlayamadım
İnşallah en kısa zamanda geçer
Ay insBebek almıştır merak etme senden gitmiştir o
Ic zibin dediginiz beyaz incecik kumastan olan dmi onu sadce uste mi giydircksiniz yoksa altini da mi giydirceksiniz kizlarÇorap külotlu mu yoksa kısa çoraptan mı bahsettin
3 tane iç zıbın yeter herhalde
Onu elde yıkasak evin içinde 5 dk durur ZAten
Doğru kuZummBunları dogru mu almışım
Yoksa değiştirim mi
Kararsız kaldim
O incecik olan şey iç zıbın bebeğim teninin üstüne giydireceğiz inşallahIc zibin dediginiz beyaz incecik kumastan olan dmi onu sadce uste mi giydircksiniz yoksa altini da mi giydirceksiniz kizlar
Hayır ağlama yaAy ins
Zaten gecen ayda hic kilo almamisim
Al iste takacak bisey buldum
Ben bi aglayip gelim
Canim 2 tane emzik var icindeCanim o emzik mi emzik kutusu mu
Gorumcem bu marka biberon kullanmisti memnundu bu arada
Çorap külotlu mu yoksa kısa çoraptan mı bahsettin
3 tane iç zıbın yeter herhalde
Onu elde yıkasak evin içinde 5 dk durur ZAten
Ay ins
Zaten gecen ayda hic kilo almamisim
Al iste takacak bisey buldum
Ben bi aglayip gelim
Alt pijamasi da var mi sadece ust mu o kuzumO incecik olan şey iç zıbın bebeğim teninin üstüne giydireceğiz inşallah
Hehe. Kızıma da ogluma da birer buyuk hurc kıyafet ve bi kac oyuncak saklayacagim ilerisi icin kendi cocuklarina giydirsinler diye. Zayiflayinca da (insallllahhhhh) buyuk gelen kiyafetleri oyle bir firlatirim ki evden, geri dönüşü olmasın o kıyafetlerin.Duada bi duzeltme yapicam izninle
Bugeronimo_s bi daha dogurmam diye saklamaz eminim
geronimo_s zayiflayif ta buyuk gelen kiyafetlerini kaldirdigi gunlerde kullansin hurcunu
Banada benim adını bilmediğim dışarda giydirilen böyle başlıklı falan keçe bir tulumum kışlık gelmiş, bir kundak, bir takım nevresim bir de yorganım gelmiş. Kızımda kullanacak kısmetse şimdi :)Hehe. Kızıma da ogluma da birer buyuk hurc kıyafet ve bi kac oyuncak saklayacagim ilerisi icin kendi cocuklarina giydirsinler diye. Zayiflayinca da (insallllahhhhh) buyuk gelen kiyafetleri oyle bir firlatirim ki evden geri dönüşü olmasın o kıyafetlerin.
Keske ben de versem. Merak etme hic bir sey olmaz. Kemigimizi iligimizi kuruturlar buyurler bi sekildeKizlar ben son 3 gunde 1 kilo vermisim.
Oncekilerde habire kilo aldigim icin bu durum garip geldi bana.
Bu kilo benden gidiyordur bebek kilo aliyordur degil mi
Kontrolum persembe gunu kurar dururum artik
Guzel oluyor boyle seyler. Ogluma babasindan kalma bi kac kiyafet giydirecegim insallah buyudukce. Benden pek bisey kalmamis annem hep kuzenlerime vermis kiyafetlerimi. Battaniye falan var ama.Banada benim adını bilmediğim dışarda giydirilen böyle başlıklı falan keçe bir tulumum kışlık gelmiş, bir kundak, bir takım nevresim bir de yorganım gelmiş. Kızımda kullanacak kısmetse şimdi :)
Alt Yok kuZum üsttü var onunAlt pijamasi da var mi sadece ust mu o kuzum
Ayni kiyafetlerle foto da cekHehe. Kızıma da ogluma da birer buyuk hurc kıyafet ve bi kac oyuncak saklayacagim ilerisi icin kendi cocuklarina giydirsinler diye. Zayiflayinca da (insallllahhhhh) buyuk gelen kiyafetleri oyle bir firlatirim ki evden, geri dönüşü olmasın o kıyafetlerin.
Benim aldigimin altida var ayni kumastan.Ama olmayanlara ince tek alt giydirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?