2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İçinde ne kaldıysa yap, haksızlık ne demek. Evlatların için herşeyin en güzelini yapar anneler, senin şartların o an öyle gelişti. Her hamilelik bir değil ki.

Ben bu Doğumda onu denemek istiyorum. Burda özel hastanelerde bu uygun bir fiyatla Ankara’da özel hastaneler çok pahalıydı. Bir de GATA’da yapıyorlardı ama açılmam 7 C.M. ulaşmıştı anestezistler geldiğinde o yüzden yapmayız dediler

Ya kızlar ben hala ne dr a gittim ne kan testi yaptırdım. Acaba hata mı ettim diye düşünüyorum. Ama bi kere gideyim bir kez sıkıntı çekeyim istiyorum. Kaan karıştı şimdi
Canm bende git bi baktir kan falan alıp bakarlar tsh falan

Ayyy hiç hatrlatmayın onu ya bende ılk gunun fotosu bıle yok çekindik ama eşim fotoları almadan şak telefna format at sat olacak şey mi ya oy oy hala içimde dert

2,5 yasinda. Omrumde bir gun oldu bir gun! Bu kis daha, istanbulun beklenen nadir karli sabahi, baktim saat 8 inanamadim uyuduguna, gittim optum uyandirdim, kizim kalk gunaydin. Daha da allah nasip etmez sanirsam
Valla bebeğim uyanmasın diye zor tuttum kendimi bize rahat batar artık . Onlar uslu dursa yine evhamlanırız ben şimdide hiç uyuyamıyorum sabaha kadar emmek istiyor bu ara. Biraz uyanmasa saat başı kalkınıyorum bir sorunmu var diye biz iflah olmayız artık

Ne kadarlık bebeğin ?

Aaa kucuk bebek.. emme isini napican?

Ankara’da Doğum yaptım kimsem YÖK gelen YÖK giden YÖK közümün çikolatalarının bile hepsini kendim yedim. O malum tatlı krizlerimde..

Tavsiye ederim. Tabi koşullar uygun gelişirse yapılıyor epidural 5 cmken vuruluyor. 2.5 yıl önce özel hastanede 850 tl idi normal doğum ya da sezeryan. Epidural olursa iğne ücreti 150 liraydı. 1000 lira ödemiştik toplamda ve tek kişilik odaydı eşimle annem yanımdaydı çok rahattım. Şimdi başka bi yerde oturuyoruz yoksa aynı doktor aynı hastaneye devam ederdim

Ankara’da hastaneler 5000 den başlıyordu azıcık iyisi olaun dersen 10000 falan çok iyileri 18000 falan. Burda 1850civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…