2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazi makinlerin alt kisminda kapak oluyo ordan cikiyo bazen benimde coraplarimin hep teki kayboluyo arkadasimin makinesi bozulmustu tamirci gelmis onunda makinesinden tanga cikarmis adam yani gidiyo malesef
Alt kapağını açacağım belki oradan çıkar
Genelde oradan para çıkıyor
Tango çıkmasıda iyiymiş Cidden :)

Gayet iyi cıkmıs canım normal diye dusunuyorum

He pardon canım anlamamışım 75liğe baktım yanlış bakmadıysam
Bazen insan mesajla anlatmak istediğini anlatamıyor :)) bence son sonucunda güzel. Bende 75lik yaptırmıştım seninkine benzerdi. Doktor bir sıkıntı yok demişti.

Tsk ederim bacim
Yok canim gaza geldigim yok suan cam siliyom iki odanin cami kaldi yaticam

Saka saka dikkat edicem cunku sonrasinda yine ben cekiyom
Kesinlikle 2 temizlik yapıcam diye sonrası ağrı, stres. Bak keyfine zaten bebişler bizi Doğumdan sonra yorar

Sıkma canını, bebiş de stres olur. İnsan sinir oluyor ama maalesef bazı insanlar böyle. Belki de gerçekten de sistem hata veriyordur diye düşünüp kendini rahatlat bence.

-Piraye canim seker yuklemesi ne kadar suruyo bende cumartesi yaptiricam ama o gun oglumun yeniyil partisi var yetisebilirmiyim bilmiyorum olmadi haftaicine kalicak ben 5 sene once yaptirdigimda baya uzun surmustu aralarda baya beklemistim

Kizlar 2 gun once devlete gitmistim cocugun kilosuna 1 kilo 660 gram demislerdi bugunde ozele gittim 1 kilo 850 gram dedi kilosu 2 hafta onden gidiyor dedi boyuda 44 cm mis uzun boylu olacak diyor boyuda 3 hafta onden gidiyoe dedi suan 30+6 haftayim ilk gebelik makat gelis hala absi asagi donmedi doktorda dedki 34 gaftaya kadar nasi asagi donmesi lazim ilk gebelik oldugu icin 34 e kadar donmezse dahada basi asagi donmez diyor ben daha ilerki zamanlarda basi asagi doner diye bliyordum ama dktorda donmez diyor zaten bende sezeryan istiyordum brazcikda isime geliyor bu durum bende 52 kilo felandim gecen ay 71 kilo olmustum suanda 74 e cikmisim ne okdu bana bole anlamadim baya hizli kilo aliyorum

Evet yapacak bir şey Yok artık
Aynısı bulup alırım ben Pera ma
Zaten bu kadar eşya nasıl kuruyup ütülenecek
Ben hicbisey almicam bebisime hem abisininkiler var hem arkadasiminda bebegi 2 aylik o da hicbirsey alma ben hepsini vericem dedi o yuzden almadim bende ama onlari yikayip utulemesi var aslinda kurutma makinesi sart ama koycak yerim yok malesef

Maşallah bebeğine sağlıkla gelsin :)

Masallah canim bebis saglikli olsunda veririz nasil olsa kilolari cihazdan cihazada fark olabiliyo bende 7 8 kg aldim kendimi yarim dunya gibi hissediyorum emzirirken cok cabuk kilo veriliyo zaten

Benim doktorum da normal dedi canım :) çok şükür

Ben hicbisey almicam bebisime hem abisininkiler var hem arkadasiminda bebegi 2 aylik o da hicbirsey alma ben hepsini vericem dedi o yuzden almadim bende ama onlari yikayip utulemesi var aslinda kurutma makinesi sart ama koycak yerim yok malesef
Oy bebiş kısmetiyle geliyor maşalllah ne güzel
Arkadaşında ne güzel düşündüm
Yıkamaya başladım bakalımm
Peteklerin üstünde kuruyacaklar artık
Yarın ütüye başlarım inşallah
Bide dolapa yerlerştirme kısmı var

-Piraye canim seker yuklemesi ne kadar suruyo bende cumartesi yaptiricam ama o gun oglumun yeniyil partisi var yetisebilirmiyim bilmiyorum olmadi haftaicine kalicak ben 5 sene once yaptirdigimda baya uzun surmustu aralarda baya beklemistim
Canım bana 75lik yaptı. Önce kan aldı sonra gazozu içtim. İçtikten bir saat sonra kan verdim. Sonra ikinci saat yeniden kan verdim. Ortalama iki saat sürüyor. Sabah gidersen yetişirsin. Ben randevuyu 10a almışım o yüzden geç bitti işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…