- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Alt kapağını açacağım belki oradan çıkarBazi makinlerin alt kisminda kapak oluyo ordan cikiyo bazen benimde coraplarimin hep teki kayboluyo arkadasimin makinesi bozulmustu tamirci gelmis onunda makinesinden tanga cikarmis adamyani gidiyo malesef
Gayet iyi cıkmıs canım normal diye dusunuyorumDoktordan çıktım telefonla konuşuruz boşuna beklemeyin dedi. Açlık 78. Gazozu içtikten bir saat sonraki 137. Gazozu içtikten iki saat sonraki 100 çıkmış. Doktoru son sonuç İçin aramadım daha. Birazdan arayacağım. E sonuçtan baktım da ben
Doktorumla konuştum normal dedi. Darısı başına canımGayet iyi cıkmıs canım normal diye dusunuyorum
Bazen insan mesajla anlatmak istediğini anlatamıyor :)) bence son sonucunda güzel. Bende 75lik yaptırmıştım seninkine benzerdi. Doktor bir sıkıntı yok demişti.He pardon canım anlamamışım75liğe baktım yanlış bakmadıysam
Kesinlikle 2 temizlik yapıcam diye sonrası ağrı, stres. Bak keyfine zaten bebişler bizi Doğumdan sonra yorarTsk ederim bacim
Yok canim gaza geldigim yok suan cam siliyom iki odanin cami kaldi yaticam
Saka saka dikkat edicem cunku sonrasinda yine ben cekiyom
Sıkma canını, bebiş de stres olur. İnsan sinir oluyor ama maalesef bazı insanlar böyle. Belki de gerçekten de sistem hata veriyordur diye düşünüp kendini rahatlat bence.Kızlar çok kötü Birgün geçirdim
Daha yeni gelebildim kendime
PTT ye gittim e devlet şifresi almaya
Görümcemle beraberdik, neyse fişimizi aldık bekliyoruz sıra bir türlü ilerlemiyor ekranda numara yanmıyor
Herkes kafasına göre işlem yaptırıyor
Bize dediler ki bekleyin çağırırız
Bekle bekle sabrım tükendi
En son bir amca isyan etti tepki gösterdi
Bende destekledim
Görümcem bir başkasıyla ağız dalaşına girdi velhasıl sinirler iyice gerildi.
Bizde tepki gösterdik
Ne ciddiyetsiz bir kurum
Kaç tane gişe var sadece 2 personel var falan dedim
Bu halimle ayakta bekliyorum dedim
En son aldılar beni
Kadın demesin mi tühh senden hemen öncede başkasına verdim e devlet şifresi ama şimdi sistem hata veriyor
Tekrar deneyeyim dedi
Deneyin dedim sözde olmuyormuş hata veriyormuş
Beklemem gerekiyormuş
Dedim ki inandırıcı gelmiyor bana
Tepki gösterdim diye işlemimi yapmak istemiyorsunuz
Sonra tartışmaya başladık
Epey şiddetlendi tartışmamız
Bana diyor ki yoğunum oyalama beni
Burda bir sıkıntı yok
Kimsenin şikayeti yok falan
Neyse bana demesin mi gitme polis çağıracam
Çağır dedim
Tamam kaçma çağırıyorum diyor
Görümcem ve başka bir adam beni dışarı çıkardı
Bende arabaya geçip oturdum polisi aradım
Neyse Ekim yolluyoruz dediler
Ama beni ağlama krizi tuttu
Sanırım tansiyonum çıktı
Eve geçtik
Polis arayınca da görümcem konuştu işte
Eşimi aradım o ara
Oda apar topar çıkıp eve geldi
Anlattık konuyu
Ben oraya gidip gösteririm ona dedi zor tuttum
Ama evde de sakinleşmem epey zaman aldı
Sinirlerim boşaldı bağıra bağıra ağladım
Allah’ından bulsun
Hamile kadının üzerine bu kadar gidilir mi
Keşke biraz daha iyi hissetseydim de polise şikayetçi olabilseydim
Şimdi açtım sadece iki madeni para çıktı :)Bazi makinlerin alt kisminda kapak oluyo ordan cikiyo bazen benimde coraplarimin hep teki kayboluyo arkadasimin makinesi bozulmustu tamirci gelmis onunda makinesinden tanga cikarmis adamyani gidiyo malesef
Yaaa gitmis o zaman olsun annesi daha guzellerini alir Pera sinaŞimdi açtım sadece iki madeni para çıktı :)
Çorap olaydı iyiydi. Tanga fenaymışBazi makinlerin alt kisminda kapak oluyo ordan cikiyo bazen benimde coraplarimin hep teki kayboluyo arkadasimin makinesi bozulmustu tamirci gelmis onunda makinesinden tanga cikarmis adamyani gidiyo malesef
Makine bozulmis ona mi yansin adama rezil olmus ona mi yansin kizcagizÇorap olaydı iyiydi. Tanga fenaymış
Onun için kötü ama bizim için eğlence olduMakine bozulmis ona mi yansin adama rezil olmus ona mi yansin kizcagiz
Amin canıım cok tesekkurler insallahDoktorumla konuştum normal dedi. Darısı başına canım
Evet yapacak bir şey Yok artıkYaaa gitmis o zaman olsun annesi daha guzellerini alir Pera sina
Ben hicbisey almicam bebisime hem abisininkiler var hem arkadasiminda bebegi 2 aylik o da hicbirsey alma ben hepsini vericem dedi o yuzden almadim bende ama onlari yikayip utulemesi var aslinda kurutma makinesi sart ama koycak yerim yok malesefEvet yapacak bir şey Yok artık
Aynısı bulup alırım ben Pera ma
Zaten bu kadar eşya nasıl kuruyup ütülenecek
Maşallah bebeğine sağlıkla gelsin :)Kizlar 2 gun once devlete gitmistim cocugun kilosuna 1 kilo 660 gram demislerdi bugunde ozele gittim 1 kilo 850 gram dedi kilosu 2 hafta onden gidiyor dedi boyuda 44 cm mis uzun boylu olacak diyor boyuda 3 hafta onden gidiyoe dedi suan 30+6 haftayim ilk gebelik makat gelis hala absi asagi donmedi doktorda dedki 34 gaftaya kadar nasi asagi donmesi lazim ilk gebelik oldugu icin 34 e kadar donmezse dahada basi asagi donmez diyor ben daha ilerki zamanlarda basi asagi doner diye bliyordum ama dktorda donmez diyor zaten bende sezeryan istiyordum brazcikda isime geliyor bu durumbende 52 kilo felandim gecen ay 71 kilo olmustum suanda 74 e cikmisim ne okdu bana bole anlamadim baya hizli kilo aliyorum
Masallah canim bebis saglikli olsunda veririz nasil olsa kilolari cihazdan cihazada fark olabiliyo bende 7 8 kg aldim kendimi yarim dunya gibi hissediyorum emzirirken cok cabuk kilo veriliyo zatenKizlar 2 gun once devlete gitmistim cocugun kilosuna 1 kilo 660 gram demislerdi bugunde ozele gittim 1 kilo 850 gram dedi kilosu 2 hafta onden gidiyor dedi boyuda 44 cm mis uzun boylu olacak diyor boyuda 3 hafta onden gidiyoe dedi suan 30+6 haftayim ilk gebelik makat gelis hala absi asagi donmedi doktorda dedki 34 gaftaya kadar nasi asagi donmesi lazim ilk gebelik oldugu icin 34 e kadar donmezse dahada basi asagi donmez diyor ben daha ilerki zamanlarda basi asagi doner diye bliyordum ama dktorda donmez diyor zaten bende sezeryan istiyordum brazcikda isime geliyor bu durumbende 52 kilo felandim gecen ay 71 kilo olmustum suanda 74 e cikmisim ne okdu bana bole anlamadim baya hizli kilo aliyorum
Benim doktorum da normal dedi canım :) çok şükürBazen insan mesajla anlatmak istediğini anlatamıyor :)) bence son sonucunda güzel. Bende 75lik yaptırmıştım seninkine benzerdi. Doktor bir sıkıntı yok demişti.
Kesinlikle 2 temizlik yapıcam diye sonrası ağrı, stres. Bak keyfine zaten bebişler bizi Doğumdan sonra yorar
Sıkma canını, bebiş de stres olur. İnsan sinir oluyor ama maalesef bazı insanlar böyle. Belki de gerçekten de sistem hata veriyordur diye düşünüp kendini rahatlat bence.
Oy bebiş kısmetiyle geliyor maşalllah ne güzelBen hicbisey almicam bebisime hem abisininkiler var hem arkadasiminda bebegi 2 aylik o da hicbirsey alma ben hepsini vericem dedi o yuzden almadim bende ama onlari yikayip utulemesi var aslinda kurutma makinesi sart ama koycak yerim yok malesef
Canım bana 75lik yaptı. Önce kan aldı sonra gazozu içtim. İçtikten bir saat sonra kan verdim. Sonra ikinci saat yeniden kan verdim. Ortalama iki saat sürüyor. Sabah gidersen yetişirsin. Ben randevuyu 10a almışım o yüzden geç bitti işim-Piraye canim seker yuklemesi ne kadar suruyo bende cumartesi yaptiricam ama o gun oglumun yeniyil partisi var yetisebilirmiyim bilmiyorum olmadi haftaicine kalicak ben 5 sene once yaptirdigimda baya uzun surmustu aralarda baya beklemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?