Benimki 29 da indi dr um daha çıkmaz dedi. Normal endişe etme :)bir sıkıntı olmaz dedi bana da.
Ayy iyi cnm rahatladım aslında benim 2. Cocuk deneyimli olmam lazım ama 1. Deki herşeyi unuttum
geronimo_s @dry75 madame coco hurçları geldi. Göndereceğim ben onları geri bildiğin yumuşak bunlar
Başını aşağıda hissediyorum cnm hıçkırık tutuyoya mesela bildiğin bikini bölgemin üstünde ayaklarda sağ kaburgama vuruyo doktor sürekli iri önden gidiyo diyodu eşime diyorum ki kasari çok yedim herhalde daha da irilestiÇok biliyorlar ya, bence normaldir. Daha bebek 3 katına kadar büyüyecek, daha tam yukarı çıkmadı ki düşsün karnın. O son zaman oluyor son 1 ay falan. Pozisyonu değiştiyse daha aşağıda hissediyorsundur.
YA BENİM 29. HAFTA TAM BUGUN GEÇEN CUMARTESİ TERS DURUYOR AMA DAHA ERKEN DÖNER DEDİ YİNE DE DÖNMEZ DİYE ÇOK KORKUYORUMKizlar geldim doktordan
Cok sukur hersey yolunda
27+5 ve 1170 gr olmusuz
Dikkat ederek islerini yapabilirsin dedi.
Dogum pozisyonunda ve artik donmez bu sekilde kalir dedi.Erken dogum ihtimaline karsi kan hapi verdi alamadim henuz aksam esim alsin dedim
Bu arada kizima benzesin diye cok dua etmistim ama yuzu yuvarlak esim ve ogluma benziyor.Bari kizim gibi sarisin olsa oglumun saclari simsiyah
Darisi kontrolu olan herkese olsun
Tsk ederim bacim4body1soul gözün aydın canım. İyi olmanıza sevindim. Dikkat ettiğin için iyi çıktı bence. Böyle devam etmelisin. Gaza gelipte evi falan temizleme yani :))
Başını aşağıda hissediyorum cnm hıçkırık tutuyoya mesela bildiğin bikini bölgemin üstünde ayaklarda sağ kaburgama vuruyo doktor sürekli iri önden gidiyo diyodu eşime diyorum ki kasari çok yedim herhalde daha da irilesti
Senin ilk gebelik mi canimYA BENİM 29. HAFTA TAM BUGUN GEÇEN CUMARTESİ TERS DURUYOR AMA DAHA ERKEN DÖNER DEDİ YİNE DE DÖNMEZ DİYE ÇOK KORKUYORUMSÜREKLİ HAREKET HALİNDE AMA ŞEKLİNİ TAHMİN EDEMİYORUM.
Biz gidiyoruzzzzzEki Görüntüle 2219395
Canım ya neden oyle oldun acaba gecmis olsunAz once tuvalete zor yetistim, istifar etmekten icim disima cikti, agzimdan burnumdan da kan geldi, ya burunda kilcal damarlardan biri patladi basinctan, ya da bogazik tahris oldu bilemiyorum artik. Nasil duzelcem bilmem ama, 4 aydan fazla bulanti kusma nasil cekmisiz acaba aklim almiyor, dayanilcak gibi degil vallahi.
İLK GEBELİK BENİM. İNŞALLAH DÖNER CANIMSenin ilk gebelik mi canim
Ilkse gec donuyorlar
Ilk cocugum 36 da dondu
Kuzim 2 numara mesela 31-32 de donmustu
Bu 3 numara 27 de donmus
Endise etme daha zaman var doner
Yandan bakınca fena değil de önden bakınca azıcık çirkin bence de.Alicam
Benim yok ta bunu almam ama
Yıkadığım çoraplardan biri çıkmadı deli olacağım Yok bulamıyorum makineye sıkışmış olabilir mi
Yıkadığım çoraplardan biri çıkmadı deli olacağım Yok bulamıyorum makineye sıkışmış olabilir mi
Valla ben normal kasar yiyorum cnm normalde bu kadar tüketmiyorum ama hamileyken cnm çok istedi baştan beri yiyorum genellikle torku alıyoruz bi de salep de bebeğe kilo aldiriyomus ben salepte içiyorum süt içemiyorum o şekilde hem süt de tüketmiş oluyorum haftada 5 gün içiyorum nerdeyse sıcak sıcak iyi gidiyo bu soğuk günlerde dene derimBen de kaşarı cok yiyorum ama benim minik hep minik :) 25+0da 750gr çıkmıştı. forumda en zayıfı diye düsünüyorum:) 28+2de komtrolüm var. 1kilonun üstüne çıkmasını çok çokk istiyorum ama bakalmm..
Kaşarı sorucaktım. normal kaşar mı yiyosun eski kaşar falan mı? bide markası... ::)
Anaaam çamaşır filesinin içine atmalıydın, çok minik onlar kaybolup gidiyor nasıl söylemedik sana?
Kıyafetlerin arasına falan mı girdi ki acabaYıkadığım çoraplardan biri çıkmadı deli olacağım Yok bulamıyorum makineye sıkışmış olabilir mi
Valla ben normal kasar yiyorum cnm normalde bu kadar tüketmiyorum ama hamileyken cnm çok istedi baştan beri yiyorum genellikle torku alıyoruz bi de salep de bebeğe kilo aldiriyomus ben salepte içiyorum süt içemiyorum o şekilde hem süt de tüketmiş oluyorum haftada 5 gün içiyorum nerdeyse sıcak sıcak iyi gidiyo bu soğuk günlerde dene derim
Okadar minik şeyden ne bekleyebilirsin tabiki makinanın borusunda geziniyodur şuan minnoş
Anaaam çamaşır filesinin içine atmalıydın, çok minik onlar kaybolup gidiyor nasıl söylemedik sana?
Canım lastiğin arasına bak :))
Artık çok geç kızlar size güvenmekle hata yapmışımHakikaten hiçbirimiz demedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?