2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yavas yavas yapicaz artik utulemesi cok zevkli ama minicik minicik ben zaten cok severim utu yapmayi

Maşallah canım iyiymiş bebiş. Zaten kilolu olursa normal yapamazsın. Her türlü sezeryan olacak gibisin :))

Bende 10a randevu almistim gecikirim o zaman
banada 75lik yapilcak dedi doktorum

Yavas yavas yapicaz artik utulemesi cok zevkli ama minicik minicik ben zaten cok severim utu yapmayi
Bak şimdi ben ütü yapar dolapa aşarım
Eşim sorar dolaptan alırken bu ütülendi mi diye :)
O kadar iyiyim yani yapmada
Eşim 1 gömlek 1 pantolon 1 saatte yapıyor
Ben 5 dakika da yaparım
Ütü yapmak değilde ayakta durmak beni zorluyor

Masallah canim bebis saglikli olsunda veririz nasil olsa kilolari cihazdan cihazada fark olabiliyo bende 7 8 kg aldim kendimi yarim dunya gibi hissediyorum emzirirken cok cabuk kilo veriliyo zaten

gene sen fazla almamissin ben rekoru kirdim ya 20 kiloyu gectim valla hayret ediyorum kendime birazda idem var sanki bende ya ole hssediyorun aslnda saglikla dogsunlar da kiloyu veririz ins

Maşallah canım iyiymiş bebiş. Zaten kilolu olursa normal yapamazsın. Her türlü sezeryan olacak gibisin :))

bence cokda kilolu olmaz ya bazen cihazda fazla okcuyor ama dogdugunda denilen kiloda olmayabliyorlarda ama cocugun basi asagi donmezse ozaman mecbur sezeryan olacak bende ole istiyorum zaten nornalden de baya krkyorum her sekil sezeryan daha iyi gbi geliyor

Dolap cok sıkışksa o zamanda kirisiyo ama sen guzel yapiyosundur eminim

Aynen canım haklısın
Değmez tanımadığım gereksiz insanlar için kendimi yıpratmaya sakinleştim zaten
Gebelikte daha da stres oluyor insan maalesef

-Piraye gözün aydın canım sonuçlar güzel çıkmış maşallah
K Kucuk prensesim maşallaj ne güzel haberler bunlar bebiş iyiymiş şükür
Sen neden sezeryan olmak istiyorsun ki
SEPTEMBER LOVE Peranın çorabını kaybetmişsin
Bana da fikir oldu Elisin kıyafetlerini yıkayacağım da file ye koyarım artık

ya ilk dogum ya bide istemeden de hamile kaldim zaten baya tedirginim normal dogumla ilgili bide dogum esnasinda tuvaletni tutamama gibi seyler vat lavma etselerde dogum esnasinda gene geleblyormus oyuzden nornal hic etmek istemiyorum bi turlu fikrimde degismiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…