Sabaha hazırlıklı ol karnını iyi doyur akşam : açlıktan ölecektim benAmin canıım cok tesekkurler insallahGözün aydın hem de
Yavas yavas yapicaz artik utulemesi cok zevkli ama minicik minicik ben zaten cok severim utu yapmayiOy bebiş kısmetiyle geliyor maşalllah ne güzel
Arkadaşında ne güzel düşündüm
Yıkamaya başladım bakalımm
Peteklerin üstünde kuruyacaklar artık
Yarın ütüye başlarım inşallah
Bide dolapa yerlerştirme kısmı var
Maşallah canım iyiymiş bebiş. Zaten kilolu olursa normal yapamazsın. Her türlü sezeryan olacak gibisin :))Kizlar 2 gun once devlete gitmistim cocugun kilosuna 1 kilo 660 gram demislerdi bugunde ozele gittim 1 kilo 850 gram dedi kilosu 2 hafta onden gidiyor dedi boyuda 44 cm mis uzun boylu olacak diyor boyuda 3 hafta onden gidiyoe dedi suan 30+6 haftayim ilk gebelik makat gelis hala absi asagi donmedi doktorda dedki 34 gaftaya kadar nasi asagi donmesi lazim ilk gebelik oldugu icin 34 e kadar donmezse dahada basi asagi donmez diyor ben daha ilerki zamanlarda basi asagi doner diye bliyordum ama dktorda donmez diyor zaten bende sezeryan istiyordum brazcikda isime geliyor bu durumbende 52 kilo felandim gecen ay 71 kilo olmustum suanda 74 e cikmisim ne okdu bana bole anlamadim baya hizli kilo aliyorum
Bende 10a randevu almistim gecikirim o zamanCanım bana 75lik yaptı. Önce kan aldı sonra gazozu içtim. İçtikten bir saat sonra kan verdim. Sonra ikinci saat yeniden kan verdim. Ortalama iki saat sürüyor. Sabah gidersen yetişirsin. Ben randevuyu 10a almışım o yüzden geç bitti işim
Maşallah bebeğine sağlıkla gelsin :)
O zaman anca 12buçuk gibi biter işin. Doktor kontrolü kan ver iç derken 2 saati biraz geçiyorBende 10a randevu almistim gecikirim o zaman
banada 75lik yapilcak dedi doktorum
Bak şimdi ben ütü yapar dolapa aşarımYavas yavas yapicaz artik utulemesi cok zevkli ama minicik minicik ben zaten cok severim utu yapmayi
Masallah canim bebis saglikli olsunda veririz nasil olsa kilolari cihazdan cihazada fark olabiliyo bende 7 8 kg aldim kendimi yarim dunya gibi hissediyorum emzirirken cok cabuk kilo veriliyo zaten
Maşallah canım iyiymiş bebiş. Zaten kilolu olursa normal yapamazsın. Her türlü sezeryan olacak gibisin :))
Dolap cok sıkışksa o zamanda kirisiyo ama sen guzel yapiyosundur eminimBak şimdi ben ütü yapar dolapa aşarım
Eşim sorar dolaptan alırken bu ütülendi mi diye :)
O kadar iyiyim yani yapmada
Eşim 1 gömlek 1 pantolon 1 saatte yapıyor
Ben 5 dakika da yaparım
Ütü yapmak değilde ayakta durmak beni zorluyor
Aynen canım haklısınBazen insan mesajla anlatmak istediğini anlatamıyor :)) bence son sonucunda güzel. Bende 75lik yaptırmıştım seninkine benzerdi. Doktor bir sıkıntı yok demişti.
Kesinlikle 2 temizlik yapıcam diye sonrası ağrı, stres. Bak keyfine zaten bebişler bizi Doğumdan sonra yorar
Sıkma canını, bebiş de stres olur. İnsan sinir oluyor ama maalesef bazı insanlar böyle. Belki de gerçekten de sistem hata veriyordur diye düşünüp kendini rahatlat bence.
Döner canım daha vakti var. Merak etme. Benimde ilki 36 da ikincisi çok aşırı hareketliydi oda 34 veya 35 gibi dönmüştü.İLK GEBELİK BENİM. İNŞALLAH DÖNER CANIM
Ayyy sorma hic ac kalamam sabah nasıl olacak bakalımSabaha hazırlıklı ol karnını iyi doyur akşam : açlıktan ölecektim ben
BEnim ütüm masam nefretlik bir şey tek kademeSEPTEMBER LOVE canim utunu yaparken masayi en kisa haline al gec televizyonun karsina otura otura yap benden sana tavsiye
-Piraye gözün aydın canım sonuçlar güzel çıkmış maşallah
K Kucuk prensesim maşallaj ne güzel haberler bunlar bebiş iyiymiş şükür
Sen neden sezeryan olmak istiyorsun ki
SEPTEMBER LOVE Peranın çorabını kaybetmişsin
Bana da fikir oldu Elisin kıyafetlerini yıkayacağım da file ye koyarım artık
Cok sagol canımm bakıyorum hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?