2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlık olsun anası yenisini alır ben ne zaman yıkasam acaba ocağın ilk haftası gelecek şifonyeri ama eksiği de çok hala
Şifonyer gelir gelmez yıka
Bekletme biriktirme hem kurutmak hem ütülemek Zor oluyor
Bu güne kadar aldıklarını yıka ütüle yerleştir
Sonra yeni alacaklarınıda biriktirip onlarıda yıkarsın

Simdiden uyarayim sonra demedi olmasin. Bebegin oldugu odada petek uzeri su konulur nem azalmasin diye. Kesinlikle camasir kurutulmaz. Ondan sonra yok ben bilmiyodum demek yok...

Hic oyle olur mu ne demek yarim insan. Sezaryen bazi durumlarda hayat kurtarici hem bebegin hem annenin. Hakkimizda en hayirli dogum neyse o olsun.

Ayy amma büyümüş. Sen de büyümüşsun. Aman dikkat et. 74 cok kilo degil ama alismamis vucutta zor. Dikkat et bence biraz. Tatli yiyorsan kes mesela. 4body1soul varsa yoksa 10 kilo aldim diye benimle uğraş. Bak 22 kilo alan var

geronimo_s betsy_pc
İkiniz gene susuyorsunuz
Ütü için söylemek istediğiniz bir şey var mı
Ütü neydi? Ütü iyilikti, dostluktu, ütü emekti..Durursam bir daha kurtulamam..Ziyanı yok, gülüşü yeter bize..Yüreğim kaydıysa günah mı?..Çamura saplansam yardıma gelir misin?..Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi..Elinden tutuversem benimle gelir mi?Seninim işte, alıp götürsene beni..Elveda asya, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda.. Bitmemiş türküm benim..

Peki sen çıkışını verdin ya
Doğum parasını hakkın duruyor dimi
8 hafta + 8 hafta toplam 16 hafta yanı 4 ay maaş hakkın ne olacak
canım çıkışımı resmiyette yapmadılar, rapordan yararlanayım diye raporum bitince yapacaklar. 9 ocakta başlayacakmış benim raporum, bittikten sonrada 1 -2 gün sonra çıkış gösterip çıkaracaklar ki işsizlikte alayım.raporluyken maalesef maaş olmuyor.

O verir ben ona guveniyom baciiii sen nedecen gorecegiz
Burdan zayiflama topigine gidersen sirf ordakilere satasmani izlemeye gelicem

Yok canım haklisin .mecbur kalırsa gönderirlerse yapacak birşey yok.kadın doğ sorduğunda devletten daha gelişmiş cihazlarımız demişti.İnşallah öyle olur canım ama hayat bu belli olmaz.mecbur kalırsak ya üniversite ya da şehir has.yönlendirir heralde....Canım benim inşallah 30 lara geliriz....

ben kendmi 54 den fazla hic gormemistim 74 kiloyu gorunce sasiriyorum baya en basindan beride hep yedim oyuzdende baya kilo aldim umarim dogumdan snra hepsini veririz azilari hic kilo almiyor onlara cok sasiriyorum ya

O verir ben ona guveniyom baciiii sen nedecen gorecegiz
Burdan zayiflama topigine gidersen sirf ordakilere satasmani izlemeye gelicem
bence aynı ekip açalım direk zayıflama topiği,
Cocuklar bugun okulda yorulmus bende sabah erken kalkmistim saat 4 gibi bi yattik uyumusuz.Nasil iyi geldi anlatamam
ben çok severim o saatte uyuklamayı, bazen ilk kalktığımda sabahmı oldu ya şaşkınlığı oluyor bide sersem gibi

Ben de geri gondercm kuzum once kucukleri gondermiyim kenarlarina karton destek yaparm dedm ama hic onla ugrasacak vaktim yok cok fazla isim var ztn.. cok kotu oldu bu cok sevinmstm kenari serttir diye

Simdiden uyarayim sonra demedi olmasin. Bebegin oldugu odada petek uzeri su konulur nem azalmasin diye. Kesinlikle camasir kurutulmaz. Ondan sonra yok ben bilmiyodum demek yok...
Teşekkürler bacı normalde asla peteklere çamaşır asmayız
Ama şimdi mecbur kaldım die serdim
Su koymayı bılmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…