- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Şifonyer gelir gelmez yıkaSağlık olsun anası yenisini alırben ne zaman yıkasam acaba ocağın ilk haftası gelecek şifonyeri ama eksiği de çok hala
En sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun. Hepimiz için hayırlısı
Peki sen çıkışını verdin yaÖyle canim germeden gerilmeden olmasına da çok sevindim karşılıklı helâlleştik sukur
Simdiden uyarayim sonra demedi olmasin. Bebegin oldugu odada petek uzeri su konulur nem azalmasin diye. Kesinlikle camasir kurutulmaz. Ondan sonra yok ben bilmiyodum demek yok...Oy bebiş kısmetiyle geliyor maşalllah ne güzel
Arkadaşında ne güzel düşündüm
Yıkamaya başladım bakalımm
Peteklerin üstünde kuruyacaklar artık
Yarın ütüye başlarım inşallah
Bide dolapa yerlerştirme kısmı var
Bebek kiyafeti utusu cok zevkli ope koklaya utule. Keske kademeli olsaymis utu masan oturarak daha kolay oluyor.
Kafana koyduysan kimse fikrini değiştiremez tabi
Benim korkum öyle şeyler değil de
Sancı kısmı onunla ilgili hep kötü hikayeler okudum dinledim bende korkuyorum
Ama sezeryan olanlar da yarım insan oluyorsun
Şakın düşünme dediler
Benim net bir kararım yok
Ama normal Doğum bir tık daha baskın
Ayy amma büyümüş. Sen de büyümüşsun. Aman dikkat et. 74 cok kilo degil ama alismamis vucutta zor. Dikkat et bence biraz. Tatli yiyorsan kes mesela.Kizlar 2 gun once devlete gitmistim cocugun kilosuna 1 kilo 660 gram demislerdi bugunde ozele gittim 1 kilo 850 gram dedi kilosu 2 hafta onden gidiyor dedi boyuda 44 cm mis uzun boylu olacak diyor boyuda 3 hafta onden gidiyoe dedi suan 30+6 haftayim ilk gebelik makat gelis hala absi asagi donmedi doktorda dedki 34 gaftaya kadar nasi asagi donmesi lazim ilk gebelik oldugu icin 34 e kadar donmezse dahada basi asagi donmez diyor ben daha ilerki zamanlarda basi asagi doner diye bliyordum ama dktorda donmez diyor zaten bende sezeryan istiyordum brazcikda isime geliyor bu durumbende 52 kilo felandim gecen ay 71 kilo olmustum suanda 74 e cikmisim ne okdu bana bole anlamadim baya hizli kilo aliyorum
Ütü neydi? Ütü iyilikti, dostluktu, ütü emekti..Durursam bir daha kurtulamam..Ziyanı yok, gülüşü yeter bize..Yüreğim kaydıysa günah mı?..Çamura saplansam yardıma gelir misin?..Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi..Elinden tutuversem benimle gelir mi?Seninim işte, alıp götürsene beni..Elveda asya, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda.. Bitmemiş türküm benim..
canım çıkışımı resmiyette yapmadılar, rapordan yararlanayım diye raporum bitince yapacaklar. 9 ocakta başlayacakmış benim raporum, bittikten sonrada 1 -2 gün sonra çıkış gösterip çıkaracaklar ki işsizlikte alayım.raporluyken maalesef maaş olmuyor.Peki sen çıkışını verdin ya
Doğum parasını hakkın duruyor dimi
8 hafta + 8 hafta toplam 16 hafta yanı 4 ay maaş hakkın ne olacak
O verir ben ona guveniyom baciiii sen nedecen gorecegizAyy amma büyümüş. Sen de büyümüşsun. Aman dikkat et. 74 cok kilo degil ama alismamis vucutta zor. Dikkat et bence biraz. Tatli yiyorsan kes mesela.4body1soul varsa yoksa 10 kilo aldim diye benimle uğraş. Bak 22 kilo alan var
Yok ya ne topigi kendi başıma zayıflarim. Gereken butun bilgiye sahibim evel Allah.O verir ben ona guveniyom baciiii sen nedecen gorecegiz
Burdan zayiflama topigine gidersen sirf ordakilere satasmani izlemeye gelicem
Yok canım haklisin .mecbur kalırsa gönderirlerse yapacak birşey yok.kadın doğ sorduğunda devletten daha gelişmiş cihazlarımız demişti.İnşallah öyle olur canım ama hayat bu belli olmaz.mecbur kalırsak ya üniversite ya da şehir has.yönlendirir heralde....Canım benim inşallah 30 lara geliriz....Bende çekirdek ailede kardeş bol seviyorum 5 kardeşiz bizde Rabbim nasip ederse inşallah iki evlat da bize nasip edecek daha fazlası için zaman yok gibi artık. Valla ikiz bu kadar zor olacağını bilsem tek yapın derdim ama soruladi bile yas 35 olunca ikisini birden transfer ettiler. Benim bünyede kaldiramiyormus.
Rabbim hayırlısindan ayırmasın inşallah diyelim.
M mel33 canım başa geldiği için söyledim yani hastanen sorun olmaz diyorsa olmaz inşallah. Sonuçta sadece kadın doğum ile bitmiyor iş. Premature Bebek hastaneler risk olduğu için çok istemiyor hele ki bizimkiler çok küçük. Devlet mecbur bakıyor. Ben sırf bu nedenle hacettepeye başladım başımıza da geldi yani.
Şeker yazmıştım ben yaptırmadim dr zaten karışık durum gerek yok dedi. Erken doğum riski olduğundan çok elzem görünmüyor şeker testi.
Ayy amma büyümüş. Sen de büyümüşsun. Aman dikkat et. 74 cok kilo degil ama alismamis vucutta zor. Dikkat et bence biraz. Tatli yiyorsan kes mesela.4body1soul varsa yoksa 10 kilo aldim diye benimle uğraş. Bak 22 kilo alan var
bence aynı ekip açalım direk zayıflama topiği,O verir ben ona guveniyom baciiii sen nedecen gorecegiz
Burdan zayiflama topigine gidersen sirf ordakilere satasmani izlemeye gelicem
ben çok severim o saatte uyuklamayı, bazen ilk kalktığımda sabahmı oldu ya şaşkınlığı oluyor bide sersem gibiCocuklar bugun okulda yorulmus bende sabah erken kalkmistim saat 4 gibi bi yattik uyumusuz.Nasil iyi geldi anlatamam
Hemen gelse de yıkasam. Beşiğin acelesi yoktu önce beşik geldiŞifonyer gelir gelmez yıka
Bekletme biriktirme hem kurutmak hem ütülemek Zor oluyor
Bu güne kadar aldıklarını yıka ütüle yerleştir
Sonra yeni alacaklarınıda biriktirip onlarıda yıkarsın
Ben de geri gondercm kuzum once kucukleri gondermiyim kenarlarina karton destek yaparm dedm ama hic onla ugrasacak vaktim yok cok fazla isim var ztn.. cok kotu oldu bu cok sevinmstm kenari serttir diyeBenimki 29 da indi dr um daha çıkmaz dedi. Normal endişe etme :)bir sıkıntı olmaz dedi bana da.
geronimo_s D dry75 madame coco hurçları geldi. Göndereceğim ben onları geri bildiğin yumuşak bunlar
Teşekkürler bacı normalde asla peteklere çamaşır asmayızSimdiden uyarayim sonra demedi olmasin. Bebegin oldugu odada petek uzeri su konulur nem azalmasin diye. Kesinlikle camasir kurutulmaz. Ondan sonra yok ben bilmiyodum demek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?