- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım daha son sayfaları okumadım yok inşallah dimi şeker.Şuanki değerler normal dedi doktor canım bilmiyom arayacağım tekrar
9 ocakta başlıyorsa demek aramızda iki gün var benim de 7 ocakta yasal iznim başlıyor :)canım çıkışımı resmiyette yapmadılar, rapordan yararlanayım diye raporum bitince yapacaklar. 9 ocakta başlayacakmış benim raporum, bittikten sonrada 1 -2 gün sonra çıkış gösterip çıkaracaklar ki işsizlikte alayım.raporluyken maalesef maaş olmuyor.
Ben kobay oldum kuZumm bak geriden gelmenin avantajlarıSEPTEMBER LOVE seni Pera'yı ve o kaybolan corabini seviyim ya ne tatlisin kuzum yaa yalniz file isini ben de bilmiyodum sayende ogrendik biz de
Olayların kadınından günün yorumuNurbal27 canm benm bununla gecmis olsun bazen gercekten uzerine cok fazla geliyolar istiyosun ki hamilesin diye hassasiyet gosterilsin ama malesef insanimizda bu yok.. ha simdi o gorevli kadinsa eger hamile oldgnda o da kendine ole hassas davranilmasini beklicek ya da erkekse ayni sekilde esine hassas davranilmasini beklicek ama baskasina bu duyarliligi gosteremiyolar bencillik hat safhada malesef insanimizda..bosver uzme kendini de bebegini de.. sikayet etsen de bsy farketmiyo gercekten nereleri sikayet ettim de hicbi donus ceza bsy olmadi herkes buna guvenerek rahat rahat hoduk davraniyo zaten
Ütü neydi? Ütü iyilikti, dostluktu, ütü emekti..Durursam bir daha kurtulamam..Ziyanı yok, gülüşü yeter bize..Yüreğim kaydıysa günah mı?..Çamura saplansam yardıma gelir misin?..Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi..Elinden tutuversem benimle gelir mi?Seninim işte, alıp götürsene beni..Elveda asya, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda.. Bitmemiş türküm benim..
Ben 2 ay dolap bekledim kuZum unutma :)Hemen gelse de yıkasam. Beşiğin acelesi yoktu önce beşik geldi
Gece de uyuyamaz oturursunCocuklar bugun okulda yorulmus bende sabah erken kalkmistim saat 4 gibi bi yattik uyumusuz.Nasil iyi geldi anlatamam
Evet çok iyi olurdu artık dinlene dinlene yaparımBebek kiyafeti utusu cok zevkli ope koklaya utule. Keske kademeli olsaymis utu masan oturarak daha kolay oluyor.
Dogumdan sonra raporun bitince cikis yaptiklarinda issizlik parasi nasil alcaksin bana 120 gun çalışıyo olmalisin dedi muhasebeci issizlik alamasin dedi benimki bilmiyo heraldecanım çıkışımı resmiyette yapmadılar, rapordan yararlanayım diye raporum bitince yapacaklar. 9 ocakta başlayacakmış benim raporum, bittikten sonrada 1 -2 gün sonra çıkış gösterip çıkaracaklar ki işsizlikte alayım.raporluyken maalesef maaş olmuyor.
Teşekkür ederim bacımDolap cok sıkışksa o zamanda kirisiyo ama sen guzel yapiyosundur eminim
Ay sukur icim icimi yemisti ya bulunamazsa diyegeronimo_s betsy_pc D dry75 xxtalyaxx
Kızlar bulundu :))
Babası buldu yastığın arasına düşmüş meğerse
Ben sahsen yalap sap utuledigini dusundumTeşekkür ederim bacım
Keşke herkes senin gibi düşünse
Yarın Allah nasip ederse başlayacağım akşama kadar yaparım yapabildiğim kadarValla allah kolaylık versin o çorapları ütülemek tatlı bir işkence resmen :)
Bende yarin cilginlar gibin alisverise gidicemYarın Allah nasip ederse başlayacağım akşama kadar yaparım yapabildiğim kadar
Yarın başka iş yapmam sadece ütüye bakarım
Ay sukur icim icimi yemisti ya bulunamazsa diye
Tek makine bozulsun ama corap bulunsun diyodum
Beceremiyorum değil yapmayı sevmiyorumBen sahsen yalap sap utuledigini dusundum
Bide iki corap 3 badinin utusu icin topikde cagirmadigin kadin kalmayinca aaa dedim utu yapmayi beceremiyo
Teşekkür ederim cicimBende yarin cilginlar gibin alisverise gidicem
Utu yaparken eksik bisey gorursen haber et alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?