2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nurbal27 canm benm bununla gecmis olsun bazen gercekten uzerine cok fazla geliyolar istiyosun ki hamilesin diye hassasiyet gosterilsin ama malesef insanimizda bu yok.. ha simdi o gorevli kadinsa eger hamile oldgnda o da kendine ole hassas davranilmasini beklicek ya da erkekse ayni sekilde esine hassas davranilmasini beklicek ama baskasina bu duyarliligi gosteremiyolar bencillik hat safhada malesef insanimizda..bosver uzme kendini de bebegini de.. sikayet etsen de bsy farketmiyo gercekten nereleri sikayet ettim de hicbi donus ceza bsy olmadi herkes buna guvenerek rahat rahat hoduk davraniyo zaten

9 ocakta başlıyorsa demek aramızda iki gün var benim de 7 ocakta yasal iznim başlıyor :)
Bişey soracağım
Ben Doğum iZnim bitince hemen çıkış vereceğim ya Doğum paramı alabileceğim dimi

Olayların kadınından günün yorumu

Fazla su içtin galiba bu gün
Aşka gelmiş gördüm seni
İyisin dimi birşeye takılmadın b

Bebek kiyafeti utusu cok zevkli ope koklaya utule. Keske kademeli olsaymis utu masan oturarak daha kolay oluyor.
Evet çok iyi olurdu artık dinlene dinlene yaparım
Hemen ayaklarım ağrıyor benim o yüzden zorlanıyorum
Daha çok ağırlaşmadan yapayım aradan çıksın dedim
Allah nasip ederse ocak ayında da çanta için hazırlık yaparım

Dogumdan sonra raporun bitince cikis yaptiklarinda issizlik parasi nasil alcaksin bana 120 gun çalışıyo olmalisin dedi muhasebeci issizlik alamasin dedi benimki bilmiyo heralde

SEPTEMBER LOVE yoruldun ama cogu isini bitirdin hem guzel yorgunluklar bunlar kuzum saglikla gelsin kirletsin perakus benm kardesm gelck subat sonu mart gibi ben utu yikama isini ona birakmayi dusunuyorm ama gec mi olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…