Kayınvaliden var alt katında yalnız değilsin ki canımNormal Doğumdan korkum tek başıma iken ağrının olması ne bileyim eşim işteyken sancı gelmesi
Tek başıma hastaneye gitmek zorunda kalmak
Sezeryan da dikiş ağrısı çekmek ilk bir hafta zorlanmak
Dediğin gibi hayırlısı olsun kuZum
Sağlıklı olalım da bizde bebişlerde
Artık normal sezeryan neyse o olsun
Benimde 2 hafta çıkışım var
Ayrıca 1 takım alt üst var yenidoğan
İki tane de ne küçüklerden tulum koyarım
Küçük tulum yoksada alırım
Yeter herhalde ya
Benim zıbın 2/3 adet galiba
Ütü yapıp kaldırınca daha iyi anlarım herhalde
İnçe/ kalın battaniye
Kendime 2 pijama yeter dimi
Bide fazladan 1 alt koyayım diyorum
Aynen öyle canımİyi akşamlar kızlar.. bugün hep dışardaydım yeni geldim eve. Kıyafetleri ütülemeye başlamışsınız bile. @4body1soul senin @SEPTEMBER LOVE için yaptığın ütü yorumunu üzerime alındım. Ben ütü yapmaktan nefret ederim. Bana yardıma gelsene:) eşimi bekliyorum gelince yapar diye sadece hastaneye götüreceğim bir iki takımı ütülerim. Zor iş ütü bacım.
Bugün diyetimi bozup tatlı yedim pişmanım ama ne yapayım. Yemek yemedim onun yerine tatlı yedimNurbal27 canım ya nu dönemlerdeçok hassas oluyoruz çok normal davranışların. Ama karşımızdaki insanların da anlayış gösterdiği söylenemez.
Rapor oncesinde ara kullandim 10 gun filanlar var ama olmazmikiCanım rapor öncesi 120 gün esas alınıyor,eğer onda boşluk yoksa alinabiliyor
Benim merak ettiğim şey neden eşler için de kıyafet konuluyor valizeYerleştirmeye başlayınca daha iyi anlaşılıyor evet. 2 pente bir triko battaniye koydum ben. Ameliyathaneye vereceğim birini bebek çıkınca sarılsın diye. O kirlenmiş olacak. Dışarı çıkınca diğer penye battaniye sarılır. Eve çıkarırkende triko örme battaniye dedik. Kendime iki gecelik koydum. Bizim hastane eve çok yakın yetmeyecek gibi olursa evden pijama getirirler diye düşündüm. Eşime t shirt alt esofman koydum.
Bilmem ki başka birşey gerekirmi
Kayınvalidem var da o çok panik ben ona ağrım var dememKayınvaliden var alt katında yalnız değilsin ki canım
Öyle ayrıntıya girersek en zor durumda olanlardan biri de benim Doğumdan sonra kim kalacak yanım da yada kalan olacak mı muamma
Hangi hastanede olacak kuZum DoğumYerleştirmeye başlayınca daha iyi anlaşılıyor evet. 2 pente bir triko battaniye koydum ben. Ameliyathaneye vereceğim birini bebek çıkınca sarılsın diye. O kirlenmiş olacak. Dışarı çıkınca diğer penye battaniye sarılır. Eve çıkarırkende triko örme battaniye dedik. Kendime iki gecelik koydum. Bizim hastane eve çok yakın yetmeyecek gibi olursa evden pijama getirirler diye düşündüm. Eşime t shirt alt esofman koydum.
Bilmem ki başka birşey gerekirmi
Çok tatlııı@geronimo_sbetsy_pc @dry75 @xxtalyaxx
Kızlar bulundu :))
Babası buldu yastığın arasına düşmüş meğerse
Deli yaaBenim merak ettiğim şey neden eşler için de kıyafet konuluyor valize
Onların niye ihtiyacı olacak ki
Kafamda deli sorular
Minicik ayaklarına giydireceksin annesi Rabbim o günleri göstersin hayırlısı ile inşallah
Aminn İnşallah Allah razı olsun bacımMinicik ayaklarına giydireceksin annesi Rabbim o günleri göstersin hayırlısı ile inşallah
Amin güzel bacım burada çiş kaka emzirme muhabbetlerimiz olacak daha inşallahAminn İnşallah Allah razı olsun bacım
Allah ım hepimize sağlıkla o günleri nasip Etsin inşallah
İnşallah öyle hevesle özlemle heyecanla bekliyorum o günleriAmin güzel bacım burada çiş kaka emzirme muhabbetlerimiz olacak daha inşallah
Ellerine sağlık kuZum çok güzel olmuşKolonya şişemiz nasıl olmuş
İnşallah gerek kalmaz iyi düşünelim. Hacettepede ikiz bir gebe için yoğun bakım sıkıntısı var Ankara'da iki Bebek için yer bulamadılar resmen özellere de soruyorlar kadının açılmadı başlamış 35. Haftasında yeni ne olur hiç bilinmez. Bütün kadınlar aynı gün doğurmuş resmen.Yok canım haklisin .mecbur kalırsa gönderirlerse yapacak birşey yok.kadın doğ sorduğunda devletten daha gelişmiş cihazlarımız demişti.İnşallah öyle olur canım ama hayat bu belli olmaz.mecbur kalırsak ya üniversite ya da şehir has.yönlendirir heralde....Canım benim inşallah 30 lara geliriz....
Canım o kilo alamayanlardan biriyim kii normalde obez biriyim mide almıyor ya bulantı oluyor ya da midede yer yok. 72 ile hamile kaldım 5 kilo verdim şimdi 70-71 arasında takılıyorum ikiz bebeklerimle. İnsanlar hastalıklı gibi bakıyor nasıl bu hale geldin diye. Yani çok kilo gibi alamamakta sıkıntı. Bebeklerin gelişimi normal Allah'tan bir de sürekli yatıyorum ona rağmen.ben kendmi 54 den fazla hic gormemistim 74 kiloyu gorunce sasiriyorum baya en basindan beride hep yedim oyuzdende baya kilo aldim umarim dogumdan snra hepsini veririz azilari hic kilo almiyor onlara cok sasiriyorum ya
Kek???Beceremiyorum değil yapmayı sevmiyorum
Yoksa elimden her iş gelir
İyiyim kuzum, gün içinde bir iki ağlama krizi geldi ama şimdi iyiyim çok şükür.becidina nasılsın cankuş
Ütüyle aşk yaşayanlarÜtü neydi? Ütü iyilikti, dostluktu, ütü emekti..Durursam bir daha kurtulamam..Ziyanı yok, gülüşü yeter bize..Yüreğim kaydıysa günah mı?..Çamura saplansam yardıma gelir misin?..Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi..Elinden tutuversem benimle gelir mi?Seninim işte, alıp götürsene beni..Elveda asya, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda.. Bitmemiş türküm benim..
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık kuZum çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?