2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kayınvaliden var alt katında yalnız değilsin ki canım
Öyle ayrıntıya girersek en zor durumda olanlardan biri de benim Doğumdan sonra kim kalacak yanım da yada kalan olacak mı muamma

Yerleştirmeye başlayınca daha iyi anlaşılıyor evet. 2 pente bir triko battaniye koydum ben. Ameliyathaneye vereceğim birini bebek çıkınca sarılsın diye. O kirlenmiş olacak. Dışarı çıkınca diğer penye battaniye sarılır. Eve çıkarırkende triko örme battaniye dedik. Kendime iki gecelik koydum. Bizim hastane eve çok yakın yetmeyecek gibi olursa evden pijama getirirler diye düşündüm. Eşime t shirt alt esofman koydum.
Bilmem ki başka birşey gerekirmi

Aynen öyle canım
Hayırlısıyla doğursak da eski günlerimize dönsek
Sen diyetine baya sadıksın anladığım kadarıyla arada kaçamak yapmaktan bişey olmaz bence
Ne zamana kadar sürecek bu durum
Gebelikte diyet yapmakta ayrı bir zordur şimdi

Benim merak ettiğim şey neden eşler için de kıyafet konuluyor valize
Onların niye ihtiyacı olacak ki
Kafamda deli sorular

Kayınvaliden var alt katında yalnız değilsin ki canım
Öyle ayrıntıya girersek en zor durumda olanlardan biri de benim Doğumdan sonra kim kalacak yanım da yada kalan olacak mı muamma
Kayınvalidem var da o çok panik ben ona ağrım var demem
Bana diyor sen çok soğuk kanlısın ben senin gibi olamam diye
Nasıl çocuk doğurmuş bende bilmıyorum
Annen kalır kuZum yanında zaten 1 hafta biri kalsa yeter yanımızda
Allah’ın izni ile bakarız Allah ım o gücü verir inşallah biz cahil annelere

Hangi hastanede olacak kuZum Doğum
Yeterli olur bence aynen evler yakın alıp gelmek yarım saat sürmez

İnşallah gerek kalmaz iyi düşünelim. Hacettepede ikiz bir gebe için yoğun bakım sıkıntısı var Ankara'da iki Bebek için yer bulamadılar resmen özellere de soruyorlar kadının açılmadı başlamış 35. Haftasında yeni ne olur hiç bilinmez. Bütün kadınlar aynı gün doğurmuş resmen.
ben kendmi 54 den fazla hic gormemistim 74 kiloyu gorunce sasiriyorum baya en basindan beride hep yedim oyuzdende baya kilo aldim umarim dogumdan snra hepsini veririz azilari hic kilo almiyor onlara cok sasiriyorum ya
Canım o kilo alamayanlardan biriyim kii normalde obez biriyim mide almıyor ya bulantı oluyor ya da midede yer yok. 72 ile hamile kaldım 5 kilo verdim şimdi 70-71 arasında takılıyorum ikiz bebeklerimle. İnsanlar hastalıklı gibi bakıyor nasıl bu hale geldin diye. Yani çok kilo gibi alamamakta sıkıntı. Bebeklerin gelişimi normal Allah'tan bir de sürekli yatıyorum ona rağmen.
Rabbim sağlık versin bebeklerimize ve bize gerisi hallolur sıkma canını.
Beceremiyorum değil yapmayı sevmiyorum
Yoksa elimden her iş gelir
Kek???
İyiyim kuzum, gün içinde bir iki ağlama krizi geldi ama şimdi iyiyim çok şükür. oglumun battaniyesini bitirdim isim yerine isim yazılacak o kaldı. Hafta sonuna sanırım kumassları dikilir. Bende eşime aldırdım kumaşları pazen ve müslin. Diktirilecek.
Pera minnosun çorabı bulunmuş sevindim. Biz de öylece atmistik makinaya kaybolan yok çok şükür

Ütüyle aşk yaşayanlar bende gram yok hiç sevemedim
Ellerine sağlık kuZum çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…