- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sağol kuZum Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE yoruldun ama cogu isini bitirdin hem guzel yorgunluklar bunlar kuzum saglikla gelsin kirletsin perakus benm kardesm gelck subat sonu mart gibi ben utu yikama isini ona birakmayi dusunuyorm ama gec mi olur ki
geronimo_s betsy_pc @dry75 xxtalyaxx
Kızlar bulundu :))
Babası buldu yastığın arasına düşmüş meğerse
Çok özenmiştim o çoraplara ciddenSevindim yaa, giyemeden kaybolmasın minnoşun çorabı :) bizimde bugün 3-6 ay için ek olarak aldığımız kıyafetler ve ek bir hastane çıkışı geldi. Bende yarın onları yıkayacağım
Haklısın canımHic oyle olur mu ne demek yarim insan. Sezaryen bazi durumlarda hayat kurtarici hem bebegin hem annenin. Hakkimizda en hayirli dogum neyse o olsun.
Yeni hastane çıkışı konulacak sadece. Hazır yani kalmadı bir işi.Çok özenmiştim o çoraplara cidden
Üzülmüştüm eşime telde bile söylemiştim
Eve geldi 5 dk sonra çorap alındı buldum diye koşarak mutfağa geldi
Sanki piyonga çıkmış gibi birbirimize sarılıp sevindik
Dolap içi örtülerde geldi şimdi onlarıda attım yıkıyorum kıyafetlerle beraber
Senin çanta hazır dimi kuZumm
Bitti o işde
Oh ne güzel yeni gelenleride yıkarsın işler bitmiş olur
Kaç tane hastane çıkışı koyuyorsunYeni hastane çıkışı konulacak sadece. Hazır yani kalmadı bir işi.
Canım İnan kendime gelmem saatlerimi aldıNurbal27 canm benm bununla gecmis olsun bazen gercekten uzerine cok fazla geliyolar istiyosun ki hamilesin diye hassasiyet gosterilsin ama malesef insanimizda bu yok.. ha simdi o gorevli kadinsa eger hamile oldgnda o da kendine ole hassas davranilmasini beklicek ya da erkekse ayni sekilde esine hassas davranilmasini beklicek ama baskasina bu duyarliligi gosteremiyolar bencillik hat safhada malesef insanimizda..bosver uzme kendini de bebegini de.. sikayet etsen de bsy farketmiyo gercekten nereleri sikayet ettim de hicbi donus ceza bsy olmadi herkes buna guvenerek rahat rahat hoduk davraniyo zaten
Bence bazi insanlar kendi eksikliklerine bahane ariyorlar. Bos ver. Tanimlama cok ilginc gercekten.Haklısın canım
Bazen tercih bazen zorunluluk meselesi sezeryan ama işte yeminle birkaç kişi tam olarak böyle tanımladı bende şok oldum
Ben oyle cok sinir oldugum bir insan oldugunda ben bununla 5 dk gecirdim beni delirtti ömür boyu kendisine katlanmak zorunda diye düşünüyorum. Hamilelik beni de cok etkiledi. Cok eskiden cok alingan bir insandim biraz terapi biraz kendi cabamla degiştim. Ama son zamanlarda bu alinganlik yine ara ara oluyor. Hep hormonlardanCanım İnan kendime gelmem saatlerimi aldı
Anneme anlattım olanları
Senin kişiliğin böyle değil
Kendini ifade edememiş sinirden ağlamışsın dedi
Keşke şikayetçi olsaydın dedi hatta
Bugün bir kez daha anladım ki
Hamilelik beni duygusal anlamda da fazlasıyla etkiliyor
Neyse eden bulur
Yanına kalmaz asla Allah çıkarır bir yerden
Evet ilginç ama korkutucu aynı zamandaBence bazi insanlar kendi eksikliklerine bahane ariyorlar. Bos ver. Tanimlama cok ilginc gercekten.
Evet katılıyorum beni son zamanlarda daha çok ele geçirdiğini düşünüyorum bu psikolojininBen oyle cok sinir oldugum bir insan oldugunda ben bununla 5 dk gecirdim beni delirtti ömür boyu kendisine katlanmak zorunda diye düşünüyorum. Hamilelik beni de cok etkiledi. Cok eskiden cok alingan bir insandim biraz terapi biraz kendi cabamla degiştim. Ama son zamanlarda bu alinganlik yine ara ara oluyor. Hep hormonlardan
alırsın canım ama çıkış verme bence 6 ay izin kullanıcam de onlar seni çıkarır belki kabul etmeyip9 ocakta başlıyorsa demek aramızda iki gün var benim de 7 ocakta yasal iznim başlıyor :)
Bişey soracağım
Ben Doğum iZnim bitince hemen çıkış vereceğim ya Doğum paramı alabileceğim dimi
Kaç tane hastane çıkışı koyuyorsun
Benimkiler inşallah az değildir
Canım rapor öncesi 120 gün esas alınıyor,eğer onda boşluk yoksa alinabiliyorDogumdan sonra raporun bitince cikis yaptiklarinda issizlik parasi nasil alcaksin bana 120 gun çalışıyo olmalisin dedi muhasebeci issizlik alamasin dedi benimki bilmiyo heralde
Ya 3 liralık corap için 10 lira kargoya kıyıp alicamçok tatlı sen nerden almstngeronimo_s betsy_pc @dry75 xxtalyaxx
Kızlar bulundu :))
Babası buldu yastığın arasına düşmüş meğerse
Normal Doğumdan korkum tek başıma iken ağrının olması ne bileyim eşim işteyken sancı gelmesiEvet ilginç ama korkutucu aynı zamanda
SEPTEMBER LOVE daha önce söylemiştim bende sezeryan düşünüyorum diye
Ama daha sonra duyduklarımdan dolayı biraz uzaklaştım bu fikre
Neyse hayırlısı neyse o olsun
Sağlıklı doğumlar olsun hepimizin
Lcw almıştım kuZumYa 3 liralık corap için 10 lira kargoya kıyıp alicamçok tatlı sen nerden almstn
Benimde 2 hafta çıkışım var2 hastane çıkışı koyacağım , 2 de tulum koyduk galiba. Ona tekrar bakmam lazım. Bir de ben zıbın falan almamıştım. Annem havalar soğuk olacak ilk hafta giydirilir dedi 4 tane zıbın aldık onları koyacağım. Ne kadarı kullanılır bilmiyorum ama 2 gece kalacak olunca ancak yeter heralde
Aklıma takılan o işte acaba 6 ay ücretsiz izin hakkım var mıalırsın canım ama çıkış verme bence 6 ay izin kullanıcam de onlar seni çıkarır belki kabul etmeyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?