2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE yoruldun ama cogu isini bitirdin hem guzel yorgunluklar bunlar kuzum saglikla gelsin kirletsin perakus benm kardesm gelck subat sonu mart gibi ben utu yikama isini ona birakmayi dusunuyorm ama gec mi olur ki
Sağol kuZum Allah razı olsun
Ben tek yapacağım için çok fazla ağırlaşmayım dedim
Ne güzel bak kardeşin gelince beraber yaparsanız
Ama mart bekleme kuZumm

Sevindim yaa, giyemeden kaybolmasın minnoşun çorabı :) bizimde bugün 3-6 ay için ek olarak aldığımız kıyafetler ve ek bir hastane çıkışı geldi. Bende yarın onları yıkayacağım
Çok özenmiştim o çoraplara cidden
Üzülmüştüm eşime telde bile söylemiştim
Eve geldi 5 dk sonra çorap alındı buldum diye koşarak mutfağa geldi
Sanki piyonga çıkmış gibi birbirimize sarılıp sevindik
Dolap içi örtülerde geldi şimdi onlarıda attım yıkıyorum kıyafetlerle beraber
Senin çanta hazır dimi kuZumm
Bitti o işde
Oh ne güzel yeni gelenleride yıkarsın işler bitmiş olur

Hic oyle olur mu ne demek yarim insan. Sezaryen bazi durumlarda hayat kurtarici hem bebegin hem annenin. Hakkimizda en hayirli dogum neyse o olsun.
Haklısın canım
Bazen tercih bazen zorunluluk meselesi sezeryan ama işte yeminle birkaç kişi tam olarak böyle tanımladı bende şok oldum

Yeni hastane çıkışı konulacak sadece. Hazır yani kalmadı bir işi.

Canım İnan kendime gelmem saatlerimi aldı
Anneme anlattım olanları
Senin kişiliğin böyle değil
Kendini ifade edememiş sinirden ağlamışsın dedi
Keşke şikayetçi olsaydın dedi hatta
Bugün bir kez daha anladım ki
Hamilelik beni duygusal anlamda da fazlasıyla etkiliyor
Neyse eden bulur
Yanına kalmaz asla Allah çıkarır bir yerden

Ben oyle cok sinir oldugum bir insan oldugunda ben bununla 5 dk gecirdim beni delirtti ömür boyu kendisine katlanmak zorunda diye düşünüyorum. Hamilelik beni de cok etkiledi. Cok eskiden cok alingan bir insandim biraz terapi biraz kendi cabamla degiştim. Ama son zamanlarda bu alinganlik yine ara ara oluyor. Hep hormonlardan

Bence bazi insanlar kendi eksikliklerine bahane ariyorlar. Bos ver. Tanimlama cok ilginc gercekten.
Evet ilginç ama korkutucu aynı zamanda
SEPTEMBER LOVE daha önce söylemiştim bende sezeryan düşünüyorum diye
Ama daha sonra duyduklarımdan dolayı biraz uzaklaştım bu fikre
Neyse hayırlısı neyse o olsun
Sağlıklı doğumlar olsun hepimizin

Evet katılıyorum beni son zamanlarda daha çok ele geçirdiğini düşünüyorum bu psikolojinin
Eşim dün akşam günlerdir bana trip atıyorsun
Ufak tefek sebeplerden dedi ki öyleydi
Sorsan hatırlamam o kadar saçmaydı :)
Üstüne tekrar trip atıp yatak odasına gittim geldi özür diledi
Ama sebebi yoktu :))))

9 ocakta başlıyorsa demek aramızda iki gün var benim de 7 ocakta yasal iznim başlıyor :)
Bişey soracağım
Ben Doğum iZnim bitince hemen çıkış vereceğim ya Doğum paramı alabileceğim dimi
alırsın canım ama çıkış verme bence 6 ay izin kullanıcam de onlar seni çıkarır belki kabul etmeyip

Kaç tane hastane çıkışı koyuyorsun
Benimkiler inşallah az değildir

2 hastane çıkışı koyacağım , 2 de tulum koyduk galiba. Ona tekrar bakmam lazım. Bir de ben zıbın falan almamıştım. Annem havalar soğuk olacak ilk hafta giydirilir dedi 4 tane zıbın aldık onları koyacağım. Ne kadarı kullanılır bilmiyorum ama 2 gece kalacak olunca ancak yeter heralde

Dogumdan sonra raporun bitince cikis yaptiklarinda issizlik parasi nasil alcaksin bana 120 gun çalışıyo olmalisin dedi muhasebeci issizlik alamasin dedi benimki bilmiyo heralde
Canım rapor öncesi 120 gün esas alınıyor,eğer onda boşluk yoksa alinabiliyor

Normal Doğumdan korkum tek başıma iken ağrının olması ne bileyim eşim işteyken sancı gelmesi
Tek başıma hastaneye gitmek zorunda kalmak
Sezeryan da dikiş ağrısı çekmek ilk bir hafta zorlanmak
Dediğin gibi hayırlısı olsun kuZum
Sağlıklı olalım da bizde bebişlerde
Artık normal sezeryan neyse o olsun

İyi akşamlar kızlar.. bugün hep dışardaydım yeni geldim eve. Kıyafetleri ütülemeye başlamışsınız bile. 4body1soul senin @SEPTEMBER LOVE için yaptığın ütü yorumunu üzerime alındım. Ben ütü yapmaktan nefret ederim. Bana yardıma gelsene:) eşimi bekliyorum gelince yapar diye sadece hastaneye götüreceğim bir iki takımı ütülerim. Zor iş ütü bacım.
Bugün diyetimi bozup tatlı yedim pişmanım ama ne yapayım. Yemek yemedim onun yerine tatlı yedim Nurbal27 canım ya nu dönemlerdeçok hassas oluyoruz çok normal davranışların. Ama karşımızdaki insanların da anlayış gösterdiği söylenemez.

Benimde 2 hafta çıkışım var
Ayrıca 1 takım alt üst var yenidoğan
İki tane de ne küçüklerden tulum koyarım
Küçük tulum yoksada alırım
Yeter herhalde ya
Benim zıbın 2/3 adet galiba
Ütü yapıp kaldırınca daha iyi anlarım herhalde
İnçe/ kalın battaniye
Kendime 2 pijama yeter dimi
Bide fazladan 1 alt koyayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…