2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kek i de fırın pişirmiyor benlik bir durum değil yanı :)
Maşalllah yattığın yerden neler yapıyorsun
Becerikli anne ya
KUZum biz evde sıkılıyoruz
Sen hastanede bir yatak da gün sayıyorsun
Kolay değil tabi ki
Ama inşallah sonuda bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız inşallah

Pis fırın kötü fırın
Napim başka kuzum olmaz herhalde zor artık el emeği bir şeyler olsun istedim kendi çocuklarına kadar kalabilecek. Hem oyalanmış oldum yorsa da ruhuma iyi geliyor.

Hayirli aksamlar aksama
Dogru benim de kontrolum vardi cok sukur rahim agzi ayni kalmis ama ayaklanmak yok dedi. Evime geldim merdivenlero zor ciktim. Iki hafta sonra bi sonraki kontrolum ins o zamana da degisiklik olmaz.
Sevindim rahim ağzında değişiklik olmamasına benimde yarın bir hafta olacak ölçüm yapılali inşallah kısalma devam etmiyordur.

SEPTEMBER LOVE yaa yerim o minnak coraplari cokk tatli cok sevindim bulunmasina canim benm dogum cantasini normal dort tekerli kabin boy valize mi yapiyosunuz kizlar

Ay masallah ellerine saglik bitince emin super duracaktir

Ins yarin sen de guzel haberler alirsin. Seni cok iyi anliyorum 4 aydan fazla hastanede yatam biri olarak. Ben bir de almanyada yasiyorum yanimdaki almanla cok iyi anlasmama ragmen yine de cok zordu. O zaman internet de sinirsiz degildi hastaneden kart alip arada girebiliyordum. Rabbim yardimcin olsun ama hepsi emin ol unutuluyor ilerde poplarina vurunca yavrularinin sizin icin yattimli cumleler esliginde bugunleri hatirlarsin

@Nurbal27 gibi desene sen de bir sey almadin. Onceleri daha cok giriyordun foruma. Calisiyor muydun isler mi cok yoksa bizi mi begenmiyon
Yok canım çalışmıyorum evdeyim telefonda sıkıntı vardi şarj tutmuyordu. Telefonla çok vaktim olmuyor oğlanın dersi yazilisi çalıştır ders yap yemek icmek derken akşam olmuş bakıyorum. Çocuğu yatır kitap oku vs telefona fırsat kalmıyor anlayacağınız fırsat bulduk ca bakiyorum sizleri merak ediyorum

Günaydın kızlar :)

Benim merak ettiğim şey neden eşler için de kıyafet konuluyor valize
Onların niye ihtiyacı olacak ki
Kafamda deli sorular

Kız kocalarda yanımızda kalmayacak mı, bir diş fırçalamasınlar mı, gece bir rahat birşey giymesinler mi he kendi hazırlasın dersen o başka. Ama benimki hazırlamaz onu bildiğimden ona da koydum ben eşya .

Hangi hastanede olacak kuZum Doğum
Yeterli olur bence aynen evler yakın alıp gelmek yarım saat sürmez

Okan üni de olacak kısmetse

SEPTEMBER LOVE yaa yerim o minnak coraplari cokk tatli cok sevindim bulunmasina canim benm dogum cantasini normal dort tekerli kabin boy valize mi yapiyosunuz kizlar

Ben 4 tekerlekli bildiğin kocaman valize yaptım. Kabine sığması çok mümkün değil banyo havlusu bebeğin battaniyeleri falan yer kaplıyor. Ama normal doğum yapacaklar bir gün bile kalmadığından çoğu kez belki kabin yeterli olur.

Ütüyle aşk yaşayanlar bende gram yok hiç sevemedim

Teşekkür ederim canım
Yok ya SEPTEMBER LOVE yüz kez ütüyu sorunca oyle yazdim artik. Ben de sevmem ya. Hatta biri gelse de ütü yapsa diye bakarim annemin kardeşimin gözüne. Eşim yaz kış polo tisort giyer 1 tane uzun kollu haric hepsi kisa kollu. 1 tane de kazagi var. Cok şükür bi utu yapinca en az 2 hafta gidiyor. Is degistirirse insallah gomlek giyecegi bir is olmaz.

Bu arada kolanya sisesine baydim cok hos

Ay çok güzel olmuş. Maşallah sana güle güle kullanırsın inş

becidina ellerine saglik ne guzel olmus masallah

Ben utu yapmayi severim ama sonra katla yerlestir masayi topla en nefret ettigim is.Allahtan bi senedir falan katliyorum cocuklar kendi kiyafetlerini goturup dolaplarina yerlestiriyorlarda is yukum hafifledi.

Aksama kadar yemek yapayim cok severim mutfagi ama utu masasi kaldirma isi yapmayim yeterki

Teşekkür ederiz sağlıkla doğup kullanabilsin inşallah miniklerim. Hepimiz sağlıkla doğuralim Rabbimin izniyle.
İnşallah geçecek bu günler geceleri kabuslar sürekli peşimde her sabah bir baş ağrısı ile kalkıyorum annelik diyip geçmeye başlıyorum. Rabbim bizleri ne hastanesi bıraksın ne de oraya muhtaç.
Günaydın hepinize. Cok agrili bir gece sonrasi. Soluma gercekten yatamiyorum artik belim cok agriyor.
Günaydın, valla benim de sol kaburga ağrısı başladı. Sağda zaten oluyordu sıra teşrif etti. Bir de bir uyanıyorum karnım felaket gergin bakıyorum kız teee ortaya gelmiş kardeşinin tepesine çıkmış karnım olmuş sivri ileri doğru top. Az kaldı geçecek diyelim en iyisi.
Ay çok güzel olmuş. Maşallah sana güle güle kullanırsın inş
Teşekkür ederim inşallah güzel günlerde kullanırız. Acemi işi biraz işte eder :)

Ben de sirf dogum cantasi yapmk icn kabin boy alcktm o zaman almiyim ben de orta boya ancak sigarim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…