- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kek i de fırın pişirmiyor benlik bir durum değil yanı :)İnşallah gerek kalmaz iyi düşünelim. Hacettepede ikiz bir gebe için yoğun bakım sıkıntısı var Ankara'da iki Bebek için yer bulamadılar resmen özellere de soruyorlar kadının açılmadı başlamış 35. Haftasında yeni ne olur hiç bilinmez. Bütün kadınlar aynı gün doğurmuş resmen.
Canım o kilo alamayanlardan biriyim kii normalde obez biriyim mide almıyor ya bulantı oluyor ya da midede yer yok. 72 ile hamile kaldım 5 kilo verdim şimdi 70-71 arasında takılıyorum ikiz bebeklerimle. İnsanlar hastalıklı gibi bakıyor nasıl bu hale geldin diye. Yani çok kilo gibi alamamakta sıkıntı. Bebeklerin gelişimi normal Allah'tan bir de sürekli yatıyorum ona rağmen.
Rabbim sağlık versin bebeklerimize ve bize gerisi hallolur sıkma canını.
Kek???
İyiyim kuzum, gün içinde bir iki ağlama krizi geldi ama şimdi iyiyim çok şükür.oglumun battaniyesini bitirdim isim yerine isim yazılacak o kaldı. Hafta sonuna sanırım kumassları dikilir. Bende eşime aldırdım kumaşları pazen ve müslin. Diktirilecek.
Pera minnosun çorabı bulunmuş sevindim. Biz de öylece atmistik makinaya kaybolan yok çok şükür
Oy maşalllahEki Görüntüle 2219662
Oğlanın battaniyesi bunun aynısını Pembe olarak kıza yaptım. Arkasında pazen kumaş diktirecegim kışlık kullanacağız.
Üst kısımdaki boşluğa başka renkle isim yazacağım artık hastaneden ne zaman cikarsam bakacağım o kısıma.
Pis fırın kötü fırınKek i de fırın pişirmiyor benlik bir durum değil yanı :)
Maşalllah yattığın yerden neler yapıyorsun
Becerikli anne ya
KUZum biz evde sıkılıyoruz
Sen hastanede bir yatak da gün sayıyorsun
Kolay değil tabi ki
Ama inşallah sonuda bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız inşallah
Sevindim rahim ağzında değişiklik olmamasına benimde yarın bir hafta olacak ölçüm yapılali inşallah kısalma devam etmiyordur.Hayirli aksamlar aksama
Dogru benim de kontrolum vardi cok sukur rahim agzi ayni kalmis ama ayaklanmak yok dedi. Evime geldim merdivenlero zor ciktim. Iki hafta sonra bi sonraki kontrolum ins o zamana da degisiklik olmaz.
Ay masallah ellerine saglik bitince emin super duracaktirEki Görüntüle 2219662
Oğlanın battaniyesi bunun aynısını Pembe olarak kıza yaptım. Arkasında pazen kumaş diktirecegim kışlık kullanacağız.
Üst kısımdaki boşluğa başka renkle isim yazacağım artık hastaneden ne zaman cikarsam bakacağım o kısıma.
Yok canım çalışmıyorum evdeyim telefonda sıkıntı vardi şarj tutmuyordu. Telefonla çok vaktim olmuyor oğlanın dersi yazilisi çalıştır ders yap yemek icmek derken akşam olmuş bakıyorum. Çocuğu yatır kitap oku vs telefona fırsat kalmıyor anlayacağınız fırsat bulduk ca bakiyorum sizleri merak ediyorum@Nurbal27 gibi desene sen de bir sey almadin. Onceleri daha cok giriyordun foruma. Calisiyor muydun isler mi cok yoksa bizi mi begenmiyon
Benim merak ettiğim şey neden eşler için de kıyafet konuluyor valize
Onların niye ihtiyacı olacak ki
Kafamda deli sorular
Hangi hastanede olacak kuZum Doğum
Yeterli olur bence aynen evler yakın alıp gelmek yarım saat sürmez
SEPTEMBER LOVE yaa yerim o minnak coraplari cokk tatli cok sevindim bulunmasina canim benm dogum cantasini normal dort tekerli kabin boy valize mi yapiyosunuz kizlar
Yok yaÜtüyle aşk yaşayanlarbende gram yok hiç sevemedim
Teşekkür ederim canım
Ayy kocamin (o zaman sevgiliydik daha dogrusu sözlüyduk) askerden dönüşü icin ne şafak saymıştım. Cok zordu gercekten. O gunleri akli.a getirdinHe bu arada safak ins 79 kilis=)
Ay çok güzel olmuş. Maşallah sana güle güle kullanırsın inşEki Görüntüle 2219662
Teşekkür ederiz sağlıkla doğup kullanabilsin inşallah miniklerim. Hepimiz sağlıkla doğuralim Rabbimin izniyle.Ay masallah ellerine saglik bitince emin super duracaktir
Ins yarin sen de guzel haberler alirsin. Seni cok iyi anliyorum 4 aydan fazla hastanede yatam biri olarak. Ben bir de almanyada yasiyorum yanimdaki almanla cok iyi anlasmama ragmen yine de cok zordu. O zaman internet de sinirsiz degildi hastaneden kart alip arada girebiliyordum. Rabbim yardimcin olsun ama hepsi emin ol unutuluyor ilerde poplarina vurunca yavrularinin sizin icin yattimli cumleler esliginde bugunleri hatirlarsin
Günaydın, valla benim de sol kaburga ağrısı başladı. Sağda zaten oluyordu sıra teşrif etti. Bir de bir uyanıyorum karnım felaket gergin bakıyorum kız teee ortaya gelmiş kardeşinin tepesine çıkmış karnım olmuş sivri ileri doğru top. Az kaldı geçecek diyelim en iyisi.Günaydın hepinize. Cok agrili bir gece sonrasi. Soluma gercekten yatamiyorum artik belim cok agriyor.
Teşekkür ederim inşallah güzel günlerde kullanırız. Acemi işi biraz işte eder :)Ay çok güzel olmuş. Maşallah sana güle güle kullanırsın inş
Ben de sirf dogum cantasi yapmk icn kabin boy alcktm o zaman almiyim ben de orta boya ancak sigarim sanirimGünaydın kızlar :)
Kız kocalarda yanımızda kalmayacak mı, bir diş fırçalamasınlar mı, gece bir rahat birşey giymesinler mihe kendi hazırlasın dersen o başka. Ama benimki hazırlamaz onu bildiğimden ona da koydum ben eşya .
Okan üni de olacak kısmetse
Ben 4 tekerlekli bildiğin kocaman valize yaptım. Kabine sığması çok mümkün değil banyo havlusu bebeğin battaniyeleri falan yer kaplıyor. Ama normal doğum yapacaklar bir gün bile kalmadığından çoğu kez belki kabin yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?