2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaarr son 3 aylik doneme giriyorum ya insallah.. beni bi duygusallik aldi ben ozlicem bugunlerimi.. dha simdiden 10 hafta once ilk hareketini hissettgm gunleri hatrlayp o gunleri ozluyorum.. agrili bulantili da olsa su gunleri hep ozlerim sanirim

Senin kadar olamam ama yaptık bir şeyler teşekkür ederim
Senin bir işi sevmiyor olabileceğini aklımdan bile geçirmemidtim ben hiç bir ev işini sevmiyorum sadece yemek yapmayı keyfim el verince seviyorum. Tam bir iş kadınıyim

Ikiz anneligi ne degisik ya. Bu arada hic acemi isi degil cok guzel bir battaniye olmus

Gece doğumhane çok hareketliydi doğuran sevk edilen ambulans ile gelen ooooo curcuna valla Doktorlar yazık bir o tarafa bir bu tarafa koştu.
İkiz gebenin erken doğumu vardı 35. Haftasındaynis bebeğin biri özellikle sıkıntılı imiş iki Yenidoğan yoğun bakımı yeri lazımdı koca Ankara'da zor buldular hacettepenin de doluymuş ben dogurmim İçimde tutim dedim. Başkent üniversitesine gönderdiler sanıyorum. 112 koordinasyon da ne garip çalışıyormus hastaneler aralarında hasta değiş tokuşu için pazarlık yapıyor resmen. Allah kolaylık versin hepsine.

Zor geçmiş gecen tut sen daha şöyle bir 7-8 hafta

ozalaz bak canım alıntıladım senin için

İşsizlik maaşı almak için hangi şartların taşınması gerektiğini daha önce açıklamıştım. Bu şartlardan birisi de, işçinin işten ayrıldığı tarihten önceki son 120 gün boyunca kesintisi sigortalı olmasıydı. İlk bakışta, doğum nedeniyle analık izninde olan ve rapor parası alan işçinin, sigortası yatırılmadığı için bu 120 gün şartını taşımadığı düşünülebilir.

Ancak bir başka yazımda da anlattığım üzere, bazı hallerde işçinin sigorta primi yatırılmamış olsa da, son 120 gün açısından bunlar dikkate alınmamaktadır. İşte bu hallerden birisi de işçinin sağlık raporu almış olmasıdır. O halde, işsizlik maaşının aradığı diğer şartlara sahip olan ve analık izninde bulunan bir işçi işten ayrıldığında, son 120 gün sigorta primi yatırılmamış olsa da, sanki yatırılmış gibi değerlendirilecek ve bu işçiye işsizlik maaşı bağlanabilecektir.

Ama burada, işçinin analık izninin bitiminde kendi isteğiyle işten ayrılması; yani istifa etmesi halinde işsizlik maaşını hiçbir şekilde alamayacağını hatırlatmak isterim.

yani patronun çıkış gösterirse sorun olmayacaktır raporların

kızlar benim çatı ağrıları ne sağa ne sola döndürüyor gece, he dönmemde ahlıyorum eşimi tutup destek alıyorum adamı da uyandırıyorumama dün gece sağdan sola dönerken resmen kıtırt diye bir ses geldi çatımdan ayrıldı sanki orasıAllahın izniyle vaktinde doğuraydık, ben bu hafta ciddi ağırlaştığımı hissettim 37 haftaya kadar çalışacaklar helal olsun sizlere

Ben de ev işinden nefret ediyorum. Ama yemek yamayı çok severim. Onu da 1.5 yıldır unuttum ama. Hiçbir zaman evrimden olmadığım için belki de hele ütü yapsam biri şaşırır b ütülendi mi şimdi diye!!

Hele 38 den sonrası çok zormuş. O zamana kadar beklemesinler 38 de hemencecik gelsinler. 41 i gören arkadaşlarım var. Çok zor olduğunu söylüyorlar.

HH İNŞllH AMA BİZİMKİLER ÇIKIŞ YAPMAYIYOLAR BAKALIM KOUŞCAZ O ZAMAN GELİNCE

Günaydın kızlar bebeğim aşağıya çok vuruyor çıkmak ister gibi sizde de oluyor mu.bu durum korkutuyor beni.birde magnezyuma rağmen kramplarım var

Yenimahalle bebek yogun bakimi dun bombostu 8 kuvezin 8 i de bostu daha dun ordaydim yollasalardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…