Senin kadar olamam ama yaptık bir şeylerbecidina ellerine saglik ne guzel olmus masallah
Ben utu yapmayi severim ama sonra katla yerlestir masayi topla en nefret ettigim is.Allahtan bi senedir falan katliyorum cocuklar kendi kiyafetlerini goturup dolaplarina yerlestiriyorlarda is yukum hafifledi.
Aksama kadar yemek yapayim cok severim mutfagi ama utu masasi kaldirma isi yapmayim yeterki
Ikiz anneligi ne degisik ya. Bu arada hic acemi isi degil cok guzel bir battaniye olmusTeşekkür ederiz sağlıkla doğup kullanabilsin inşallah miniklerim. Hepimiz sağlıkla doğuralim Rabbimin izniyle.
İnşallah geçecek bu günler geceleri kabuslar sürekli peşimde her sabah bir baş ağrısı ile kalkıyorum annelik diyip geçmeye başlıyorum. Rabbim bizleri ne hastanesi bıraksın ne de oraya muhtaç.
Günaydın, valla benim de sol kaburga ağrısı başladı. Sağda zaten oluyordu sıra teşrif etti. Bir de bir uyanıyorum karnım felaket gergin bakıyorum kız teee ortaya gelmiş kardeşinin tepesine çıkmış karnım olmuş sivri ileri doğru top. Az kaldı geçecek diyelim en iyisi.
Teşekkür ederim inşallah güzel günlerde kullanırız. Acemi işi biraz işte eder :)
Günaydın hepinize. Cok agrili bir gece sonrasi. Soluma gercekten yatamiyorum artik belim cok agriyor.
Gece doğumhane çok hareketliydi doğuran sevk edilen ambulans ile gelen ooooo curcuna valla Doktorlar yazık bir o tarafa bir bu tarafa koştu.
İkiz gebenin erken doğumu vardı 35. Haftasındaynis bebeğin biri özellikle sıkıntılı imiş iki Yenidoğan yoğun bakımı yeri lazımdı koca Ankara'da zor buldular hacettepenin de doluymuş ben dogurmim İçimde tutim dedim. Başkent üniversitesine gönderdiler sanıyorum. 112 koordinasyon da ne garip çalışıyormus hastaneler aralarında hasta değiş tokuşu için pazarlık yapıyor resmen. Allah kolaylık versin hepsine.
o aralar dada rapormıuydu ücretsiz izinmiydiRapor oncesinde ara kullandim 10 gun filanlar var ama olmazmiki
Ben de ev işinden nefret ediyorum. Ama yemek yamayı çok severim. Onu da 1.5 yıldır unuttum ama. Hiçbir zaman evrimden olmadığım için belki deSenin kadar olamam ama yaptık bir şeylerteşekkür ederim
Senin bir işi sevmiyor olabileceğini aklımdan bile geçirmemidtimben hiç bir ev işini sevmiyorum sadece yemek yapmayı keyfim el verince seviyorum. Tam bir iş kadınıyim
Hele 38 den sonrası çok zormuş. O zamana kadar beklemesinler 38 de hemencecik gelsinler. 41 i gören arkadaşlarım var. Çok zor olduğunu söylüyorlar.kızlar benim çatı ağrıları ne sağa ne sola döndürüyor gece, he dönmemde ahlıyorum eşimi tutup destek alıyorum adamı da uyandırıyorumama dün gece sağdan sola dönerken resmen kıtırt diye bir ses geldi çatımdan ayrıldı sanki orası Allahın izniyle vaktinde doğuraydık, ben bu hafta ciddi ağırlaştığımı hissettim 37 haftaya kadar çalışacaklar helal olsun sizlere
HH İNŞllH AMA BİZİMKİLER ÇIKIŞ YAPMAYIYOLAR BAKALIM KOUŞCAZ O ZAMAN GELİNCEozalaz bak canım alıntıladım senin için
İşsizlik maaşı almak için hangi şartların taşınması gerektiğini daha önce açıklamıştım. Bu şartlardan birisi de, işçinin işten ayrıldığı tarihten önceki son 120 gün boyunca kesintisi sigortalı olmasıydı. İlk bakışta, doğum nedeniyle analık izninde olan ve rapor parası alan işçinin, sigortası yatırılmadığı için bu 120 gün şartını taşımadığı düşünülebilir.
Ancak bir başka yazımda da anlattığım üzere, bazı hallerde işçinin sigorta primi yatırılmamış olsa da, son 120 gün açısından bunlar dikkate alınmamaktadır. İşte bu hallerden birisi de işçinin sağlık raporu almış olmasıdır. O halde, işsizlik maaşının aradığı diğer şartlara sahip olan ve analık izninde bulunan bir işçi işten ayrıldığında, son 120 gün sigorta primi yatırılmamış olsa da, sanki yatırılmış gibi değerlendirilecek ve bu işçiye işsizlik maaşı bağlanabilecektir.
Ama burada, işçinin analık izninin bitiminde kendi isteğiyle işten ayrılması; yani istifa etmesi halinde işsizlik maaşını hiçbir şekilde alamayacağını hatırlatmak isterim.
yani patronun çıkış gösterirse sorun olmayacaktır raporların
Yenimahalle bebek yogun bakimi dun bombostu 8 kuvezin 8 i de bostu daha dun ordaydim yollasalardiGece doğumhane çok hareketliydi doğuran sevk edilen ambulans ile gelen ooooo curcuna valla Doktorlar yazık bir o tarafa bir bu tarafa koştu.
İkiz gebenin erken doğumu vardı 35. Haftasındaynis bebeğin biri özellikle sıkıntılı imiş iki Yenidoğan yoğun bakımı yeri lazımdı koca Ankara'da zor buldular hacettepenin de doluymuş ben dogurmim İçimde tutim dedim. Başkent üniversitesine gönderdiler sanıyorum. 112 koordinasyon da ne garip çalışıyormus hastaneler aralarında hasta değiş tokuşu için pazarlık yapıyor resmen. Allah kolaylık versin hepsine.
becidina eline sağlık canım çok güzel olmuşlar.. rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Gunaydin kizlar safak saymanuz cok
hosuma gitti. Bende bugün rüyamda digumim başlıyordu. Uyandığımda aman çocuğum biraz daha bekle diyordum
benim erkek bebek geç gelir deniyor ama inşallah dediğin gibi çok da 40 sonrasını bekletmezHele 38 den sonrası çok zormuş. O zamana kadar beklemesinler 38 de hemencecik gelsinler. 41 i gören arkadaşlarım var. Çok zor olduğunu söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?