Canım hazır keseler çeyizcilerde satılıyor. Piko yapılan falan yerlerde. 10 tl ye aldım ben. bebeğin kıyafetlerini koyup ebelere vermek için. Hatta foto atmıştım. Dışarı çıktığında bi bak istersen.Güzel fikir aslında bi şey bulamazsam gider yaptırım artık
Hazır kese bulsam çok daha iyi olur
Bi dr a görünsen. 3 ay daha var neredeyse bu ağrıı daha da artar. Seni daha çok zorlar.Yemin olsun çay bardağını elime alıp zor içiyorum o kadar çok ağrı ve yumuşma var
Benden başka yapacak kimse Yok
Biraz bu gün biraz yarın yapacağım mecbur
Hepsi ortada gördükçe dayanamıyorum
Bilsem de biri gelip yapacak bende beklerim
Dün eşime bardakları makine atarmısım dedim
Tezgah üstündekileri koymuş ama lavabodakileri koymamış düşün
Dün kayınvalidem gelmiş yıkadığım çamaşırları seviyor
Demedi ki söz vermiştik beraber yapacaktık yarın ütüye yardım edeyim demedi
Sebebi de bizi yemeye çağırdı bende dedim ki benim yemeğim var yemek yaptım Dedim diye
Hafta sonu bakayım inşallah bulurum daCanım hazır keseler çeyizcilerde satılıyor. Piko yapılan falan yerlerde. 10 tl ye aldım ben. bebeğin kıyafetlerini koyup ebelere vermek için. Hatta foto atmıştım. Dışarı çıktığında bi bak istersen.
Evet evet bende nette baktım ama o kadar para vermem aslaSEPTEMBER LOVE internette var kese ama bence çok pahalı 35-55 tl arasında değişiyor. Bence ver sen kumaşı diktir 7-8 tane
Hic ugrasma canimGüzel fikir aslında bi şey bulamazsam gider yaptırım artık
Hazır kese bulsam çok daha iyi olur
Ben daha çanta falan hazırlamadım çok rahatım ya... nedense bu bebekte bir rahatlık var üstümde. Bazılarının eşleri kalacakmış yanında o da ayrı güzel olur. İlkinde kız kardeşim kalmıştı. Bunda da yine o kalır heralde. Kocam gelse tüm gece uyur. Onun hayrı olmaz banaHafta sonu bakayım inşallah bulurum da
Oda kafamdan çıkar çantamı hazırlarım
Doğru söylüyorsun aslında bebeği bile kucağımda tutamam böyle devam ederseBi dr a görünsen. 3 ay daha var neredeyse bu ağrıı daha da artar. Seni daha çok zorlar.
Uygun bir şeyler verecektir eminim. Ben yaşadığım için biliyorum. İlk aylar kızımı beşikten alıp beşiğine koyamıyordum. Bileklerimde ve kollarımda hiç güç yoktu. İğneyle düzelmişti de biraz kendime gelmiştim.Doğru söylüyorsun aslında bebeği bile kucağımda tutamam böyle devam ederse
Yılbaşında sonra randevu alıp gideyim bakalım vereceği
İlaçları kullana bilecekmiyim
Ben 39 dan sonra beklenmesi tarafrari degilimbenim erkek bebek geç gelir deniyor ama inşallah dediğin gibi çok da 40 sonrasını bekletmez
Kısss kocama sorayım bakalım oralarda varsa getirsinHic ugrasma canim
Git en yakin kuyumcuya yuklu bi bilezinnzik alisverisi yap buyuk keseye koyup versinler
Bi tasla iki kus
Hem bilennzik hem kese sahibi ol
Benim altin keselerinden var agzi ipli buzulen onlara koyucam ins
Bende de var o rahatlikBen daha çanta falan hazırlamadım çok rahatım ya... nedense bu bebekte bir rahatlık var üstümde. Bazılarının eşleri kalacakmış yanında o da ayrı güzel olur. İlkinde kız kardeşim kalmıştı. Bunda da yine o kalır heralde. Kocam gelse tüm gece uyur. Onun hayrı olmaz banaama Doğuma girerken Yanımda olsun istiyorum. İnanılmaz sakinleştiriyor beni.
Benim de arkadaşın 38 de suyu geldi normal Doğum başladı. Ama suyu mekonyumlu gelince hemen sezeryana aldılar. Umarım hepimiz için hayırlı Doğum neyse onu yaşarız. Ben bu sefer daha çok korkuyorum. O yüzden sezeryan mı olsam diyorum:) normal Doğum olsa mutlu olurum ama korkuyorum işteBen 39 dan sonra beklenmesi tarafrari degilim
Birinci neden 8-9 yil once komsumuz normal dogum olsun diye bekledi bekledi 40 haftasi bitti bebegi kakasini yedigi icin zehirlenip öldü anne karninda
Ikinciside kizimi dogum yaptigimda yanimda yatan bayaninda 40 haftalikti onun oglu olmustu o da kakasini yedigi icin mikrop kapmisti.Ha bebek dogmus olmemisti ama mikrop kapmisti
Bebekler 40 haftalikken anne karninda kaka yapiyor o yuzden benim icin 38 ideal hafta
Sende de olmuşmuyduUygun bir şeyler verecektir eminim. Ben yaşadığım için biliyorum. İlk aylar kızımı beşikten alıp beşiğine koyamıyordum. Bileklerimde ve kollarımda hiç güç yoktu. İğneyle düzelmişti de biraz kendime gelmiştim.
Evet canim F Ftszynp dogru soyluyorDoğru söylüyorsun aslında bebeği bile kucağımda tutamam böyle devam ederse
Yılbaşında sonra randevu alıp gideyim bakalım vereceği
İlaçları kullana bilecekmiyim
Canim pirlantalari verdiklero kuyumculardan istesinler tabi kuyumculara mi veriyolar bilmiyorum tam enistenin is durumunuKısss kocama sorayım bakalım oralarda varsa getirsin
Ama içi boş getirmesin dimi :))
Galiba tecrübeden dolayı. Bir de benimkinin çoğu şey var. Çok da bir şey almak istemiyorum. Giymeden büyüyor diye. Ben Doğumdan sonraki süreci nasıl atlatacağımı düşünüp duruyorum. 2 çocukla yapabilecek miyim diye. Hepimizin derdi sıkıntısı farklı. Çocuklara yeni yıl hediyesi al kız mutlu olurlar..Bende de var o rahatlik
Daha bezi falan bile yok
Benim pijama yok
Simdi cikip biseyler alicam bakalim cocuklarada bakayim biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?