- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Doktor geçen sene fizik tedavi verdi ama ben gidemedim işte psikoloji sebepler iş güç derkenhttps://urun.n11.com/dizlik-bilekli...dwt-K3qgsIGxURfosPsaAsgSEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
SEPTEMBER LOVE doktora gidemiyorsan en azından bundan al kullan. Kas gücü kaybın da var anladığım kadarıyla yerinde olsam Fizik Tedavi hekimine görünürdüm.
Canim korkaxak bisey yokBenim de arkadaşın 38 de suyu geldi normal Doğum başladı. Ama suyu mekonyumlu gelince hemen sezeryana aldılar. Umarım hepimiz için hayırlı Doğum neyse onu yaşarız. Ben bu sefer daha çok korkuyorum. O yüzden sezeryan mı olsam diyorum:) normal Doğum olsa mutlu olurum ama korkuyorum işte
İlkinde küçük bir valiz hazırlamıştım. 2 takım bebek kıyafeti yetmişti. Kendi pijamam bez falan çok bir şeye ihtiyacım olmadı. Zaten hastaneye kontrol diye gitmiştim. doğurdum eve geldim. O kadar çok şeye ihtiyaç olur mu bilemedim. Orta boy valizler falan bana büyük geldi. Ama bebek çok kusarsa ya da kaka yaparsa sorun olabiliyor.Biraz da bebekle alakalı tabii ki..kese değilde valiz düzenleyici setler var trendyolda falan ben onlardan almayı düşünüyorum 6 parça halinde oluyor genelde valiz hazırlıcam zaten daha mantıklı geldi bana.
Sezersyan bilmediğim için belki de. Hep hayırlısı diye dua ediyorum. İkinciyi bu kadar erken beklemiyordum. Bari Doğumu unutsaydım da öyle hamile kalsaydımCanim korkaxak bisey yok
Hergin milyonlarca insan doguruyo senin onlardan ne eksigin var
Sezeryan sonrasini dusun normal doguma kosa kosa gidersin
Nasıl yoğunlar yılbaşı sevgililer günüCanim pirlantalari verdiklero kuyumculardan istesinler tabi kuyumculara mi veriyolar bilmiyorum tam enistenin is durumunu
Pirtantayi duyuncadetaya ihtiyac duymadim
Kiyafet benimde kizdan var 4-5 parca bisey aldim tamamdir kiyafete yatirim yapmak istemedim acikcasi kizdan kalanlar oldugu icinGaliba tecrübeden dolayı. Bir de benimkinin çoğu şey var. Çok da bir şey almak istemiyorum. Giymeden büyüyor diye. Ben Doğumdan sonraki süreci nasıl atlatacağımı düşünüp duruyorum. 2 çocukla yapabilecek miyim diye. Hepimizin derdi sıkıntısı farklı. Çocuklara yeni yıl hediyesi al kız mutlu olurlar..
Benim emzirme döneminde çok felaket oldu. Gece eşimi kaldırıyordum bebeği beşikten alıp bana vermesi için. Emzirirken eşim bebeği tutuyordu. Doğumdan önceki ağrı hiçbir şey değildi. Yani antibiyotik bile kullanabiliyoruz bu dönemde mutlaka tedavi edici bir şeyler verir. Benim boyun fıtığım ciddi anlamda ileri boyutta. Bir de adını hatırlamadığım bir bası çeşidi yazıyor MR da. Bütün sırtım ve kollarım uyuşuyor. Mayıs’ta MR a girdim en son. Dr ilaç verdi kullandım. Haziran’da hamile kaldım zatenSende de olmuşmuydu
Geceleri felaket oluyor seninde öylemiydi
MR filan da girdim
Ben çok gittim ama hatırlayamıyorum ne vermişti doktor
Benim cevremde arkadaslarim akrabalar kuzenler falan hep sezeryanli bi tek sulalede ben varim normal dogumlu.Sezersyan bilmediğim için belki de. Hep hayırlısı diye dua ediyorum. İkinciyi bu kadar erken beklemiyordum. Bari Doğumu unutsaydım da öyle hamile kalsaydım
O zaman ben mutlaka yılbaşında sonra gideyimBenim emzirme döneminde çok felaket oldu. Gece eşimi kaldırıyordum bebeği beşikten alıp bana vermesi için. Emzirirken eşim bebeği tutuyordu. Doğumdan önceki ağrı hiçbir şey değildi. Yani antibiyotik bile kullanabiliyoruz bu dönemde mutlaka tedavi edici bir şeyler verir. Benim boyun fıtığım ciddi anlamda ileri boyutta. Bir de adını hatırlamadığım bir bası çeşidi yazıyor MR da. Bütün sırtım ve kollarım uyuşuyor. Mayıs’ta MR a girdim en son. Dr ilaç verdi kullandım. Haziran’da hamile kaldım zaten
Senin de kızın sarışın değil mi? Benim de sarı bi kızım var. Eşimin gözleri mavi. Ama kızçeminki ela. Açıkçası ikinci de ilk kızıma benZesin istiyorum. Tipi ve yüzü benzer olsun. sonra kıskanmasınlar birbirini diyeKiyafet benimde kizdan var 4-5 parca bisey aldim tamamdir kiyafete yatirim yapmak istemedim acikcasi kizdan kalanlar oldugu icin
Ay sorma kizim noel noel diye ogrenmis hediye almazsan yeni yila girmicem diyo
Bide dun ultrasonda yuzunu abisine benzettik bana benzetemedin diyede kizdi bana
Ahhh yawrummm halbuki bi bilse ona benzesin diye ne ugrastim ne cabaladim
Kesinlikle haklısın doğurup eve geliyon. Her şey aynı. O konuda sezeryanla kıyaslanamaz bile. O yüzden dua ediyorum allahım bunu da kolaylıkla sağlıkla dünyaya getireyim diye. Bir nefeste doğuversin.Benim cevremde arkadaslarim akrabalar kuzenler falan hep sezeryanli bi tek sulalede ben varim normal dogumlu.
Onlari gordugum icin kesinlikle istemiyorum ama tabi Allah in dedigi olur
Ben eve geldim dusumu aldim yemek yaptim camasir yikadim hic yatmadim.
Ama kuzenlerimi falan bir ay annelerinin yikadigini bilirim.
Hatta gecen ay kuzeninmin teki dogum yapti biraz zorlandi kalkarken otururken dikisi acildi enfeksiyon falan kapti onu gorunce ay yok ben dayanamam dedim
Normal dogumun gozunu seveyim
Kizlaaar minnosumu gördük bugün kocaman olmus 1319 Gr 38 cm ay çok sabirsizlandim onu gorunce canm benim çok şükur Allah ima
Eşşek sipasi
Kendi dudak kremini bitirmis benimkiyle yer degistirmis
Ama sorarim bunun hesabini okuldan bi gelsin
aynı durum bendede var, ne yapıyorsa oralarda kıpır kıpırGünaydın kızlar bebeğim aşağıya çok vuruyor çıkmak ister gibi sizde de oluyor mu.bu durum korkutuyor beni.birde magnezyuma rağmen kramplarım var
canım geçmiş olsun,bebek şekeri fln satan yerlerdede var büyük organze keseler çok güzel oluyorEvet hastaneye gidecekler için lazım
Çantayı açan dağıtmadan alsın diye düşünüyorum
Ama nasıl bir kese bulacağım bilmıyorum
Üstüne yazarım ilk giyeceği kıyafet filan diye
Ben daha çanta falan hazırlamadım çok rahatım ya... nedense bu bebekte bir rahatlık var üstümde. Bazılarının eşleri kalacakmış yanında o da ayrı güzel olur. İlkinde kız kardeşim kalmıştı. Bunda da yine o kalır heralde. Kocam gelse tüm gece uyur. Onun hayrı olmaz banaama Doğuma girerken Yanımda olsun istiyorum. İnanılmaz sakinleştiriyor beni.
Bu sıkıntıda gebelerde yapılabilecek çok bir şey yok maalesef, buz soğuk paket uygulama, atele alma, kinezyoteyp uygulaması yapılabilir. İlaç ve fizik tedavi veremezler ama başka önerileri olabilir. Bir de sinir çok bası altında kalırsa kas gücü kaybı kalıcı olabilir o yüzden ortopedi ya da fizik tedavi kime randevu bulursan git görün mutlaka.Doktor geçen sene fizik tedavi verdi ama ben gidemedim işte psikoloji sebepler iş güç derken
Babamda bunda kullanıyor ondada aynı sıkıntı var çünkü
Yılbaşında sonra doktora gideceğim
Olmazsa bende alayım kullanayım
Allah kimseye bu ağrıyı vermesin
gokceyener gecmis olsun canim guzel sonuclarla gel ins
Ne güzel haberler almışsın maşallah bebişine
Gözün aydın canım. Geniz akıntısı felaket bir şey. İnanılmaz mide bulamtısı da yapıyor. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?