2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor geçen sene fizik tedavi verdi ama ben gidemedim işte psikoloji sebepler iş güç derken
Babamda bunda kullanıyor ondada aynı sıkıntı var çünkü
Yılbaşında sonra doktora gideceğim
Olmazsa bende alayım kullanayım
Allah kimseye bu ağrıyı vermesin

Canim korkaxak bisey yok
Hergin milyonlarca insan doguruyo senin onlardan ne eksigin var

Sezeryan sonrasini dusun normal doguma kosa kosa gidersin

kese değilde valiz düzenleyici setler var trendyolda falan ben onlardan almayı düşünüyorum 6 parça halinde oluyor genelde valiz hazırlıcam zaten daha mantıklı geldi bana.
İlkinde küçük bir valiz hazırlamıştım. 2 takım bebek kıyafeti yetmişti. Kendi pijamam bez falan çok bir şeye ihtiyacım olmadı. Zaten hastaneye kontrol diye gitmiştim. doğurdum eve geldim. O kadar çok şeye ihtiyaç olur mu bilemedim. Orta boy valizler falan bana büyük geldi. Ama bebek çok kusarsa ya da kaka yaparsa sorun olabiliyor.Biraz da bebekle alakalı tabii ki..

Günaydın kızlar
Çok fenayım ben ya
Midem çok kötü uyandım
Kahvaltı yapınca daha da arttı
Ne çektim bu bulantılardan

Canim korkaxak bisey yok
Hergin milyonlarca insan doguruyo senin onlardan ne eksigin var

Sezeryan sonrasini dusun normal doguma kosa kosa gidersin
Sezersyan bilmediğim için belki de. Hep hayırlısı diye dua ediyorum. İkinciyi bu kadar erken beklemiyordum. Bari Doğumu unutsaydım da öyle hamile kalsaydım

Canim pirlantalari verdiklero kuyumculardan istesinler tabi kuyumculara mi veriyolar bilmiyorum tam enistenin is durumunu
Pirtantayi duyunca detaya ihtiyac duymadim
Nasıl yoğunlar yılbaşı sevgililer günü
Sorsan para Yok ama herkez yüzük pırlanta derdinde
Adamım akşam parmakları Artık kanıyordu açılmış parmak uçları
Bende ondan iş istiyorum yapmayınca da çok kızıp bağırıyorum
Ne yapayım bende gelinimiz uzakta yoksa gelir yapar

Kiyafet benimde kizdan var 4-5 parca bisey aldim tamamdir kiyafete yatirim yapmak istemedim acikcasi kizdan kalanlar oldugu icin

Ay sorma kizim noel noel diye ogrenmis hediye almazsan yeni yila girmicem diyo
Bide dun ultrasonda yuzunu abisine benzettik bana benzetemedin diyede kizdi bana

Ahhh yawrummm halbuki bi bilse ona benzesin diye ne ugrastim ne cabaladim

Sende de olmuşmuydu
Geceleri felaket oluyor seninde öylemiydi
MR filan da girdim
Ben çok gittim ama hatırlayamıyorum ne vermişti doktor
Benim emzirme döneminde çok felaket oldu. Gece eşimi kaldırıyordum bebeği beşikten alıp bana vermesi için. Emzirirken eşim bebeği tutuyordu. Doğumdan önceki ağrı hiçbir şey değildi. Yani antibiyotik bile kullanabiliyoruz bu dönemde mutlaka tedavi edici bir şeyler verir. Benim boyun fıtığım ciddi anlamda ileri boyutta. Bir de adını hatırlamadığım bir bası çeşidi yazıyor MR da. Bütün sırtım ve kollarım uyuşuyor. Mayıs’ta MR a girdim en son. Dr ilaç verdi kullandım. Haziran’da hamile kaldım zaten

Sezersyan bilmediğim için belki de. Hep hayırlısı diye dua ediyorum. İkinciyi bu kadar erken beklemiyordum. Bari Doğumu unutsaydım da öyle hamile kalsaydım
Benim cevremde arkadaslarim akrabalar kuzenler falan hep sezeryanli bi tek sulalede ben varim normal dogumlu.
Onlari gordugum icin kesinlikle istemiyorum ama tabi Allah in dedigi olur
Ben eve geldim dusumu aldim yemek yaptim camasir yikadim hic yatmadim.
Ama kuzenlerimi falan bir ay annelerinin yikadigini bilirim.
Hatta gecen ay kuzeninmin teki dogum yapti biraz zorlandi kalkarken otururken dikisi acildi enfeksiyon falan kapti onu gorunce ay yok ben dayanamam dedim
Normal dogumun gozunu seveyim

O zaman ben mutlaka yılbaşında sonra gideyim
Hiç ihmal etmeyin Doğumdan sonra bebeyi bırakıp gitmek yerine
Şimdiden gidip çaresine bakma daha mantıklı

Senin de kızın sarışın değil mi? Benim de sarı bi kızım var. Eşimin gözleri mavi. Ama kızçeminki ela. Açıkçası ikinci de ilk kızıma benZesin istiyorum. Tipi ve yüzü benzer olsun. sonra kıskanmasınlar birbirini diyeusg fotoları aynı. Ama bakalım doğunca nasıl olacak. Kızlar işte meraklı böyle hediyeye falan.

Kesinlikle haklısın doğurup eve geliyon. Her şey aynı. O konuda sezeryanla kıyaslanamaz bile. O yüzden dua ediyorum allahım bunu da kolaylıkla sağlıkla dünyaya getireyim diye. Bir nefeste doğuversin.

Kizlaaar minnosumu gördük bugün kocaman olmus 1319 Gr 38 cm ay çok sabirsizlandim onu gorunce canm benim çok şükur Allah ima

Bugünde güzel haberler geliyor ne hoş :)

Eşşek sipasi
Kendi dudak kremini bitirmis benimkiyle yer degistirmis
Ama sorarim bunun hesabini okuldan bi gelsin

O ne uyanıklık yahu küçücük kız çocuğunun yaptığı işe bak. Kime çekmiş acabaa :)

Günaydın kızlar bebeğim aşağıya çok vuruyor çıkmak ister gibi sizde de oluyor mu.bu durum korkutuyor beni.birde magnezyuma rağmen kramplarım var
aynı durum bendede var, ne yapıyorsa oralarda kıpır kıpır

Evet hastaneye gidecekler için lazım
Çantayı açan dağıtmadan alsın diye düşünüyorum
Ama nasıl bir kese bulacağım bilmıyorum
Üstüne yazarım ilk giyeceği kıyafet filan diye
canım geçmiş olsun,bebek şekeri fln satan yerlerdede var büyük organze keseler çok güzel oluyor

ya bende annemi isterim sanırım. ablamlarda hep annem kaldı. hastanede yanında kalacak kişinin biraz tecrübeli ve derleyip toplayacak,bebek konusunda acemilik yaşamayacak biri olması gerekio die düşünüyorum. anne-abla vs.

Bu sıkıntıda gebelerde yapılabilecek çok bir şey yok maalesef, buz soğuk paket uygulama, atele alma, kinezyoteyp uygulaması yapılabilir. İlaç ve fizik tedavi veremezler ama başka önerileri olabilir. Bir de sinir çok bası altında kalırsa kas gücü kaybı kalıcı olabilir o yüzden ortopedi ya da fizik tedavi kime randevu bulursan git görün mutlaka.

gokceyener gecmis olsun canim guzel sonuclarla gel ins

Sağol canım insallah bitti sonunda birşeyler yemeye koşuyorum
Açlık kan iyi çıkmış digerleri de iyi olur insallah

Ne güzel haberler almışsın maşallah bebişine

Sağol kuzuuum çok şükür o iyi olsun da

Gözün aydın canım. Geniz akıntısı felaket bir şey. İnanılmaz mide bulamtısı da yapıyor. Allah yardımcın olsun.

Amin canım sorma ya ben hiç bulantı yasamamıstım durmadan çıkardım gece çok fenaydı ilaçlar iyi gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…