Benim de gecem zor geçti şu anki duruşu canımı çok acıtıyor pozisyonunu değiştirmiyor da cadı çatımdan benim de küt diye ses geliyor kalkarken şimdiden böyleysek son aylarımızı düşünemiyorumkızlar benim çatı ağrıları ne sağa ne sola döndürüyor gece, he dönmemde ahlıyorum eşimi tutup destek alıyorum adamı da uyandırıyorumama dün gece sağdan sola dönerken resmen kıtırt diye bir ses geldi çatımdan ayrıldı sanki orası Allahın izniyle vaktinde doğuraydık, ben bu hafta ciddi ağırlaştığımı hissettim 37 haftaya kadar çalışacaklar helal olsun sizlere
Bende de kramp çok oluyordu magnezyumu günde ikiye çıkartıp bir de kalsiyum verince rahatladımGünaydın kızlar bebeğim aşağıya çok vuruyor çıkmak ister gibi sizde de oluyor mu.bu durum korkutuyor beni.birde magnezyuma rağmen kramplarım var
Tutcammm çıkarmiccaaaammmm yiminliyimZor geçmiş gecentut sen daha şöyle bir 7-8 hafta
Teşekkür ederim canım valla çok keyifle yaptım yattığım yerde zorlasadabecidina hazır alınmış gibi olmuş battaniyen çok güzel ellerine sağlık
Ben bu dediğin tip ağrıları çekeli çok oldu valla gece dönerken sancı saplaniveriyordu rahim büyümesi baglarin gerilmesi falan sanırım benim çok hızlı ve erken büyüdüğü için. Artık komple rahim benim göğüs kafesine kadar ve yanlarda sirta doğru kivrik.kızlar benim çatı ağrıları ne sağa ne sola döndürüyor gece, he dönmemde ahlıyorum eşimi tutup destek alıyorum adamı da uyandırıyorumama dün gece sağdan sola dönerken resmen kıtırt diye bir ses geldi çatımdan ayrıldı sanki orası Allahın izniyle vaktinde doğuraydık, ben bu hafta ciddi ağırlaştığımı hissettim 37 haftaya kadar çalışacaklar helal olsun sizlere
Aynı benBen de ev işinden nefret ediyorum. Ama yemek yamayı çok severim. Onu da 1.5 yıldır unuttum ama. Hiçbir zaman evrimden olmadığım için belki dehele ütü yapsam biri şaşırır b ütülendi mi şimdi diye!!
Dün gece bir kadın geldi doğumhaneye 41 haftalık olmuş sabah hoca sancı olmazsa gel artık alalım demiş. Sabaha karşı sancı başlamış sanırım sabah doğurduHele 38 den sonrası çok zormuş. O zamana kadar beklemesinler 38 de hemencecik gelsinler. 41 i gören arkadaşlarım var. Çok zor olduğunu söylüyorlar.
Amin canım teşekkür ederimbecidina eline sağlık canım çok güzel olmuşlar.. rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Benim oğlan yakın zamana kadar öyleydi kısalma da var zaten çok yalvardım don diye döndü şükür rahat ettim başı aşağıda şimdiGünaydın kızlar bebeğim aşağıya çok vuruyor çıkmak ister gibi sizde de oluyor mu.bu durum korkutuyor beni.birde magnezyuma rağmen kramplarım var
Doğumu başlamıştı canım 5cm pediatri falanda gerekiyordu bebeğin biri sorunlu imiş belki dr kadrosu yetersizdir. 112 yapıyormuş sorma ve koordinasyon kurma işini. Keçiören bir ara alacak gibiydi sonra orda da bir hasta varmış buraya göndermek istediler burda yer yok diye olmadı. Hasta yakınları da Başkent te var demiş oraya yoğunlaştilar sonra ambulans götürdü galiba zor yani.Yenimahalle bebek yogun bakimi dun bombostu 8 kuvezin 8 i de bostu daha dun ordaydim yollasalardi
İnşallah bir şey çıkmaz canım, geçmiş olsun çok hasta oldu bu aralar herkes. Minnosunda maşallahi var önden koşuyor@-Piraye çok kötü bir gece geçirdim sabaha kadar kustum kuzum..
şimdide yüklememi oldum kendimi tutuyorum ilk saat icin kan vermeme 25 dk kaldıııı
Teşekkür ederim, özene bezene yaptı analari kuzularinabecidina hiç acemi işi gibi durmuyor. Maşallah hazır gibi olmuş. Ellerine sağlık
Kızlar sanırım sezeryan ve normal doğumdan bahsetmişsiniz.25 haf.erken doğunun normal.kısım 38 +3 haf.sezeryan oldu.bana sa sorarsaniz sezeryan derim .1 gece hastane de kaldım.ilk ayağa kalkıp yürürken zorlandım.3.gün eğilmemek kaydıyla tezgah üstü işlerimi yaptın.kaynarimi dağıttım .bebeğine baktım.tam anlamıyla 1 haftada toparladım.Allahım hepimiz için hayırlısı nı nasip etsin.tek zamanında sağlıkla gelsin bebekletimyz de.benim bulantı çok arttı yine....fena haldeyim..zaten 6 tane ilaç içiyorum......
İnşallah gerek kalmaz iyi düşünelim. Hacettepede ikiz bir gebe için yoğun bakım sıkıntısı var Ankara'da iki Bebek için yer bulamadılar resmen özellere de soruyorlar kadının açılmadı başlamış 35. Haftasında yeni ne olur hiç bilinmez. Bütün kadınlar aynı gün doğurmuş resmen.
Canım o kilo alamayanlardan biriyim kii normalde obez biriyim mide almıyor ya bulantı oluyor ya da midede yer yok. 72 ile hamile kaldım 5 kilo verdim şimdi 70-71 arasında takılıyorum ikiz bebeklerimle. İnsanlar hastalıklı gibi bakıyor nasıl bu hale geldin diye. Yani çok kilo gibi alamamakta sıkıntı. Bebeklerin gelişimi normal Allah'tan bir de sürekli yatıyorum ona rağmen.
Rabbim sağlık versin bebeklerimize ve bize gerisi hallolur sıkma canını.
Kek???
İyiyim kuzum, gün içinde bir iki ağlama krizi geldi ama şimdi iyiyim çok şükür.oglumun battaniyesini bitirdim isim yerine isim yazılacak o kaldı. Hafta sonuna sanırım kumassları dikilir. Bende eşime aldırdım kumaşları pazen ve müslin. Diktirilecek.
Pera minnosun çorabı bulunmuş sevindim. Biz de öylece atmistik makinaya kaybolan yok çok şükür
MasallahKizlaaar minnosumu gördük bugün kocaman olmus 1319 Gr 38 cm ay çok sabirsizlandim onu gorunce canm benim çok şükur Allah ima
Kisiden kisiye degisiyo bu durumKızlar sanırım sezeryan ve normal doğumdan bahsetmişsiniz.25 haf.erken doğunun normal.kısım 38 +3 haf.sezeryan oldu.bana sa sorarsaniz sezeryan derim .1 gece hastane de kaldım.ilk ayağa kalkıp yürürken zorlandım.3.gün eğilmemek kaydıyla tezgah üstü işlerimi yaptın.kaynarimi dağıttım .bebeğine baktım.tam anlamıyla 1 haftada toparladım.Allahım hepimiz için hayırlısı nı nasip etsin.tek zamanında sağlıkla gelsin bebekletimyz de.benim bulantı çok arttı yine....fena haldeyim..zaten 6 tane ilaç içiyorum......
Eşim Allahtan ütüsünü kendi yapıyorYok yaSEPTEMBER LOVE yüz kez ütüyu sorunca oyle yazdim artik. Ben de sevmem ya. Hatta biri gelse de ütü yapsa diye bakarim annemin kardeşimin gözüne. Eşim yaz kış polo tisort giyer 1 tane uzun kollu haric hepsi kisa kollu. 1 tane de kazagi var. Cok şükür bi utu yapinca en az 2 hafta gidiyor. Is degistirirse insallah gomlek giyecegi bir is olmaz.
Bu arada kolanya sisesine baydim cok hos
Benim işlerim hafiflese de o tarz şeylerle uğraşsam. Senin dediğin yerden siparişi de vermem lazım artıkEşim Allahtan ütüsünü kendi yapıyorikimiz de öğretmeniz kışın gömlek üstüne kazak giyiyor filan sıkıntı olmuyor ama havalar ısınınca başlıyor gömlek ütüleme olayları. Haftasonları 2-3 tane ütüler asar başta öyle başlamıştı hiç bozmadım
Kolonya şişesini beğenmene sevindim canım basit birkaç malzemeyle güzel şeyler çıkıyor hem zevkli de uğraşması
aynen bende, yataktan kalkarken allahım sen yardım et diye diye kalkıyorum, ne zormuş biryerlerinin sürekli ağrımasıBenim de gecem zor geçti şu anki duruşu canımı çok acıtıyor pozisyonunu değiştirmiyor da cadı çatımdan benim de küt diye ses geliyor kalkarken şimdiden böyleysek son aylarımızı düşünemiyorum
aynen canım kontrollü olup haftayı aşmamak lazım, arkadaşıma da 40 haftayı geçmişti bebeğin kaka yapma durumu yoktu ama iri bebek suni sancı verelim olmazsa vakumla çekeriz demişler sezeryan yaptı mecbur. bebekte 4 kg üstü filan değildiBen 39 dan sonra beklenmesi tarafrari degilim
Birinci neden 8-9 yil once komsumuz normal dogum olsun diye bekledi bekledi 40 haftasi bitti bebegi kakasini yedigi icin zehirlenip öldü anne karninda
Ikinciside kizimi dogum yaptigimda yanimda yatan bayaninda 40 haftalikti onun oglu olmustu o da kakasini yedigi icin mikrop kapmisti.Ha bebek dogmus olmemisti ama mikrop kapmisti
Bebekler 40 haftalikken anne karninda kaka yapiyor o yuzden benim icin 38 ideal hafta
ay benim dr da bana en son 41. haftaya kadar bekliyorum dedi korktum şuan yazılanlardanaynen canım kontrollü olup haftayı aşmamak lazım, arkadaşıma da 40 haftayı geçmişti bebeğin kaka yapma durumu yoktu ama iri bebek suni sancı verelim olmazsa vakumla çekeriz demişler sezeryan yaptı mecbur. bebekte 4 kg üstü filan değildi
Dinlene dinlene yapıyorum kuZumSEPTEMBER LOVE sen dinlen bence biraz kuzum kendine çok yükleniyorsun zaman var daha yavaş yavaş yaparsın
Sorma sorma temizlik deme icim bunalıyor tadilat emizligi tasınması var benim daha bir de calısıyorumDinlene dinlene yapıyorum kuZum
İyice ağırlaşmak istemedim
İş bitmiyor ki
Bebeğin işleri bitsin
Sonra evde komple temizlik derdi olacak
Bide her türlü tek yapacağım için
Etkiliyor olabilir cunku bana aksam 10 dan sonra hicbisey yiyip icme demislerdi86-158 cıktı 2. saat sonucu henuz cıkmadı cok moralim bozuk
gece kustuktan sonra ballı su icmistim bogazımda igrenc tat kaldıgı icin 1 de o etkiler mi acaba?
doktoru aramadım 2. saat sonucum cıkmadı daha diye
Kacta kan alınmıstı senin canım kac saat ac kalmıstın yani?Etkiliyor olabilir cunku bana aksam 10 dan sonra hicbisey yiyip icme demislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?