2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de gecem zor geçti şu anki duruşu canımı çok acıtıyor pozisyonunu değiştirmiyor da cadı çatımdan benim de küt diye ses geliyor kalkarken şimdiden böyleysek son aylarımızı düşünemiyorum

Zor geçmiş gecen tut sen daha şöyle bir 7-8 hafta
Tutcammm çıkarmiccaaaammmm yiminliyim
becidina hazır alınmış gibi olmuş battaniyen çok güzel ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım valla çok keyifle yaptım yattığım yerde zorlasada
Ben bu dediğin tip ağrıları çekeli çok oldu valla gece dönerken sancı saplaniveriyordu rahim büyümesi baglarin gerilmesi falan sanırım benim çok hızlı ve erken büyüdüğü için. Artık komple rahim benim göğüs kafesine kadar ve yanlarda sirta doğru kivrik.
Aynı ben üç yıldır yemek yapmıyorum nerdeyse.
Hele 38 den sonrası çok zormuş. O zamana kadar beklemesinler 38 de hemencecik gelsinler. 41 i gören arkadaşlarım var. Çok zor olduğunu söylüyorlar.
Dün gece bir kadın geldi doğumhaneye 41 haftalık olmuş sabah hoca sancı olmazsa gel artık alalım demiş. Sabaha karşı sancı başlamış sanırım sabah doğurdu
becidina eline sağlık canım çok güzel olmuşlar.. rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Amin canım teşekkür ederim
Günaydın kızlar bebeğim aşağıya çok vuruyor çıkmak ister gibi sizde de oluyor mu.bu durum korkutuyor beni.birde magnezyuma rağmen kramplarım var
Benim oğlan yakın zamana kadar öyleydi kısalma da var zaten çok yalvardım don diye döndü şükür rahat ettim başı aşağıda şimdi
Yenimahalle bebek yogun bakimi dun bombostu 8 kuvezin 8 i de bostu daha dun ordaydim yollasalardi
Doğumu başlamıştı canım 5cm pediatri falanda gerekiyordu bebeğin biri sorunlu imiş belki dr kadrosu yetersizdir. 112 yapıyormuş sorma ve koordinasyon kurma işini. Keçiören bir ara alacak gibiydi sonra orda da bir hasta varmış buraya göndermek istediler burda yer yok diye olmadı. Hasta yakınları da Başkent te var demiş oraya yoğunlaştilar sonra ambulans götürdü galiba zor yani.
@-Piraye çok kötü bir gece geçirdim sabaha kadar kustum kuzum..
şimdide yüklememi oldum kendimi tutuyorum ilk saat icin kan vermeme 25 dk kaldıııı
İnşallah bir şey çıkmaz canım, geçmiş olsun çok hasta oldu bu aralar herkes. Minnosunda maşallahi var önden koşuyor sağlıklı olsunlar.
becidina hiç acemi işi gibi durmuyor. Maşallah hazır gibi olmuş. Ellerine sağlık
Teşekkür ederim, özene bezene yaptı analari kuzularina

Kızlar sanırım sezeryan ve normal doğumdan bahsetmişsiniz.25 haf.erken doğunun normal.kısım 38 +3 haf.sezeryan oldu.bana sa sorarsaniz sezeryan derim .1 gece hastane de kaldım.ilk ayağa kalkıp yürürken zorlandım.3.gün eğilmemek kaydıyla tezgah üstü işlerimi yaptın.kaynarimi dağıttım .bebeğine baktım.tam anlamıyla 1 haftada toparladım.Allahım hepimiz için hayırlısı nı nasip etsin.tek zamanında sağlıkla gelsin bebekletimyz de.benim bulantı çok arttı yine....fena haldeyim..zaten 6 tane ilaç içiyorum......

Sezaryeni çok iyi geçen de çok kötü geçen de var, normal doğumu çok iyi geçen de çok kötü geçen de var. Allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin hepimize

cok sukur bebeklerin gelisimi normalmis cnm ikiz gebelikde briaz daha zor geciyor allah yardimcimiz olshn ins hayirlisiyla kucagimiza da aliriz

Kisiden kisiye degisiyo bu durum
Ben parmagim kanasa ayilip bayiliyom.Bide sezeryan olsam yatirin beni yogun bakima 6 ay direkt bitkisel hayat

Eşim Allahtan ütüsünü kendi yapıyorikimiz de öğretmeniz kışın gömlek üstüne kazak giyiyor filan sıkıntı olmuyor ama havalar ısınınca başlıyor gömlek ütüleme olayları. Haftasonları 2-3 tane ütüler asar başta öyle başlamıştı hiç bozmadım
Kolonya şişesini beğenmene sevindim canım basit birkaç malzemeyle güzel şeyler çıkıyor hem zevkli de uğraşması

Benim işlerim hafiflese de o tarz şeylerle uğraşsam. Senin dediğin yerden siparişi de vermem lazım artık

aynen bende, yataktan kalkarken allahım sen yardım et diye diye kalkıyorum, ne zormuş biryerlerinin sürekli ağrıması

aynen canım kontrollü olup haftayı aşmamak lazım, arkadaşıma da 40 haftayı geçmişti bebeğin kaka yapma durumu yoktu ama iri bebek suni sancı verelim olmazsa vakumla çekeriz demişler sezeryan yaptı mecbur. bebekte 4 kg üstü filan değildi

ay benim dr da bana en son 41. haftaya kadar bekliyorum dedi korktum şuan yazılanlardan

86-158 cıktı 2. saat sonucu henuz cıkmadı cok moralim bozuk
gece kustuktan sonra ballı su icmistim bogazımda igrenc tat kaldıgı icin 1 de o etkiler mi acaba?
doktoru aramadım 2. saat sonucum cıkmadı daha diye

Dinlene dinlene yapıyorum kuZum
İyice ağırlaşmak istemedim
İş bitmiyor ki
Bebeğin işleri bitsin
Sonra evde komple temizlik derdi olacak
Bide her türlü tek yapacağım için
Sorma sorma temizlik deme icim bunalıyor tadilat emizligi tasınması var benim daha bir de calısıyorum

86-158 cıktı 2. saat sonucu henuz cıkmadı cok moralim bozuk
gece kustuktan sonra ballı su icmistim bogazımda igrenc tat kaldıgı icin 1 de o etkiler mi acaba?
doktoru aramadım 2. saat sonucum cıkmadı daha diye
Etkiliyor olabilir cunku bana aksam 10 dan sonra hicbisey yiyip icme demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…