2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

86-158 cıktı 2. saat sonucu henuz cıkmadı cok moralim bozuk
gece kustuktan sonra ballı su icmistim bogazımda igrenc tat kaldıgı icin 1 de o etkiler mi acaba?
doktoru aramadım 2. saat sonucum cıkmadı daha diye
1.saat 165ten fazla 2. Saat 155 ten fazla çıkınca endokrine gönderiyorlar. Sana kendisi dikkat et diyebilir.sınırda çıkmış çünkü. Muhtemelen tatlı ve hamur işini azalt diyecek.

ay benim dr da bana en son 41. haftaya kadar bekliyorum dedi korktum şuan yazılanlardan
Herkesin durumu farklı olabiliyor canım buraya yazılanlar seni korkutmasın. Ben 40+1 de kendi sancımla gittim herşey yolundaydı kaka yapma vs durum olmadı epidural normal doğum yaptım. Eltim 41 haftayı doldurdu sancısı gelmedi 42.haftada sezeryanla aldılar bebeği 4 kilonun üstüne çıkmıştı kaka yapma durumu onda da olmadı. Karşı komşumun bebeği 40 haftayı doldurmadan kaka yapmış acilen sezeryanla alındı. Bahsettiğim tüm bebekler sağlıklı şuan büyüdüler bileYaşayıp görücez Allah hayırlısını nasip etsin herkese...

86-158 cıktı 2. saat sonucu henuz cıkmadı cok moralim bozuk
gece kustuktan sonra ballı su icmistim bogazımda igrenc tat kaldıgı icin 1 de o etkiler mi acaba?
doktoru aramadım 2. saat sonucum cıkmadı daha diye
kaçlık yüklettin benimde yüksek çıktı dahiliye gönderdi gebelik şekeri çıktı şimdi hem diyet hem ölçüm yapıyorum

amin inşallah canım.

1.saat 165ten fazla 2. Saat 155 ten fazla çıkınca endokrine gönderiyorlar. Sana kendisi dikkat et diyebilir.sınırda çıkmış çünkü. Muhtemelen tatlı ve hamur işini azalt diyecek.

Endokrine yonlendirdi canım simdi konustum..diyet verecektir dedi ama bilmiyorum ne olacak doktor izinliymis carsamba gidebilecegim....

kaçlık yüklettin benimde yüksek çıktı dahiliye gönderdi gebelik şekeri çıktı şimdi hem diyet hem ölçüm yapıyorum

75 lik tuketmistim canım
senin kac cıkmıstı
ne zamandır diyet olcum yapıyorsun

Şu an hastanedeyim. Fetal eko da kontrol randevumuz var. İnş kalbindeki delik kapanmıştır bebeğimin ve başka bir sorun çıkmaz. Dualarınızı bekliyorum
dualarım sneinle canım inşallah kapanmıştır. benim bebeğiminda kalbinin sağ tarafında kaçak büyük ihtimal geçeçecek ama yine de git dediler ben önemsemedim kendi dr umda hala git diyo ama nasıl randevu alacağım o konuda bir bilgim yok sen özelde mi yaptırıyorsun?

Endokrine yonlendirdi canım simdi konustum..diyet verecektir dedi ama bilmiyorum ne olacak doktor izinliymis carsamba gidebilecegim....

75 lik tuketmistim canım
senin kac cıkmıstı
ne zamandır diyet olcum yapıyorsun
50 lilik 165 çıkınca 100 lük oldu oda yüksekti 1 haftadır yapıyorum bazen düşüyo bazen yükseliyo insülin kullanmadan halletmeye çalışıyoz olursa gece insülini demişti bakalım hayırlısı olsun hiç üzülme ama şuandan itibaren yediklerine dikkat et yogurt çok tüket şkerli unlu herşeyi çıkar

Şimdi çıktım dr. Çok şükür renklide kaçak göremedi. Küçük olduğu için kapanmış olabilir diye düşünüyorum ama hala tam bir duvar örülmüş gözükmüyor dedi. Doğduktan sonra tekrar kontrol edilecek artık.
İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum.
Not : Acemi olduğum için ve herkesi toplu etiketlemeyi daha öğrenemediğim için bu şekilde yazdım. Ne yaparsınız yaşlılık işte)

Canım normalde sekerli unlu seyler sevmem yemem zaten meyve cok yiyordum sanıırm onu kesecegim endokrin carsambaya gun verdi o gune kadar dikkat edecegim...
ne kadar sonra gel dedi doktorun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…