2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün eşimin doğum günümde yan yana foto çekilirken kayınvalidem yanlarımı mıncıklayıp sevdi beni ondan beri kendimi kötü hissediyorum.
Canim kayinvaliden mis yapan o yuzden takma kafana
Sen manken gibisin masallah
Kaynana dedigin herseye kulp bulur zaten
Hic bozma moralini
Zaten dogum yaptigin an 5-6 kilo dirrkt gidecek.Bir ayada 2-3 kilo gidiyo tabi daha fazla verenler oluyor.Bebegin saglikli cok sukur gerisi teferruat

Aaaaa ne kadar dusuncesizlik
Ustelik hamilesin.Insanin annesi bile gelse bu donemde zor oluyor inanki.Ki kaldiki hem gorumce hem onun didisinin didisi.Kibar bi dille durumunun cok iyi olmadigini iyice agirlastigini soylese esin kendini surukluyo hayri dokuncak gibi bide onu getirmek nedir
Valla teee burdan ben sinirlendim suan.

Ya bende napim sadece ev supurdum yalandan agirlastim.Yattim bi kac saat ama ustumde agirlik var.Is yapmak bana iyi gelmiyo bide calissam nolacak
Allah calisanlarin yardimcisi olsun

Canim cok tesekkur ederim cok guzel anlatmissin ama ben banyoda banyo yapturamam bebegi sknti orda cunku banyomuzda kalorifer petegi yok o yuzden kuvet mecbur alcm yani

Amin canım çalışanların işi daha zor
Sen yorma kendini zaten durumun malum
Hiç birleyen demedim canım
Gelsin bakalım
Öyle hizmet beklemesin benden
Halim ortada
Eşimle kendime ne pişiriyorsam onu yaparım
Çeşit çeşit yemekler hazırlayamam
Eşim aradı yarın akşama arkadaşı ve sevgilisini yemeğe davet etmek istedi kıramadım bende eşimi
Tamam gelsinler dedim
Misafirim hiç bitmiyor maşallah
Şimdilik iyiyim şükür
1 ay sonra istesem de alamam misafir
Ağırlaşırım iyice

aynen,bende araştırırken yuvarlak almamaya karar vermiştim. yinede sende bi bak canım,file oturmazsaa hiç bi anlamı kalmaz
Bi bakcm canm aynen ztn indirim ceki yarin etkin oluyomus bugun gidip sut pompasini alcm sonra da incelerim orda kuveti

Kızlar bende bir markete Ciktim canımın istediği birşey vardi onu yaptım,canım annem geçen yapmış çağırdı ama gidememiştim. Şimdi kalkıp yaptım ama resmen belim tutuldu yasilme süpürme işinide yarına bıraktım evde heryer gözüme batıyor,bu hafta derin temizlik çamaşır ütü işine girişinden allah yardımdım olsun

Eşinin ailesine ben bile ifrit oldum,az düşünce ya otel yokmu şehrinizde ben olsam yengeme ayaktan kahveye uğrar arkadaşımı yük etmez kalırdım otelde

Evet doğruymuş. Ben sormadan paket meseslesini konuşurken kendi söyledi. Özel muayene açacakmış ama doğumları koruda yapacakmış. Bende yapacaksan doğumunpaket yaptırma dedi. Öyle söyleyince 8binin ayrıntılarını konuşmadım. Ama dr normal muayene ücreti de zammlanmış

Eşinin ailesine ben bile ifrit oldum,az düşünce ya otel yokmu şehrinizde ben olsam yengeme ayaktan kahveye uğrar arkadaşımı yük etmez kalırdım otelde
Canım İnan buraya yazıp sıkmak istemiyorum sizi
Ama ben hayatımda bu kadar anlayışsız,sorumsuz ve ilgisiz bir aile görmedim
Eşim bu aileden olamaz diyorum bazen
Allah’a şükür eşim onlara hiç benzemez
En büyük şansımda bu sanırım
Onun hatrına bişey demiyorum bende napayım

Ya cok canim sikildi. Ne zaman ayrilacagini soyledi mi?

Kayınvalidem karnın aşağı düşmüş
Sen gününü yanlış biliyorsun Pera babaannesinin gülü
Çok beklemez dedi
Allah korusun o daha çok küçük dedim

Boşversene benim en başından beri aşağıda karnım 10 gün falan yukarda yattı beybi . Doğmadı da. Eski insanlar öyle kehanet ediyorkar boşver sen olacağına bak

Taşınma zaten masraflı, bebek eşya değişimi falan daha da abartılı olmuştur. Boşver yavaş yavaş hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…