- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Git magazaya o file neden tam oturmuyo diye cingar cikarSorun su ki ben e bebekten indirim cekiyle almayi dusunuyodum bunu cunku o sekilde 50ye gelcektiama filenin tam oturmamasi meselesi kafami karistirdi
Canim kayinvaliden mis yapan o yuzden takma kafanadün eşimin doğum günümde yan yana foto çekilirken kayınvalidem yanlarımı mıncıklayıp sevdi beni ondan beri kendimi kötü hissediyorum.
Aaaaa ne kadar dusuncesizlikKomşular gelmişti çaya dün akşamdan beri uğraşıyordum
Neyse ki atlattım
Haftaya da gün sırası bende o zaman daha ağır olacak epey kalabalık maalesef
Onun dışında yarın büyük görümcem gelecek İstanbul’dan hanımefendi sorma tenezzülünde bile bulunmadı ama arkadaşıyla gelecekmiş
Belki benim hoşuma gitmeyecek
Eskiden hep ayıplardım
Görümce kayınvalide çekiştirenleri
Şimdi bende öyle oldum ama anlatmakla bitmez yaşadıklarım
Bana da bir dokun bin ah işit gibi oldu
Sen nasılsın napıyorsun kuzum
Canim cok tesekkur ederim cok guzel anlatmissin ama ben banyoda banyo yapturamam bebegi sknti orda cunku banyomuzda kalorifer petegi yok o yuzden kuvet mecbur alcm yaniDaha once soylemistim, yerinde olsam asla kuvet almam. Dusakabin ya da kuvet varsa evinizde Sevibebe'nin banyo hamagi var. Onu almani tavsiye ederim. Asla ama asla pisman olmazsin. Ebebek'te de satiliyor. O kadar pratik kullanimi kolay ki anlatamam. Kuvette file de sunger de kullansan bebek usuyor, sonra o kuveti her defasinda bosaltmak yikamak cok zor oluyor, bu banyo hamagini ister ayakli kullan ister direk kuvet ya da dusakabin zeminine koyarak kullan, yumusacik yatir bebisi sicak sicak yika, ben dusakabinde suyu acip isitiyordum, buhardan dusakabin de sicacik oluyodur kucagima hamagi koyuyodum yanima kova masrapa su hazir, tek basima hic zorlanmadan rahat rahat her gun yikiyodum bebisimi. Hamagin ustundeki kismi boncuklu bisey cok hizli kuruyor yumusacik ve makinada da sok yika geri tak. Biraz buyuyunce ortada bacak gecirme yerleri var, ayakli kullanip oturtarak yikayabiliyorsun. O puanlarla banyo hamagu, kova, masrapa al tamamdir. Hatta bir de yine Sevibebe'nin buyuk banyo sungeri var, eger banyo lavabon genisse ve uygunsa onu da al, ben onu da cok kullandim, lavaboya o sungeri koyuyordum, uzerine bebisi yikayip hemen 5 dk yikiyodum bebisimi yardimsiz, ustumu basimi soyunmadan, kendimi islatmadan. D dry75
Amin canım çalışanların işi daha zorAaaaa ne kadar dusuncesizlik
Ustelik hamilesin.Insanin annesi bile gelse bu donemde zor oluyor inanki.Ki kaldiki hem gorumce hem onun didisinin didisi.Kibar bi dille durumunun cok iyi olmadigini iyice agirlastigini soylese esin kendini surukluyo hayri dokuncak gibi bide onu getirmek nedir
Valla teee burdan ben sinirlendim suan.
Ya bende napim sadece ev supurdum yalandan agirlastim.Yattim bi kac saat ama ustumde agirlik var.Is yapmak bana iyi gelmiyo bide calissam nolacak
Allah calisanlarin yardimcisi olsun
Bi bakcm canm aynen ztn indirim ceki yarin etkin oluyomus bugun gidip sut pompasini alcm sonra da incelerim orda kuvetiaynen,bende araştırırken yuvarlak almamaya karar vermiştim. yinede sende bi bak canım,file oturmazsaa hiç bi anlamı kalmaz
Ya boncuklu olunca kullanımı zor olur ama bilemiyorum ben bi takım boncuklu yapmstm ondan sade aldmSadeler 50 tl boncuklar 60 tl dedi
Ben kararsızım hala bilemedim ki
Eşinin ailesine ben bile ifrit oldum,az düşünce ya otel yokmu şehrinizde ben olsam yengeme ayaktan kahveye uğrar arkadaşımı yük etmez kalırdım oteldeKomşular gelmişti çaya dün akşamdan beri uğraşıyordum
Neyse ki atlattım
Haftaya da gün sırası bende o zaman daha ağır olacak epey kalabalık maalesef
Onun dışında yarın büyük görümcem gelecek İstanbul’dan hanımefendi sorma tenezzülünde bile bulunmadı ama arkadaşıyla gelecekmiş
Belki benim hoşuma gitmeyecek
Eskiden hep ayıplardım
Görümce kayınvalide çekiştirenleri
Şimdi bende öyle oldum ama anlatmakla bitmez yaşadıklarım
Bana da bir dokun bin ah işit gibi oldu
Sen nasılsın napıyorsun kuzum
Tövbe tövbe tellal gibi , canım üzülme vaktinde gelir
Kayınvalidem karnın aşağı düşmüş
Sen gününü yanlış biliyorsun Pera babaannesinin gülü
Çok beklemez dedi
Allah korusun o daha çok küçük dedim
Evet doğruymuş. Ben sormadan paket meseslesini konuşurken kendi söyledi. Özel muayene açacakmış ama doğumları koruda yapacakmış. Bende yapacaksan doğumunpaket yaptırma dedi. Öyle söyleyince 8binin ayrıntılarını konuşmadım. Ama dr normal muayene ücreti de zammlanmış31+0 im ben su an. Merhaba demis oldum yani 32. Haftaya giris yaptim.
Canim subat annelerinde biri soyledi, videolarindan birinde Zahide hoca hastaneden ayrilabilirim demis. Sorsana bi eger randevun gecmediyse. Ayrilma plani var miymis, varsa da ne zaman vs. Bir de bu 8 bine neler dahilmis?
Yok canım hala Ankara da Özel muayene açacakmış.Zahide kucuk mu?? Bayiliyorum ona yaa ayriliyosa eger keske istanbula gelse
Canım İnan buraya yazıp sıkmak istemiyorum siziEşinin ailesine ben bile ifrit oldum,az düşünce ya otel yokmu şehrinizde ben olsam yengeme ayaktan kahveye uğrar arkadaşımı yük etmez kalırdım otelde
Canim cok tesekkur ederim cok guzel anlatmissin ama ben banyoda banyo yapturamam bebegi sknti orda cunku banyomuzda kalorifer petegi yok o yuzden kuvet mecbur alcm yani
Evet doğruymuş. Ben sormadan paket meseslesini konuşurken kendi söyledi. Özel muayene açacakmış ama doğumları koruda yapacakmış. Bende yapacaksan doğumunpaket yaptırma dedi. Öyle söyleyince 8binin ayrıntılarını konuşmadım. Ama dr normal muayene ücreti de zammlanmış
Kayınvalidem karnın aşağı düşmüş
Sen gününü yanlış biliyorsun Pera babaannesinin gülü
Çok beklemez dedi
Allah korusun o daha çok küçük dedim
Vallahi yeniilendik ama yataktan vazgeçtik beğendiğimiz yataklar karyolasız 4000 tl yi geçiyor, karyola falan 6-7000 olacak. Maalesef 3-4 taksit. Mümkün değil yani. Seneye biraz elimiz bollaşırsa alırız. Çamaşır makinesi ve oturma takımı yenilenmiş olacak. Abooo şimdi aklıma geldi, daha 3 odaya perde alınacak, 2 tane de halı lazım yaa.bizim işler bitmez.
File olmazssa sünger koyarsınız
Yaaa bayildim melek kanatli erkeklere gorede varmiKızlar bu set 60 tl yarına kadar kampanyası varmış
Yaptırayım sizce
Hayır söylemedi. Ben şuan 29+3 üm. 32de tekrar gel dedi. Demek ki daha orada olacakYa cok canim sikildi. Ne zaman ayrilacagini soyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?