İyi günlerde kullan kuzumAnaamm oku oku bitmiyo, yine yardırmışsınız. Bugün temizlik vardı evde 3 saat falan evi topladım, süpürme silme tuvalet banyo işi temizlikçimde. Sadece toplamak 3 saat sürdü. Kızın oyuncaklarını da düzenledik biraz. Şimdi tertemiz evde oturuyoruz. Bir de internetten çamaşır makinesi aldık bugün, elimizde patlayacak evdeki biraz daha kullansak. Taşınana kadar sabretseydi ama makine yıkarken helikopter iniyor gibi banyoya
Iadeyi kabul etmediler tabi dimi cok kotu olms gercekten neyse ztn tek kapiliymis sonra onu banyoda mutfakta fln kullanirsin en guzelinden alirisn insallahİnternetten tek kapılı dolap siparişi verdik. Kargo hasar vererek getirmiş. Ben de evde değildim kapıya bırakın dedim. Bir de kurulumu için hiçbir bilgi yoktu. İnternetten dandirik bir videodan 2.5 saatte yaptık. Tabiki vida arttırarak:)) yani 2. El olsa neyse de sıfır ürünü hasarlı almak canımızı sıktı.
Yok kuzum daha simdilik beklicm ben ama ismi net olsaydi bunu yaptirirdm fiyati iyiymis boncuksuz 50 bence gayet iyiSen de karar verdin mi yaptıracan mı
ivettttt
Keske ne aldiginida yazsaydin
Bu cumleni gorunce direkt kilo grldi aklima
İadeyi denemedik bile canım çünkü artık teslim almış olduk. Teslim alırken tutanak tutulursa iade kabul ediyorlar. İçini açmadan da bilemedik ne durumda olduğunu. Allahtan hasar gören taraf bizim dolabın yanına denk geldi görünmüyor. Bir de odada durdukça gözüm alıştı.Iadeyi kabul etmediler tabi dimi cok kotu olms gercekten neyse ztn tek kapiliymis sonra onu banyoda mutfakta fln kullanirsin en guzelinden alirisn insallah
Hayırlı olsun :) ben dün işten gelince yaptım süpür sil işini Bugun de toz alıp tuvalet banyo yıkayacaktım kafamı kaldıramıyorumAnaamm oku oku bitmiyo, yine yardırmışsınız. Bugün temizlik vardı evde 3 saat falan evi topladım, süpürme silme tuvalet banyo işi temizlikçimde. Sadece toplamak 3 saat sürdü. Kızın oyuncaklarını da düzenledik biraz. Şimdi tertemiz evde oturuyoruz. Bir de internetten çamaşır makinesi aldık bugün, elimizde patlayacak evdeki biraz daha kullansak. Taşınana kadar sabretseydi ama makine yıkarken helikopter iniyor gibi banyoya
Sorun su ki ben e bebekten indirim cekiyle almayi dusunuyodum bunu cunku o sekilde 50ye gelcekti
ivettttt
12 kilo olmuşşş diyimde rahat bi nefes al
Aynen bak rüyanın sebebi varmış
kuzum baktım e bebektekilere.. çok araştırdım ve onların kenarları yuvarlak ya,şu fileler fln tam oturmuyormuş,öle yorumlar vardı.. yani katlanabilir al ama dikdörtgen gibi olanlardan al bence,onlara file tam oturuyor. bak ben bu siteden aldım,hemencecik sorunsuz geldi
https://www.bebeksehri.com/katlanabilir-bebek-banyo-kuveti
Yapma boşver dinlen güzelceHayırlı olsun :) ben dün işten gelince yaptım süpür sil işini Bugun de toz alıp tuvalet banyo yıkayacaktım kafamı kaldıramıyorumçok halsizim nedense
Yapamadım zatenYapma boşver dinlen güzelce
Hafta içi yoruluyorsun ZAten
aynen,bende araştırırken yuvarlak almamaya karar vermiştim. yinede sende bi bak canım,file oturmazsaa hiç bi anlamı kalmazSorun su ki ben e bebekten indirim cekiyle almayi dusunuyodum bunu cunku o sekilde 50ye gelcektiama filenin tam oturmamasi meselesi kafami karistirdi
Vallahi yeniilendik ama yataktan vazgeçtik beğendiğimiz yataklar karyolasız 4000 tl yi geçiyor, karyola falan 6-7000 olacak. Maalesef 3-4 taksit. Mümkün değil yani. Seneye biraz elimiz bollaşırsa alırız. Çamaşır makinesi ve oturma takımı yenilenmiş olacak. Abooo şimdi aklıma geldi, daha 3 odaya perde alınacak, 2 tane de halı lazım yaa.bizim işler bitmez.İyi günlerde kullan kuzum
Desene yeni eve gitmeden herşeyi yenileyeceksin
Sonra öde öde dur :)
Ohh mis gibi tertemiz evde otur
Bende bu gün silme süpürme yaptım
Evi toparladım çamaşır Filan derken gene akşam ettik
File olmazssa sünger koyarsınızaynen,bende araştırırken yuvarlak almamaya karar vermiştim. yinede sende bi bak canım,file oturmazsaa hiç bi anlamı kalmaz
Tam gün mü PaZartesi çalışma saatiYapamadım zateniki makina çamaşır yıkandı kurudu duruyor öyle. Halim yok hiç dün iyiki süpürüp sildim ya yatıyom kalktığımdan beri. Bide hastayım o mu halsizlik yapıyor acaba. Pazartesi de yılın son günü çok yoğun olacak. Onu düşünüyorum şimdiden
Evet canım tam. Ve çok yoğunTam gün mü PaZartesi çalışma saati
Allah yardımcınız olsunVallahi yeniilendik ama yataktan vazgeçtik beğendiğimiz yataklar karyolasız 4000 tl yi geçiyor, karyola falan 6-7000 olacak. Maalesef 3-4 taksit. Mümkün değil yani. Seneye biraz elimiz bollaşırsa alırız. Çamaşır makinesi ve oturma takımı yenilenmiş olacak. Abooo şimdi aklıma geldi, daha 3 odaya perde alınacak, 2 tane de halı lazım yaa.bizim işler bitmez.
File olmazssa sünger koyarsınız
Sen tartil canim rahatlikla
Goz hapsindeki listeme goremezsin o kadar almamissindir sen
Aldiginida dogumda verirsin sen
Sende yoktun ama kim yazdi bu kadar anlamadimAnaamm oku oku bitmiyo, yine yardırmışsınız. Bugün temizlik vardı evde 3 saat falan evi topladım, süpürme silme tuvalet banyo işi temizlikçimde. Sadece toplamak 3 saat sürdü. Kızın oyuncaklarını da düzenledik biraz. Şimdi tertemiz evde oturuyoruz. Bir de internetten çamaşır makinesi aldık bugün, elimizde patlayacak evdeki biraz daha kullansak. Taşınana kadar sabretseydi ama makine yıkarken helikopter iniyor gibi banyoya
Komşular gelmişti çaya dün akşamdan beri uğraşıyordumNurbal27 canim napiyosun sesin cikmiyo
Sorun su ki ben e bebekten indirim cekiyle almayi dusunuyodum bunu cunku o sekilde 50ye gelcektiama filenin tam oturmamasi meselesi kafami karistirdi
Hemmen listemde kilonu guncelliyorum canim
ivettttt
12 kilo olmuşşş diyimde rahat bi nefes al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?