2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anaamm oku oku bitmiyo, yine yardırmışsınız. Bugün temizlik vardı evde 3 saat falan evi topladım, süpürme silme tuvalet banyo işi temizlikçimde. Sadece toplamak 3 saat sürdü. Kızın oyuncaklarını da düzenledik biraz. Şimdi tertemiz evde oturuyoruz. Bir de internetten çamaşır makinesi aldık bugün, elimizde patlayacak evdeki biraz daha kullansak. Taşınana kadar sabretseydi ama makine yıkarken helikopter iniyor gibi banyoya

İyi günlerde kullan kuzum
Desene yeni eve gitmeden herşeyi yenileyeceksin
Sonra öde öde dur :)
Ohh mis gibi tertemiz evde otur
Bende bu gün silme süpürme yaptım
Evi toparladım çamaşır Filan derken gene akşam ettik

Iadeyi kabul etmediler tabi dimi cok kotu olms gercekten neyse ztn tek kapiliymis sonra onu banyoda mutfakta fln kullanirsin en guzelinden alirisn insallah

ivettttt

Keske ne aldiginida yazsaydin
Bu cumleni gorunce direkt kilo grldi aklima

12 kilo olmuşşş diyimde rahat bi nefes al

Bugun esut85 ile baya bi haşir neşir olduk ruyamin yorumu cikti ortaya işim düşeceeemiş baksana esut85 canim senin aldigin katlanir kuvet ne markaydi ebebektekine bi bakar msn nasil sence

Aynen bak rüyanın sebebi varmış
kuzum baktım e bebektekilere.. çok araştırdım ve onların kenarları yuvarlak ya,şu fileler fln tam oturmuyormuş,öle yorumlar vardı.. yani katlanabilir al ama dikdörtgen gibi olanlardan al bence,onlara file tam oturuyor. bak ben bu siteden aldım,hemencecik sorunsuz geldi

https://www.bebeksehri.com/katlanabilir-bebek-banyo-kuveti

Iadeyi kabul etmediler tabi dimi cok kotu olms gercekten neyse ztn tek kapiliymis sonra onu banyoda mutfakta fln kullanirsin en guzelinden alirisn insallah
İadeyi denemedik bile canım çünkü artık teslim almış olduk. Teslim alırken tutanak tutulursa iade kabul ediyorlar. İçini açmadan da bilemedik ne durumda olduğunu. Allahtan hasar gören taraf bizim dolabın yanına denk geldi görünmüyor. Bir de odada durdukça gözüm alıştı. Dediğin gibi ayrı oda yapınca o da uygun bir yere konulur. Hadi dolap böyle oldu da beşiğe kalbimiz dayanmaz valla.

Hayırlı olsun :) ben dün işten gelince yaptım süpür sil işini Bugun de toz alıp tuvalet banyo yıkayacaktım kafamı kaldıramıyorum çok halsizim nedense

Sorun su ki ben e bebekten indirim cekiyle almayi dusunuyodum bunu cunku o sekilde 50ye gelcekti ama filenin tam oturmamasi meselesi kafami karistirdi

Yapma boşver dinlen güzelce
Hafta içi yoruluyorsun ZAten
Yapamadım zaten iki makina çamaşır yıkandı kurudu duruyor öyle. Halim yok hiç dün iyiki süpürüp sildim ya yatıyom kalktığımdan beri. Bide hastayım o mu halsizlik yapıyor acaba. Pazartesi de yılın son günü çok yoğun olacak. Onu düşünüyorum şimdiden

Sorun su ki ben e bebekten indirim cekiyle almayi dusunuyodum bunu cunku o sekilde 50ye gelcekti ama filenin tam oturmamasi meselesi kafami karistirdi
aynen,bende araştırırken yuvarlak almamaya karar vermiştim. yinede sende bi bak canım,file oturmazsaa hiç bi anlamı kalmaz

Vallahi yeniilendik ama yataktan vazgeçtik beğendiğimiz yataklar karyolasız 4000 tl yi geçiyor, karyola falan 6-7000 olacak. Maalesef 3-4 taksit. Mümkün değil yani. Seneye biraz elimiz bollaşırsa alırız. Çamaşır makinesi ve oturma takımı yenilenmiş olacak. Abooo şimdi aklıma geldi, daha 3 odaya perde alınacak, 2 tane de halı lazım yaa.bizim işler bitmez.
aynen,bende araştırırken yuvarlak almamaya karar vermiştim. yinede sende bi bak canım,file oturmazsaa hiç bi anlamı kalmaz
File olmazssa sünger koyarsınız

Tam gün mü PaZartesi çalışma saati

Allah yardımcınız olsun
Ama borçlanmadan da bir şey olmuyor
Perdeler de maşalllah fiyatları
Tarih belli oldu mu taşınma için

Sen tartil canim rahatlikla
Goz hapsindeki listeme goremezsin o kadar almamissindir sen
Aldiginida dogumda verirsin sen

dün eşimin doğum günümde yan yana foto çekilirken kayınvalidem yanlarımı mıncıklayıp sevdi beni ondan beri kendimi kötü hissediyorum.

Sende yoktun ama kim yazdi bu kadar anlamadim
Makinen hayirli olsun onada bana davrandigin gibi davranma o makine cabuk bozuluyo

Nurbal27 canim napiyosun sesin cikmiyo
Komşular gelmişti çaya dün akşamdan beri uğraşıyordum
Neyse ki atlattım
Haftaya da gün sırası bende o zaman daha ağır olacak epey kalabalık maalesef
Onun dışında yarın büyük görümcem gelecek İstanbul’dan hanımefendi sorma tenezzülünde bile bulunmadı ama arkadaşıyla gelecekmiş
Belki benim hoşuma gitmeyecek
Eskiden hep ayıplardım
Görümce kayınvalide çekiştirenleri
Şimdi bende öyle oldum ama anlatmakla bitmez yaşadıklarım
Bana da bir dokun bin ah işit gibi oldu
Sen nasılsın napıyorsun kuzum

Daha once soylemistim, yerinde olsam asla kuvet almam. Dusakabin ya da kuvet varsa evinizde Sevibebe'nin banyo hamagi var. Onu almani tavsiye ederim. Asla ama asla pisman olmazsin. Ebebek'te de satiliyor. O kadar pratik kullanimi kolay ki anlatamam. Kuvette file de sunger de kullansan bebek usuyor, sonra o kuveti her defasinda bosaltmak yikamak cok zor oluyor, bu banyo hamagini ister ayakli kullan ister direk kuvet ya da dusakabin zeminine koyarak kullan, yumusacik yatir bebisi sicak sicak yika, ben dusakabinde suyu acip isitiyordum, buhardan dusakabin de sicacik oluyodur kucagima hamagi koyuyodum yanima kova masrapa su hazir, tek basima hic zorlanmadan rahat rahat her gun yikiyodum bebisimi. Hamagin ustundeki kismi boncuklu bisey cok hizli kuruyor yumusacik ve makinada da sok yika geri tak. Biraz buyuyunce ortada bacak gecirme yerleri var, ayakli kullanip oturtarak yikayabiliyorsun. O puanlarla banyo hamagu, kova, masrapa al tamamdir. Hatta bir de yine Sevibebe'nin buyuk banyo sungeri var, eger banyo lavabon genisse ve uygunsa onu da al, ben onu da cok kullandim, lavaboya o sungeri koyuyordum, uzerine bebisi yikayip hemen 5 dk yikiyodum bebisimi yardimsiz, ustumu basimi soyunmadan, kendimi islatmadan. D dry75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…