2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Berin Umay düşünüyoruz şuan kızımızın adını değişmezse
Çokk güzel ve anlamlı bayıldım hatta eşimde bayıldı hiç aklımıza gelmedi diyor

Kızlar bu set 60 tl yarına kadar kampanyası varmış
Yaptırayım sizce

Sen beğendiysen yaptır tabii anasın sen ana :)Çocuk rahat eder mi bilemedim ama

Doğru söyledin bacım valla :)
Hiç evden çıkasım Yok zaten
Yorgancıya bile kayınvalidemi gönderdim
adam yastık yap dedik adam boş yastık kılıfı verip göndermiş
Kadın bir daha gitti

Sesli güldüm yaaa tembel adam

Günaydın canımm
31+1 olunca 32 diyoruz dimi

31+0 im ben su an. Merhaba demis oldum yani 32. Haftaya giris yaptim.

Canim subat annelerinde biri soyledi, videolarindan birinde Zahide hoca hastaneden ayrilabilirim demis. Sorsana bi eger randevun gecmediyse. Ayrilma plani var miymis, varsa da ne zaman vs. Bir de bu 8 bine neler dahilmis?

Ben başka yemek yapıp yeşdöm

aynı sayfa kuZum ay sonuna kadar indirim varmış :)
Kapıda ödeme varmı

Kız bana 1 haftalık ödeme dendi,benim tulum 50 dedi kapıda ödemeye 60 tl tulum eldiven şapka,ama senin tulum daha süslü ya belki ondan 60 demiştir,kiz olunca indik boncuk

Zahide kucuk mu?? Bayiliyorum ona yaa ayriliyosa eger keske istanbula gelse

Evet bana kesinlikle yarar cok tesekkur ederim bu kampanyayi bekliyodum sut sagma pompasi ve kuvet almak icn cok tesekkur ederim canm haber verdgn icin.. ne zaman aciliyomus
Rica ederim canım. Eksiği olan ve yakındakiler için güzel kampanya bence. Umarım işine yarar. Canım ne zaman açıldığı yazmıyor ama belli ki açılmış :)) çünkü yarın son günmüş.

Rica ederim canım. Eksiği olan ve yakındakiler için güzel kampanya bence. Umarım işine yarar. Canım ne zaman açıldığı yazmıyor ama belli ki açılmış :)) çünkü yarın son günmüş.
Evet yarin son gun yazdigini mesaji gonderdikten sonra farkettm canim tekrar tesekkur ederim

Kayınvalidem karnın aşağı düşmüş
Sen gününü yanlış biliyorsun Pera babaannesinin gülü
Çok beklemez dedi
Allah korusun o daha çok küçük dedim

Kayınvalidem karnın aşağı düşmüş
Sen gününü yanlış biliyorsun Pera babaannesinin gülü
Çok beklemez dedi
Allah korusun o daha çok küçük dedim
Kuzum benim karnim da asagida onun ole bsyle alakasi yokmus bosver takma bole seyleri kafana.. gecen hafta ne anlatmstm bebegimiz biz ne dusunursek ona odaklanir insallah vaktinde gelecek hem kiz karni biraz asagida olurmus kac tane cevremde hamile kalan olduysa hepsi oyleydi

Evet yarin son gun yazdigini mesaji gonderdikten sonra farkettm canim tekrar tesekkur ederim
Ne demek indirim candır. Son indirimler bunlar bence ne yakalasak kardır. Bu arada söylendi mi hatırlamıyorum. İkeada da 20 ocağa kadar indirim varmış. Bizim de büyük olarak beşiğimiz kaldı. İnternetten dolap hüsranına uğramasak onu da internetten alacaktık. Şimdi nerden alacağımı bilmiyorum. Kapı kapı gezeceğiz artık :))

Bizim besik dolap isi halloldu cok sukur.. bu sut sagma pompasi icn bole indirim cekli kampanya bekliyodum cok iyi oldu benim icin.. senin dolap meselesini ben kacirdim nolmustu ki canim

Bizim besik dolap isi halloldu cok sukur.. bu sut sagma pompasi icn bole indirim cekli kampanya bekliyodum cok iyi oldu benim icin.. senin dolap meselesini ben kacirdim nolmustu ki canim
İnternetten tek kapılı dolap siparişi verdik. Kargo hasar vererek getirmiş. Ben de evde değildim kapıya bırakın dedim. Bir de kurulumu için hiçbir bilgi yoktu. İnternetten dandirik bir videodan 2.5 saatte yaptık. Tabiki vida arttırarak:)) yani 2. El olsa neyse de sıfır ürünü hasarlı almak canımızı sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…