2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İhmal etme. Fizik tedavi dediklerinde gitmedin dimi ağırlaştıkça insan elini kolunu kaldıramıyor bide ekstra ağrın var
Çalışıyordum izin alamadım öyle kaldı
Ama bu sefer fizik tedavi edin Pera’yı bile 1-2 saat kaynanama bırakıp gidecem
Baya Canım yandı bu sefer
Bebeyi kucağıma bile alamam o kadar kötü oluyor geceleri

Hayır söylemedi. Ben şuan 29+3 üm. 32de tekrar gel dedi. Demek ki daha orada olacak

Sordum whatsapptan, daha net degil ama senin dogumunda hastanede olmam buyuk ihtimal dedi cok sinirim bozuldu, sirf onun icin tamamlayici saglik sigortasi yaotirmistik. Simdi bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.

kızımın aliexpress cicileri gelmiş

Ayy cok guzeller bayildim

Bide yaptığım yemeklerde veririm onlara da bi güzel yerler
Geçen gün hamurden bi şey yaptım ismim vermeyim canı çeken olur belki :)
Bayıldılar gene yapta yiyelim diye
İlginç işte

Aman canım ya hem yiyip hem dediği seye bak
Bosver salla bir sürü şey var aklımızda zaten onları düşünecek ne zaman ve ne akıl bosver kendini ve Pera’yı sıkma sen

Benim var haftaya cumartesi. Yakinmiş beklenen dogum tarihlerimiz. Insallah kısa zamanda netlesir taşinma işiniz. Benim odam hazir ama daha erken kirlenir diye yıkamiyorum camasirlari. Daha evin perdeleri halılar falan yıkanacak. 3-4 hafta falan daha bekleyecegim. Sadece hastane cantasıni hazir etmeyi düşünuyorum. Onuda ocak 15ten sonra yaparım.

İyi yapmışsın canım, bazılarina bunu anlatamadım. En yakında abimin eşine kuzenim kendisi. Herkesin kendi seçimi. Bir de nasıl insan olacak bilinmez isimler İslami çağrıştırıyor ama yetişkin olunca bam başka biri oluyor. Bir de insanımız yafta seviyor ailesi aşırı dinci oluyor diye fikir uyandırıyor çok gördüm.

Canım koruda miydi dr senin arkadaşın dr u onerebilirim giden herkes çok memnun normal doğum yanlısı çok iyi hastalarıyla saray bildiğim kadarıyla Aslıhan Yazıcıoğlu korudaydi diye biliyorum.

Kuzum bu Sevi bebe banyo hamagini sen mi tavsiye etmiştin. Ayakları sağlam basıyor mu yere almayı düşünüyorum sadece Hepsiburada da buldum

Masallah tatlim yaaa darisi bizlere
Demek nazar degiyor ha bak bilmiyordum gelse bile yetiyor dicez

Sagiyodum 5 ml ancak cikiyodu yinede devamli emziriyodum sonra acildi sagdigimda 100 120 ml cikiyodu
Gelmeyince duyuyorum mamaya basliyorlar sut vermiyorlar yok diye demek emzirmeye devam etcez illaki gelir sonunda d mi
Gelmezsede sonucta ugrascaz bebeklerimiz icin elimizden gelenden emin olacagiz
Bu arada bende oldum 28 haftam dolunca kan uyusmazligi ignemi

Ben ogluma mama vermistim canim cunku sutum ilk basta nerdeyse hic yoktu ama 1 kutu mamayi bile bitirmeden sutum cogalmisti cok iwtiyodum emzirmeyi devamli ya emziriyodum ya pompayla sagiyodum sut kanallarini acmada cok etkili o yuzden pes etmek yok canim elbet gelicek sütler

Benim çok var 7 ocak

Ohooo benimki bu sali gitmistim 1 ay sonra gel dedi, ocagin son haftasi oluyor

Bi bakayim ona da canim bari. Cok tesekkur ederim tavsiyen icin. Bebek kuveti icinde kullancaksan zatem tamamen sikintisiz, ama normal kuvet ya da dusakabin zemininde kullancaksan bebek de oturmaya baslayinca cok hareketli oluyor malum, kayabiliyor, tutmak lazim kullanirken. Ama ben ayaklariyla cok da kullanmadim, genelde ayaksiz ya yere koyarak ya kendim oturup dizime koyarak kullandim.

Canim bebek yeni dogdugunda midesi zeytin tanesi kadar oluyormus, 2 damla sutle doyuyormus zaten. Ama emme refleksi oldugu icin surekli emmek istiyor, dolayisiyla bu ebbek ac doymuyor vs algisi olusuyor insanlarda, halbuki o refleksin verilmesi de Allah'in hikmeti, cunku boylece hem sut uretimi artiyor, hem de kanallar aciliyor, o yuzden sut gelmedi, sut az diye dusunmemek lazim, bebek doyuyor her turlu, sik sik emzirmek, kotu dusunup stres yapmamak, bol su icip bol uyuyarak sut uretimini desteklemek lazim. Ilk gece nefes alisverisi yuksek diye kuvozde kalmisti benim kizik, sutu de saginca 1 cc bile gelmemisti, yenidogan yogun bakim hemsiresi oooo cok bile bu demisti, sen dusun gerisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…