benim de 2 ocak.
Rabbim sağlık haberlerini duyursun inşallah.
Uysam Canım sıkılacak o yüzden duymamazlıktan geldimAman kaç yıldır tanımamışmı seni sanki yaptığına bak en iyisinin içinden bile bir defekt çıkıyor heralde
Çalışıyordum izin alamadım öyle kaldıİhmal etme. Fizik tedavi dediklerinde gitmedin dimiağırlaştıkça insan elini kolunu kaldıramıyor bide ekstra ağrın var
Hayır söylemedi. Ben şuan 29+3 üm. 32de tekrar gel dedi. Demek ki daha orada olacak
kızımın aliexpress cicileri gelmiş
Bide yaptığım yemeklerde veririm onlara da bi güzel yerlerSEPTEMBER LOVE hiç mi yemedi sanki yemeğini bu kayınvalideler bazen değişik degisik davranıyorlar bosver takma kuzum
ÖyleeeBöyle iyi yönlerden bakacağız mecbur
Benim çok var 7 ocakBenim var. 3 ocakta
Bide yaptığım yemeklerde veririm onlara da bi güzel yerler
Geçen gün hamurden bi şey yaptım ismim vermeyim canı çeken olur belki :)
Bayıldılar gene yapta yiyelim diye
İlginç işte
Benim var haftaya cumartesi. Yakinmiş beklenen dogum tarihlerimiz.haftaya kimlerin kontrolü var?
şu kontrollerin 2 haftada bire düşmesi hoşuma gitmedi değil hani
çarşamba günü çok şükür göreceğim oğlumu.
taşınma işi hala netleşemedi.
ne çamaşırları yıkayabiliyorum ne de odasını kurabiliyorum.
zaten bir değişik ruh hali valla her şeye ağlayacak gibiyim.
Uysam Canım sıkılacak o yüzden duymamazlıktan geldim
İyi yapmışsın canım, bazılarina bunu anlatamadım. En yakında abimin eşine kuzenim kendisi. Herkesin kendi seçimi. Bir de nasıl insan olacak bilinmez isimler İslami çağrıştırıyor ama yetişkin olunca bam başka biri oluyor. Bir de insanımız yafta seviyor ailesi aşırı dinci oluyor diye fikir uyandırıyor çok gördüm.becidina canim isim konusunda aynen senin gibi dusunuyorum sırf arapca olucak diye dogru duzgun anlami olmayan kelimeler isim olarak kullaniliyo malesef oysa ki onemli olan arapca olmasi ya da kuranda gecmesi degil anlami guzel olmasi ben ogluma oguz adini verdim hem babamin adi hemde turkce bir isim olmasida hosuma gidiyodu anlaminida cok guzel iyi yaradilisli insan demekmis
Sordum whatsapptan, daha net degil ama senin dogumunda hastanede olmam buyuk ihtimal dedicok sinirim bozuldu, sirf onun icin tamamlayici saglik sigortasi yaotirmistik. Simdi bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.
Ayy cok guzeller bayildim
Masallah tatlim yaaa darisi bizlereSüt işi oyle anneye pek bakmiyor bu arada annende sut olmayabilir ama belki senin şakır şakir gelecek. Süt icin uyku moral su üçlüsünü tek gecerim. Yenilen seyler az etkili su ve uyku o kadar etkili ki. Bende de ilk dogum oncesi hic süt yoktu ilk gunler az geldi hatta ama 2 yil 4 ay emzirdim. Ise baslamasam daha biraz daha emzirirdim. Insallah bunda 'a olur sutumuz. Bi de etrafla pek konusmamak lazim. Cok nazar deger süte. Yani etkileniriz. Sut var mi dediklerinde sukur yetiyor derdim halbuki her gun fazla fazla geldiğinden sagip atmak zorunda kaliyordum. Rahat 1 litreden fazla geliyordu kizim 6-7 aylikken.
Gelmeyince duyuyorum mamaya basliyorlar sut vermiyorlar yok diye demek emzirmeye devam etcez illaki gelir sonunda d miSagiyodum 5 ml ancak cikiyodu yinede devamli emziriyodum sonra acildi sagdigimda 100 120 ml cikiyodu
Ben ogluma mama vermistim canim cunku sutum ilk basta nerdeyse hic yoktu ama 1 kutu mamayi bile bitirmeden sutum cogalmisti cok iwtiyodum emzirmeyi devamli ya emziriyodum ya pompayla sagiyodum sut kanallarini acmada cok etkili o yuzden pes etmek yok canim elbet gelicek sütlerGelmeyince duyuyorum mamaya basliyorlar sut vermiyorlar yok diye demek emzirmeye devam etcez illaki gelir sonunda d mi
Gelmezsede sonucta ugrascaz bebeklerimiz icin elimizden gelenden emin olacagiz
Bu arada bende oldum 28 haftam dolunca kan uyusmazligi ignemi
Benim çok var 7 ocak
Canım koruda miydi dr senin arkadaşın dr u onerebilirim giden herkes çok memnun normal doğum yanlısı çok iyi hastalarıyla saray bildiğim kadarıyla Aslıhan Yazıcıoğlu korudaydi diye biliyorum.
Kuzum bu Sevi bebe banyo hamagini sen mi tavsiye etmiştin. Ayakları sağlam basıyor mu yere almayı düşünüyorum sadece Hepsiburada da buldum
Gelmeyince duyuyorum mamaya basliyorlar sut vermiyorlar yok diye demek emzirmeye devam etcez illaki gelir sonunda d mi
Gelmezsede sonucta ugrascaz bebeklerimiz icin elimizden gelenden emin olacagiz
Bu arada bende oldum 28 haftam dolunca kan uyusmazligi ignemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?