- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Simdi senin tum bu yaptilarina ilk bebesi olacaklar anlam veremeyeceklerdir.Ne var bu kadar sinirlenecek kirip dokecek diyeceklerdir.Tabi anlayis gosterenlerde olacaktir o ayri.Ama su var ki insan basina gelmeden anladim desede anlamiyor.Ben banyodaydım. O da bilgi yarışmadı izliyormuş. Ama çantam kapısını kilitlendiğimiz odadaydı. Kızımın anahtarı çevirip kapıyı açabileceğini hiç düşünmemiş.
Daha kötüsü ben o sinirle kızın bir oyuncağını duvara attım kırıldı parçası onun gözü e gelmiş. Kadının gözü mosmorsakinleşince kadının gözünü fark ettim. Hayırdır anne gözüne ne oldu dedim. Oyuncağın parçası gözüme geldi dedi. Bir de ona çok üzüldüm
Sağol canım. Çok yoruldum sürekli bir şeylerin dökülmesinden dağılmasından. Halıları falan kaldırdım. Gelip alacaklar. Yatakları da öyle. Kapıları cifledim. Gardolabı beşiği falan. Ama dün gerçekten nevrim dönmüştü:) bugün daha sakinim.GünAydın arkadaşlar
action ın dibine vurmuşsun yani :) bir daha kv de de ayağını denk alır bulaşmaz sana. Şaka bir yana geçmiş olsun evin o hale gelmesi insanı çıldırtır hakikaten. Allah kolaylık versin
Anamm yiine mi kar. Biz rüyamızda da göremiyoruz.Sormayin aksamdan beri basima gelenleri
Aksam sancim tuttu kasilmalar falan ben o kadar sanciyla kizimi dogurmustum dusunun yani.Esim hastaneye gidelim diyo ben gitmek istemiyorum bebegi alirlar diye.Daha hicbiseyi hazirda degil.Neyse yattim uyumusum gece ara ara agriyla uyandim sabah iyiydim.
Sabahta beni telas sardi erkenden kalktim bebege aldigim ne varsa attim makineye oglumun kursundan gelene kadar kurur utulerim cantami hazirlarim dedim.Esim calisiyor.Oglumu ben goturcektim.Neyse makine yikaniyor kalkti herkes giyindik kusandik yataklar toplandi tam evden cikicaz perdeyi actimki ne gorim
Kar yagmisss
Bu karda 50 km gidis 50 km gelis yapamayacagim icin geri soyunduk geri yatiyoz simdi
Bu yaşlar biraz zor, Allah kolaylık versin.Günaydın çilekeş anneler.. nasılsınız? Dün hiç yazamadım. Sabah 8 de atmıştım kendimi dışarı. Akşam eve geldim. Kızçem eve girince çantamdan aldığı nar çiçeği rujumla halıları beşiğini yatağımı mahvetmiş. Çok sinirlendim. Bir sürü ağladım evde atıp kurmadığım bir şey kalmadı. Çünkü her ay halı yıkatmaktan bunaldım. Sanırım 7 ayın sinir krizini geçirdim. Bu da bana Doğuma kadar yeter. Çok üzüldüğüm için gece boyu kasılmalarım oldu. Zor uyudum.
Bir de 2 haftadır. Diyet yapıyor olmama rağmen birden 1.5 kilo almışım. Bu da garip değil mi ya?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım. Fırsat bulunca okuyacağım.
@ssule07 canım nasıl oldu kanaman ?
becidina @mel33 bebişler nasıl?
Kayınvalidene hiç üzülmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle durumlarda sakinliği koruyabilmek lazım. Çok bağırmak bir şeyler fırlatmak böyle şeylerin tekrarlamasını engellemiyor maalesef. Çocukla doğru dürüst oynasalardı çocuğun canı sıkılmazdı.Ben banyodaydım. O da bilgi yarışmadı izliyormuş. Ama çantam kapısını kilitlendiğimiz odadaydı. Kızımın anahtarı çevirip kapıyı açabileceğini hiç düşünmemiş.
Daha kötüsü ben o sinirle kızın bir oyuncağını duvara attım kırıldı parçası onun gözü e gelmiş. Kadının gözü mosmorsakinleşince kadının gözünü fark ettim. Hayırdır anne gözüne ne oldu dedim. Oyuncağın parçası gözüme geldi dedi. Bir de ona çok üzüldüm
Keşke ben de öyle olsam ama yok ben bir şeyleri atıp kırınca bağırıp çağırıyorum. Ancak öyle sinirimi atıyorum. Sanıyorum 1 sene önce falan yine böyle bir şey yaşadım. Doluyorum doluyorum bir anda boşalıyorum. Hamile değilken daha çok sabır gösterebiliyordum. Ama hamileyken eğilip kalkamıyorum yoruluyorum. Gücüm olmuyor.Simdi senin tum bu yaptilarina ilk bebesi olacaklar anlam veremeyeceklerdir.Ne var bu kadar sinirlenecek kirip dokecek diyeceklerdir.Tabi anlayis gosterenlerde olacaktir o ayri.Ama su var ki insan basina gelmeden anladim desede anlamiyor.
Cocuk buyutmek gercekten sabir istiyor.Sen onlara bisey ogretmiyorsun aslina bakarsan daha kundaktaki bebek sana hayati ogretiyor.
Ben kirip dokmem ama o sinirle zarar vermeyim diye ellerimi istirarark dislerimle ellerimi kanattigim cok olmustur.Gerci rahata kavustum minik prenses gelecek bakalim onda neler yasicaz
Yasayip gorucez
Dün bütün gün kızımı parka götürdüm. Koştuk oynadık ama yetmiyor. Sürekli ilgi bekliyor. Ona da yetemiyoruz galiba. Seneye kreşe başlayınca biraz daha düzeleceğini düşünüyorum. Şuan çok kişinin baktığı bir çocuk olduğu için de anne babaya tepki gösterdiği için bu kadar ilgi beklediğini düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur.Anamm yiine mi kar. Biz rüyamızda da göremiyoruz.
Bu yaşlar biraz zor, Allah kolaylık versin.
Kayınvalidene hiç üzülmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle durumlarda sakinliği koruyabilmek lazım. Çok bağırmak bir şeyler fırlatmak böyle şeylerin tekrarlamasını engellemiyor maalesef. Çocukla doğru dürüst oynasalardı çocuğun canı sıkılmazdı.
Akşam internetten aldım canım inşallah işimize yarar aslında Bebekler oturup buyunce çok sorun değil bir şekilde hsllolur. Ben küçükken eşim tek başına yiksyabilsin ya da ben yapabileyim diye aldım. Küvet almadik bir arkadaş vercem dedi çok gerekli bulmadım ben düşün içinde yikamayi düşünüyorum su ile ısınıyor hem içerisi. Olmadı oturup dizimizde yikariz. Gelsin bakalım çok dandik bir şey değilse kullanırım. Aslında aklımda baybjem vardı onda az büyüyünce bebeğin ayagi hemen yere değer biraz ondan bunu tercih ettim.Bi bakayim ona da canim bari. Cok tesekkur ederim tavsiyen icin. Bebek kuveti icinde kullancaksan zatem tamamen sikintisiz, ama normal kuvet ya da dusakabin zemininde kullancaksan bebek de oturmaya baslayinca cok hareketli oluyor malum, kayabiliyor, tutmak lazim kullanirken. Ama ben ayaklariyla cok da kullanmadim, genelde ayaksiz ya yere koyarak ya kendim oturup dizime koyarak kullandim.
.
İyiyiz canım çok şükür aynı hastanede yatıyorum yarın 28. Hafta bitiyor inşallah izin verirse dr eve gitmek istiyorum burda çok yoruldum ruhen.Günaydın çilekeş anneler.. nasılsınız? Dün hiç yazamadım. Sabah 8 de atmıştım kendimi dışarı. Akşam eve geldim. Kızçem eve girince çantamdan aldığı nar çiçeği rujumla halıları beşiğini yatağımı mahvetmiş. Çok sinirlendim. Bir sürü ağladım evde atıp kurmadığım bir şey kalmadı. Çünkü her ay halı yıkatmaktan bunaldım. Sanırım 7 ayın sinir krizini geçirdim. Bu da bana Doğuma kadar yeter. Çok üzüldüğüm için gece boyu kasılmalarım oldu. Zor uyudum.
Bir de 2 haftadır. Diyet yapıyor olmama rağmen birden 1.5 kilo almışım. Bu da garip değil mi ya?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım. Fırsat bulunca okuyacağım.
@ssule07 canım nasıl oldu kanaman ?
becidina @mel33 bebişler nasıl?
Kız sadece oraya mi yağdı kar Hacettepe nin burda yookkSormayin aksamdan beri basima gelenleri
Aksam sancim tuttu kasilmalar falan ben o kadar sanciyla kizimi dogurmustum dusunun yani.Esim hastaneye gidelim diyo ben gitmek istemiyorum bebegi alirlar diye.Daha hicbiseyi hazirda degil.Neyse yattim uyumusum gece ara ara agriyla uyandim sabah iyiydim.
Sabahta beni telas sardi erkenden kalktim bebege aldigim ne varsa attim makineye oglumun kursundan gelene kadar kurur utulerim cantami hazirlarim dedim.Esim calisiyor.Oglumu ben goturcektim.Neyse makine yikaniyor kalkti herkes giyindik kusandik yataklar toplandi tam evden cikicaz perdeyi actimki ne gorim
Kar yagmisss
Bu karda 50 km gidis 50 km gelis yapamayacagim icin geri soyunduk geri yatiyoz simdi
Allah'ın sopaya ihtiyacı yok işte güdümlü oyuncak varmış sizin evdeBen banyodaydım. O da bilgi yarışmadı izliyormuş. Ama çantam kapısını kilitlendiğimiz odadaydı. Kızımın anahtarı çevirip kapıyı açabileceğini hiç düşünmemiş.
Canım nedir bu çilen ya Rabbim şifa versin tez vakitte. Benimde kaburga ağrısı çoğaldı ama çok düşünmemeye çalışıyorum arada unutuyorum. Fizik tedavi falan iyi gelir inşallah.Günaydın kızlar gene zor bir geceydi Ağrı ve uyuşma ile sabah ettim
Gebelikte yaşanan görülen bir olaymış
Daha öncesi olduğu içinde sanırım o yüzden bu kadar ağır yaşıyorum
Doktorunda çözum değil ama bakalım haftaya gidecem
Dün bütün gün kızımı parka götürdüm. Koştuk oynadık ama yetmiyor. Sürekli ilgi bekliyor. Ona da yetemiyoruz galiba. Seneye kreşe başlayınca biraz daha düzeleceğini düşünüyorum. Şuan çok kişinin baktığı bir çocuk olduğu için de anne babaya tepki gösterdiği için bu kadar ilgi beklediğini düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur.
Mutsuzum hemde çok çünkü inanılmaz Canım yanıyorCanım nedir bu çilen ya Rabbim şifa versin tez vakitte. Benimde kaburga ağrısı çoğaldı ama çok düşünmemeye çalışıyorum arada unutuyorum. Fizik tedavi falan iyi gelir inşallah.
Ay bura nasil kar valla agridan degil kar dan gozum kesmedi gitmediKız sadece oraya mi yağdı kar Hacettepe nin burda yookk
Geçmiş olsun anacım ne çektin beee hakkaten sen gel benim yanıma yat zorla doğuma almazlar izinn vermeyiz taamm.
İnşallah azalır bu sancılar ağrılar. Az hareket bol istirahat hadi bakalım.
Benim var haftaya cumartesi. Yakinmiş beklenen dogum tarihlerimiz.Insallah kısa zamanda netlesir taşinma işiniz. Benim odam hazir ama daha erken kirlenir diye yıkamiyorum camasirlari. Daha evin perdeleri halılar falan yıkanacak. 3-4 hafta falan daha bekleyecegim. Sadece hastane cantasıni hazir etmeyi düşünuyorum. Onuda ocak 15ten sonra yaparım.
Sağol canım geçecek bunlar biliyorum. Sabretmeye çalışıyorum. İnşallah Allah’ın izniyle her şey yoluna girecek.
Ah ahhh seneye Eylül’ü iple çekiyorum. En azından kreşte biraz deşarj olacak diye düşünüyorum. Evet yaşamadan bilinmiyorumuş.bebekken bakımı çok daha kolaymış. Boşuna demiyorlar büyüdükçe şerleri de artıyor diye.F Ftszynp kiyamam ben ikinizide senin kizin en zor zamani simdi hatirliyorum benim oglumda 2 yasindayken aliyodu cikolatali dondurmayi halida oturup yicem diyodu bana dokunma diyodu bir guzel dokuyodu halilara koltuklara suruyodu birsey desem yaygarayi kopariyodu o donemi cok iyi biliyorum gercekten sabirli olmak lazim cunku kirip dokmek care degil bu sefer cocuk uzuldu diye uzuluyosun bir fasilda zaten her turlu orayi temizliceksin bari vicdan azabi olmasin dimi canim senin esinde yardim edeninde yok ki yaninda bi de calisiyosun sanada cok zor ama bi okula gitsin bak hersey nasil duzelicek sen bile sasiricaksin
Evet canım bir an önce aile olduğumu hissetmemiz lazım. Hem benim hem de çocuklarımınEvet babasının yanında olmaması bence en büyük etken. Bakan kişiler de değişiyor. Zaten sen ilgilenmiyorsun demiyorum kesinlikle bak parka da götürmüşsün. Doğduktan sonra da başka zorluklar başlayacak ama en azından hamilelikteki sıkıntılar bitecek bir de eşinle bir araya geleceksiniz. Daha iyi olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?