2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi senin tum bu yaptilarina ilk bebesi olacaklar anlam veremeyeceklerdir.Ne var bu kadar sinirlenecek kirip dokecek diyeceklerdir.Tabi anlayis gosterenlerde olacaktir o ayri.Ama su var ki insan basina gelmeden anladim desede anlamiyor.
Cocuk buyutmek gercekten sabir istiyor.Sen onlara bisey ogretmiyorsun aslina bakarsan daha kundaktaki bebek sana hayati ogretiyor.
Ben kirip dokmem ama o sinirle zarar vermeyim diye ellerimi istirarark dislerimle ellerimi kanattigim cok olmustur.Gerci rahata kavustum minik prenses gelecek bakalim onda neler yasicaz
Yasayip gorucez
 
Sağol canım. Çok yoruldum sürekli bir şeylerin dökülmesinden dağılmasından. Halıları falan kaldırdım. Gelip alacaklar. Yatakları da öyle. Kapıları cifledim. Gardolabı beşiği falan. Ama dün gerçekten nevrim dönmüştü:) bugün daha sakinim.
 
Anamm yiine mi kar. Biz rüyamızda da göremiyoruz.
Bu yaşlar biraz zor, Allah kolaylık versin.
Kayınvalidene hiç üzülmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle durumlarda sakinliği koruyabilmek lazım. Çok bağırmak bir şeyler fırlatmak böyle şeylerin tekrarlamasını engellemiyor maalesef. Çocukla doğru dürüst oynasalardı çocuğun canı sıkılmazdı.
 
Keşke ben de öyle olsam ama yok ben bir şeyleri atıp kırınca bağırıp çağırıyorum. Ancak öyle sinirimi atıyorum. Sanıyorum 1 sene önce falan yine böyle bir şey yaşadım. Doluyorum doluyorum bir anda boşalıyorum. Hamile değilken daha çok sabır gösterebiliyordum. Ama hamileyken eğilip kalkamıyorum yoruluyorum. Gücüm olmuyor.
Belki kızlar şimdi düşünürler kadın falan çağırırsın diye. Ama ben şunu anladım evine yardımcı gelse de çocuk bir şeyi kırıp döktüğünde yanında yardımcı olmuyor. Yani yine sen temizlemek zorundasın. Mesela kapılardan ve dolaptan ruju temizlemesem kuruyup iyice kalacak. O yüzden çocuktan sonra yardımcının da çamaşır asmak toplamak ya da genel olarak ev temizliğinden başka bir yaradığınızı görmedim. Yatılı olursa olabilir:)
 
Dün bütün gün kızımı parka götürdüm. Koştuk oynadık ama yetmiyor. Sürekli ilgi bekliyor. Ona da yetemiyoruz galiba. Seneye kreşe başlayınca biraz daha düzeleceğini düşünüyorum. Şuan çok kişinin baktığı bir çocuk olduğu için de anne babaya tepki gösterdiği için bu kadar ilgi beklediğini düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur.
 
Günaydın kızlar gene zor bir geceydi Ağrı ve uyuşma ile sabah ettim
Gebelikte yaşanan görülen bir olaymış
Daha öncesi olduğu içinde sanırım o yüzden bu kadar ağır yaşıyorum
Doktorunda çözum değil ama bakalım haftaya gidecem
 
Akşam internetten aldım canım inşallah işimize yarar aslında Bebekler oturup buyunce çok sorun değil bir şekilde hsllolur. Ben küçükken eşim tek başına yiksyabilsin ya da ben yapabileyim diye aldım. Küvet almadik bir arkadaş vercem dedi çok gerekli bulmadım ben düşün içinde yikamayi düşünüyorum su ile ısınıyor hem içerisi. Olmadı oturup dizimizde yikariz. Gelsin bakalım çok dandik bir şey değilse kullanırım. Aslında aklımda baybjem vardı onda az büyüyünce bebeğin ayagi hemen yere değer biraz ondan bunu tercih ettim.
Yakın zamanda burada bir arkadaşım doğum yaptı bu dr da ilk doğumu çok memnun kaldı. İnstagram hesabında bak bir sürü doğum videosu var. Dikişsiz normal doğum amaçlıyor genelde zorunlu olmadıkça.
İyiyiz canım çok şükür aynı hastanede yatıyorum yarın 28. Hafta bitiyor inşallah izin verirse dr eve gitmek istiyorum burda çok yoruldum ruhen.
Sana geçmiş olsun canım yaaa valla işte ufak çocuk olunca evde ne zaman ne olur hiç belli olmuyor.

Sen sinir krizi geçirmişsin ufak çaplı su anki ruh halimi düşününce yapabileceğim tek şey oturup uzun uzun aglamak olurdu sanırım. Şu aralar dokunsalar öyle çünkü. Kızın çok korkmustur ona da yazık ama

Kız sadece oraya mi yağdı kar Hacettepe nin burda yookk

Geçmiş olsun anacım ne çektin beee hakkaten sen gel benim yanıma yat zorla doğuma almazlar izinn vermeyiz taamm.
İnşallah azalır bu sancılar ağrılar. Az hareket bol istirahat hadi bakalım.
Allah'ın sopaya ihtiyacı yok işte güdümlü oyuncak varmış sizin evde o da haddini bilir sinirini kaldirmaz işte
 
Canım nedir bu çilen ya Rabbim şifa versin tez vakitte. Benimde kaburga ağrısı çoğaldı ama çok düşünmemeye çalışıyorum arada unutuyorum. Fizik tedavi falan iyi gelir inşallah.
 
Günaydın arkadaşlar. Zor bir gece olmuş gerçekten. Toptan geçmiş olsun diyorum. Çocuklarlayken hamilelik daha zordur. Ama az kaldı. Doğduktan sonra farklı sorunlarla ilgileneceksekte sanki daha iyi olacak gibi geliyor bana . Umarım öyle olur hepimiz için.
 

Evet babasının yanında olmaması bence en büyük etken. Bakan kişiler de değişiyor. Zaten sen ilgilenmiyorsun demiyorum kesinlikle bak parka da götürmüşsün. Doğduktan sonra da başka zorluklar başlayacak ama en azından hamilelikteki sıkıntılar bitecek bir de eşinle bir araya geleceksiniz. Daha iyi olur diye düşünüyorum.
 
Bu küvetler zaten 3-4 ay kullanılabilecek şeyler heralde. Oturmaya başlayınca oturtulan bir aparat var onunla küvet ya da duş içinde rahat rahat yıkanır diye düşünüyorum.
 
F Ftszynp kiyamam ben ikinizide senin kizin en zor zamani simdi hatirliyorum benim oglumda 2 yasindayken aliyodu cikolatali dondurmayi halida oturup yicem diyodu bana dokunma diyodu bir guzel dokuyodu halilara koltuklara suruyodu birsey desem yaygarayi kopariyodu o donemi cok iyi biliyorum gercekten sabirli olmak lazim cunku kirip dokmek care degil bu sefer cocuk uzuldu diye uzuluyosun bir fasilda zaten her turlu orayi temizliceksin bari vicdan azabi olmasin dimi canim senin esinde yardim edeninde yok ki yaninda bi de calisiyosun sanada cok zor ama bi okula gitsin bak hersey nasil duzelicek sen bile sasiricaksin
 
Canım nedir bu çilen ya Rabbim şifa versin tez vakitte. Benimde kaburga ağrısı çoğaldı ama çok düşünmemeye çalışıyorum arada unutuyorum. Fizik tedavi falan iyi gelir inşallah.
Mutsuzum hemde çok çünkü inanılmaz Canım yanıyor
Kahvaltımı bile yapamıyorum
Öğleden sonra biraz açılıyor ellerim gece tekrar kabus başlıyor
Doğuma kadar çilem çekecem
Kaburganın altında Bebekler demek ki o yüzden ağrıyor
 
Ay bura nasil kar valla agridan degil kar dan gozum kesmedi gitmedi

Ya sorma unutmak istiyorum bu uc hamileligimide
Dayanacak gucum kalmadi artik
 

bende artık hastane çantamı hazırlamaya başlamak istediğim için yıkamak konusunda acele ediyorum.
hazırlayayım da arabanın bagajında dursun artık neyin ne zaman olacağı belli olmaz.
inşallah günü gününe olsun da.
evet aramızda bir gün varmış :)
bende perdeleri yeni eve taşınırken yıkamayacağım.
doğuma yakın yıkarım halıları da yıkatırım diyorum.
bakalım inşallah her şey planlarımıza göre gerçekleşir :)
 
SEPTEMBER LOVE canım okudum yazdıklarını.
Allah şifa ve dayanma gücü versin.
bebekler büyüdükçe şikayetler daha da artıyor.
sen doğduktan sonra tedaviyi ihmal etme.
kaynanana da bakma hiç.
mutlaka insanın canını sıkacak bir şey bulurlar işte.
bu gün umarım keyfini yerine getirecek bir şeyler olur.
 
F Ftszynp canım benim çocuk varken üstüne bir de hamilelik psikolojisi olunca bir patlama gibi olmuş senin için.
bazen bize bile cinnet geliyor seninki çok çok normal.
canını sıkma çocuk bu yapacak bir şey yok.
hallolur her şey sen hiç sıkılma.
 
Sağol canım geçecek bunlar biliyorum. Sabretmeye çalışıyorum. İnşallah Allah’ın izniyle her şey yoluna girecek.
 
Ah ahhh seneye Eylül’ü iple çekiyorum. En azından kreşte biraz deşarj olacak diye düşünüyorum. Evet yaşamadan bilinmiyorumuş.bebekken bakımı çok daha kolaymış. Boşuna demiyorlar büyüdükçe şerleri de artıyor diye.
 
Evet canım bir an önce aile olduğumu hissetmemiz lazım. Hem benim hem de çocuklarımın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…