Bizde kameralı monitör almıştık aliexpresden. İki hafta için de yolladılar. Açıkcası çok şaşırmıştık erken gelmesine.canım 1 ayı geçmiştir. satıcıya göre değişiyor
Amin inş. Benimde 4ocakda üniversite hastanesinde tekrar kontrolüm varAmin hepimizinkini. İnşallah sağlıkla büyüyordur yavrular.
Haftaya 2 ocakta benim de var devletten randevu aldm kizimi ozledm gidip gorup gelcm sonra ocagin10undan sonra kendi doktorumda varhaftaya kimlerin kontrolü var?
şu kontrollerin 2 haftada bire düşmesi hoşuma gitmedi değil hani
çarşamba günü çok şükür göreceğim oğlumu.
taşınma işi hala netleşemedi.
ne çamaşırları yıkayabiliyorum ne de odasını kurabiliyorum.
zaten bir değişik ruh hali valla her şeye ağlayacak gibiyim.
Birisinden duymuştum. Yapmak bazen zor olsa da yapabilenlere örnek olsun. “ bazen hoşunuza gitmeyecek size doğru söylenen sözlerde kafanızı yana eğiyormuş gibi düşünün ve o söz sizi teğet geçip gitsin. Size hiç olumsuz birşey yaşatmasın”Uysam Canım sıkılacak o yüzden duymamazlıktan geldim
Sordum whatsapptan, daha net degil ama senin dogumunda hastanede olmam buyuk ihtimal dedicok sinirim bozuldu, sirf onun icin tamamlayici saglik sigortasi yaotirmistik. Simdi bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.
Aslıhan hanımda iyiye benziyor. Bence bir araştır
Ayy cok guzeller bayildim
Sordum whatsapptan, daha net degil ama senin dogumunda hastanede olmam buyuk ihtimal dedicok sinirim bozuldu, sirf onun icin tamamlayici saglik sigortasi yaotirmistik. Simdi bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.
Ayy cok guzeller bayildim
Evet dr da sorun yok dedi. İnş daha fazla önden gitmez. Çok fark oluşmaz. 29+3 e göre 1500 biraz fazla geldi banaBizimde kilomiz 1 hafta onden gidiyo bastan beri hep oyle onu sorun olarak go4muyolar cok buyuk bir fark yok canim
canım benimde 29+2 1571kg çıktı. 10gün çnden gidiyo ölçümlere göre.Evet dr da sorun yok dedi. İnş daha fazla önden gitmez. Çok fark oluşmaz. 29+3 e göre 1500 biraz fazla geldi bana
Ne guzel özetlemissin iste hep o yanilgidan mamalara sariliniyor. Hele cocukta gaz varsa ve agliyorsa etrafin sut mu yetmiyor ki cumlesi eklneninceOhooo benimki bu sali gitmistim 1 ay sonra gel dedi, ocagin son haftasi oluyor
Bi bakayim ona da canim bari. Cok tesekkur ederim tavsiyen icin. Bebek kuveti icinde kullancaksan zatem tamamen sikintisiz, ama normal kuvet ya da dusakabin zemininde kullancaksan bebek de oturmaya baslayinca cok hareketli oluyor malum, kayabiliyor, tutmak lazim kullanirken. Ama ben ayaklariyla cok da kullanmadim, genelde ayaksiz ya yere koyarak ya kendim oturup dizime koyarak kullandim.
Canim bebek yeni dogdugunda midesi zeytin tanesi kadar oluyormus, 2 damla sutle doyuyormus zaten. Ama emme refleksi oldugu icin surekli emmek istiyor, dolayisiyla bu ebbek ac doymuyor vs algisi olusuyor insanlarda, halbuki o refleksin verilmesi de Allah'in hikmeti, cunku boylece hem sut uretimi artiyor, hem de kanallar aciliyor, o yuzden sut gelmedi, sut az diye dusunmemek lazim, bebek doyuyor her turlu, sik sik emzirmek, kotu dusunup stres yapmamak, bol su icip bol uyuyarak sut uretimini desteklemek lazim. Ilk gece nefes alisverisi yuksek diye kuvozde kalmisti benim kizik, sutu de saginca 1 cc bile gelmemisti, yenidogan yogun bakim hemsiresi oooo cok bile bu demisti, sen dusun gerisini.
Sana ılayuukkk olmaya calusuyomboyu boyuma kilosu kiloma uygun
O degilde tum bunlari yaparken cocuk saygideger kayinvaliden ne is goruyoduGünaydın çilekeş anneler.. nasılsınız? Dün hiç yazamadım. Sabah 8 de atmıştım kendimi dışarı. Akşam eve geldim. Kızçem eve girince çantamdan aldığı nar çiçeği rujumla halıları beşiğini yatağımı mahvetmiş. Çok sinirlendim. Bir sürü ağladım evde atıp kurmadığım bir şey kalmadı. Çünkü her ay halı yıkatmaktan bunaldım. Sanırım 7 ayın sinir krizini geçirdim. Bu da bana Doğuma kadar yeter. Çok üzüldüğüm için gece boyu kasılmalarım oldu. Zor uyudum.
Bir de 2 haftadır. Diyet yapıyor olmama rağmen birden 1.5 kilo almışım. Bu da garip değil mi ya?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım. Fırsat bulunca okuyacağım.
S ssule07 canım nasıl oldu kanaman ?
becidina M mel33 bebişler nasıl?
Canım iyi olmuş aslında. Dinlenirsiniz biraz. Burda hala kat falan yokSormayin aksamdan beri basima gelenleri
Aksam sancim tuttu kasilmalar falan ben o kadar sanciyla kizimi dogurmustum dusunun yani.Esim hastaneye gidelim diyo ben gitmek istemiyorum bebegi alirlar diye.Daha hicbiseyi hazirda degil.Neyse yattim uyumusum gece ara ara agriyla uyandim sabah iyiydim.
Sabahta beni telas sardi erkenden kalktim bebege aldigim ne varsa attim makineye oglumun kursundan gelene kadar kurur utulerim cantami hazirlarim dedim.Esim calisiyor.Oglumu ben goturcektim.Neyse makine yikaniyor kalkti herkes giyindik kusandik yataklar toplandi tam evden cikicaz perdeyi actimki ne gorim
Kar yagmisss
Bu karda 50 km gidis 50 km gelis yapamayacagim icin geri soyunduk geri yatiyoz simdi
Ben banyodaydım. O da bilgi yarışmadı izliyormuş. Ama çantam kapısını kilitlendiğimiz odadaydı. Kızımın anahtarı çevirip kapıyı açabileceğini hiç düşünmemiş.O degilde tum bunlari yaparken cocuk saygideger kayinvaliden ne is goruyodu
Oda senin isini gormezCanım iyi olmuş aslında. Dinlenirsiniz biraz. Burda hala kat falan yokkesin sömestrda yağar.
GünAydın arkadaşlarBen banyodaydım. O da bilgi yarışmadı izliyormuş. Ama çantam kapısını kilitlendiğimiz odadaydı. Kızımın anahtarı çevirip kapıyı açabileceğini hiç düşünmemiş.
Daha kötüsü ben o sinirle kızın bir oyuncağını duvara attım kırıldı parçası onun gözü e gelmiş. Kadının gözü mosmorsakinleşince kadının gözünü fark ettim. Hayırdır anne gözüne ne oldu dedim. Oyuncağın parçası gözüme geldi dedi. Bir de ona çok üzüldüm
Hiç yapmasın ya buraya. Bem karda araba sürmeye korkuyorum. Hele çocukla hiç süremem. Dışarı çıkamam. Sömestrda da yağmasın. 2 çocuktan önceki son tatilimOda senin isini gormez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?