2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya 2 ocakta benim de var devletten randevu aldm kizimi ozledm gidip gorup gelcm sonra ocagin10undan sonra kendi doktorumda var

Uysam Canım sıkılacak o yüzden duymamazlıktan geldim
Birisinden duymuştum. Yapmak bazen zor olsa da yapabilenlere örnek olsun. “ bazen hoşunuza gitmeyecek size doğru söylenen sözlerde kafanızı yana eğiyormuş gibi düşünün ve o söz sizi teğet geçip gitsin. Size hiç olumsuz birşey yaşatmasın”

Bizimde kilomiz 1 hafta onden gidiyo bastan beri hep oyle onu sorun olarak go4muyolar cok buyuk bir fark yok canim
Evet dr da sorun yok dedi. İnş daha fazla önden gitmez. Çok fark oluşmaz. 29+3 e göre 1500 biraz fazla geldi bana

Ne guzel özetlemissin iste hep o yanilgidan mamalara sariliniyor. Hele cocukta gaz varsa ve agliyorsa etrafin sut mu yetmiyor ki cumlesi eklnenince

Günaydın çilekeş anneler.. nasılsınız? Dün hiç yazamadım. Sabah 8 de atmıştım kendimi dışarı. Akşam eve geldim. Kızçem eve girince çantamdan aldığı nar çiçeği rujumla halıları beşiğini yatağımı mahvetmiş. Çok sinirlendim. Bir sürü ağladım evde atıp kurmadığım bir şey kalmadı. Çünkü her ay halı yıkatmaktan bunaldım. Sanırım 7 ayın sinir krizini geçirdim. Bu da bana Doğuma kadar yeter. Çok üzüldüğüm için gece boyu kasılmalarım oldu. Zor uyudum.
Bir de 2 haftadır. Diyet yapıyor olmama rağmen birden 1.5 kilo almışım. Bu da garip değil mi ya?

Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım. Fırsat bulunca okuyacağım.
S ssule07 canım nasıl oldu kanaman ?
becidina M mel33 bebişler nasıl?

Sormayin aksamdan beri basima gelenleri
Aksam sancim tuttu kasilmalar falan ben o kadar sanciyla kizimi dogurmustum dusunun yani.Esim hastaneye gidelim diyo ben gitmek istemiyorum bebegi alirlar diye.Daha hicbiseyi hazirda degil.Neyse yattim uyumusum gece ara ara agriyla uyandim sabah iyiydim.
Sabahta beni telas sardi erkenden kalktim bebege aldigim ne varsa attim makineye oglumun kursundan gelene kadar kurur utulerim cantami hazirlarim dedim.Esim calisiyor.Oglumu ben goturcektim.Neyse makine yikaniyor kalkti herkes giyindik kusandik yataklar toplandi tam evden cikicaz perdeyi actimki ne gorim
Kar yagmisss
Bu karda 50 km gidis 50 km gelis yapamayacagim icin geri soyunduk geri yatiyoz simdi

O degilde tum bunlari yaparken cocuk saygideger kayinvaliden ne is goruyodu

Canım iyi olmuş aslında. Dinlenirsiniz biraz. Burda hala kat falan yok kesin sömestrda yağar.

O degilde tum bunlari yaparken cocuk saygideger kayinvaliden ne is goruyodu
Ben banyodaydım. O da bilgi yarışmadı izliyormuş. Ama çantam kapısını kilitlendiğimiz odadaydı. Kızımın anahtarı çevirip kapıyı açabileceğini hiç düşünmemiş.
Daha kötüsü ben o sinirle kızın bir oyuncağını duvara attım kırıldı parçası onun gözü e gelmiş. Kadının gözü mosmor sakinleşince kadının gözünü fark ettim. Hayırdır anne gözüne ne oldu dedim. Oyuncağın parçası gözüme geldi dedi. Bir de ona çok üzüldüm

GünAydın arkadaşlar
action ın dibine vurmuşsun yani :) bir daha kv de de ayağını denk alır bulaşmaz sana. Şaka bir yana geçmiş olsun evin o hale gelmesi insanı çıldırtır hakikaten. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…