Alkah yardımcın olsun canım.Gittim gittim kuzum
Yapacak bir şey yokmuş
Gebelikte olabilirmiş daha önceside olduğu için çok ağır geçiyormuş
Dayanacaksın dedi ilaç filan yok sadece parol
Onuda hiç içmem
2 bilek atel 2 dirsek atel verdi
Onlarıda yarın medikalden alacağım inşallah
Eşime reçete attım al dedim
Ama medikalcı öyle olmaz el bilek ölçüsü lazım demiş yarın gideceğim inşallah
Bende 36 haftanin ortasinda cam pencere dolap hali silme islerine baslicamBenimki de kız canım ilki de kızdı 38 de geldi. Bunu da 37 de bekliyorum. 36 da izne ayrılma planım var. Bir hafta yoğun çalışacağım gelsin diye:)
Aa bak ben de bunu ilk kez duyuyorum öğrenmiş oldum, ben teşekkür ederim asilBu arada havuc suyuna 1 cay kasigi kadar zeytinyagi dokup tuketmek gerekiyomus A vitamini yagda cozundugu icin tesekkur ederiz bu bilgi icinde
Kızlar bu arada yazamadım ama endokrine gidecektim ya bugun gittim hem sonuclarımı hemde 5 gunluk olcum sonuclarımı gosterdim doktoruma
Cok sukur dedi ki bakın yukleme sonucunuzu agır enfeksiyonlu hastalık geciriyor olmaniz, kusmaniz, 12 saat ac olmamaniz, stres vb hersey etkilemis olabilir.
Onemli olan su 5 gunluk sonuclardı bunlarda gayet uygun o yuzden size gebelik sekeri var diyemeyiz ama ailenizde oldugu icin siz yine de haftada 1-2 olcum yapın 2 ay sonra tekrar gelin degerlendirelim dedi.
Bende beslenme duzenimi anlattım bunlarda bir sorun yok ama eksik birsey almayın yine de diyetisyenle gorusun dedi.
Diyetisene gectim anlattım durumumu vs o da beslenme duzenimin iyi uygun oldugunu tatlı, şekerli gıdalardan uzak durmamım bebek ve benim icin iiyi olacagını cok canım isterse arada yiyebilecegimi soyledi. Toplamda 7 kg aldım zaten dedim kadın baya almıssınız dedi
Neyse diyetisyen cirozdu zaten ona takılmıyorum..
Kendi kadın dogum doktoruma gittim 5 gundur ilacları kullanıyorum ama iyileşemedim ve endokrinde boyle boyle dedi diye anlattım sorun yok gayet iyi haberler bunlar dedi. Ailede oldugu icin arada olc ve yine de dikkatli ye sekerli vb seylerin bebege bir faydası yok zaten vs dedi. Aynı ilaclarla devam et daha fazla birsey veremem dinlen ilaclarla gececek dedi. Gelmisken gel yakısıklıyı gorelim dediBaktık bebegimize cok sukur iyiymis.
suyu, serviks uzunlugu vs cok iyi babasına benzeyecek dedi :)
Cok sukur mutlu ayrıldım. Allah hepimize guzel haberler gostersin.
Sagol canımm darısı tum iyi haber bekleyenlere insallahSüper çok iyi haberler almışsın. Sağlıkla tamamlarsın inşallah gebeliğini. Ama diyetisyen hanımı kürekle kovalayasım geldi biranda hiç huyum değildir ama. Gelmişiz 8. Aya kaç kilo almamız gerekiyormuş. Benim bugün itibari ile 8 kg oldu ve kendimle gurur duyuyorum bildiğinbolca göbek belki biraz popo yapmışımdır daha azı olmazdı yahu
İyki izin vermemişsin4body1soul
Bizdede o beyin kivrimlari farkli iste.Oglumda cok farkli seyler soylendi down sendromlu olacak dendi ve almaya kalktilar.Izin vermedim.Buyudukce icim rahat etti ve 7 yasinda farkina vardik farkli durumunun.
Simdi bebektede ayni durum var fakat abisiyle ayni sansta olmayabilir denildi.Evet abisi oyle ama bakalim bu o kadar sansli mi olacak dediler.
Hic problem olmayan kizimi incelediler ve beyni normal olmasina ragmen abisi gibi dusunce yetenegine sahip.
Ben ustun ozel farkli bir bebek istemiyorum.Buda agir bisey.Bilenler bu sefer farkli beklentiler icine giriyorlar.Sadece yasitlari gibi olsunlar saglikli hayirli bizlere ve kardesler olarak birbirlerine bagli olsunlar bizi utandiracak bisey yspmasinlar fazlasinda gozum yok.
Canım beni yaz ama kara listeye 10 kilocuk aldım sınır 10 dimiHadi gozun aydin cenemden kurtuldun
Canım çok sevindim açılma yok ya kiloya takılma.sağlıkla gelsin vaktinde inşallah ..benimki de zayıf azcık sorun değil sağlıklı olsunlarda..Ben de şimdi kontrolden geliyorum açılma yok çok şükürbebeğin suyu azalabilir günde 3 litre su iç dedi bebeğimin gelişimi de 5. Aydan beri hep 1 hafta geri çıkıyor bir türlü gününü yakalayamadı 1280 gr olmuş
Veeeeee kara listeye girmeye hak kazandinizCanım beni yaz ama kara listeye 10 kilocuk aldım sınır 10 dimi
Yarısını yapabildim zaten zorlandım bıraktımCanım geçmiş olsun. İnş atellerin faydası olacaktır. Ama dr kendini(kollarını) yormaman hakkında hiç birşey söylemedi mi?
Biraz dinlendikten sonra mı evi temizlemeye kalksaydın. Acaba daha mı iyi olurdu
Amaaann kasaba et borcumuz yok sukur totosuna vurulcak kadar olsun yeterCanım çok sevindim açılma yok ya kiloya takılma.sağlıkla gelsin vaktinde inşallah ..benimki de zayıf azcık sorun değil sağlıklı olsunlarda..
Genelde öyle diyorlar ya canım ne bilimCanım herkes için aynı değil ki o ben ilk hamileliğimde ilk aylarda daha çok kilo almıştım. Son aylarda Doğum kolay olsun diye hareketi artırmıştım ve kilo almamıştım.
İnşallah canım. Sağlıkla alalım da hepimiz kucağımıza. Pek tartışma münakaşa olmuyor burda çok şükürYok genelde Ban yiyip yiyip geri donuyorduk
cogu da donmeyip uzaktan takip ediyor.Sen dur bence burda, surda doğuma ne kalmış, bundan sonraki hayatını temiz yasa
İyide ben sizden kucugum ya.3 haftaya ben de 10 olurum endişelenme herşey kontrol altindaBirkac hafta sonra yandaki bingillarimi özelden sana yollayacağım
Sana kalsa koskoca topigin adamlarını çocuk yapmanın haricinde yatakta goremicek bu kadinciklar.
Boşver sessiz kalmak bazen daha iyi. Dert güzelleştirmistir bence burayı.Sevinc paylaşılinca kanat sarmayı gerektirmiyor.Ama dert ...Bundan sonra olmasın inşallah da hep güzel şeyler yazalım.
Evet diyordun zaten ağrım çok oluyor diye. Kontrolün ne zaman canımHer ay için 1 kg almak en idealıymış canım, kgyu şuan takmıyorum ama çatı ağrısıyla ilgili dedikleri çok gerçekçiydi.bir anormallik var hissediyorum.
Canım neden yapıyorsun ya kolun kötü zaten. Kalıversin yani çok kirli olduğunu da sanmıyorumNiye 28 7 olmuyor mu
Ben 8 diyorum kendime aman boşver sağlıkla geçsin haftalarda önemli değil
Dikkat et kendine sokaklarda
Bende mutfak dolap içi temizliyorum
Kolum sağlammış gibi ama elbet yapılacak yani kaçış yok
Çok sevindim kuzummmSagol canımm darısı tum iyi haber bekleyenlere insallah
Sorma bende sok oldum baya almıssın diyince 29 haftalık gebeyim yani daha ne olması gerek acaba seni memnun etmek icin
Bende gurur duyuyorum valla kendimle bravo kız diyorum az aldık normal gidiyoruz ki istahlıyımdır yemeyi severim yani..
kollar bacaklar kalınlasmadı bende de
gobek tabii, belki popo ama goguslerime aldım kilo bunu hissediyorum
Valla ben sorunluyum Başka açıklaması yok :))Canım neden yapıyorsun ya kolun kötü zaten. Kalıversin yani çok kirli olduğunu da sanmıyorum
Cok sagol canım cok sukur bin kere sukur olsun...Çok sevindim kuzummm
Ne güzel herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?